PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

S.O.S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 16:46:58    Θέμα δημοσίευσης: S.O.S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παιδιά ακούστε να δείτε τι μου έκανε σήμερα το πρωί το GT μου:
κατά τις 12 ώρα ξεκίνησα για Αγια πελαγία (όσοι είναι από Ηράκλειο ξέρουν) για μπανακι στη θάλασσα..το σημείο αυτό χαρακτηρίζετε από ανηφόρες (με στροφές) - λίγο πριν την αγ.πελαγία..Εκει λοιπόν ενώ πήγαινα με 4η και 2.000 - 2.500 χσλ και με το που πήγα να το τουρμπισω μου έκανε ρετάρισα και έναν ήχο παράξενο μεταλλικό πολύ εντονο!!!κατεβαζω 3η και του ξαναδίνω, και μου κάνει ακριβώς το ίδιο...φοβήθηκα και σταματάω ανοίγω καπό αλλά τίποτα ευτυχώς από τα όσα μπορούσα να καταλαβω..εσκυψα κάτω από το αμάξι πάλι δεν φάνηκε κατι..ξεκιναω λοιπόν κ πάλι αλλά δεν του έπαιζα στο δρομο..κανω μπανακι (απτόητος) και στο γυρισμό το δοκίμαζα και δεν μου το ξανάκανε..
να σημειώσω ότι προχτές έβγαλα το κιτ εισαγωγής και έχω το εργοστασιακό πάνω (μου φαίνεται ότι με χοάνη ήταν πολύ καλύτερη η ροπή και χαμηλά και ψηλά)..!
Επίσης να πω ότι όταν ξεκίνησα το πρωί δεν είχα σταλιά βενζίνα και σταμάτησα και έβαλα ..μήπως φταίει η βενζίνη?
Τι μπορεί να ειναι..?το χετε ξανακούσει αυτό?
Αγχώθηκααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crying or Very sad Confused

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 207 GT HRAKLEIO στις Σαβ 11 Ιούλ 2009, 17:03:30, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 16:53:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing

Αυτό λέγεται νερωμένη βενζίνη! Θα το μάθεις γιατί θα το ξανακούσεις τέκνον μου... Πυράκια στη χειρότερη βαθμίδα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 16:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ούφ!!!
ευτυχώς ρε Στελάρα!
ευτυχώς που ίσως να μην ειναι κατι χειρότερο..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 207 GT HRAKLEIO στις Σαβ 11 Ιούλ 2009, 17:45:35, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 17:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι Βασίλη ευτυχώς που μπήκε λίγο νεράκι στα πιστόνια σου γιατί τώρα το καλοκαίρι το χρειάζονται! Shocked Μας δουλεύεις ρε φίλε?
Να σου πω τι γνώμη μου για τα βενζινάδικα?Αν κ δεν είναι του παρόντος γιατί είμαι Off Topic σου προτείνω να βάζεις ΜΟΝΟ από εταιρικά βενζινάδικα κ να μην δοκιμάζεις απ' όπου σε βολεύει επειδή είναι στο δρόμο σου... 2gunfire
Αυτά από 'μένα... Αλάνιιιιιιιιιιι....
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 17:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι Εταιρικά ρε Αγγελε?
Μόλις βρεθούμε απο κοντά θα σου πω απο ποιον Μ@Λ@ΚΑ έβαλα!!!!!Οι κ@ριόληδες, δε φτάνει που ναι η τιμή στα ύψη, την νερώνουν κιόλας.. Evil Shoot
Και το "ευτυχώς" το είπα γιατί θα μπορούσε να ήταν κατι πολύ χειρότερο..
Ας ελπίσω δηλαδή..το βράδυ που θα πέσει λίγο η θερμοκρασία θα το δοκιμάσω για να δω αν το ξανακάνει...

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 18:37:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασίλη το έχει κάνει και μένα αυτό μια φορά, πριν μερικούς μήνες, συμπτωματικά (?) και μένα σε γκάζωμα επάνω σε στροφή. Δεν το έχει ξανακάνει, αλλα δεν δημιουργήθηκε και κάποιο πρόβλημα, μην αγχώνεσαι.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 08:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακάρι να μην είναι τίποτα...
Χτες βράδυ του έπαιξα ενα δυο γκαζιές αλλα δεν το ξανάκανε..Το μόνο που παρατήρησα ήταν στο τούρμπισμα 3ης 1-2 κομπιάσματα, αλλα μετα απο μερικά πατήματα δεν είχε πρόβλημα..Τι να πω.. Confused
Μάλλον όπως είπε και ο Στέλιος "νερομένη βενζίνη"..Μόλις την κάψει και ξαναβάλω απο το βενζινάδικο που έβαζα πάντα θα δούμε αν ήταν απο την βενζίνη..

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 08:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παντως που το ειχε κανει αυτο μερικες φορες,ηταν το κλαπετο της waste gate της τουρμινας,καπου κολαγε στο ανοιγμα κ ο μεταλλικος θορυβος που εκανε ηταν σα να χτυπουσε κατι κατω απο την εξατμηση.κ αυτα στις χαμηλες στροφες.λιγο γρασσο θερμοκρασιας κ ουτε που μου το ξανακανε Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
jim0004 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 22 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 11:04:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα εκοβε στις 2.500 στροφες κυριως, εκανε ενα ηχο δυνατο μεταλικο για 1 δευτερολεπτο και ταυτοχρονα ηταν σαν να μην ειχα γκαζι. Στην αρχη γινοταν σπανια μια τον μηνα και νομιζα οτι ηταν βενζινη, τελευταια το εκανε συνεχεια. Ειχα 18.000 Km και τελικα ηταν μπουζι. Αλλαγη στην εγγυηση.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 13:27:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό που σου άλλαξαν μπουζί στην εγγύηση...

18000χλμ είναι μπόλικα για τα μπουζί μας. Χρειάζεται να αντικαθιστώνται τόσο συχνά ή και συχνότερα, άσχετα αν η Peugeot δηλώνει 40.000χλμ διάστημα αλλαγής (ή 60.000 χλμ αν το αυτοκίνητο δεν κινείται συχνά).
Γιατί στην Ελλάδα η βενζίνη δεν έχει καμία σχέση με ό,τι υπάρχει στη Γαλλία.

Συνήθως μπουζί, φρένα, δίσκος κλπ θεωρούνται αναλώσιμα για αυτό και δεν καλύπτονται από εγγύηση ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 14:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω απορία πως το μπουζι θεωρειται αναλώσιμο και πως μπορει εσυ να το καταστρεψεις? Ας πουμε οπως μπορεις να βγαλεις off τον δισkο διοτι στις ανηφόρες αντι να πατας φρενο εισαι γκαζι συμπλεκτη. Με το μπουζι τι κανεις δλδ και ειναι αναλώσιμο?

Θα μας τρελανουν.....
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 16:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

France_8v έγραψε:
Ναι Βασίλη ευτυχώς που μπήκε λίγο νεράκι στα πιστόνια σου γιατί τώρα το καλοκαίρι το χρειάζονται! Shocked Μας δουλεύεις ρε φίλε?
Να σου πω τι γνώμη μου για τα βενζινάδικα?Αν κ δεν είναι του παρόντος γιατί είμαι Off Topic σου προτείνω να βάζεις ΜΟΝΟ από εταιρικά βενζινάδικα κ να μην δοκιμάζεις απ' όπου σε βολεύει επειδή είναι στο δρόμο σου... 2gunfire
Αυτά από 'μένα... Αλάνιιιιιιιιιιι....

ασε τον μωρε αγγελε ασε τον!!!τι να του πει κανεις του κυριου βασιλη..οτι και να του πουμε μυαλο δεν βαζει!!!τουσ λες μονο 100αρα και αυτος βαζει σκ**α,,του λες να μην το αφηνει αδειογια να ξεχαστει και να θελει να παει βολτα και αυτος κανει τα αντιθετα απο ολα!!!! Wink
γνωμη μου παιδια ειναι οτι το ντεποζιτο πρεπει να γεμιζετε μονο απο ενα βενζιναδικο αλλα πως?να το δουλευεις μεχρι τα 3/4 και να το αφηνεις να παει μεχρι το 1/4 οχι παρακατω!!!δηλαδη πρεπει να τελειωσει τελειως τελειως να πας για βενζινα!!!και αυτο σε καμια βολτα επανω και να βαλεις σκ**α!!!
αχ ρε βασιλη Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 20:22:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έτυχε έτυχε φίλε Χριστόφορε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very happy
Αλλη φορά δεν ξανάχει όμως..Μόνο απο ένα βενζινάδικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα δεν μου το ξανάκανε ευτυχώς..του κανα τα πατηματάκια του..αλλα όλα οκ!!!!! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
jim0004 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 22 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 13:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο μου τα αλλαξαν τα μπουζι εγγυηση γιατι οταν το ειχα παει στο χρονο για service, τα Χριστουγεννα , ειχα 12.000Km και ζητησα να αλλαξω και μπουζι και μου ελεγαν οχι ρε αδερφε... και ειναι καινουριο... και αλλαγη γινεται στα 40.000Km... λες και βαριοντουσαν να τα αλλαξουν, λες και δεν θα τα πληρωνα... Το αστειο ηταν οτι το ξαναπηγα στα 15.000Km για θορυβο-τριγμους στο τιμονι (πληροφοριακα απλα του εβαλαν γρασσο συμφωνα με οδηγια peugeot Γαλλια) και ζητησα να αλλαξω παλι μπουζι γιατι εκανε που και που τις διακοπες και η απαντηση ηταν και παλι οχι τα μπουζι, κοιτα να προσεξεις τις βενζινες. Αστα, νομιζω οτι εχουμε μπλεξει με τα επισημα συνεργεια.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 15:04:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός... Πολύ καλά έκανες τότε.

Όχι τίποτε άλλο, αναλόγως με το πόσο κακή είναι η βενζίνη σε κάθε τόπο (ή βενζινάδικο) μειώνεται ο χρόνος ζωής των μπουζί.

Ιδανικά, με γαλλική βενζίνη 98 οκτανίων (που είναι η χειρότερη διαθέσιμη σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη) και εργοστασιακό πρόγραμμα το διάστημα αλλαγής είναι 40.000χλμ.

Ωστόσο με λίγη καλή ελληνική βενζίνη 95 οκτανίων από ένα βενζινάδικο στου κίτσου τη μάνα, όλα γίνονται! Και τα αδύνατα δυνατά...

Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 11:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασίληηη...βάλε βγάλε εισαγωγές...άνοιξε κλείσε καπάκια...φάε διαφορετικά φαγητά 95 ή 100 οκτανίων τα μπέρδεψε ο εγκέφαλός σου και δεν ήξερε τι να πρωτοθυμηθεί για να δώσει τις σωστές εντολές.Ε τον ξύπνησες και πρωί για μπάνιο και κλώτσησε ο κακόμοιρος...χαχαχαχα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 21:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχα..!!!! Wink
θα συμφωνήσω με τα όσα είπες παραπάνω Νίκο φίλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing
Όμως να πω οτι όσον αφορά την βενζίνη απο τότε που έβαλα το πρόγραμμα βάζω μόνο 100άρα Shell..απλά έτυχε εκείνο το πρωινό και έβαλα απο άλλο πρατήριο που μάλλον είχε περισσότερο νερό παρά καύσιμο... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 18:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαχαχαα θα συμφωνήσω με τον φίλο salex για τα περί καυσίμων Thumbs Up.
Βασίλη κ εγώ πάντα 100άρα έβαζα μέχρι που αναγκάστηκα μια 'μέρα να βάλω απλή επειδή ήμουν σε χωριό κ δεν είχαν 100άρα.Από 'κει ξεκίνησαν όλα Evil με τα πυράκια κ συνεχίζουν βασιλικά.. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης