Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 14:56:26 Θέμα δημοσίευσης: Καθίσματα 207 rallye - προβληματικά ή όχι? |
|
|
Γειά σας και από εμένα παιδιά,
Είμαι ένας νέος κάτοχος 207 rallye, έχω κάνει αισίως 1100 χιλιόμετρα μέχρι τώρα και είναι όλα καλά με το αμάξι εκτός από τα μπροστινά καθίσματα για τα οποία έχω κάποιες αμφιβολίες. Τι εννοώ:
Το κάτω μέρος όπου καθόμαστε (το ύφασμα) δεν μπορώ να πώ οτι είναι πολύ τεντωμένο. Πέζει αρκετά, είναι λίγο λάσκα, και στα σημέια δεξιά και αριστερά των ποδιών στα οποία υποτίθεται ότι είναι ραμμένο και πρέπει να πηγαίνει λίγο μέσα σε κάποια σημεία δεν είναι καλά ραμμένο. Αυτήν την εντύπωση έχω. Κανένας με τα ίδια καθίσματα μήπως έχει παρατηρήσει αν τα δικά του είναι τεντωμένα και γενικά γύρω γύρω ραμμένα καλά παντού? Ίσως δεν το περιγράφω πολύ καλά. Εννοώ τις ραφές που βυθίζονται στο κάθισμα περιμετρικά. Αυτές οι ραφές σε μένα δεν βυθίζονται γενικά παντού και το ύφασμα κάτω δεν είναι πολύ τεντωμένο...
Απλά θέλω να καταλάβω εαν είναι της φαντασίας μου ή όντως είναι ελατωμματικό. Ευχαριστώ παίδια!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gregkozani (Gregory) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rally
Ένταξη: 16 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 38 Τόπος: Kozani
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 17:18:19 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθίσματα 207 rallye - προβληματικά ή όχι? |
|
|
ironman02 έγραψε: | Γειά σας και από εμένα παιδιά,
Είμαι ένας νέος κάτοχος 207 rallye, έχω κάνει αισίως 1100 χιλιόμετρα μέχρι τώρα και είναι όλα καλά με το αμάξι εκτός από τα μπροστινά καθίσματα για τα οποία έχω κάποιες αμφιβολίες. Τι εννοώ:
Το κάτω μέρος όπου καθόμαστε (το ύφασμα) δεν μπορώ να πώ οτι είναι πολύ τεντωμένο. Πέζει αρκετά, είναι λίγο λάσκα, και στα σημέια δεξιά και αριστερά των ποδιών στα οποία υποτίθεται ότι είναι ραμμένο και πρέπει να πηγαίνει λίγο μέσα σε κάποια σημεία δεν είναι καλά ραμμένο. Αυτήν την εντύπωση έχω. Κανένας με τα ίδια καθίσματα μήπως έχει παρατηρήσει αν τα δικά του είναι τεντωμένα και γενικά γύρω γύρω ραμμένα καλά παντού? Ίσως δεν το περιγράφω πολύ καλά. Εννοώ τις ραφές που βυθίζονται στο κάθισμα περιμετρικά. Αυτές οι ραφές σε μένα δεν βυθίζονται γενικά παντού και το ύφασμα κάτω δεν είναι πολύ τεντωμένο...
Απλά θέλω να καταλάβω εαν είναι της φαντασίας μου ή όντως είναι ελατωμματικό. Ευχαριστώ παίδια!  | Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο εγώ όλα καλά στα δικά μου καθίσματα εκτός αν δεν κατανόησα τι εννοείς
http://www.dallis.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 18:11:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εκει που καθομαστε οντως δεν ειναι και τσιτα τεντωμενο αλλα οι ραφες ειναι οκ. Δεν παιζει προβλημα με το υφασμα και την ποιοτητα κατασκευης τουλαχιστον σε μενα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 22:03:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πατα τις ραφες και θα δεις οτι θα κατσουν..μαλλον ειναι αυτοκολλητες!
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 22:47:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια τι σκατε καινουρια αυτοκινητα δεν εχετε??ΕΓΓΥΗΣΗ και ολα μια χαρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 23:54:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | πατα τις ραφες και θα δεις οτι θα κατσουν..μαλλον ειναι αυτοκολλητες! |
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας!
Όντως πάτησα λίγο την ραφή στο ένα κάθισμα (πριν δώ το post σου ) και κάθησε λιγάκι προς το παρόν... Μα καλά αυτοκόλλητες?? Πολύ περίεργο! Αλλά ίσως να έχεις και δίκιο φίλε μου...
Απλά καινούργιο αμάξι μου έκανε εντύπωση που ήταν έτσι γιατί είχα μπεί σε ενα 207 cc μιας φίλης μου και είχα παρατηρήσει οτι τα καθίσματα ήταν τσίτα και με χάλασε λίγο που ήταν έτσι στο δικό μου. Θα δοκιμάσω αύριο να πιέσω και τα άλλα να δω αν θα μείνουν μέσα.. Σκέφτηκα την εγγύηση αλλά άντε να τρέχεις τώρα στις αντιπροσωπίες να βγάλεις άκρη (δεν προλαβαίνω και με τη δουλεία ). Ευχαριστώ πάντως! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 22:52:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντως εμένα στο 1.4 (ιδια καθισματα) ειχε σκιστει απο φερμουαρ στο παντελονι ελεος δλδ στο Ax ειχε φαει ΤΗΝ ταλεπορια και δεν ειχε κανει κιχ .
Εγγυηση μου ειπαν οτι αφου δεν ειναι στην ραφι δεν περναει οποτε βαλε αμεσος καποιο ειδος καλυμα που δεν πιανει στο πλαι λογο αεροσακων .
Εγω στο Rallye αυτο θα κανω παντος
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|