Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 10:36:00 Θέμα δημοσίευσης: Τα σκέφτομαι καλά ? |
|
|
Εχω ενα 207 1.4 90 PS με 33000 KM και καθώς δεν μου φτάνει άρχισα να ψάχνομαι για φτιάξιμο , τα έβαλα απο εδω τα έβαλα απο εκεί βαλε θα μου παει 5 χιλιάρικα και Rallye δεν θα γίνει ποτέ το δίνω και παίρνω το Rallye έτοιμο και εχω και δυο χρόνια εγγύηση και αλλάζω και χρώμα καλά δεν τα λεω ?
ευχαριστω
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 10:43:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εννοείται αυτό... Δεν αξίζει να ρίξεις ούτε ευρώ για φτιάξιμο του 1.400. Η καλύτερη επιλογή είναι να το δώσεις και να τσιμπήσεις ένα ραλύ έτοιμο!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 11:28:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Εννοείται αυτό... Δεν αξίζει να ρίξεις ούτε ευρώ για φτιάξιμο του 1.400. Η καλύτερη επιλογή είναι να το δώσεις και να τσιμπήσεις ένα ραλύ έτοιμο! |
+10000000.......00000000000000 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 12:14:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το εχουμε πει αλλωστε, καλυτερο να παιρνεις μοντελο με καλυτερη μηχανη/ιπποδυναμη παρα να προσπαθεις να βελτιωσεις το αυτοκινητακι σου με αμφιβολα αποτελεσματα....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 18:48:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καμία σχέση φίλε μου ο turbo κινητήρας με τον 1.4αρι, άλλη αίσθηση... δεν θα το μετανιώσεις! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 18:49:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε 10 ημερες παραλαμβλανω :D
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sasasj (Σάκης) Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715
Ένταξη: 25 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 339 Τόπος: Kozani
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 20:08:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τσακ μπάμ! Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές!
Όντως, καλύτερα να πάρεις ένα έτοιμο στυμένο αυτοκίνητο παρα να πάρεις την απλή έκδοση και να κάτσεις να το κάνεις σαν το μεγαλύτερο αδερφό του!
Προσωπικά, γιαυτό πήγα αμέσως στο RC/LeMans και όχι στο GT. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ειδικά όταν σου σφυρίζει η τουρμπινούλα στο απότομο πάτα... νιώθεις άρχοντας! 
ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
notis1313 (notis) Μέλος

Citroen saxo vts
Ένταξη: 02 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 185
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 20:35:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπραβο ρε μορτακο μπραβο!εκανες την καλυτερη κινηση,δεν θα το μετανιωσεις!!!καλοριζικο λοιπον απο τωρα!
Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??
to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα> |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 14:11:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεχρι να το παραλαβω ψαχνομαι και το βλέπω κάπως έτσι θέλω οτι χρήματα βάλω στο αμάξι να αποδώσουν με γνώμονα την ασφάλεια μου – μακροζωία του αμαξιού – ευχαρίστηση μου όταν το οδηγό .
Σκέφτομαι τα έξεις .
1 Παίρνω το αμάξι και μέχρι τα **** km όπου νιώσω ότι το έμαθα με τα παραπάνω άλογα απλά το οδηγώ ίσως και μια πίστα χαλαρά να δω αντίδρασης στο όριο .
2. Βάζω 2 ζευγάρια Focal 165 V που έχω μαζί με ένα ενισχυτή που πρέπει να αγοράσω στης μαμά θέσεις αφού όπως όλα δείχνουν ταιριάζουν
3) Βάζω μπλόκε και ξανά μαθαίνω το αμάξι
4) Πρόγραμματακι αν και μάλλον θα ζητήσω απλά να μην έχω το θέμα απόκρισης στην αρχή του γκαζιού και τα πλουσιότερα μίγματα ώστε να έχω μακροζωία κρατώντας την πίεση αν όχι στης εργοστασιακές ή κάπου εκεί .
5) Κουμπί Πανδώρας (Esp Off) και δόκιμη πίστα .
5) Ταξιδάκι να το χαρώ .
Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το πως το βλέπω αν κάνω κάπου λάθος απουσιάζει κάτι κτλ κτλ δεν ανάφερα ανάρτηση καθώς δεν θέλω να χαμηλώσω ή χάσω την άνεση μου ή την μέση μου αν ξέρετε κατι μου λετε .
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spyros_rallye (SPYROS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 20 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 361
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 16:44:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mrkaza έγραψε: | Μεχρι να το παραλαβω ψαχνομαι και το βλέπω κάπως έτσι θέλω οτι χρήματα βάλω στο αμάξι να αποδώσουν με γνώμονα την ασφάλεια μου – μακροζωία του αμαξιού – ευχαρίστηση μου όταν το οδηγό .
Σκέφτομαι τα έξεις .
1 Παίρνω το αμάξι και μέχρι τα **** km όπου νιώσω ότι το έμαθα με τα παραπάνω άλογα απλά το οδηγώ ίσως και μια πίστα χαλαρά να δω αντίδρασης στο όριο .
2. Βάζω 2 ζευγάρια Focal 165 V που έχω μαζί με ένα ενισχυτή που πρέπει να αγοράσω στης μαμά θέσεις αφού όπως όλα δείχνουν ταιριάζουν
3) Βάζω μπλόκε και ξανά μαθαίνω το αμάξι
4) Πρόγραμματακι αν και μάλλον θα ζητήσω απλά να μην έχω το θέμα απόκρισης στην αρχή του γκαζιού και τα πλουσιότερα μίγματα ώστε να έχω μακροζωία κρατώντας την πίεση αν όχι στης εργοστασιακές ή κάπου εκεί .
5) Κουμπί Πανδώρας (Esp Off) και δόκιμη πίστα .
6) Ταξιδάκι να το χαρώ .
Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το πως το βλέπω αν κάνω κάπου λάθος απουσιάζει κάτι κτλ κτλ δεν ανάφερα ανάρτηση καθώς δεν θέλω να χαμηλώσω ή χάσω την άνεση μου ή την μέση μου αν ξέρετε κατι μου λετε . |
φιλε μου παναγιωτη καταρχην καλοριζικο, για μενα αν εξαιρεσεις τη δευτερη και την εκτη σκεψη σου μην κανεις τιποτα αλλο...!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 19:48:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είναι επειδή δεν τα έχεις δοκιμάσει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 21:05:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κ δε μιλαγες να σου πουλησω το δικο μου 207?εχει σχεδον ολα αυτα που σκεφτεσαι +μερικα αλογακια παραπανω...
αντε,με το καλο να το παραλαβεις,αλλα πιστευω οτι θα σε υπερκαλυψει στην αρχη 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 23:50:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εξου και το 1 οπου θα μου πει πολlα πιστευω οτι τα παντα εξαρτονται απο αυτό . οσο για το μπλοκε καθως πιστευω οτι τα 150 ειναι πολα για ενα τροχο και η ασφαλεια παει πρωτη μαλλον θα το κανω .
Ετσι και αλιος αν δεν νιοσω με το αμαξι οπως ενιωθα με το Ax (ενα σωμα μια ψυχη) εχτρα αλογα δεν θα δει το προγραμα ποιο πολυ για να εχω μικροτερες θερμοκρασιες το σκευτομαι οπως ειπα .
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 23:52:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | κ δε μιλαγες να σου πουλησω το δικο μου 207?εχει σχεδον ολα αυτα που σκεφτεσαι +μερικα αλογακια παραπανω...
αντε,με το καλο να το παραλαβεις,αλλα πιστευω οτι θα σε υπερκαλυψει στην αρχη  |
Και το δικο μου ποιος θα το επερνε ?? οχι οτι το εδωσα και ακριβα 8000 για 28 μηνες αμαξι και 33κ km δεν ειναι και πολα αλλα ουτε και λιγα αν το δωσεις για ανταλαγη
Επισης ενα Βημα τι φορα αν τα παρω ολα μαζι δεν θα εχω ιδεα τι εκανε τι και θα το βαρεθω ενω τωρα καθε φορα που θα το βαριεμε ... θα εχω νεα τροφη :D:D
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mrkaza στις Κυρ 14 Ιούν 2009, 23:53:55, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 23:53:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ θα άρχιζα κάπως έτσι,
1, Το αυτοκίνητο φυσικά
2, Επίσημο μέλος
3, μπλόκε – εσπ
4, πρόγραμμα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 23:57:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα πως θα παρω το μπλοκε αν δεν γινω επισημο μελος ??? .
Υπολογιστες φτιαχνω οχι αμαξια στο αμαξι δεν αλαζω μονος ουτε ρεζερβα που λεει ο λογος .
Ετσι και αλίος ειμαι απο δυτικα προαστια οποτε ...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 19:43:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | Είναι επειδή δεν τα έχεις δοκιμάσει  |
το ξερω fynos, αλλα για μενα ειναι το τι ζητας απο ενα αμαξι. Αν πριν το παρεις σκεφτεσαι τι θα του βελτιωσεις καλυτερα μην το παιρνεις, παρε κατευθειαν κατι πιο δυνατο απο την αρχη. Η εποχη που επαιρνες το 106 και εφτιαχνες παπαδες περασε, στο νεο Rallye οπως θα ξερεις καλυτερα ακομα πειραματιζονται ολοι, απλο παραδειγμα οτι για το τι φιλτρο αερα ταιριαζει εχουμε γραψει 65 σελιδες!
Με αυτη τη εννοια το λεω στο φιλο μας το παναγιωτη.. εχει χρονο πολυ πρωτα να μαθει το αμαξι! καλοριζικο και παλι παναγιωτη.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 19:52:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σπύρο δεν είναι έτσι, εγώ το πήρα με γνώμονα να το πειράξω . . . . αλλιώς θα έπαιρνα ένα s3 και δεν θα είχα φράγκο ούτε για καφέ !
Η μετατροπή είναι το ωραίο, το να μιμηθείς του υπόλοιπους δεν λέει τπτ απλά ειναι κάτι safe !
1ος σε ηχοσύστημα, i.c. πρόγραμμα με καινούριο εγκέφαλο, μπλόκε κτλ
Για αυτό που λες με το φίλτρο είναι κάτι άσχετο, εγώ δεν θέλω θόρυβο και βολεύτηκα με ένα φιλτράκι μια χαρά !
Δοκίμασε και θα καταλάβεις . . . . . αλλιώς δεν ξέρεις τι χάνεις ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 20:08:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | Σπύρο δεν είναι έτσι, εγώ το πήρα με γνώμονα να το πειράξω . . . . αλλιώς θα έπαιρνα ένα s3 και δεν θα είχα φράγκο ούτε για καφέ !
Η μετατροπή είναι το ωραίο, το να μιμηθείς του υπόλοιπους δεν λέει τπτ απλά ειναι κάτι safe !
1ος σε ηχοσύστημα, i.c. πρόγραμμα με καινούριο εγκέφαλο, μπλόκε κτλ
Για αυτό που λες με το φίλτρο είναι κάτι άσχετο, εγώ δεν θέλω θόρυβο και βολεύτηκα με ένα φιλτράκι μια χαρά !
Δοκίμασε και θα καταλάβεις . . . . . αλλιώς δεν ξέρεις τι χάνεις ! |
καλα τα λες γιαννη, εγω θα επαιρνα το S3 ομως! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 20:10:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είπαμε να το ξεφτιλίσεις, απλός να το πειράξεις.
Με 20-25 s3 δεν παίρνεις και σίγουρα δεν έχει το ίδιο κόστος συντηρήσεις !
Πόσα χιλιόμετρα έχεις ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|