Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
fpug Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 08:51:49 Θέμα δημοσίευσης: Air Bag |
|
|
Και ναι ως δια μαγειας χτες το απογευμα το λαμπακι που γραφει air bag αρχισε να αναβοσβηνει.
Γυρισα τον διακοπτη που απενεργοποιει στο off 2-3 φορες και ξανα στο on αλλα τιποτα.
Σημερα το πρωι βαζοντας μπρος την μηχανη δεν ξανα αναψε. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? Τι μπορει να ειναι ?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 10:46:21 Θέμα δημοσίευσης: Re: Air Bag |
|
|
fpug έγραψε: | Και ναι ως δια μαγειας χτες το απογευμα το λαμπακι που γραφει air bag αρχισε να αναβοσβηνει.
Γυρισα τον διακοπτη που απενεργοποιει στο off 2-3 φορες και ξανα στο on αλλα τιποτα.
Σημερα το πρωι βαζοντας μπρος την μηχανη δεν ξανα αναψε. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? Τι μπορει να ειναι ?  |
Δεν έχω ιδέα. Εκείνο που ξέρω είναι ότι το manual του αυτοκινήτου γράφει ότι δε κάθε περίπτωση αν το λαμπάκι του αερόσακου αναβοσβήνει, απευθυνθείτε σε συνεργείο. Τόμπολα.........
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:01:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να παω να το βαλουμε στο διαγνωστικο.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:03:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fpug έγραψε: | Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να παω να το βαλουμε στο διαγνωστικο.  |
Η γνωστή, αναμενόμενη, και κλασική απάντηση...........
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
peugeot206cc (akis) Μέλος

308
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:14:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συνήθως μετά από καθάρισμα μπορεί να κουνηθεί κανένα καλωδιάκι και να χάσει την επαφή. Σε κάποια άλλα αυτοκίνητα εμφανίζονταν στα καλωδιάκια στη βάση του καθίσματος. Για κούνησέ τα λίγο μήπως και σταματήσει να αναβοσβήνει...
Peugeot for ever |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:21:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πιθανότερο να έκανε πάλι το θαύμα του ο (αν)εγκέφαλος του 206...
Κάποια πληροφορία δεν θα διάβασε,κάτι θα του ξέφυγε....
Θυμίζει την ιστορία με τα όργανα που μετά από ένα 2ωρο λειτούργησαν.Θα το πας στην αντιπροσωπεία (όπως πρέπει),θα το βάλουν στο διαγνωστικό (εγκεφαλογράφημα),δεν θα βρουν τίποτα,θα γίνει ένα reset και όλα οκ. 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:24:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | Το πιθανότερο να έκανε πάλι το θαύμα του ο (αν)εγκέφαλος του 206...
Θυμίζει την ιστορία με τα όργανα που μετά από ένα 2ωρο λειτούργησαν.Θα το πας στην αντιπροσωπεία (όπως πρέπει),θα το βάλουν στο διαγνωστικό (εγκεφαλογράφημα),δεν θα βρουν τίποτα,θα γίνει ένα reset και όλα οκ.  |
Η κλασικη και ευκολη λυση της πεζο ως συνηθως. Το παρηγορο ειναι οτι απο το πρωι δεν το ξαναεκανε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:24:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | Το πιθανότερο να έκανε πάλι το θαύμα του ο (αν)εγκέφαλος του 206...
Θυμίζει την ιστορία με τα όργανα που μετά από ένα 2ωρο λειτούργησαν.Θα το πας στην αντιπροσωπεία (όπως πρέπει),θα το βάλουν στο διαγνωστικό (εγκεφαλογράφημα),δεν θα βρουν τίποτα,θα γίνει ένα reset και όλα οκ.  |
Γιατί δεν κάνεις ενα reset μόνος σου, βγάζοντας και βάζοντας τους πόλους της μπαταρίας... ??? 
Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:40:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
konstantinos έγραψε: |
Γιατί δεν κάνεις ενα reset μόνος σου, βγάζοντας και βάζοντας τους πόλους της μπαταρίας... ???  |
Γιατί δεν έχω εγώ το πρόβλημα :D :D :D
Πάντως έχει φάει και ο δικός μου 2-3 reset σε παρόμοιες καταστάσεις...
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:45:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
konstantinos έγραψε: | teoman έγραψε: | Το πιθανότερο να έκανε πάλι το θαύμα του ο (αν)εγκέφαλος του 206...
Γιατί δεν κάνεις ενα reset μόνος σου, βγάζοντας και βάζοντας τους πόλους της μπαταρίας... ???  |
Θα το δοκιμασω κι αυτο σε περιπτωση που αναψει ξανα. Thanx |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 14:50:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνώ με τον Ady (αν δεν κάνω λάθος! )
Έχε υπόψη σου ότι το λαμπάκι ανάβει και στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το διακόπτη απενεργοποίησης του αερόσακου του συνοδηγού.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι από τις άπειρες λακούβες των δρόμων μας ίσως να έχει μετακινηθεί λίγο η φίσα του διακόπτη (βρίσκεται ακριβώς πίσω από το διακόπτη) και γι' αυτό να σου άναψε το λαμπάκι. 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 15:38:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | Συμφωνώ με τον Ady (αν δεν κάνω λάθος! )
Έχε υπόψη σου ότι το λαμπάκι ανάβει και στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το διακόπτη απενεργοποίησης του αερόσακου του συνοδηγού.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι από τις άπειρες λακούβες των δρόμων μας ίσως να έχει μετακινηθεί λίγο η φίσα του διακόπτη (βρίσκεται ακριβώς πίσω από το διακόπτη) και γι' αυτό να σου άναψε το λαμπάκι.  |
Εβγαλα τον διακοπτη κι εσπρωξα την φισα καλα στην θεση της.
Ελπιζω να ηταν αυτο και να την 'γλυτωσω'. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 19:53:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μη πειραζεις βρε τιποτα μεχρι να στο βαλουν στο διαγνωστικο...Κουζουλε...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 01:15:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ίδιο πρόβλημα είχε ο πατέρας μου στην Xantia που του άναβε το λαμπάκι του αερόσακου εν κινήσει, και δει σε απότομες κατηφόρες. Ο αρχιμηχανικός της Citroen και φίλος του μπαμπά μου τον έστειλε σε έναν τσάκαλο ηλεκτρολόγο, ο οποίος με δυο λόγια το πιασε το νόημα, πείραξε δυο καλωδιάκια στον εγκέφαλο, τα κόλλησε, έκανε μια ψιλορύθμιση κάτω από το τιμόνι, και voila, στον εγκέφαλο, και η ζημιά ήταν παρελθόν.
Γνώμη μου θα ήταν να το εμπιστευτείς σε κάποιον πολύ καλό PSA ηλεκτρολόγο, και αν πάλι δεν λυθεί στην Peugeot, που και πάλι δεν πιστεύω να μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω από έναν ηλεκτρολόγο που ασχολείται όλη την ώρα με αυτά. 
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 29 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 110 Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2002, 01:33:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είχα το ίδιο πρόβλημα για αρκετό καιρό! Το πήγα στην Peugeot και μου άλλαξαν πλεξούδα του αερόσακου κάτω από το τιμόνι! Κόστος 25.000 δρχ. περίπου! 
206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2002, 10:27:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
StAkIS έγραψε: | Είχα το ίδιο πρόβλημα για αρκετό καιρό! Το πήγα στην Peugeot και μου άλλαξαν πλεξούδα του αερόσακου κάτω από το τιμόνι! Κόστος 25.000 δρχ. περίπου!  |
το ιδιο προβλημα υπαρχει σε πολλα clio τελευταιας γεννιας.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2003, 00:53:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα μου το χε κανει πολυ παλια αυτο μια φορα και μετα σταματησε.. Πριν 15 μερες μου το ξανακανε, οποτε και εσβησα μηχανη, ξαναβαλα μπροστα και εσβησε. Μετα απο 2 μερες ειδα στο ταμπλο την ταναλια διπλα στα χιλιομετρα αναμενη (χωρις να εχει φτασει η ωρα της).. Λεω ετσι μου σαι? Τωρα θα σου δειξω εγω.. Και μηδενισα την ταναλια (κρατας πατημενο το κουμπι οσο γυρνας τη μηχανη απο radio σε stand by) .. Τωρα μετραει ξανα απο τις 30.000 αναποδα και ουτε εχω αναμενη ταναλια ουτε αναμενο airbag.. Ε μα πως θα γινει..
Αυτο θα πει στρουθοκαμηλισμος.. να μη θες να βλεπεις το προβλημα... Αλλα γενικα δεν ειμαι να μου τρωνε λεφτα οι συνεργιαδες για μ@@@@@ς, επειδη εχει λοξυγκα ο εγκεφαλος.. μην τρελαθουμε κι'ολας.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2003, 01:25:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alex έγραψε: | Εμενα μου το χε κανει πολυ παλια αυτο μια φορα και μετα σταματησε.. Πριν 15 μερες μου το ξανακανε, οποτε και εσβησα μηχανη, ξαναβαλα μπροστα και εσβησε. Μετα απο 2 μερες ειδα στο ταμπλο την ταναλια διπλα στα χιλιομετρα αναμενη (χωρις να εχει φτασει η ωρα της).. Λεω ετσι μου σαι? Τωρα θα σου δειξω εγω.. Και μηδενισα την ταναλια (κρατας πατημενο το κουμπι οσο γυρνας τη μηχανη απο radio σε stand by) .. Τωρα μετραει ξανα απο τις 30.000 αναποδα και ουτε εχω αναμενη ταναλια ουτε αναμενο airbag.. Ε μα πως θα γινει..
Αυτο θα πει στρουθοκαμηλισμος.. να μη θες να βλεπεις το προβλημα... Αλλα γενικα δεν ειμαι να μου τρωνε λεφτα οι συνεργιαδες για μ@@@@@ς, επειδη εχει λοξυγκα ο εγκεφαλος.. μην τρελαθουμε κι'ολας.. |
Αλεξ, ξερεις και τις αλλες "λειτουργιες" του υπολογιστη sevice και χιλιομετρων του 206 μας ;;;
ειπς πως με πατημενο το κουμπι και γυρνωντας το κλειδι μηδενιζει η ταναλια. υπαρχουν αλλοι συνδιασμοι ωστε να πετυχαινουμε αλλα πραγματα ; δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω πως ο μετρητης μπορει να μετραει αναποδα οχι μονο απο 30000χλμ αλλα και απο 10000 χλμ (που ειναι το 1ο σερβις).
Για πες .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2003, 01:35:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το δικο μου εχει δυο επιλογες 30000 και 20000
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2003, 02:34:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να σου πω την αληθεια δεν τα θυμαμαι απ'εξω αλλα πρεπει να τα γραφει στο μανιουαλ...Απο κει το χα δει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|