PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα σκέφτομαι καλά ?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 10:36:00    Θέμα δημοσίευσης: Τα σκέφτομαι καλά ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα 207 1.4 90 PS με 33000 KM και καθώς δεν μου φτάνει άρχισα να ψάχνομαι για φτιάξιμο , τα έβαλα απο εδω τα έβαλα απο εκεί βαλε θα μου παει 5 χιλιάρικα και Rallye δεν θα γίνει ποτέ το δίνω και παίρνω το Rallye έτοιμο και εχω και δυο χρόνια εγγύηση και αλλάζω και χρώμα Wink καλά δεν τα λεω ?

ευχαριστω

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 10:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοείται αυτό... Δεν αξίζει να ρίξεις ούτε ευρώ για φτιάξιμο του 1.400. Η καλύτερη επιλογή είναι να το δώσεις και να τσιμπήσεις ένα ραλύ έτοιμο!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 11:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Εννοείται αυτό... Δεν αξίζει να ρίξεις ούτε ευρώ για φτιάξιμο του 1.400. Η καλύτερη επιλογή είναι να το δώσεις και να τσιμπήσεις ένα ραλύ έτοιμο!

+10000000.......00000000000000 Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 12:14:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχουμε πει αλλωστε, καλυτερο να παιρνεις μοντελο με καλυτερη μηχανη/ιπποδυναμη παρα να προσπαθεις να βελτιωσεις το αυτοκινητακι σου με αμφιβολα αποτελεσματα....

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 18:48:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμία σχέση φίλε μου ο turbo κινητήρας με τον 1.4αρι, άλλη αίσθηση... δεν θα το μετανιώσεις!
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 18:49:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε 10 ημερες παραλαμβλανω :D

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 20:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσακ μπάμ! Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές!
Όντως, καλύτερα να πάρεις ένα έτοιμο στυμένο αυτοκίνητο παρα να πάρεις την απλή έκδοση και να κάτσεις να το κάνεις σαν το μεγαλύτερο αδερφό του!
Προσωπικά, γιαυτό πήγα αμέσως στο RC/LeMans και όχι στο GT. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ειδικά όταν σου σφυρίζει η τουρμπινούλα στο απότομο πάτα... νιώθεις άρχοντας! Smile Laughing

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 20:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπραβο ρε μορτακο μπραβο!εκανες την καλυτερη κινηση,δεν θα το μετανιωσεις!!!καλοριζικο λοιπον απο τωρα!

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 14:11:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεχρι να το παραλαβω ψαχνομαι και το βλέπω κάπως έτσι θέλω οτι χρήματα βάλω στο αμάξι να αποδώσουν με γνώμονα την ασφάλεια μου – μακροζωία του αμαξιού – ευχαρίστηση μου όταν το οδηγό .

Σκέφτομαι τα έξεις .

1 Παίρνω το αμάξι και μέχρι τα **** km όπου νιώσω ότι το έμαθα με τα παραπάνω άλογα απλά το οδηγώ ίσως και μια πίστα χαλαρά να δω αντίδρασης στο όριο .

2. Βάζω 2 ζευγάρια Focal 165 V που έχω μαζί με ένα ενισχυτή που πρέπει να αγοράσω στης μαμά θέσεις αφού όπως όλα δείχνουν ταιριάζουν 

3) Βάζω μπλόκε και ξανά μαθαίνω το αμάξι

4) Πρόγραμματακι αν και μάλλον θα ζητήσω απλά να μην έχω το θέμα απόκρισης στην αρχή του γκαζιού και τα πλουσιότερα μίγματα ώστε να έχω μακροζωία κρατώντας την πίεση αν όχι στης εργοστασιακές ή κάπου εκεί .

5) Κουμπί Πανδώρας (Esp Off) και δόκιμη πίστα .

5) Ταξιδάκι να το χαρώ Smile .

Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το πως το βλέπω αν κάνω κάπου λάθος απουσιάζει κάτι κτλ κτλ δεν ανάφερα ανάρτηση καθώς δεν θέλω να χαμηλώσω ή χάσω την άνεση μου ή την μέση μου αν ξέρετε κατι μου λετε .

Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 16:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Μεχρι να το παραλαβω ψαχνομαι και το βλέπω κάπως έτσι θέλω οτι χρήματα βάλω στο αμάξι να αποδώσουν με γνώμονα την ασφάλεια μου – μακροζωία του αμαξιού – ευχαρίστηση μου όταν το οδηγό .

Σκέφτομαι τα έξεις .

1 Παίρνω το αμάξι και μέχρι τα **** km όπου νιώσω ότι το έμαθα με τα παραπάνω άλογα απλά το οδηγώ ίσως και μια πίστα χαλαρά να δω αντίδρασης στο όριο .

2. Βάζω 2 ζευγάρια Focal 165 V που έχω μαζί με ένα ενισχυτή που πρέπει να αγοράσω στης μαμά θέσεις αφού όπως όλα δείχνουν ταιριάζουν 

3) Βάζω μπλόκε και ξανά μαθαίνω το αμάξι

4) Πρόγραμματακι αν και μάλλον θα ζητήσω απλά να μην έχω το θέμα απόκρισης στην αρχή του γκαζιού και τα πλουσιότερα μίγματα ώστε να έχω μακροζωία κρατώντας την πίεση αν όχι στης εργοστασιακές ή κάπου εκεί .

5) Κουμπί Πανδώρας (Esp Off) και δόκιμη πίστα .

6) Ταξιδάκι να το χαρώ Smile .

Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το πως το βλέπω αν κάνω κάπου λάθος απουσιάζει κάτι κτλ κτλ δεν ανάφερα ανάρτηση καθώς δεν θέλω να χαμηλώσω ή χάσω την άνεση μου ή την μέση μου αν ξέρετε κατι μου λετε .

φιλε μου παναγιωτη καταρχην καλοριζικο, για μενα αν εξαιρεσεις τη δευτερη και την εκτη σκεψη σου μην κανεις τιποτα αλλο...!

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 19:48:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι επειδή δεν τα έχεις δοκιμάσει Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 21:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ δε μιλαγες να σου πουλησω το δικο μου 207?εχει σχεδον ολα αυτα που σκεφτεσαι +μερικα αλογακια παραπανω... Laughing Laughing
αντε,με το καλο να το παραλαβεις,αλλα πιστευω οτι θα σε υπερκαλυψει στην αρχη Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 23:50:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξου και το 1 οπου θα μου πει πολlα Wink πιστευω οτι τα παντα εξαρτονται απο αυτό . οσο για το μπλοκε καθως πιστευω οτι τα 150 ειναι πολα για ενα τροχο και η ασφαλεια παει πρωτη μαλλον θα το κανω .

Ετσι και αλιος αν δεν νιοσω με το αμαξι οπως ενιωθα με το Ax (ενα σωμα μια ψυχη) εχτρα αλογα δεν θα δει το προγραμα ποιο πολυ για να εχω μικροτερες θερμοκρασιες το σκευτομαι οπως ειπα .

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 23:52:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
κ δε μιλαγες να σου πουλησω το δικο μου 207?εχει σχεδον ολα αυτα που σκεφτεσαι +μερικα αλογακια παραπανω... Laughing Laughing
αντε,με το καλο να το παραλαβεις,αλλα πιστευω οτι θα σε υπερκαλυψει στην αρχη Wink

Και το δικο μου ποιος θα το επερνε ?? οχι οτι το εδωσα και ακριβα 8000 για 28 μηνες αμαξι και 33κ km δεν ειναι και πολα αλλα ουτε και λιγα αν το δωσεις για ανταλαγη Wink

Επισης ενα Βημα τι φορα αν τα παρω ολα μαζι δεν θα εχω ιδεα τι εκανε τι και θα το βαρεθω Razz ενω τωρα καθε φορα που θα το βαριεμε ... θα εχω νεα τροφη :D:D

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mrkaza στις Κυρ 14 Ιούν 2009, 23:53:55, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 23:53:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα άρχιζα κάπως έτσι,
1, Το αυτοκίνητο φυσικά
2, Επίσημο μέλος
3, μπλόκε – εσπ
4, πρόγραμμα
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 23:57:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα πως θα παρω το μπλοκε αν δεν γινω επισημο μελος ??? Wink .

Υπολογιστες φτιαχνω οχι αμαξια στο αμαξι δεν αλαζω μονος ουτε ρεζερβα που λεει ο λογος .

Ετσι και αλίος ειμαι απο δυτικα προαστια οποτε ...

Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 19:43:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Είναι επειδή δεν τα έχεις δοκιμάσει Laughing

το ξερω fynos, αλλα για μενα ειναι το τι ζητας απο ενα αμαξι. Αν πριν το παρεις σκεφτεσαι τι θα του βελτιωσεις καλυτερα μην το παιρνεις, παρε κατευθειαν κατι πιο δυνατο απο την αρχη. Η εποχη που επαιρνες το 106 και εφτιαχνες παπαδες περασε, στο νεο Rallye οπως θα ξερεις καλυτερα ακομα πειραματιζονται ολοι, απλο παραδειγμα οτι για το τι φιλτρο αερα ταιριαζει εχουμε γραψει 65 σελιδες!
Με αυτη τη εννοια το λεω στο φιλο μας το παναγιωτη.. εχει χρονο πολυ πρωτα να μαθει το αμαξι! καλοριζικο και παλι παναγιωτη.

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 19:52:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπύρο δεν είναι έτσι, εγώ το πήρα με γνώμονα να το πειράξω . . . . αλλιώς θα έπαιρνα ένα s3 και δεν θα είχα φράγκο ούτε για καφέ !
Η μετατροπή είναι το ωραίο, το να μιμηθείς του υπόλοιπους δεν λέει τπτ απλά ειναι κάτι safe !
1ος σε ηχοσύστημα, i.c. πρόγραμμα με καινούριο εγκέφαλο, μπλόκε κτλ
Για αυτό που λες με το φίλτρο είναι κάτι άσχετο, εγώ δεν θέλω θόρυβο και βολεύτηκα με ένα φιλτράκι μια χαρά !
Laughing
Δοκίμασε και θα καταλάβεις . . . . . αλλιώς δεν ξέρεις τι χάνεις !
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 20:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Σπύρο δεν είναι έτσι, εγώ το πήρα με γνώμονα να το πειράξω . . . . αλλιώς θα έπαιρνα ένα s3 και δεν θα είχα φράγκο ούτε για καφέ !
Η μετατροπή είναι το ωραίο, το να μιμηθείς του υπόλοιπους δεν λέει τπτ απλά ειναι κάτι safe !
1ος σε ηχοσύστημα, i.c. πρόγραμμα με καινούριο εγκέφαλο, μπλόκε κτλ
Για αυτό που λες με το φίλτρο είναι κάτι άσχετο, εγώ δεν θέλω θόρυβο και βολεύτηκα με ένα φιλτράκι μια χαρά !
Laughing
Δοκίμασε και θα καταλάβεις . . . . . αλλιώς δεν ξέρεις τι χάνεις !

καλα τα λες γιαννη, εγω θα επαιρνα το S3 ομως! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 20:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είπαμε να το ξεφτιλίσεις, απλός να το πειράξεις.
Με 20-25 s3 δεν παίρνεις και σίγουρα δεν έχει το ίδιο κόστος συντηρήσεις !
Πόσα χιλιόμετρα έχεις ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης