Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
booster (θανάσης) Μέλος

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 15 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 167
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 02:54:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε ασπρο παντως δειχνει πιο πολύ η αεροτομή...και ξεχνάω και να το πλύνω.
Πάντως και πριν βάλω την αεροτομή χάλια γινότανε πίσω. Δεν φταίει η αεροτομή, οι σκαμένοι δρόμοι για το φωταέριο φταίνε!!! (αμαν πια μας πρήξανε...) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 08:10:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
booster έγραψε: | Σε ασπρο παντως δειχνει πιο πολύ η αεροτομή...και ξεχνάω και να το πλύνω.
|
Μπααα, σε μαύρο δείχνει πιο πολύ
Και ας μου θυμιζει μόνο του να το πλένω συνέχεια 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MTerry Δραστήριο μέλος

320 si
Ένταξη: 09 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 14:23:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | οι τροχοι πισω κανουν το κωλο να ναι κωλος...αν δεις απο το μπαπριζ κ κατω μεχρι προφυλακηρα εχει πολυ περισοτερη οσο κατεβαινεις...βλεπεις εχουμε πολυ κοντα την ροδα στο τελος του αμαξιου κ εχουμε κ τρελο κενο...σικονουμε τρελο ντουμανι πισω  |
Δηλαδή αν βάλω λασπωτήρες δεν θά λερώνεται . . . ????
. . .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MTerry στις Παρ 07 Νοέ 2008, 17:09:33, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 16:39:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MTerry έγραψε: | android έγραψε: | οι τροχοι πισω κανουν το κωλο να ναι κωλος...αν δεις απο το μπαπριζ κ κατω μεχρι προφυλακηρα εχει πολυ περισοτερη οσο κατεβαινεις...βλεπεις εχουμε πολυ κοντα την ροδα στο τελος του αμαξιου κ εχουμε κ τρελο κενο...σικονουμε τρελο ντουμανι πισω  |
Δηλαδή αν βάλω λασπωτήρες θα δεν θά λερώνεται . . . ???? |
αν βαλεις τπτ σαν αυτους που χουν τα wrc θα μειωθει τρελα....κ απ οπου περνας θα σε δειχνουν με το δαχτυλο κ θα λενε κοιτα τον καγκουρα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CHRIS106 (CHRISTOS) Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 13 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 86 Τόπος: nafpaktos
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 15:38:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έτσι όπως τη βλέπω στη φωτό,μου φαίνεται πολύ μάπα, καμία σχέση με την εργοστασιακή ...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 19:21:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όντως εχει διαφορα πολυ καλυτερα η απο κατω... συμφερει να ψωνισω απο νετ ή να παω απο peugeot? (αν ειναι για 20€-50€μην το ρισκαρω)
+ αν ξερει κανενας καμια σελιδα ή αν εχει προμηθευτει ή αν εχει δει φαναρια για 207 παρακαλω να μου πει μην ανοιγω αλλο τοπικ.....
ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2008, 20:41:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CHRIS106 έγραψε: | Όντως εχει διαφορα πολυ καλυτερα η απο κατω... συμφερει να ψωνισω απο νετ ή να παω απο peugeot? (αν ειναι για 20€-50€μην το ρισκαρω)
+ αν ξερει κανενας καμια σελιδα ή αν εχει προμηθευτει ή αν εχει δει φαναρια για 207 παρακαλω να μου πει μην ανοιγω αλλο τοπικ.....
ευχαριστω |
βρες ενα φαναρτζη και ρωτα ποσο θελει να σου βαψει κ να σου βαλει την αεροτομη λογικα αυτη που σου στειλα κανα 200αρη θα βγει συνολο οποτε η διαφορα θα ειναι 50 ευρω
υπαρχουν τοπικ για φαναρια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Globalzero (Γιάννης) Μέλος

Peugeot 207 Rallye (1st stage)
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 134 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Βέροια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 21:07:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του rallye 207 και ζηταω τον αντιπροσωπο να κανει δωρο την αεροτομη και σφυριζει κλεφτικα..Τελος παντων μου ειπε οτι υπαρχουν 2 αεροτομες μια απλη και μια που φοραει και το RC αλλα αυτη του RC εχει επιπλεον φως για το φρενο και θα γινει λιγο καρναβαλι εαν ισχυουν αυτα που λεει.
Γνωριζει καποιος τι να του ζητησω ακριβως?τη δευτερα θα παω να το κλεισω σε μαυρο.
thanks  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 21:25:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Globalzero έγραψε: | ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του rallye 207 και ζηταω τον αντιπροσωπο να κανει δωρο την αεροτομη και σφυριζει κλεφτικα..Τελος παντων μου ειπε οτι υπαρχουν 2 αεροτομες μια απλη και μια που φοραει και το RC αλλα αυτη του RC εχει επιπλεον φως για το φρενο και θα γινει λιγο καρναβαλι εαν ισχυουν αυτα που λεει.
Γνωριζει καποιος τι να του ζητησω ακριβως?τη δευτερα θα παω να το κλεισω σε μαυρο.
thanks  |
Απ΄ όσο ξέρω μία αεροτομή δίνει η Peugeot για το 207 και είναι αυτή που φοράει το RC, (τη φοράω κι εγώ) η οποία ΔΕΝ έχει φως για στοπ, άλλωστε όλα τα 207 -και το RC- έχουν απο το εργοστάσιο φώς για το στοπ στην πίσω πόρτα. Θα βάλεις δηλαδή και αεροτομή με δεύτερο φως στοπ?? Τότε θα είναι πράγματι καρναβάλι. Πρόσεξε γιατί αυτή που προσπαθεί να σου πασάρει μάλλον είναι κάποια φτηνιάρικη ημιτασιόν. Ζήτα την απλή που φοράει το RC, τέλος 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάϊ 2009, 09:29:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Globalzero έγραψε: | ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του rallye 207 και ζηταω τον αντιπροσωπο να κανει δωρο την αεροτομη και σφυριζει κλεφτικα..Τελος παντων μου ειπε οτι υπαρχουν 2 αεροτομες μια απλη και μια που φοραει και το RC αλλα αυτη του RC εχει επιπλεον φως για το φρενο και θα γινει λιγο καρναβαλι εαν ισχυουν αυτα που λεει.
thanks  |
Απ΄ όσο ξέρω μία αεροτομή δίνει η Peugeot για το 207 και είναι αυτή που φοράει το RC, (τη φοράω κι εγώ) η οποία ΔΕΝ έχει φως για στοπ, άλλωστε όλα τα 207 -και το RC- έχουν απο το εργοστάσιο φώς για το στοπ στην πίσω πόρτα. Θα βάλεις δηλαδή και αεροτομή με δεύτερο φως στοπ?? Τότε θα είναι πράγματι καρναβάλι. Πρόσεξε γιατί αυτή που προσπαθεί να σου πασάρει μάλλον είναι κάποια φτηνιάρικη ημιτασιόν. Ζήτα την απλή που φοράει το RC, τέλος  |
thanks φιλε πηγα και σημερα το πρωι και μου ειπε οτι το μεσημερι θα εχει νεοτερα.Τελος παντων με εχει εκνευρισει γιατι δε την κανει δωρο ενω εχω ακουσει απο αλλες αντιπροσωπειες οτι την εχουν παρει τσαμπα.
Κατι ακομα και συγνωμη εαν ξεφευγω.Συναγερμο λεει δε θα βαλει αυτον της peugeot γιατι δινει μονο 2 χρονια εγγυση,ενω αυτος που θα βαλει εφ ορου ζωης!μια ακομα εξυπναδα του?
Επιπλεον σημερα κατεληξα στο χρωμα που τυχαινει να ειναι ιδιο με αυτο που εχει στη εκθεση(οχι test drive) και σε ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι εαν το παρω θα μου δωσει αυτο που εχει στην εκθεση,σαν καλυτερο!!!!! και καλα γνωριζει που ηταν το αμαξι κλπ...Το αμαξι δεν εχει ουτε τα πλαστικα αλλα και μια φορα που πηγα να το βαλω μπροστα δεν ειχε μπαταρια!Δε μπορω να φανταστω ποσσες φορες το εβαλαν μπροστα το αμαξι για να του φανε τη μπαταρια...
Μαλλον θα κανω καμια γυρα απο αντιπροσωπεια αλλου νομου!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάϊ 2009, 10:39:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Globalzero έγραψε: |
Μαλλον θα κανω καμια γυρα απο αντιπροσωπεια αλλου νομου!  |
+1 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάϊ 2009, 10:39:59 Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 - Αεροτομή |
|
|
Kαλα ρε ολες τις μούφες κοιτάς ,βάλε μια εργοστασιάκη να τελειόνεις.Α και βαψε μετα άσπρο το αμάξι. 
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Μάϊ 2009, 13:24:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το εκλεισα τελικα σημερα,μαυρο χρωμα σε 10-15 μερες θα το εχω.
Με την αεροτομη υπαρχει ενα μπερδεμα,επιμενει οτι υπαρχουν 2 αεροτομες παρολο που το service box οπως μου εδειξε δινει μονο μια για το 207.
Εγω που ηταν ειδα σε φωτογραφια απευθειας απο το service box εμοιαζε ιδια και φυσικα ηταν της peugeot.Ο ανθρωπος δε προσπαθει να με κλεψει,αλλα επιμενει οτι του RC βγαινει πιο ψηλα απο αυτη που δινει η Peugeot για το 207 με 250 ευρω(150 θα την παρω και δωρο συναγερμος επισημος).
τελικα θα την φερει στην αντιπροσωπεια πριν ερθει το αμαξι να τη δουμε πανω τουι,εχετε κατι να προσθεσετε?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 10:21:54 Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 - Αεροτομή |
|
|
Globalzero έγραψε: | το εκλεισα τελικα σημερα,μαυρο χρωμα σε 10-15 μερες θα το εχω.
Με την αεροτομη υπαρχει ενα μπερδεμα,επιμενει οτι υπαρχουν 2 αεροτομες παρολο που το service box οπως μου εδειξε δινει μονο μια για το 207.
Εγω που ηταν ειδα σε φωτογραφια απευθειας απο το service box εμοιαζε ιδια και φυσικα ηταν της peugeot.Ο ανθρωπος δε προσπαθει να με κλεψει,αλλα επιμενει οτι του RC βγαινει πιο ψηλα απο αυτη που δινει η Peugeot για το 207 με 250 ευρω(150 θα την παρω και δωρο συναγερμος επισημος).
τελικα θα την φερει στην αντιπροσωπεια πριν ερθει το αμαξι να τη δουμε πανω τουι,εχετε κατι να προσθεσετε?  |
Καλοτάξιδο φίλε μου.
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 11:09:07 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 207 - Αεροτομή |
|
|
Gr13 έγραψε: | Globalzero έγραψε: | το εκλεισα τελικα σημερα,μαυρο χρωμα σε 10-15 μερες θα το εχω.
Καλοτάξιδο φίλε μου. |
χε χε thanks ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 20:27:54 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 207 - Αεροτομή |
|
|
Gr13 έγραψε: |
Kαλα ρε ολες τις μούφες κοιτάς ,βάλε μια εργοστασιάκη να τελειόνεις.Α και βαψε μετα άσπρο το αμάξι.  |
Σου είπα να μου βρείς και με έγραψες.... Όσο για το χρώμα έλεος πια μ αυτα τα άσπρο μ επριξες.. Το επόμενο μπορεί να ναι ασπρο........... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:10:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1746
εικονα 7
Super  |
μαλλον θα πεφτει μεγαλη για μαμα 207...τωρα ειναι ντουλαπα ο προφυλ. κ δεν βαραει τοσο στο ματι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|