PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαβάστε τι έπαθα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 10:43:53    Θέμα δημοσίευσης: Διαβάστε τι έπαθα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγαινα από Μεσολόγγι προς Ναύπακτο στην ευθεία που έχει πριν αρχίσουν οι στροφές της παληοβούνας για όσους γνωρίζουν κάνω προσπεράσει με καμια 160-170km και μπαίνω στην ανοιχτή στροφή,ακούω ένα kraaaaak και πέφτει ο καθρέφτης από το "παπριζ", κρεμάστηκε από τα καλώδια.
EEEleos μου έκοψε την χολή.Και για όσους τους τύχει ο καθρέφτης είναι συρταρωτός μπαίνει από κάτω προς τα πάνω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 12:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πωωωωω τυχερος που ζεις φιλε....θελει προσοχη η προπερασει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 12:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Διαβάστε τι έπαθα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι να πω ρε Αλέξανδρε ,καινούριο αμάξι να πέσει στα καλά καθούμενα ο καθρέφτης του παπρίζ απο μόνος του.Ελεος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 14:10:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xaxaxaxa....Γαλλικη φινετσα...!!!
Κολπο ειναι για να μπορουν να φρεσκαρονται και οι πισω...τραβας τον καθρεπτη και ολα καλα...χαχαχαχαχα!!!!!
Τι αλλο θα δουμε με αυτα τα γαλλακια που πηραμε θεε μου...
Ευτυχως που εισαι καλα φιλε μου γιατι αλλιως δεν θα γελαγαμε τωρα..!!!
Πλεον οταν θα κανω προσπεραση θα βαζω τη κοπελα μου να κραταει οσα περισσοτερα μερη μπορει απο το αμαξι...χαχαχαχαχα!!!!
Ρεζιλιιι.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 19:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Πλεον οταν θα κανω προσπεραση θα βαζω τη κοπελα μου να κραταει οσα περισσοτερα μερη μπορει απο το αμαξι...

Το τιμόνι και το χειρόφρενο και είσαι τζετ Razz

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 20:56:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελα ρε γι αυτο κανεις ετσι ???στις αρχες ειχα ελατωματικο μπαμπριζ...μου το αλλαξαν κ απο τοτε ειχα φαει 3-4 φορες τον καθρευτη στο κεφαλι στα χερια οπου θες...ειχα μαθει ανετα να τον βαζω εν κινηση....θελουν λιγο κλεισιμο τα λαμακια του καθρευτη ωστε να μην κανει μποσικα....αν μπαινει ευκολα θα ξαναβγει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 23:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Διαβάστε τι έπαθα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Λέω να αγοράσω μια κολα λόγγο στιγμής και να τα κολησω ολα απο την αρχή.Το επόμενο στάδιο είναι να ανοίξει απο μόνη τησ η οροφή μετά απο προσπέραση. Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 10:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι και η οροφη , εδω ειχε αναφερθει πριν λιγο καιρο, οπου κυρια της εφυγε....ο πισω προφυλακτηρας (μετα απο τοποθετηση parktronic) Laughing Laughing Laughing Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 10:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
οπου κυρια της εφυγε....ο πισω προφυλακτηρας (μετα απο τοποθετηση parktronic) Laughing Laughing Laughing Shocked
....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Rotfl Rotfl Rotfl
αισχος! πως εγινε παλι αυτο? δεν τον "κουμπώσαν" καλά? Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 10:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως απλα να κοψεις τις προσπερασεις...μαλλον εχει ενστασεις το αυτοκινητο σου...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
birbilakos (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4(8V) Roland Garros (2003)

Ένταξη: 13 Αύγ 2007
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 11:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαβάστε τι έπαθα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Πήγαινα από Μεσολόγγι προς Ναύπακτο στην ευθεία που έχει πριν αρχίσουν οι στροφές της παληοβούνας για όσους γνωρίζουν κάνω προσπεράσει με καμια 160-170km και μπαίνω στην ανοιχτή στροφή,ακούω ένα kraaaaak και πέφτει ο καθρέφτης από το "παπριζ", κρεμάστηκε από τα καλώδια.
EEEleos μου έκοψε την χολή.Και για όσους τους τύχει ο καθρέφτης είναι συρταρωτός μπαίνει από κάτω προς τα πάνω.

Wtf Shocked
170 Km/h εκεί; Too much για τέτοιο δρόμο. Να προσέχεις γιατί δεν είναι αστεία αυτά Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 11:48:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαβάστε τι έπαθα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

birbilakos έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Wtf Shocked
170 Km/h εκεί; Too much για τέτοιο δρόμο. Να προσέχεις γιατί δεν είναι αστεία αυτά Mad

Aσε το αλλο...οπως επεφτε ο καθρεπτης χτυπησε τον αναπτηρα και αυτος με το μπαμ πεταχτηκε και αναψε το τσιγαρο που μολις ειχε βαλει στο στομα του και ετοιμαζοταν να ανψει..... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 13:24:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαβάστε τι έπαθα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
birbilakos έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Wtf Shocked

Aσε το αλλο...οπως επεφτε ο καθρεπτης χτυπησε τον αναπτηρα και αυτος με το μπαμ πεταχτηκε και αναψε το τσιγαρο που μολις ειχε βαλει στο στομα του και ετοιμαζοταν να ανψει..... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ουτε μπροστά να ήσσουν Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 13:28:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαβάστε τι έπαθα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

birbilakos έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Wtf Shocked

Tο ξέρω αλλα τον κάνω τόσα χρονια διότι ήμουν και φοιτητής Mεσολόγγι που τον πάω και με κλειστά ματια. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 13:36:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xρησταρα μην το κανεις Μεσολογγι Ναυπακτο 15 λεπτα ρε φιλε. Καντο 25'!!!!! Smile Smile Smile Θα το σκορπισεις το αμαξι με τις διαδρομες σου!!!..Ή παρε το αλλο..!!! Wink Whip
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάρ 2009, 11:10:48    Θέμα δημοσίευσης: Διαβάστε τι έπαθα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHRIS106 έγραψε:
Xρησταρα μην το κανεις Μεσολογγι Ναυπακτο 15 λεπτα ρε φιλε. Καντο 25'!!!!! Smile Smile Smile Θα το σκορπισεις το αμαξι με τις διαδρομες σου!!!..Ή παρε το αλλο..!!! Wink Whip

Αμα πάρω το άλλο ξέρεις τι θα συμβεί .......Θα πέσω κάτω απο τα 15' Very happy Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης