PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2ο Touring στη Λίμνη Πλαστήρα στις 22-24/02/2003
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 15, 16, 17

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 00:44:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσένα θα σου κρατήσω ένα βαρέλι... Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2003, 20:20:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2003, 00:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ωραια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

...το ήξερα! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 02:03:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν από λίγες ώρες γύρισα από ένα πολύ όμορφο 3ήμερο ταξίδι που πήγα στην Κόνιτσα, στα Ιωάννινα, μέρος εναλλακτικού τουρισμού. Σε αυτό το 3ήμερο έκανα rafting-kayaking και κολύμπι (...για λίγους στο ποτάμι με 4 βαθμούς Κελσίου Very happy ) στον Βοιδομάτη, μέρος του Αώου που πηγάζει από την Αρίστη και είναι το μαναδικό ποτάμι που εκβάλλει έξω από την Ελλάδα (στην Αδριατική αφού διανύσει 260 χλμ. σε ελληνικό και αλβανικό έδαφος). Επίσης πεζοπορία στο φαράγγι-δρυμό του Βίκου-Αώου (αν και παρόλη την κακοκαιρία), και βόλτα μέχρι και Μολυβδοσκέπαστη με το γνωστό μοναστήρι, το περίφημο εργαστήριο παραγωγής ούζου χωρίς γλυκάνισο (καθαρότατο, και πολύ εύγευστο) και επίσης το φυσικό σύνορο κοντά στα 200 μέτρα πριν τα ελληνοαλβανικά σύνορα με τα αντίστοιχα φυλάκια και πολυβολεία.
Γενικά εμένα η όλη η φάση μου άρεσε πάρα πολύ, η επαφή με την φύση, την αδρεναλίνη σου, τις καταπληκτικές εικόνες της φύσης στα φαράγγια, και δει πάνω (peak) στο μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια που βρίσκεται πάνω από τον Αώο και είναι χτισμένο στην είσοδο της χαράδρας (κοιτώντας δηλαδή από εκεί που πηγάζει ο Αώος σχηματίζεται ένα π με κοίλες πλευρές ως εξής: πηγάζοντας από την Αρίστη της Πίνδου, κατεβαίνει την κοιλάδα της Κόνιτσας έτσι ώστε τα παράπλευρα βουνά που πηγαίνουν παράλληλα στο ποτάμι να κόβονται στο βάθος πλαγίως από την οροσειρά... Smile Κάτι σαν Helm's Deep από Lord Of The Rings. Και φανταστείτε αυτό να το βλέπετε το σούρουπο, την στιγμή που ανάβουν οι προβολείς που φωτίζουν το βουνό... όνειρο Wink ).
Sorry για το πολύ μπλα μπλα και για όλη αυτή την ιστορία, απλά θέλω να πω οτι είναι κάτι ξεχωριστό και σίγουρα μερικοί από εσάς το έχετε ζήσει, απλά θα ήθελα να το προτείνω σε αυτούς που διοργανώνουν τις εκδρομές να το έχουν ως μια εναλλακτική, καθώς τέτοιοι προορισμοί απότελούν πάντα κάτι το διαφορετικό. Εντάξει καλές οι μάσες και οι ξάπλες, αλλά για φανταστείτε το... Αντέχετε; Razz Και εντάξει πέστε τώρα "τι μαλ***ες λες πάλι ρε Ντάνη, που να τρέχουμε κλπ κλπ;". ΟΚ, αλλά πιστεύω οτι θα σας άρεσε. Very happy

Υ.Γ. Πάντως εγώ και με αυτή την εκδρομή πορώθηκα άγρια και ήδη από αύριο θα αρχίσω να το κυνηγάω για τέτοιες φάσεις με 3-4ήμερα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για rafting, kayaking, cayoning, rappel, κλπ. Παλιότερα έκανα μεν, αλλά σε μικρότερο βαθμό (βλέπε canoe). Ιδιαίτερα σε κανα μήνα και μετά που θα λιώνουν τα χιόνια και θα φουσκώνουν τα νερά θα είναι καλή περίπτωση για κάτι τέτοιο, αν ενδιαφέρεται κανείς, όχι μόνο για touring, αλλά και ιδιωτικά. Επίσης πολύ καλή πρόταση ακόμη, την οποία έχω ξαναναφέρει, με πολύ καλό στροφιλίκι, είναι η Κερκίνη με την γνωστή λίμνη, με καταπληκτικά τοπία, ιστορία, και γενικά μια πολύ όμορφη απόδραση από την πόλη, δίπλα στις Σέρρες. Wink

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 09:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σέρρες και Κερκίνη εε???¨εχει και άλλα ωραία μέρη!Θα το δούμε και αυτό!
Slash ωραία εκδρομή μπράβο!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 04:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ όμορφες οι εικόνες που μας μεταφέρεις Σλάση. Τέτοιες ημερήσιες, διήμερες ή τριμήμερες εκδρομές είναι να γεμίζεις μπαταρίες και να τις θυμάσαι για μια ζωή. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 00:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν σας τα έλεγα εγώ δεν με ακούγατε...
Λοιπόν, επειδή και εγώ είμαι φτιαγμένος με τέτοιες φάσεις, αν κανονίσει κάποιος να πάει και θέλει παρεούλα ή team για να γεμίσει η βάρκα ρίχτε ενα μήνυμα και είμαι μέσα....
Επίσης να αναφέρω ότι το Σ/Κ πάω για καταδύσεις (μαθήματα για το πρώτο αστέρι). Όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρα πείτε μου να σας πω info. Είναι 2 Σ/Κ, αυτό και το επόμενο.

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 08:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Silly Μια καλη προταση Idea νομιζω οτι ειναι και η Μονεμβασια
να δουμε και λιγη θαλασσα Onfire Onfire Onfire
να κατεβουν και οι βοριοι λιγο πιο κατω Arrow Wink Arrow Wink Arrow Wink
θα βρω λεπτομεριες και θα σας πω Exclamation Exclamation Exclamation

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 08:31:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Επίσης να αναφέρω ότι το Σ/Κ πάω για καταδύσεις (μαθήματα για το πρώτο αστέρι). Όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρα πείτε μου να σας πω info. Είναι 2 Σ/Κ, αυτό και το επόμενο.

Silly Ομορφα γιατι εψαχνα καποιον για "ζευγαρι" μου Arrow Arrow Arrow
εχω το πρωτο αστερι οταν εισαι ετοιμος θα κανονισουμε να βουτιξουμε Shocked Shocked Shocked

αληθεια σε ποιον πηγενεις για μαθηματα Question Question Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 23:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
Lord Cypher έγραψε:

εχω το πρωτο αστερι οταν εισαι ετοιμος θα κανονισουμε να βουτιξουμε Shocked Shocked Shocked

Θα κάνω με τους ναυαγωσώστες. Ξεκίνησαν σχολείο καταδύσεων και είναι ευκαιρία. Τόσο καιρό το λέω και όλο το άφηνα... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 23:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:

Παιδιά εάν πιάσεται κανά χταπόδι το ούζα δικά μου.

Και καμιά τσιπούρα δεν θα με χάλαγε Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kamil (Ρένα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

VW Polo 1.4 75ps

Ένταξη: 30 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 16:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
Lord Cypher έγραψε:
Επίσης να αναφέρω ότι το Σ/Κ πάω για καταδύσεις (μαθήματα για το πρώτο αστέρι).

παιδιά αν κανονίσετε καμιά βουτιά είμαι κι εγώ μέσα...
3* ερασιτεχνικό ΕΟΥΔΑΑΤΚ - Dive Master PADI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 21:38:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά τράβηξε λίγο περισσότερο από ότι περίμενα. Το πρώτο Σ/Κ ακυρωθηκέ επειδή κάποιοι ήταν άρρωστοι και το Σάββατο που πέρασε είχε καιρό και δεν μπορέσαμε να βουτήξουμε. Τα καταφέραμε την Κυριακή όμως ,και δυστυχώς από την κούρασή μου έστησα τον DimiP (sorry ρε φίλε , ήμουν τέζα Sad ) Με το καλό το άλλο Σ/Κ τελείωνουμε τα μαθήματα και μετά εξετάσεις. Πάντως είμαι μέσα για προτάσεις. Κάτι ακουγόταν για Κέρκυρα. Κανένα ενδιαφέρον Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Σελίδα 17 από 17

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης