PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Αποριες με φωτα xenon σε 207gt

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Απρ 2009, 15:27:58    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Αποριες με φωτα xenon σε 207gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σε ολους σας!!!!εχω ενα μικρο προβληματακι ρε παιδες!!!οταν πηρα το αμαξι φορουσε ενα ζευγαρι xenon επανω ωραια?ολα καλα ητανε μεχρι που αποφασισα μεσα σε καναδυο βδομαδες εβαλα και στα προβολακια τα ιδια ακριβως,και ταυτοχρονα αλλαξα και τις ψειρες και εβαλα led....ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ,,,απο οταν εκανα αυτη την κινηση οποτε βαζω μπροστα το αμαξι κανει 4 μπιπ-σφαλματα τα οποια σβηνουνε μετα!!!2 μπιπ για τα προβολακια και αλλα 2 για τις ψειρες!!δεν μπορω αλλο εχω αρχισει και εκνευριζομαι παρα πολυ γιατι καθε φορα που βαζω μπροστα και 4 μπιπ!!σπαζομαι πλεον!!!!ακουω γνωμες παιδια..εσεις ολοι τι εχετε κανει?ακουτε μπιπ συνεχεια η δεν εχετε βαλει xenon?πολυ σεβαστη θα ειναι και η απαντηση του αργυρη....ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Απρ 2009, 18:07:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ εγώ έχω ξένον μεσαία κ προβολάκια όπως επίσης κ ψείρες led !
τα ξένον στην μεσαία σκάλα δεν βγάζει σφάλμα ,όταν πήρα το κιτ ξένον για τα προβολάκια δοκίμασα τους καινούργιους μετασχηματιστές στην μεσαία σκάλα κατευθείαν έβγαλαν σφάλμα αλλά όταν τα τοποθέτησα στα προβολάκια δεν μου έβγαλαν κανένα σφάλμα !
τα λεντάκια μου βγάζουν σφάλμα αλλά δεν κάνουν μπιπ ,απλά εμφανίζονται στο μενού όταν πατάς warning log k μόνο τότε !
για τα led η λύση είναι απλή,μια αντίσταση 350-400περίπου ,μπορείς να τα μετρήσεις με πολύμετρο για να βάλεις ακριβώς την αντίσταση που χρειάζεται!

προχτές βρήκα στο ebay ένα πολύ καλό κιτ ξένον ,το εντυπωσιακό σε αυτό το κιτάκι ήταν οι μετασχηματιστές οι οποίοι ήταν στρόγγυλοι στο κέντρο τους προεξέχει μια πλαστική βίδα η οποία είναι κούφια κ από εκεί μέσα βγαίνουν τα καλώδια σύνδεσης,βιδώνεις δηλαδή τον μετασχηματιστή πάνω στην τάπα κάνεις την σύνδεση κ δεν έχεις κανένα καλώδιο να κρέμεται έξω από το φανάρι!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Απρ 2009, 18:47:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τις λαμπες led θελει αντισταση....
για τα προβολακια δεν βγαζει λαμπακι....
για τα μεσαια ειχα αρκετο παιδεμα με μετασχηματιστες χωρις λαμπακια παλι αλλα με τρεμοπαιξιμο σβησιμο ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Απρ 2009, 22:06:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@giannis27

Για χώσε λινκ να δούμε Smile

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 10:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://global.ebay.com/XENON_KIT_SET_H1_H7_PEUGEOT_207_307_407_607_308_806_807/260398043825/item

πάντως από τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ καλό το κιτάκι κ η τιμή του είναι καλή !

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 10:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
για τα led η λύση είναι απλή,μια αντίσταση 350-400περίπου ,μπορείς να τα μετρήσεις με πολύμετρο για να βάλεις ακριβώς την αντίσταση που χρειάζεται!

Πόσο ακριβώς πρέπει να είναι η αντίσταση σε Ω(και πώς μετράς το led αφού είναι δίοδος). Και την συνδέουμε παράλληλά ή σε σειρά?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 11:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
Πόσο ακριβώς πρέπει να είναι η αντίσταση σε Ω(και πώς μετράς το led αφού είναι δίοδος).

Έλα μάστορα, δες εδώ

Είναι υπολογιστής αντίστασης πτώσης τάσης ανάλογα με τον τύπο και την ποσότητα led που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

iceage έγραψε:
Και την συνδέουμε παράλληλά ή σε σειρά?

Την αντίσταση τη χρειάζεσαι για να δημιουργήσει πτώση τάσης στα άκρα του led. Έτσι αν έχεις ένα led που δουλεύει στα 3.3Vdc και θέλεις να το τροφοδοτήσεις με 12Vdc θα πρέπει να τοποθετήσεις σε σειρά με τον ένα πόλο του led μιά αντίσταση η οποία θα ρίξει την τάση στα ποδαράκια του led στα 3.3Vdc. Αν τη βάλεις παράλληλα θα κάνεις μιά τρύπα στο νερό, αφού η τάση στα ποδαράκια του led θα παραμείνει ίδια με την τάση της πηγής.

Προσοχή: eκτώς από την τιμή σε Ω της αντίστασης που θα χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας και την ισχύ της (W), διαφορετικά με χρήση μικρότερης σε ισχύ αντίστασης υπάρχει πιθανότητα να την κάψουμε.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

BMW 120i msport auto 1016

Ένταξη: 31 Ιούλ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 07:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

iceage έγραψε:
Και την συνδέουμε παράλληλά ή σε σειρά?

Την αντίσταση τη χρειάζεσαι για να δημιουργήσει πτώση τάσης στα άκρα του led. Έτσι αν έχεις ένα led που δουλεύει στα 3.3Vdc και θέλεις να το τροφοδοτήσεις με 12Vdc θα πρέπει να τοποθετήσεις σε σειρά με τον ένα πόλο του led μιά αντίσταση η οποία θα ρίξει την τάση στα ποδαράκια του led στα 3.3Vdc. Αν τη βάλεις παράλληλα θα κάνεις μιά τρύπα στο νερό, αφού η τάση στα ποδαράκια του led θα παραμείνει ίδια με την τάση της πηγής.

Προσοχή: eκτώς από την τιμή σε Ω της αντίστασης που θα χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας και την ισχύ της (W), διαφορετικά με χρήση μικρότερης σε ισχύ αντίστασης υπάρχει πιθανότητα να την κάψουμε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα λεντακια έχουν ήδη αντισταση built in σε σειρα για να δουλευουν στα 12 volt και η αντισταση που βαζουμε εμεις μπαινει παραλληλα και εχει να κανει με την ακυρωση του σφαλματος.
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 08:06:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stef80 έγραψε:
Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα λεντακια έχουν ήδη αντισταση built in σε σειρα για να δουλευουν στα 12 volt και η αντισταση που βαζουμε εμεις μπαινει παραλληλα και εχει να κανει με την ακυρωση του σφαλματος.

Στην δική μου περίπτωση(για φίλο με 207 πρόκειται), μου έφερε led να βάλουμε. Τα βάζουμε και κάνουν σαν στρόμπο σε φάση διακόπτη στο auto αλλά και όταν ανάβεις τα φώτα πορείας. Όταν κλείνεις τον διακόπτη των φώτων κρατάει τάση ακόμη και στρομπίζουν. Α και δεν βγάζει σφάλμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 14:17:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν βγαζει σφαλμα...το σφαλμα ειναι ενα δυνατο παιξιμο μετα μενει κερακι κ αν τα σβησεις παλι μενει λιγο κερακι ακομα κ αν κλειδωσεις το αμαξι κ φυγεις αυτο μενει μονιμα κερακι...
αυτο γινετε σιγουρα στο πορτ παγκαζ πισω στην πινακιδα κ στην πλαφονιερα την μεσα λαμπα και στα φωτα στροφης για οσους εχουν angel eyes με διπολικη λαμπα....αυτα ολα τα παραπανω τα κανει να μην υπαρχουν η αντισταση συνδεμενη παραληλα....

αυτο το φαινομενο δεν γινετε....
στο ντουλαπακι συνοδυγου....στην πλαφονιερα δεξια κ αριστερη λαμπα...
ο λογος εχουν διακοπτη απλο on-off Wink

οσο για το κιτ χενον ...αυτη η ταπα που χει κ το μπαλαστ δλδ ειναι πλαστικη?αν ναι ....αντε γεια Wink
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2009, 01:06:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίδες για να μην ανοίγω νέο topic το ρωτάω εδώ. μπορούμε να βάλουμε στο 207 (cc συγκεκριμένα) λευκό λαμπάκι στο εσωτερικό?? ( αυτο που ανάβει όταν ανοίγουν οι πόρτες). αν ναι τι μπορούμε να βάλουμε??? ξέρει κανείς??
Επιστροφή στην κορυφή
p3r1kl1s (Όχι άλλες κλήσης για όρια ταχύτητας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6 120Hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2008
Τόπος: ptolemaida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Μάϊ 2009, 22:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήταν εύκολο να μας έλεγε κάποιος πώς να ζητήσουμε την αντίσταση από το μαγαζί ?
Ποσά Ω ποσά W. Επειδή εγώ συγκεκριμένα δεν είμαι ηλεκτρολόγος μου φαίνετε κομματάκι δύσκολο να καταλάβω τους ορισμούς και τις μέτρησης που θα πρέπει να γίνουν.

tnx
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
p3r1kl1s (Όχι άλλες κλήσης για όρια ταχύτητας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6 120Hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2008
Τόπος: ptolemaida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 11:15:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

no one?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης