Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 10:43:53 Θέμα δημοσίευσης: Διαβάστε τι έπαθα |
|
|
Πήγαινα από Μεσολόγγι προς Ναύπακτο στην ευθεία που έχει πριν αρχίσουν οι στροφές της παληοβούνας για όσους γνωρίζουν κάνω προσπεράσει με καμια 160-170km και μπαίνω στην ανοιχτή στροφή,ακούω ένα kraaaaak και πέφτει ο καθρέφτης από το "παπριζ", κρεμάστηκε από τα καλώδια.
EEEleos μου έκοψε την χολή.Και για όσους τους τύχει ο καθρέφτης είναι συρταρωτός μπαίνει από κάτω προς τα πάνω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alekoukos106 (Αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3
Ένταξη: 26 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 731
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 12:06:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πωωωωω τυχερος που ζεις φιλε....θελει προσοχη η προπερασει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 12:22:45 Θέμα δημοσίευσης: Διαβάστε τι έπαθα |
|
|
Tι να πω ρε Αλέξανδρε ,καινούριο αμάξι να πέσει στα καλά καθούμενα ο καθρέφτης του παπρίζ απο μόνος του.Ελεος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Puzzle (Θάνος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)
Ένταξη: 20 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 284
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 14:10:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Xaxaxaxa....Γαλλικη φινετσα...!!!
Κολπο ειναι για να μπορουν να φρεσκαρονται και οι πισω...τραβας τον καθρεπτη και ολα καλα...χαχαχαχαχα!!!!!
Τι αλλο θα δουμε με αυτα τα γαλλακια που πηραμε θεε μου...
Ευτυχως που εισαι καλα φιλε μου γιατι αλλιως δεν θα γελαγαμε τωρα..!!!
Πλεον οταν θα κανω προσπεραση θα βαζω τη κοπελα μου να κραταει οσα περισσοτερα μερη μπορει απο το αμαξι...χαχαχαχαχα!!!!
Ρεζιλιιι..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 19:20:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Puzzle έγραψε: | Πλεον οταν θα κανω προσπεραση θα βαζω τη κοπελα μου να κραταει οσα περισσοτερα μερη μπορει απο το αμαξι... |
Το τιμόνι και το χειρόφρενο και είσαι τζετ 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 20:56:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ελα ρε γι αυτο κανεις ετσι ???στις αρχες ειχα ελατωματικο μπαμπριζ...μου το αλλαξαν κ απο τοτε ειχα φαει 3-4 φορες τον καθρευτη στο κεφαλι στα χερια οπου θες...ειχα μαθει ανετα να τον βαζω εν κινηση....θελουν λιγο κλεισιμο τα λαμακια του καθρευτη ωστε να μην κανει μποσικα....αν μπαινει ευκολα θα ξαναβγει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 23:57:16 Θέμα δημοσίευσης: Διαβάστε τι έπαθα |
|
|
Λέω να αγοράσω μια κολα λόγγο στιγμής και να τα κολησω ολα απο την αρχή.Το επόμενο στάδιο είναι να ανοίξει απο μόνη τησ η οροφή μετά απο προσπέραση.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 10:42:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οχι και η οροφη , εδω ειχε αναφερθει πριν λιγο καιρο, οπου κυρια της εφυγε....ο πισω προφυλακτηρας (μετα απο τοποθετηση parktronic) 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Athens (Αθηνά) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6
Ένταξη: 11 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 570 Τόπος: Αιγάλεω
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 10:53:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vamvakoolas έγραψε: | οπου κυρια της εφυγε....ο πισω προφυλακτηρας (μετα απο τοποθετηση parktronic)  | ....
αισχος! πως εγινε παλι αυτο? δεν τον "κουμπώσαν" καλά? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 10:55:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μηπως απλα να κοψεις τις προσπερασεις...μαλλον εχει ενστασεις το αυτοκινητο σου...! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
birbilakos (Βασίλης) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4(8V) Roland Garros (2003)
Ένταξη: 13 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 50 Τόπος: Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 11:39:26 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαβάστε τι έπαθα |
|
|
Gr13 έγραψε: | Πήγαινα από Μεσολόγγι προς Ναύπακτο στην ευθεία που έχει πριν αρχίσουν οι στροφές της παληοβούνας για όσους γνωρίζουν κάνω προσπεράσει με καμια 160-170km και μπαίνω στην ανοιχτή στροφή,ακούω ένα kraaaaak και πέφτει ο καθρέφτης από το "παπριζ", κρεμάστηκε από τα καλώδια.
EEEleos μου έκοψε την χολή.Και για όσους τους τύχει ο καθρέφτης είναι συρταρωτός μπαίνει από κάτω προς τα πάνω. |
Wtf
170 Km/h εκεί; Too much για τέτοιο δρόμο. Να προσέχεις γιατί δεν είναι αστεία αυτά  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 11:48:25 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαβάστε τι έπαθα |
|
|
birbilakos έγραψε: | Gr13 έγραψε: | Πήγαινα από Μεσολόγγι προς Ναύπακτο στην ευθεία που έχει πριν αρχίσουν οι στροφές της παληοβούνας για όσους γνωρίζουν κάνω προσπεράσει με καμια 160-170km και μπαίνω στην ανοιχτή στροφή,ακούω ένα kraaaaak και πέφτει ο καθρέφτης από το "παπριζ", κρεμάστηκε από τα καλώδια.
Wtf
170 Km/h εκεί; Too much για τέτοιο δρόμο. Να προσέχεις γιατί δεν είναι αστεία αυτά  |
Aσε το αλλο...οπως επεφτε ο καθρεπτης χτυπησε τον αναπτηρα και αυτος με το μπαμ πεταχτηκε και αναψε το τσιγαρο που μολις ειχε βαλει στο στομα του και ετοιμαζοταν να ανψει.....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 13:24:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαβάστε τι έπαθα |
|
|
Giannis307 έγραψε: | birbilakos έγραψε: | Gr13 έγραψε: | Πήγαινα από Μεσολόγγι προς Ναύπακτο στην ευθεία που έχει πριν αρχίσουν οι στροφές της παληοβούνας για όσους γνωρίζουν κάνω προσπεράσει με καμια 160-170km και μπαίνω στην ανοιχτή στροφή,ακούω ένα kraaaaak και πέφτει ο καθρέφτης από το "παπριζ", κρεμάστηκε από τα καλώδια.
Wtf
Aσε το αλλο...οπως επεφτε ο καθρεπτης χτυπησε τον αναπτηρα και αυτος με το μπαμ πεταχτηκε και αναψε το τσιγαρο που μολις ειχε βαλει στο στομα του και ετοιμαζοταν να ανψει.....  |
Ουτε μπροστά να ήσσουν  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 13:28:54 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαβάστε τι έπαθα |
|
|
birbilakos έγραψε: | Gr13 έγραψε: | Πήγαινα από Μεσολόγγι προς Ναύπακτο στην ευθεία που έχει πριν αρχίσουν οι στροφές της παληοβούνας για όσους γνωρίζουν κάνω προσπεράσει με καμια 160-170km και μπαίνω στην ανοιχτή στροφή,ακούω ένα kraaaaak και πέφτει ο καθρέφτης από το "παπριζ", κρεμάστηκε από τα καλώδια.
Wtf
Tο ξέρω αλλα τον κάνω τόσα χρονια διότι ήμουν και φοιτητής Mεσολόγγι που τον πάω και με κλειστά ματια.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CHRIS106 (CHRISTOS) Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 13 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 86 Τόπος: nafpaktos
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 13:36:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Xρησταρα μην το κανεις Μεσολογγι Ναυπακτο 15 λεπτα ρε φιλε. Καντο 25'!!!!! Θα το σκορπισεις το αμαξι με τις διαδρομες σου!!!..Ή παρε το αλλο..!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάρ 2009, 11:10:48 Θέμα δημοσίευσης: Διαβάστε τι έπαθα |
|
|
CHRIS106 έγραψε: | Xρησταρα μην το κανεις Μεσολογγι Ναυπακτο 15 λεπτα ρε φιλε. Καντο 25'!!!!! Θα το σκορπισεις το αμαξι με τις διαδρομες σου!!!..Ή παρε το αλλο..!!!  |
Αμα πάρω το άλλο ξέρεις τι θα συμβεί .......Θα πέσω κάτω απο τα 15'  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|