PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Air Bag
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 08:51:49    Θέμα δημοσίευσης: Air Bag Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ναι ως δια μαγειας χτες το απογευμα το λαμπακι που γραφει air bag αρχισε να αναβοσβηνει.
Γυρισα τον διακοπτη που απενεργοποιει στο off 2-3 φορες Question και ξανα στο on αλλα τιποτα.
Σημερα το πρωι βαζοντας μπρος την μηχανη δεν ξανα αναψε. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? Τι μπορει να ειναι ? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 10:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: Air Bag Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
Και ναι ως δια μαγειας χτες το απογευμα το λαμπακι που γραφει air bag αρχισε να αναβοσβηνει.
Γυρισα τον διακοπτη που απενεργοποιει στο off 2-3 φορες Question και ξανα στο on αλλα τιποτα.
Σημερα το πρωι βαζοντας μπρος την μηχανη δεν ξανα αναψε. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? Τι μπορει να ειναι ? Confused

Δεν έχω ιδέα. Εκείνο που ξέρω είναι ότι το manual του αυτοκινήτου γράφει ότι δε κάθε περίπτωση αν το λαμπάκι του αερόσακου αναβοσβήνει, απευθυνθείτε σε συνεργείο. Τόμπολα.........

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να παω να το βαλουμε στο διαγνωστικο. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να παω να το βαλουμε στο διαγνωστικο. Wink

Η γνωστή, αναμενόμενη, και κλασική απάντηση...........

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνήθως μετά από καθάρισμα μπορεί να κουνηθεί κανένα καλωδιάκι και να χάσει την επαφή. Σε κάποια άλλα αυτοκίνητα εμφανίζονταν στα καλωδιάκια στη βάση του καθίσματος. Για κούνησέ τα λίγο μήπως και σταματήσει να αναβοσβήνει...

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιθανότερο να έκανε πάλι το θαύμα του ο (αν)εγκέφαλος του 206...
Κάποια πληροφορία δεν θα διάβασε,κάτι θα του ξέφυγε....
Θυμίζει την ιστορία με τα όργανα που μετά από ένα 2ωρο λειτούργησαν.Θα το πας στην αντιπροσωπεία (όπως πρέπει),θα το βάλουν στο διαγνωστικό (εγκεφαλογράφημα),δεν θα βρουν τίποτα,θα γίνει ένα reset και όλα οκ. Confused

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Θυμίζει την ιστορία με τα όργανα που μετά από ένα 2ωρο λειτούργησαν.Θα το πας στην αντιπροσωπεία (όπως πρέπει),θα το βάλουν στο διαγνωστικό (εγκεφαλογράφημα),δεν θα βρουν τίποτα,θα γίνει ένα reset και όλα οκ. Confused

Η κλασικη και ευκολη λυση της πεζο ως συνηθως. Το παρηγορο ειναι οτι απο το πρωι δεν το ξαναεκανε.
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:24:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:

Γιατί δεν κάνεις ενα reset μόνος σου, βγάζοντας και βάζοντας τους πόλους της μπαταρίας... ??? Wink Wink Wink

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:

Γιατί δεν κάνεις ενα reset μόνος σου, βγάζοντας και βάζοντας τους πόλους της μπαταρίας... ??? Wink Wink Wink

Γιατί δεν έχω εγώ το πρόβλημα :D :D :D
Πάντως έχει φάει και ο δικός μου 2-3 reset σε παρόμοιες καταστάσεις...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
teoman έγραψε:

Θα το δοκιμασω κι αυτο σε περιπτωση που αναψει ξανα. Thanx
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 14:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με τον Ady (αν δεν κάνω λάθος! Shocked )

Έχε υπόψη σου ότι το λαμπάκι ανάβει και στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το διακόπτη απενεργοποίησης του αερόσακου του συνοδηγού.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι από τις άπειρες λακούβες των δρόμων μας ίσως να έχει μετακινηθεί λίγο η φίσα του διακόπτη (βρίσκεται ακριβώς πίσω από το διακόπτη) και γι' αυτό να σου άναψε το λαμπάκι. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 15:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Συμφωνώ με τον Ady (αν δεν κάνω λάθος! Shocked )

Έχε υπόψη σου ότι το λαμπάκι ανάβει και στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το διακόπτη απενεργοποίησης του αερόσακου του συνοδηγού.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι από τις άπειρες λακούβες των δρόμων μας ίσως να έχει μετακινηθεί λίγο η φίσα του διακόπτη (βρίσκεται ακριβώς πίσω από το διακόπτη) και γι' αυτό να σου άναψε το λαμπάκι. Wink

Εβγαλα τον διακοπτη κι εσπρωξα την φισα καλα στην θεση της.
Ελπιζω να ηταν αυτο και να την 'γλυτωσω'.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 19:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη πειραζεις βρε τιποτα μεχρι να στο βαλουν στο διαγνωστικο...Κουζουλε...

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 01:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο πρόβλημα είχε ο πατέρας μου στην Xantia που του άναβε το λαμπάκι του αερόσακου εν κινήσει, και δει σε απότομες κατηφόρες. Ο αρχιμηχανικός της Citroen και φίλος του μπαμπά μου τον έστειλε σε έναν τσάκαλο ηλεκτρολόγο, ο οποίος με δυο λόγια το πιασε το νόημα, πείραξε δυο καλωδιάκια στον εγκέφαλο, τα κόλλησε, έκανε μια ψιλορύθμιση κάτω από το τιμόνι, και voila, στον εγκέφαλο, και η ζημιά ήταν παρελθόν.
Γνώμη μου θα ήταν να το εμπιστευτείς σε κάποιον πολύ καλό PSA ηλεκτρολόγο, και αν πάλι δεν λυθεί στην Peugeot, που και πάλι δεν πιστεύω να μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω από έναν ηλεκτρολόγο που ασχολείται όλη την ώρα με αυτά. Wink

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2002, 01:33:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα το ίδιο πρόβλημα για αρκετό καιρό! Το πήγα στην Peugeot και μου άλλαξαν πλεξούδα του αερόσακου κάτω από το τιμόνι! Κόστος 25.000 δρχ. περίπου! Wink

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2002, 10:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Είχα το ίδιο πρόβλημα για αρκετό καιρό! Το πήγα στην Peugeot και μου άλλαξαν πλεξούδα του αερόσακου κάτω από το τιμόνι! Κόστος 25.000 δρχ. περίπου! Wink

το ιδιο προβλημα υπαρχει σε πολλα clio τελευταιας γεννιας.

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2003, 00:53:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου το χε κανει πολυ παλια αυτο μια φορα και μετα σταματησε.. Πριν 15 μερες μου το ξανακανε, οποτε και εσβησα μηχανη, ξαναβαλα μπροστα και εσβησε. Μετα απο 2 μερες ειδα στο ταμπλο την ταναλια διπλα στα χιλιομετρα αναμενη (χωρις να εχει φτασει η ωρα της).. Λεω ετσι μου σαι? Τωρα θα σου δειξω εγω.. Και μηδενισα την ταναλια (κρατας πατημενο το κουμπι οσο γυρνας τη μηχανη απο radio σε stand by) .. Τωρα μετραει ξανα απο τις 30.000 αναποδα και ουτε εχω αναμενη ταναλια ουτε αναμενο airbag.. Ε μα πως θα γινει.. Laughing Laughing Laughing

Αυτο θα πει στρουθοκαμηλισμος.. να μη θες να βλεπεις το προβλημα... Αλλα γενικα δεν ειμαι να μου τρωνε λεφτα οι συνεργιαδες για μ@@@@@ς, επειδη εχει λοξυγκα ο εγκεφαλος.. μην τρελαθουμε κι'ολας..
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2003, 01:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Εμενα μου το χε κανει πολυ παλια αυτο μια φορα και μετα σταματησε.. Πριν 15 μερες μου το ξανακανε, οποτε και εσβησα μηχανη, ξαναβαλα μπροστα και εσβησε. Μετα απο 2 μερες ειδα στο ταμπλο την ταναλια διπλα στα χιλιομετρα αναμενη (χωρις να εχει φτασει η ωρα της).. Λεω ετσι μου σαι? Τωρα θα σου δειξω εγω.. Και μηδενισα την ταναλια (κρατας πατημενο το κουμπι οσο γυρνας τη μηχανη απο radio σε stand by) .. Τωρα μετραει ξανα απο τις 30.000 αναποδα και ουτε εχω αναμενη ταναλια ουτε αναμενο airbag.. Ε μα πως θα γινει.. Laughing Laughing Laughing

Αυτο θα πει στρουθοκαμηλισμος.. να μη θες να βλεπεις το προβλημα... Αλλα γενικα δεν ειμαι να μου τρωνε λεφτα οι συνεργιαδες για μ@@@@@ς, επειδη εχει λοξυγκα ο εγκεφαλος.. μην τρελαθουμε κι'ολας..

Αλεξ, ξερεις και τις αλλες "λειτουργιες" του υπολογιστη sevice και χιλιομετρων του 206 μας ;;;
ειπς πως με πατημενο το κουμπι και γυρνωντας το κλειδι μηδενιζει η ταναλια. υπαρχουν αλλοι συνδιασμοι ωστε να πετυχαινουμε αλλα πραγματα ; δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω πως ο μετρητης μπορει να μετραει αναποδα οχι μονο απο 30000χλμ αλλα και απο 10000 χλμ (που ειναι το 1ο σερβις).
Για πες .

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2003, 01:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο μου εχει δυο επιλογες 30000 και 20000

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2003, 02:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σου πω την αληθεια δεν τα θυμαμαι απ'εξω αλλα πρεπει να τα γραφει στο μανιουαλ...Απο κει το χα δει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης