PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πίεση λαδιου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 09:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχεις τα λευκά όργανα θερμοκρασία λαδιού.
Αν είναι τα μαύρα χωρίς την ψηφιακή οθόνη στάθμη και θερμοκρασία.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dhmv2001 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 11:31:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Αν έχεις τα λευκά όργανα θερμοκρασία λαδιού.
Αν είναι τα μαύρα χωρίς την ψηφιακή οθόνη στάθμη και θερμοκρασία.

Ειναι τα λευκα οργανα αρα ξερει καποιος που μπορω να το συνδεσω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 21:28:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η βαλβίδα θερμοκρασίας λαδιού στα 106 είναι στο κάρτερ συνήθως και είναι χρώματος μπλε.
Λογικά το πρόβλημα σου είναι πως δεν έχει γραμμές από έξω προς τα μέσα για να σου δείξει οπότε θα πρέπει να τραβήξεις.
Επιστροφή στην κορυφή
dhmv2001 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 15:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου εχει τραβηξει γραμμη απο τη βαλβιδα μεχρι το καντραν απλα οταν
την ενωσαμε με το οργανο δεν μας εδινε δεδομενα,μηπως χρειαζεται και κατι αλλο?
Επιστροφή στην κορυφή
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 16:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το συνδεσατε στο σωστο slot της φυσσας(slot 3 μαυρης φυσσας); Αν ναι απλα δεν παιζει να μην δουλευει...Ή βγάλε και καθαρισε τον αισθητηρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 18:30:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αισθητηρας λιγο απιθανο να μην δουλευει... Confused
Α,και με εξωτερικη γραμμη τροφοδοσιας,παλι δεν δουλευει,το δοκιμασα και εγω καποια στιγμη(στο μαυρο 13αρι μου) αλλα τελικα απο οτι αποδειχτηκε ηταν το οργανακι καμμενο. Sad

Απο οτι καταλαβα παντως το 1100 σου ηταν μαλλον τριφυσο ενω το μοτερ που εβαλες μονοφυσο οποτε ισως εκει να φταιει κατι.
Μονον ο Αργυρης αν εχει καμια καλη ιδεα... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 18:51:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο προβλημα εχω κ εγω στο 13αρι ..αναισθητο το οργανακι καποια στιγμη ανεβηκε λιγο αλλα μετα παλι τα ιδια .... τι νομιζεται οτι φταιει;

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 18:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dio,μαλλον καντραν... Crying or Very sad
Αλλαξε μια φουσκα(12-13Ε κανει) προληπτικα αλλα μαλλον καντραν.
Τα ΜΚ1 αμα τα εβαζες μπροστα κατευθειαν με την μια χωρις να περιμενεις 30 sec με το που γυριζες τον διακοπτη στην τελευταια σκαλα,εκαιγαν το οργανακι τους. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 19:06:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει μονο κεντρικο διακοπτη !!!οποτε κ καντραν ν αλλαξω παλι τα ιδια θα εχω...μαλλον θα το αφησω ετσι..

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 19:10:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε,δεν εχει καμια σχεση ρε,και κεντρικο διακοπτη να εχει,παλι με το που τον γυρισεις,περιμενε λιγο και μετα πατα το start button. Wink
Εναλλακτικα παιρνεις ενα εξωτερικο οργανακι και υσηχαζεις... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 19:23:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ε,δεν εχει καμια σχεση ρε,και κεντρικο διακοπτη να εχει,παλι με το που τον γυρισεις,περιμενε λιγο και μετα πατα το start button. Wink
Εναλλακτικα παιρνεις ενα εξωτερικο οργανακι και υσηχαζεις... Laughing
ναι καλα σιγα μην περιμενω να ζεσταθει κ η τουρμπινα!!!!Laughing η ακομα πιο εναλλακτικα το υπολογιζω με το ματι W00t W00t

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 19:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το ματι τι θα υπολογισεις ρε,την θερμοκρασια του λαδιου; Laughing
Απλα εχε στον νου σου οτι τα 13αρια με 15W-50 λαδι,θελουν τουλαχιστον 15 λεπτα ρολλαρισμα μεχρι να ζεσταθει επαρκως το λαδι τους και να μπορεις να το σκισεις. Wink
Εναλλακτικα,η "ιωση της μπιελας" καραδοκει! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 19:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερω απο το 16ν ποτε περιπου ανεβαζε θερμοκρασια λαδιου Wink περιπου το ιδιο δεν κανει; εβαλα 20/50 Embarassed Embarassed λαλακια;

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 19:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμια,απολυτως,επαφη το 16v με το 13αρι. Exclamation
Το 13αρι κανει πολυ περισσοτερο.

Περι 20W-50,οχι,μια χαρα ειναι,απλα θελει λιιιγο ακομα ωρα μεχρι να ζεσταθει.
Και εγω τετοια εβαζα στα δικα μου. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 20:04:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να καταλαβω τα 20 χλμ απο το σπιτι στη δουλεια μαλλον πρεπει να τα κανω χαλαρα;

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 20:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναλογα με τις συνθηκες,για τα 20 δεν ξερω,τα 10 παντως 100%. Confused
Φαντασου οτι σε συνθηκες ανοιχτου δρομου με 5η και 3500 στροφες,χρειαζεται περι το 10λεπτο τουλαχιστον για να ανεβασει σωστη θερμοκρασια και αυτο με φυσιολογικες εξωτερικες θερμοκρασιες(πχ 10-15 βαθμους),οχι με παγωνια. Sad

Τα 16v λογο μικροτερων ανοχων,διαφορετικων πιστονιων και πιο λεπτου ιξωδους ανεβαζουν πολυ πιο γρηγορα.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 20:29:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dhmv2001 έγραψε:
Μου εχει τραβηξει γραμμη απο τη βαλβιδα μεχρι το καντραν απλα οταν
την ενωσαμε με το οργανο δεν μας εδινε δεδομενα,μηπως χρειαζεται και κατι αλλο?

Για να είσαι σίγουρος πως το έχετε συνδέσει σωστά γείωσε το καλώδιο του αισθητήρα θερμοκρασίας αν δεν δείξει είναι λάθος η σύνδεση ή έχει πρόβλημα το καντράν.
Η επαφή στο καντράν είναι στην 18πολική μαύρη στο 10,για τα λευκά όργανα.

Μην μπερδεύεται τα όργανα από το 1.3 με τα όργανα από τα τελευταία 106 rallye.
Στο 1.3 το όργανο δεν είναι μόνο θερμοκρασία λαδιού αλλά και στάθμης και αν χαλάσει δεν είναι φτηνό τουλάχιστον αλλάζει μόνο του.
Τα λευκά όργανα την στάθμη την δείχνουν στην οθόνη και το όργανο είναι μόνο για την θερμοκρασία του λαδιού. Το κακό είναι πως εάν πάθουν κάτι αλλάζει όλο το καντράν.
Επιστροφή στην κορυφή
spider25 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 26 Μάρ 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 17:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα και σε εμενα εβγαλε το μηνυμα για το λαδι( πριν ενα μηνα εκανα σερβις και επισκευη φλαντζα μηχανης), πηγα σημερα στο σερβις και μου βαλαν καινουργιο φιλτρο λαδιου
αυριο θα δω αν πηγαν καλα
τελικα αμα δεν βελτιωθει τι χρειαζετε????
το σημα για τα λαδια μου το βγαζει οταν ερχομαι απο εθνικη, οταν κανω μικρες βολτες ολα μια χαρα

THANKSSS
Επιστροφή στην κορυφή
GrimReaper (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 90HP 2007'

Ένταξη: 10 Μάρ 2013
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2014, 21:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σας παιδια, ευτυχως εψαξα και βρηκα παρομοιο θεμα για να μην δημιουργω καινουργιο!! Εχω το ιδιο προβλημα κι εγω. Κυριως οταν ψιλοζοριζω το αμαξι και μετα σταματαω πχ σε φαναρι και βαζω νεκρα αρχιζει και βαραει ενδειξη για χαμηλη πιεση λαδιων. Το εχω παει και τσεκαραμε και αντλια κτλπ αλλα το κανει ακομα.
Επισης πολλες φορες οταν εχω νεκρα καθε λιγα δευτερολεπτα το αυτοκινητο κανει ενα θορυβο σαν δυνατο γουργουρητο και το στροφομετρο παιζει (ανεβαινει μεχρι τις 10) απο μονο του. Δεν ξερω αν εχει σχεση με το προβλημα της ενδειξης των λαδιων, αλλα αυτος ο θορυβος ειναι αρκετα συχνο φαινομενο.
Εχω παει σε συνεργειο χωρις να βρεθει λυση! Ελπιζω με την εμπειρια που εχετε να ξερετε εστω που πρεπει να κινηθω για αυτο το θεμα!

Ευχαριστω προκαταβολικα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2014, 22:10:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο ασταθεια ρελαντι (αν κανει αποτομα βυθισματα) μπορει να στο κανει και σε συνδιασμο με μια πιο ευαισθητη βαλβιδα πιεσης λαδιου.....δοκιμασατε με αλλη βαλβιδα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης