PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Αεροτομή στο 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 02:54:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ασπρο παντως δειχνει πιο πολύ η αεροτομή...και ξεχνάω και να το πλύνω.
Πάντως και πριν βάλω την αεροτομή χάλια γινότανε πίσω. Δεν φταίει η αεροτομή, οι σκαμένοι δρόμοι για το φωταέριο φταίνε!!! (αμαν πια μας πρήξανε...)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 08:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

booster έγραψε:
Σε ασπρο παντως δειχνει πιο πολύ η αεροτομή...και ξεχνάω και να το πλύνω.

Μπααα, σε μαύρο δείχνει πιο πολύ Razz Razz
Και ας μου θυμιζει μόνο του να το πλένω συνέχεια Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 14:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
οι τροχοι πισω κανουν το κωλο να ναι κωλος...αν δεις απο το μπαπριζ κ κατω μεχρι προφυλακηρα εχει πολυ περισοτερη οσο κατεβαινεις...βλεπεις εχουμε πολυ κοντα την ροδα στο τελος του αμαξιου κ εχουμε κ τρελο κενο...σικονουμε τρελο ντουμανι πισω Laughing Laughing

Δηλαδή αν βάλω λασπωτήρες δεν θά λερώνεται . . . Very happy ????

. . .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MTerry στις Παρ 07 Νοέ 2008, 17:09:33, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 16:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MTerry έγραψε:
android έγραψε:
οι τροχοι πισω κανουν το κωλο να ναι κωλος...αν δεις απο το μπαπριζ κ κατω μεχρι προφυλακηρα εχει πολυ περισοτερη οσο κατεβαινεις...βλεπεις εχουμε πολυ κοντα την ροδα στο τελος του αμαξιου κ εχουμε κ τρελο κενο...σικονουμε τρελο ντουμανι πισω Laughing Laughing

Δηλαδή αν βάλω λασπωτήρες θα δεν θά λερώνεται . . . Very happy ????

αν βαλεις τπτ σαν αυτους που χουν τα wrc θα μειωθει τρελα....κ απ οπου περνας θα σε δειχνουν με το δαχτυλο κ θα λενε κοιτα τον καγκουρα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 14:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά στην αντιπροσωπεία έχει 250€.
βρηκα στη http://www.atlasteam.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=1125
125€. 1)πόσο θα πάει με βάψιμο τοποθετηση περιπου?
2)έχει διαφορά από την εργοστασιακή ή είναι η ίδια?
να τη βάλω επιτέλους γιατί όντως υστερεί πολύ πίσω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 15:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHRIS106 έγραψε:
βρηκα στη http://www.atlasteam.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=1125

Έτσι όπως τη βλέπω στη φωτό,μου φαίνεται πολύ μάπα, καμία σχέση με την εργοστασιακή Exclamation ...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 15:57:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

134.33
πολυ καλυτερη στην φωτο...αν και δεν βγαζεις συμπερασμα...η αλλη φωτο εχει τρελη διχρωμια

http://www.streetandcircuit-shop.biz/peugeot-207---rear-wing2006--65070-p.asp
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 19:21:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως εχει διαφορα πολυ καλυτερα η απο κατω... συμφερει να ψωνισω απο νετ ή να παω απο peugeot? (αν ειναι για 20€-50€μην το ρισκαρω)
+ αν ξερει κανενας καμια σελιδα ή αν εχει προμηθευτει ή αν εχει δει φαναρια για 207 παρακαλω να μου πει μην ανοιγω αλλο τοπικ.....
ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 20:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHRIS106 έγραψε:
Όντως εχει διαφορα πολυ καλυτερα η απο κατω... συμφερει να ψωνισω απο νετ ή να παω απο peugeot? (αν ειναι για 20€-50€μην το ρισκαρω)
+ αν ξερει κανενας καμια σελιδα ή αν εχει προμηθευτει ή αν εχει δει φαναρια για 207 παρακαλω να μου πει μην ανοιγω αλλο τοπικ.....
ευχαριστω

βρες ενα φαναρτζη και ρωτα ποσο θελει να σου βαψει κ να σου βαλει την αεροτομη λογικα αυτη που σου στειλα κανα 200αρη θα βγει συνολο οποτε η διαφορα θα ειναι 50 ευρω
υπαρχουν τοπικ για φαναρια
Επιστροφή στην κορυφή
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (1st stage)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 21:07:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του rallye 207 και ζηταω τον αντιπροσωπο να κανει δωρο την αεροτομη και σφυριζει κλεφτικα..Τελος παντων μου ειπε οτι υπαρχουν 2 αεροτομες μια απλη και μια που φοραει και το RC αλλα αυτη του RC εχει επιπλεον φως για το φρενο και θα γινει λιγο καρναβαλι εαν ισχυουν αυτα που λεει.

Γνωριζει καποιος τι να του ζητησω ακριβως?τη δευτερα θα παω να το κλεισω σε μαυρο.

thanks Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 21:25:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Globalzero έγραψε:
ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του rallye 207 και ζηταω τον αντιπροσωπο να κανει δωρο την αεροτομη και σφυριζει κλεφτικα..Τελος παντων μου ειπε οτι υπαρχουν 2 αεροτομες μια απλη και μια που φοραει και το RC αλλα αυτη του RC εχει επιπλεον φως για το φρενο και θα γινει λιγο καρναβαλι εαν ισχυουν αυτα που λεει.

Γνωριζει καποιος τι να του ζητησω ακριβως?τη δευτερα θα παω να το κλεισω σε μαυρο.

thanks Rolling eyes

Rolling eyes Απ΄ όσο ξέρω μία αεροτομή δίνει η Peugeot για το 207 και είναι αυτή που φοράει το RC, (τη φοράω κι εγώ) η οποία ΔΕΝ έχει φως για στοπ, άλλωστε όλα τα 207 -και το RC- έχουν απο το εργοστάσιο φώς για το στοπ στην πίσω πόρτα. Θα βάλεις δηλαδή και αεροτομή με δεύτερο φως στοπ?? Τότε θα είναι πράγματι καρναβάλι. Πρόσεξε γιατί αυτή που προσπαθεί να σου πασάρει μάλλον είναι κάποια φτηνιάρικη ημιτασιόν. Ζήτα την απλή που φοράει το RC, τέλος Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάϊ 2009, 09:29:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Globalzero έγραψε:

thanks Rolling eyes

Rolling eyes Απ΄ όσο ξέρω μία αεροτομή δίνει η Peugeot για το 207 και είναι αυτή που φοράει το RC, (τη φοράω κι εγώ) η οποία ΔΕΝ έχει φως για στοπ, άλλωστε όλα τα 207 -και το RC- έχουν απο το εργοστάσιο φώς για το στοπ στην πίσω πόρτα. Θα βάλεις δηλαδή και αεροτομή με δεύτερο φως στοπ?? Τότε θα είναι πράγματι καρναβάλι. Πρόσεξε γιατί αυτή που προσπαθεί να σου πασάρει μάλλον είναι κάποια φτηνιάρικη ημιτασιόν. Ζήτα την απλή που φοράει το RC, τέλος Exclamation

thanks φιλε πηγα και σημερα το πρωι και μου ειπε οτι το μεσημερι θα εχει νεοτερα.Τελος παντων με εχει εκνευρισει γιατι δε την κανει δωρο ενω εχω ακουσει απο αλλες αντιπροσωπειες οτι την εχουν παρει τσαμπα.

Κατι ακομα και συγνωμη εαν ξεφευγω.Συναγερμο λεει δε θα βαλει αυτον της peugeot γιατι δινει μονο 2 χρονια εγγυση,ενω αυτος που θα βαλει εφ ορου ζωης!μια ακομα εξυπναδα του?

Επιπλεον σημερα κατεληξα στο χρωμα που τυχαινει να ειναι ιδιο με αυτο που εχει στη εκθεση(οχι test drive) και σε ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι εαν το παρω θα μου δωσει αυτο που εχει στην εκθεση,σαν καλυτερο!!!!! και καλα γνωριζει που ηταν το αμαξι κλπ...Το αμαξι δεν εχει ουτε τα πλαστικα αλλα και μια φορα που πηγα να το βαλω μπροστα δεν ειχε μπαταρια!Δε μπορω να φανταστω ποσσες φορες το εβαλαν μπροστα το αμαξι για να του φανε τη μπαταρια...

Μαλλον θα κανω καμια γυρα απο αντιπροσωπεια αλλου νομου! Evil
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάϊ 2009, 10:39:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Globalzero έγραψε:

Μαλλον θα κανω καμια γυρα απο αντιπροσωπεια αλλου νομου! Evil

+1 Thumb Left Thumbs Up

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάϊ 2009, 10:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 - Αεροτομή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHRIS106 έγραψε:

Kαλα ρε ολες τις μούφες κοιτάς ,βάλε μια εργοστασιάκη να τελειόνεις.Α και βαψε μετα άσπρο το αμάξι. Laughing

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Μάϊ 2009, 13:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εκλεισα τελικα σημερα,μαυρο χρωμα σε 10-15 μερες θα το εχω.
Με την αεροτομη υπαρχει ενα μπερδεμα,επιμενει οτι υπαρχουν 2 αεροτομες παρολο που το service box οπως μου εδειξε δινει μονο μια για το 207. Shocked
Εγω που ηταν ειδα σε φωτογραφια απευθειας απο το service box εμοιαζε ιδια και φυσικα ηταν της peugeot.Ο ανθρωπος δε προσπαθει να με κλεψει,αλλα επιμενει οτι του RC βγαινει πιο ψηλα απο αυτη που δινει η Peugeot για το 207 με 250 ευρω(150 θα την παρω και δωρο συναγερμος επισημος).

τελικα θα την φερει στην αντιπροσωπεια πριν ερθει το αμαξι να τη δουμε πανω τουι,εχετε κατι να προσθεσετε? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 10:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 - Αεροτομή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Globalzero έγραψε:
Με την αεροτομη υπαρχει ενα μπερδεμα,επιμενει οτι υπαρχουν 2 αεροτομες παρολο που το service box οπως μου εδειξε δινει μονο μια για το 207. Shocked
Εγω που ηταν ειδα σε φωτογραφια απευθειας απο το service box εμοιαζε ιδια και φυσικα ηταν της peugeot.Ο ανθρωπος δε προσπαθει να με κλεψει,αλλα επιμενει οτι του RC βγαινει πιο ψηλα απο αυτη που δινει η Peugeot για το 207 με 250 ευρω(150 θα την παρω και δωρο συναγερμος επισημος).

τελικα θα την φερει στην αντιπροσωπεια πριν ερθει το αμαξι να τη δουμε πανω τουι,εχετε κατι να προσθεσετε? Rolling eyes

Καλοτάξιδο φίλε μου.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 11:09:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 207 - Αεροτομή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Globalzero έγραψε:

Καλοτάξιδο φίλε μου.

χε χε thanks ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 20:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 207 - Αεροτομή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
CHRIS106 έγραψε:

Kαλα ρε ολες τις μούφες κοιτάς ,βάλε μια εργοστασιάκη να τελειόνεις.Α και βαψε μετα άσπρο το αμάξι. Laughing

Σου είπα να μου βρείς και με έγραψες.... Όσο για το χρώμα έλεος πια μ αυτα τα άσπρο μ επριξες.. Το επόμενο μπορεί να ναι ασπρο...........
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:08:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1754
Super Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:10:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1746
εικονα 7
Super Cool Cool

μαλλον θα πεφτει μεγαλη για μαμα 207...τωρα ειναι ντουλαπα ο προφυλ. κ δεν βαραει τοσο στο ματι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης