PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Λάδια για 207 1.6THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 54, 55, 56  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

207 GT/RC/CC/Rallye: Κάθε πότε αλλάζετε λάδια;
Κάθε 5.000 χλμ
17%
 17%  [ 38 ]
Κάθε 7.500 χλμ
22%
 22%  [ 51 ]
Κάθε 10.000 χλμ
44%
 44%  [ 98 ]
Κάθε 15.000 χλμ
6%
 6%  [ 15 ]
Κάθε 20.000 χλμ
8%
 8%  [ 18 ]
Άλλο... τι;
0%
 0%  [ 2 ]
Σύνολο Ψήφων : 222

Συγγραφέας Μήνυμα
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 09:14:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε νομίζω ότι τα Total και Elf τα 0-30 καταργήθηκαν. Μίλησα με πωλητές της επίσημης Total και μου είπαν ότι τα φέρνουν, απλά δε τα παίρνουν πολλοί έμποροι. Επίσης μου συστήσαν δύο τρεις εμπόρους που τα έχουν στα μαγαζιά τους, ένα στη Κερατέα, στο Μοσχάτο και στη Γλυφάδα. Δες το site της total, πάρε τους τηλέφωνο και μάθε ποιος τα προμηθεύεται στη περιοχή σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 13:00:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!

Μίλησα με TOTAL και τα 0w-30 Καλλιθέα/Μοσχάτο κλπ δεν παίζουν... Μου βρήκαν όμως τα Elf Excellium 0w-30 στο Μοσχάτο, αλλά στα 19ε/λίτρο! :-S

Μάλλον θα ψάξω για την εναλλακτική του TOTAL Quartz Future 9000 5w-30. Βέβαια είναι SL/CF όπως προτείνει ο κατασκευαστής, αλλά είναι Α5/Β5 (αντί για Α3/Β4 που προτείνει)... Όχι ότι είναι αναγκαστικά κακό (ACEA A5/B5 oils are Upper Mainline lubricants. They are designed for use in high performance gasoline and light duty diesel engines that are specifically designed to use a low viscosity oil.)

Υπάρχουν και τα Fuchs που είναι 0w-30, SL/CF, A3/B4...

Καλά, λίγο κόλλημα να έχεις με τις επιλογές σου, το έκαψες το 3ήμερο! Smile
Καμιά ιδέα;! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 13:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτησω,βρηκα απο την αντιπροσωποια της Citroen τα Total Quartz 5-30 Ineo ECS στα 9,80 το λιτρο.Αυτα απο οτι βλεπω κανουν για τον κινητηρα μασ ετσι?Να προχωρησω σε αγορα?

Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 16:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι τα δεύτερα που προτείνει το manual ονομαστικά. Πόσο λάθος να είναι για νορμάλ χρήση και αν θέλει κάποιος να προσπαθήσει να μείνει "μέσα" σε όλες τις προδιαγραφές που θέτει ο κατασκευαστής; Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 20:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι λαθος αλλα δεν ειναι και τα ιδανικα.
Αν δεν ειστε "ψειρες",μπορειτε να βαλτε αφοβα και τα 5-30 απλα οι προδιαγραφες αυτων των λαδιων δεν ειναι τοσο high spec οσο τα 0-30 που βγαινουν αποκλειστικα για αυτο το μοτερ και για αρκετα σκληρη χρηση.
Οσο για τα 19Ε/λιτρο,οτι πληρωνεις-παιρνεις... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 22:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τα TOTAL MC3 5W-30 για BMW κινητήρες που του βάζω εγώ μια χαρά είναι και τα 17 ευρώ το λίτρο για περιφέρεια μια χαρά είναι πάλι.Στην Αθήνα μπορεί και να τα έβρισκα κανά 5όευρω αλλά δε μένω πια Αθήνα...Ότι και να του βάλεις πάντως θες κι ένα λίτρο καβάντζα από αλλαγή σε αλλαγή.Κι ο δείκτης θερμοκρασίας λαδιού είναι τόσο ακριβής ο άτιμος που καταλαβαίνεις αμέσως αν υπάρχει αύξηση ή μείωση θερμοκρασίας και σαφώς δρας ανάλογα.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 23:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos68 έγραψε:
Και τα TOTAL MC3 5W-30 για BMW κινητήρες που του βάζω εγώ μια χαρά είναι και τα 17 ευρώ το λίτρο για περιφέρεια μια χαρά είναι πάλι.Στην Αθήνα μπορεί και να τα έβρισκα κανά 5όευρω αλλά δε μένω πια Αθήνα...Ότι και να του βάλεις πάντως θες κι ένα λίτρο καβάντζα από αλλαγή σε αλλαγή.Κι ο δείκτης θερμοκρασίας λαδιού είναι τόσο ακριβής ο άτιμος που καταλαβαίνεις αμέσως αν υπάρχει αύξηση ή μείωση θερμοκρασίας και σαφώς δρας ανάλογα.

εγω παλι ποτε δεν εχω λιτρο καβατζα αν δω οτι τσιμπισε παω για αλλαγη Wink
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 19:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα και συγγνώμη που άργησα να εμφανιστώ με feedback!

το Σάββατο πήγα Αιγάλεω στον γνωστό έμπορο και τελικά το γύρισα στην οικολογία με Ineo ECS. Εξάλλου δεν ήθελα να περιμένω μέχρι να φέρει TOTAL Quartz 0w-30.
μετά την αλλαγή χτες όμως, σκέφτομουν το βρίσιμο που θα φάω μόλις γράψω ότι....δεν αλλάχτηκε το φίλτρο λαδιού...
Βασικά, αδειάσαμε τα λάδια στο συνεργείο (λιπαντήριο σε βενζινάδικο που βάζω βενζίνη χωρίς πρόβλημα καιρό τώρα) αλλά μόλις φτάσαμε στην αλλαγή φίλτρου, ζόρισε το πράγμα. ενώ τον είχα ρωτήσει στην αρχή αν θα έχουμε πρόβλημα, μου είπε όχι αλλά όταν έπρεπε να το αλλάξει, δεν το έβρισκε από κάτω. τελικά φώναξε το αφεντικό που το είδε από πάνω αλλά για να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είδε το σωστό φίλτρο (δεξία κάτω από την τουρμπίνα περίπου). Που είναι το διαόλι τελικά; Δεν μπόρεσα να βρώ κάτι σε σχεδιάγραμμα...

και φυσικά η ερώτηση που με καίει. μπορώ να αλλάξω φίλτρο αύριο (έχω κάνει 30χλμ που έπρεπε σήμερα) χωρίς να πετάξω τα λάδια;
Αν όχι, μπορώ να το αφήσω για άλλα 8000χλμ μέχρι το σέρβις (δεδομένου ότι επίσημα θα το άλλαζα τότε μαζί με τα λάδια); φυσικά γνωρίζοντας ότι τα χημικά του λαδιού θα ζοριστούν αφού θα αντιδράσουν με τα κατάλοιπα στο φίλτρο και τα λάδια θα χάσουν λιπαντική αξία νωρίτερα.

αν κάποιος μετά το βρίσιμο που μου αξίζει δώσει κάποια απάντηση, θα την διαβάσω με ευχαρίστηση! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 20:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να έχεις οπτική επαφή με το φίλτρο πρέπει να βγει το πλαστικό της εισαγωγής αέρα.Μετά βλέπεις το πλαστικό κουτί το ξεβιδώνεις κι εκεί μέσα είναι το χάρτινο πια φίλτρο.Να προτιμήσεις φίλτρο με ζικγ ζαγκ κι όχι με ίσες γραμμές γιατί αυτά με την πίεση μπορεί να διογκωθούν και να σταματήσει η παροχή λαδιου.Θα σου χυθούν λίγα λάδια αλλά τα συμπληρώνεις.Καλό είναι να αλλάζεις πάντα φίλτρο και να το πηγαίνεις τουλάχιστον σε συνεργείο που ακόμα κι αν δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο φίλτρο τουλάχιστον ξέρουν που θα το βρουν. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 20:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Embarassed
τι να κάνω που πάντα θέλω να βλέπω καλόπιστα τους ανθρώπους! βοηθάει να ηρεμήσω και το έλκος! Laughing

ευχαριστώ για τις πληροφορίες! το πλαστικό της εισαγωγής αέρα είναι στα αριστερά; ζιγκ ζαγκ χάρτινο φίλτρο θα βρω σε συνεργεία που δουλεύουν πεζώ ή να πάρω από την πεζώ;
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 21:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τα amsoil 0W-30 signature series τι παιζει;; Απο προδιαγρφεσ παντως σκιζουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 21:40:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

El_Griego έγραψε:
Embarassed
τι να κάνω που πάντα θέλω να βλέπω καλόπιστα τους ανθρώπους! βοηθάει να ηρεμήσω και το έλκος! Laughing

ευχαριστώ για τις πληροφορίες! το πλαστικό της εισαγωγής αέρα είναι στα αριστερά; ζιγκ ζαγκ χάρτινο φίλτρο θα βρω σε συνεργεία που δουλεύουν πεζώ ή να πάρω από την πεζώ;

Όπως κοιτάζεις τον κινητήρα στο δεξί σου χέρι μπροστά από την μπαταρία.Τέτοιο φίλτρο θα βρεις οπουδήποτε αλλού εκτός από την πεζώ.Τα επίσημα φίλτρα είναι με ίσες γραμμές.Αυτά τουλάχιστον είδα εγώ όταν το πήγα για μια αλλαγή.Έκτοτε βάζω κάποιο Purflux θα το βρούνε το νούμερο με ζιγκ ζαγκ γραμμές.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2009, 22:04:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αποψη μου,αμα αλλαδεις τα λαδια καθε 5000κμ αλλαζε καθε 5000κμ μονο λαδια κ καθε 10000κμ λαδια φιλτρο.εγω αυτο κανω.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 10:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις! Θα το ψάξω τώρα το πρωί μόλις βρώ λίγο χρόνο από δουλειά!
Στόχος μου μάλλον θα γίνει κάθε 10000 οπότε θα αλλάζω και φίλτρο.

Σχετικά με τα TOTAL Quartz Energy 9000 0w-30 πάντως, όταν πήγα στο Αιγάλεω, επί τη ευκαιρία του είπα ότι εδώ μέσα συζητάει ο κόσμος για καλό 0w-30 που προβλέπει και ο κατασκευαστής και να σκεφτεί να το φέρει. Είπε ότι σε 2-3 εργάσιμες μπορεί να έχει μια κουτα. Και αν τραβήξει, θα φέρει και παραπάνω. Είδε τιμή και είπε ότι θα βγει και καλή τιμή για το κλαμπ. Ας το δούνε οι υπεύθυνοι αν θέλουν.

Σχόλια για την απόδοση των Total Quartz 5-30 Ineo ECS, σε λίγες μέρες μόλις αποκτήσω άποψη. Αν και νομίζω ότι αυτά είχε από τη μαμά του (θυμάμαι αμυδρά σχετική συζήτηση στην αντιπροσωπία).

Καλημέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 10:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανενα νεο μοτερ δεν εχει μεσα ΙΝΕΟ.
Το συγκεκριμενο λαδι εχει καποιες ιδιοτητες που απαγορευεται να χρησιμοποιηθουν για πρωτη τοποθετηση. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 12:23:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ για τη διευκρίνηση συντοπίτη! οπότε λάθος θυμάμαι. στο βιβλιαράκι συντήρησης βλέπω κυκλωμένα τα ΙΝΕΟ, μάλλον το έκανε για να μου πει ότι προτείνει να βάζω αυτά!

(οφ τόπικ, βγήκε καινούργια έκδοση βιβλίου συντήρησης νομίζω, αλλά πάλι δεν είναι καθαρό τι πρέπει να κάνεις και ακριβώς πότε για τους 1,6Τ) (http://www.peugeot.gr/minisites/aftersales/pdf/270a2f.pdf)
Επιστροφή στην κορυφή
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 13:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά τα TOTAL ACTIVA QUARTZ ->TOTAL ENERGY 0W-30 είναι καλά για αλλαγή (σύμφωνα με το νεότερο βιβλίο κατασκευαστή; Πήρα τηλ για πρώτη αλλαγή στα 5.000 χιλ και ζητάνε 120 ευρώ με φίλτο.Να σας πω την αλήθεια πολλά μου φάνηκαν.Εσείς ποιό λάδι προτείνετε γιατί έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του τόπικ και λέγονται πάρα πολλά.Εμένα τώρα φοράει Shell Ultra Extra 5W/30.
Αλλά με 20 ευρώ το λίτρο,είναι λιιιιιγο τσιμπημένα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 14:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vama51 έγραψε:
Τελικά τα TOTAL ACTIVA QUARTZ ->TOTAL ENERGY 0W-30 είναι καλά για αλλαγή (σύμφωνα με το νεότερο βιβλίο κατασκευαστή; Πήρα τηλ για πρώτη αλλαγή στα 5.000 χιλ και ζητάνε 120 ευρώ με φίλτο.Να σας πω την αλήθεια πολλά μου φάνηκαν.Εσείς ποιό λάδι προτείνετε γιατί έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του τόπικ και λέγονται πάρα πολλά.Εμένα τώρα φοράει Shell Ultra Extra 5W/30.
Αλλά με 20 ευρώ το λίτρο,είναι λιιιιιγο τσιμπημένα...

παρε οποια λαδια θες κ πηγαινε σε ενα συνεγειο , βενζιναδικο, ακομα κ μονος
να τα αλλαξεις
θα σου ρθει μιση τιμη...
στην πεζο βαση του manual πρεπει να πηγαινεις μονο καθε 20000χλμ η ενα χρονο για λαδια οποτε την εχεις την εγγυηση
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 14:46:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λιγο προσοχη με τις αλλαγες δεξια και αριστερα Wink καθως αν γινει κατι και το βιβλιαριο του service δεν ειναι σφραγισμενο απο τον τεχνικο που αλλαξε λαδια/φιλτρο,τοτε θα παρετε... Laughing
Ιδιαιτερα αν αποδειχτει οτι ειναι μλκια του τεχνικου ή το ανταλλακτικο που τοποθετηθηκε δεν ειναι συμφωνο με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη(πχ ενα λαδι με ιξωδες 10W-50),τοτε ψαξτε να βρειτε ακρη με τον μηχανικο που κανατε την αλλαγη.
Επιστροφή στην κορυφή
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 15:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πάω έξω,θα τα αλλάξω μόνος (είναι και ο πατέρας μηχανικός και με έχει μάθει αρκετά πραγματάκια,έχω και εργαλεία).Ποια λάδια κατ'εσάς είναι τα καλύτερα;Με δεδομένο ότι θα βάλω πάλι το ίδιο ιξώδες (5W/30).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 54, 55, 56  Επόμενη
Σελίδα 26 από 56

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης