PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καθίσματα 207 rallye - προβληματικά ή όχι?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 14:56:26    Θέμα δημοσίευσης: Καθίσματα 207 rallye - προβληματικά ή όχι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας και από εμένα παιδιά,

Είμαι ένας νέος κάτοχος 207 rallye, έχω κάνει αισίως 1100 χιλιόμετρα μέχρι τώρα και είναι όλα καλά με το αμάξι εκτός από τα μπροστινά καθίσματα για τα οποία έχω κάποιες αμφιβολίες. Τι εννοώ:

Το κάτω μέρος όπου καθόμαστε (το ύφασμα) δεν μπορώ να πώ οτι είναι πολύ τεντωμένο. Πέζει αρκετά, είναι λίγο λάσκα, και στα σημέια δεξιά και αριστερά των ποδιών στα οποία υποτίθεται ότι είναι ραμμένο και πρέπει να πηγαίνει λίγο μέσα σε κάποια σημεία δεν είναι καλά ραμμένο. Αυτήν την εντύπωση έχω. Κανένας με τα ίδια καθίσματα μήπως έχει παρατηρήσει αν τα δικά του είναι τεντωμένα και γενικά γύρω γύρω ραμμένα καλά παντού? Ίσως δεν το περιγράφω πολύ καλά. Εννοώ τις ραφές που βυθίζονται στο κάθισμα περιμετρικά. Αυτές οι ραφές σε μένα δεν βυθίζονται γενικά παντού και το ύφασμα κάτω δεν είναι πολύ τεντωμένο...

Απλά θέλω να καταλάβω εαν είναι της φαντασίας μου ή όντως είναι ελατωμματικό. Ευχαριστώ παίδια! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gregkozani (Gregory)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rally

Ένταξη: 16 Οκτ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 17:18:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθίσματα 207 rallye - προβληματικά ή όχι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Γειά σας και από εμένα παιδιά,

Είμαι ένας νέος κάτοχος 207 rallye, έχω κάνει αισίως 1100 χιλιόμετρα μέχρι τώρα και είναι όλα καλά με το αμάξι εκτός από τα μπροστινά καθίσματα για τα οποία έχω κάποιες αμφιβολίες. Τι εννοώ:

Το κάτω μέρος όπου καθόμαστε (το ύφασμα) δεν μπορώ να πώ οτι είναι πολύ τεντωμένο. Πέζει αρκετά, είναι λίγο λάσκα, και στα σημέια δεξιά και αριστερά των ποδιών στα οποία υποτίθεται ότι είναι ραμμένο και πρέπει να πηγαίνει λίγο μέσα σε κάποια σημεία δεν είναι καλά ραμμένο. Αυτήν την εντύπωση έχω. Κανένας με τα ίδια καθίσματα μήπως έχει παρατηρήσει αν τα δικά του είναι τεντωμένα και γενικά γύρω γύρω ραμμένα καλά παντού? Ίσως δεν το περιγράφω πολύ καλά. Εννοώ τις ραφές που βυθίζονται στο κάθισμα περιμετρικά. Αυτές οι ραφές σε μένα δεν βυθίζονται γενικά παντού και το ύφασμα κάτω δεν είναι πολύ τεντωμένο...

Απλά θέλω να καταλάβω εαν είναι της φαντασίας μου ή όντως είναι ελατωμματικό. Ευχαριστώ παίδια! Smile
Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο εγώ όλα καλά στα δικά μου καθίσματα εκτός αν δεν κατανόησα τι εννοείς

http://www.dallis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 18:11:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκει που καθομαστε οντως δεν ειναι και τσιτα τεντωμενο αλλα οι ραφες ειναι οκ. Δεν παιζει προβλημα με το υφασμα και την ποιοτητα κατασκευης τουλαχιστον σε μενα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 22:03:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πατα τις ραφες και θα δεις οτι θα κατσουν..μαλλον ειναι αυτοκολλητες!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 22:47:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια τι σκατε καινουρια αυτοκινητα δεν εχετε??ΕΓΓΥΗΣΗ και ολα μια χαρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 23:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
πατα τις ραφες και θα δεις οτι θα κατσουν..μαλλον ειναι αυτοκολλητες!

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας!

Όντως πάτησα λίγο την ραφή στο ένα κάθισμα (πριν δώ το post σου Very happy) και κάθησε λιγάκι προς το παρόν... Μα καλά αυτοκόλλητες?? Πολύ περίεργο! Αλλά ίσως να έχεις και δίκιο φίλε μου...
Απλά καινούργιο αμάξι μου έκανε εντύπωση που ήταν έτσι γιατί είχα μπεί σε ενα 207 cc μιας φίλης μου και είχα παρατηρήσει οτι τα καθίσματα ήταν τσίτα και με χάλασε λίγο που ήταν έτσι στο δικό μου. Θα δοκιμάσω αύριο να πιέσω και τα άλλα να δω αν θα μείνουν μέσα.. Σκέφτηκα την εγγύηση αλλά άντε να τρέχεις τώρα στις αντιπροσωπίες να βγάλεις άκρη (δεν προλαβαίνω και με τη δουλεία Very happy). Ευχαριστώ πάντως!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 22:52:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως εμένα στο 1.4 (ιδια καθισματα) ειχε σκιστει απο φερμουαρ στο παντελονι ελεος δλδ στο Ax ειχε φαει ΤΗΝ ταλεπορια και δεν ειχε κανει κιχ .

Εγγυηση μου ειπαν οτι αφου δεν ειναι στην ραφι δεν περναει οποτε βαλε αμεσος καποιο ειδος καλυμα που δεν πιανει στο πλαι λογο αεροσακων .

Εγω στο Rallye αυτο θα κανω παντος

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης