Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 20:20:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραια 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 02:03:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν από λίγες ώρες γύρισα από ένα πολύ όμορφο 3ήμερο ταξίδι που πήγα στην Κόνιτσα, στα Ιωάννινα, μέρος εναλλακτικού τουρισμού. Σε αυτό το 3ήμερο έκανα rafting-kayaking και κολύμπι (...για λίγους στο ποτάμι με 4 βαθμούς Κελσίου ) στον Βοιδομάτη, μέρος του Αώου που πηγάζει από την Αρίστη και είναι το μαναδικό ποτάμι που εκβάλλει έξω από την Ελλάδα (στην Αδριατική αφού διανύσει 260 χλμ. σε ελληνικό και αλβανικό έδαφος). Επίσης πεζοπορία στο φαράγγι-δρυμό του Βίκου-Αώου (αν και παρόλη την κακοκαιρία), και βόλτα μέχρι και Μολυβδοσκέπαστη με το γνωστό μοναστήρι, το περίφημο εργαστήριο παραγωγής ούζου χωρίς γλυκάνισο (καθαρότατο, και πολύ εύγευστο) και επίσης το φυσικό σύνορο κοντά στα 200 μέτρα πριν τα ελληνοαλβανικά σύνορα με τα αντίστοιχα φυλάκια και πολυβολεία.
Γενικά εμένα η όλη η φάση μου άρεσε πάρα πολύ, η επαφή με την φύση, την αδρεναλίνη σου, τις καταπληκτικές εικόνες της φύσης στα φαράγγια, και δει πάνω (peak) στο μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια που βρίσκεται πάνω από τον Αώο και είναι χτισμένο στην είσοδο της χαράδρας (κοιτώντας δηλαδή από εκεί που πηγάζει ο Αώος σχηματίζεται ένα π με κοίλες πλευρές ως εξής: πηγάζοντας από την Αρίστη της Πίνδου, κατεβαίνει την κοιλάδα της Κόνιτσας έτσι ώστε τα παράπλευρα βουνά που πηγαίνουν παράλληλα στο ποτάμι να κόβονται στο βάθος πλαγίως από την οροσειρά... Κάτι σαν Helm's Deep από Lord Of The Rings. Και φανταστείτε αυτό να το βλέπετε το σούρουπο, την στιγμή που ανάβουν οι προβολείς που φωτίζουν το βουνό... όνειρο ).
Sorry για το πολύ μπλα μπλα και για όλη αυτή την ιστορία, απλά θέλω να πω οτι είναι κάτι ξεχωριστό και σίγουρα μερικοί από εσάς το έχετε ζήσει, απλά θα ήθελα να το προτείνω σε αυτούς που διοργανώνουν τις εκδρομές να το έχουν ως μια εναλλακτική, καθώς τέτοιοι προορισμοί απότελούν πάντα κάτι το διαφορετικό. Εντάξει καλές οι μάσες και οι ξάπλες, αλλά για φανταστείτε το... Αντέχετε; Και εντάξει πέστε τώρα "τι μαλ***ες λες πάλι ρε Ντάνη, που να τρέχουμε κλπ κλπ;". ΟΚ, αλλά πιστεύω οτι θα σας άρεσε.
Υ.Γ. Πάντως εγώ και με αυτή την εκδρομή πορώθηκα άγρια και ήδη από αύριο θα αρχίσω να το κυνηγάω για τέτοιες φάσεις με 3-4ήμερα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για rafting, kayaking, cayoning, rappel, κλπ. Παλιότερα έκανα μεν, αλλά σε μικρότερο βαθμό (βλέπε canoe). Ιδιαίτερα σε κανα μήνα και μετά που θα λιώνουν τα χιόνια και θα φουσκώνουν τα νερά θα είναι καλή περίπτωση για κάτι τέτοιο, αν ενδιαφέρεται κανείς, όχι μόνο για touring, αλλά και ιδιωτικά. Επίσης πολύ καλή πρόταση ακόμη, την οποία έχω ξαναναφέρει, με πολύ καλό στροφιλίκι, είναι η Κερκίνη με την γνωστή λίμνη, με καταπληκτικά τοπία, ιστορία, και γενικά μια πολύ όμορφη απόδραση από την πόλη, δίπλα στις Σέρρες. 
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 09:55:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σέρρες και Κερκίνη εε???¨εχει και άλλα ωραία μέρη!Θα το δούμε και αυτό!
Slash ωραία εκδρομή μπράβο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lord Cypher Μέλος

206 QS
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 187 Τόπος: Το Στέκι του Πετράν
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 00:28:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όταν σας τα έλεγα εγώ δεν με ακούγατε...
Λοιπόν, επειδή και εγώ είμαι φτιαγμένος με τέτοιες φάσεις, αν κανονίσει κάποιος να πάει και θέλει παρεούλα ή team για να γεμίσει η βάρκα ρίχτε ενα μήνυμα και είμαι μέσα....
Επίσης να αναφέρω ότι το Σ/Κ πάω για καταδύσεις (μαθήματα για το πρώτο αστέρι). Όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρα πείτε μου να σας πω info. Είναι 2 Σ/Κ, αυτό και το επόμενο.
Remember... No Obstacles... Only Challenges... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 08:28:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια καλη προταση νομιζω οτι ειναι και η Μονεμβασια
να δουμε και λιγη θαλασσα
να κατεβουν και οι βοριοι λιγο πιο κατω
θα βρω λεπτομεριες και θα σας πω 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 08:31:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lord Cypher έγραψε: | Όταν σας τα έλεγα εγώ δεν με ακούγατε...
Επίσης να αναφέρω ότι το Σ/Κ πάω για καταδύσεις (μαθήματα για το πρώτο αστέρι). Όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρα πείτε μου να σας πω info. Είναι 2 Σ/Κ, αυτό και το επόμενο. |
Ομορφα γιατι εψαχνα καποιον για "ζευγαρι" μου
εχω το πρωτο αστερι οταν εισαι ετοιμος θα κανονισουμε να βουτιξουμε
αληθεια σε ποιον πηγενεις για μαθηματα 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lord Cypher Μέλος

206 QS
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 23:12:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | Lord Cypher έγραψε: | Όταν σας τα έλεγα εγώ δεν με ακούγατε...
Επίσης να αναφέρω ότι το Σ/Κ πάω για καταδύσεις (μαθήματα για το πρώτο αστέρι). Όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρα πείτε μου να σας πω info. Είναι 2 Σ/Κ, αυτό και το επόμενο. |
αληθεια σε ποιον πηγενεις για μαθηματα  |
Θα κάνω με τους ναυαγωσώστες. Ξεκίνησαν σχολείο καταδύσεων και είναι ευκαιρία. Τόσο καιρό το λέω και όλο το άφηνα... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 23:21:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | Ομορφα γιατι εψαχνα καποιον για "ζευγαρι" μου
Παιδιά εάν πιάσεται κανά χταπόδι το ούζα δικά μου.
Και καμιά τσιπούρα δεν θα με χάλαγε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kamil (Ρένα) Μόλις έγραψα

VW Polo 1.4 75ps
Ένταξη: 30 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 6 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 16:50:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | Lord Cypher έγραψε: | Επίσης να αναφέρω ότι το Σ/Κ πάω για καταδύσεις (μαθήματα για το πρώτο αστέρι). |
παιδιά αν κανονίσετε καμιά βουτιά είμαι κι εγώ μέσα...
3* ερασιτεχνικό ΕΟΥΔΑΑΤΚ - Dive Master PADI. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lord Cypher Μέλος

206 QS
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 21:38:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά τράβηξε λίγο περισσότερο από ότι περίμενα. Το πρώτο Σ/Κ ακυρωθηκέ επειδή κάποιοι ήταν άρρωστοι και το Σάββατο που πέρασε είχε καιρό και δεν μπορέσαμε να βουτήξουμε. Τα καταφέραμε την Κυριακή όμως ,και δυστυχώς από την κούρασή μου έστησα τον DimiP (sorry ρε φίλε , ήμουν τέζα ) Με το καλό το άλλο Σ/Κ τελείωνουμε τα μαθήματα και μετά εξετάσεις. Πάντως είμαι μέσα για προτάσεις. Κάτι ακουγόταν για Κέρκυρα. Κανένα ενδιαφέρον 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|