PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μπροστινά φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vrakts 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (8V) (1997)

Ένταξη: 12 Μάρ 2006
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 00:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα ρε άνθρωπε. Κόκκινος Ραλλος. Όνειρο μου ήτανε να τσιμπήσω ένα.

Πολύ ωραία ανθρωπέ μου. Απλά φοβάμαι οτι το εφέ που κάνουν αυτά που πόσταρα εγώ δεν θα το έχουν.

Ας τελειώσω με το service να δω τι φράγκα θα μείνουν και μάλλον savel here I come.

The earth is fl@t.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
cafeine 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 25 Ιούλ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2008, 14:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vrakts έγραψε:
Αν το έπιασα καλά φίλε μου η ανησυχία του Μάστορα στην Ηχοκίνηση ήταν μην λιώσει το πλαστικο. Σε εμπιστεύομαι όμως.

Ποιά Angel Eyes πήρες τελικά? Του Savel? Παίζει καμια φωτογραφία να με τρελάνεις λίγο?

Για δείτε και αυτά που τα είχα βρεί πριν κανα χρόνο στο Internet:

φίλε vrakts μήπως μπορείς να δώσεις λίγα στοιχεία παραπάνω για τα φώτα της φωτογραφίας?...μου αρέσουν πολύ...μάρκα,κατάστημα, τιμή, κλπ θα βοήθαγαν πολύ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vrakts 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (8V) (1997)

Ένταξη: 12 Μάρ 2006
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2008, 12:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άνθρωπε σορυ για το αργό της απάντησής μου. Κι εγώ στο Internet τα είχα πετύχει και δεν έχω ιδέα τί και πως.

Και παρεπιπτόντως επειδή το όχημα έβγαλε αρκετά προβλήματα έφαγα όλο τον οβολό στα service και δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι.

Όταν θα έχω νεότερα θα σε(ας) ενημερώσω αλλά μάλλον θα παω στον Savel. Έχει σχετικά καλή τιμή.

The earth is fl@t.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
stamatis762 (stamatis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 GTi 1.600

Ένταξη: 22 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 21:29:28    Θέμα δημοσίευσης: φαναρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως καποιος μπορει να μου πει ποσο πανε η ζαντες του peugeot 106 GTi η αλουμινιου . και κατι αλλο τα engel eyes για το 106 πια ειναι τα καλυτερα για να βαλω γιατι βρισκω διαφορες τιμες και δεν ξερω τι να κανω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
anestis_106 (ANESTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 28 Σεπ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 10:13:59    Θέμα δημοσίευσης: απορία τοποθέτησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ακόλουθο θέμα. Σκέφτομαι να τοποθετήσω φανάρια angel eye στο 106 μου. Αυτά που έχω βρεί είναι της FK και χρησιμοποιούν λάμπες Η7 και για τις δύο σκάλες. Τα εργοστασιακά φανάρια χρησιμοποιούν Η4. Πρέπει να γίνει κάποια μετατροπή στην καλωδίωση?
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 14:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: απορία τοποθέτησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

anestis_106 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ακόλουθο θέμα. Σκέφτομαι να τοποθετήσω φανάρια angel eye στο 106 μου. Αυτά που έχω βρεί είναι της FK και χρησιμοποιούν λάμπες Η7 και για τις δύο σκάλες. Τα εργοστασιακά φανάρια χρησιμοποιούν Η4. Πρέπει να γίνει κάποια μετατροπή στην καλωδίωση?

Συνήθως δε χρειάζεται. Η γεφύρωση-μετατροπή στην καλωδίωση υπάρχει ήδη μέσα στο φανάρι και το φίς που καταλήγει είναι ίδιο με το εργοστασιακό. Οπότε τοποθετείς τα φανάρια και απλά κουμπώνεις. Αφήνω μιά μικρή επιφύλαξη βέβαια εκτώς από τα inpro που μπορώ να στο πω με βεβαιότητα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
anestis_106 (ANESTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 28 Σεπ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 16:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: απορία τοποθέτησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
anestis_106 έγραψε:

Συνήθως δε χρειάζεται. Η γεφύρωση-μετατροπή στην καλωδίωση υπάρχει ήδη μέσα στο φανάρι και το φίς που καταλήγει είναι ίδιο με το εργοστασιακό. Οπότε τοποθετείς τα φανάρια και απλά κουμπώνεις. Αφήνω μιά μικρή επιφύλαξη βέβαια εκτώς από τα inpro που μπορώ να στο πω με βεβαιότητα Wink

Σ' ευχαριστώ πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

BMW 120i msport auto 1016

Ένταξη: 31 Ιούλ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 18:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να λειτουργήσουν σωστά κατα πάσα πιθανότητα θα χρειαστεις εξτρα καλωδίωση γιατι αν το αφήσεις έτσι θα σου σβήνει τη μεσαια σκάλα όταν αναβεις τη μεγάλη.
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 kid μετατροπη Gti=τραβέλι

Ένταξη: 06 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 20:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια επειδη τρακαρα και τα φαναρια μου τα angel eyes που ειχα παρει απο drago δεν ξερω αν επισκευαζονται , θελω αν μπορειται να ριξετε μια ματια στα 4 παρακατω φαναρια και να μου πειτε αν εχετε εμπειρια ποια ειναι καλυτερα. παντως η δικη μου αποψη ειναι οτι τα παλια που ειχα στη μεγαλη σκαλα στην οποια δεν ειχα xenon ηταν απαραδεκτη.χαλια μαυρα γιαυτο θελω να παρω καποια τα οποια να εχουν καλους καθρεπτες... παρακαλω βοηθηστε με...

http://www.streetandcircuit-shop.biz/jom-angel-eyes-black---peugeot-106-96-98-code81131-33631-p.asp

http://www.streetandcircuit-shop.biz/fk-angel-eye-headlights---peugeot-106--colour-black-part-fksca316-65881-p.asp

http://www.streetandcircuit-shop.biz/fk-design-headlights---peugeot-106-97-99-part-fksca446-80056-p.asp

http://www.streetandcircuit-shop.biz/inpro-angel-eye-head-lights---peugeot-106-typ-ii-clear-upgrade-35539-p.asp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 11:02:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον για να μην σας πολυζαλιζω θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε το εξης.
τα inpro του louis auto tuning δεχονται h3 οποτε δεν μου κανουν,
τα fk δεχονται h7 οποτε δεν μου κανουν,
Τα jom οτι λαμπες και να παιρνουν δεν μπορω να τα εχω αμεσα.
οποτε το μονο μου ερωτημα ειναι αν εχει δοκιμασει κανεις τα φαναρια του γ.β.γεωργακοπουλος τα angel eyes . πως μπορω να μαθω με καποιον τροπο απο καποιον που τα εχει δοκιμασει αν φεγγει καλα η μεγαλη σκαλα? η μικρη δεν με νοιαζει γιατι θα εχει xenon.
Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2009, 07:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με την σειρα μου σαν νεος στο 106 θα κανω την εξης απορια..επειδη λεφτα για χενον-κρυσταλλα δεν παιζει να δωσω,καθως ειμαι φοιτητης και β επειδη πρεπει να τελειωσω και με το κουπερακι, μου σκεφτομαι το εξης...λαμπες χενον με ενισχυτη φωτων.θα δω διαφορα η δεν αξιζει το κοπο???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2009, 12:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θοδωρή , ρίξε μία ματιά στην πρώτη σελίδα του τόπικ , κάποια πράγματα απο αυτά που ρωτάς , έχουν απαντηθεί. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2009, 16:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Θοδωρή , ρίξε μία ματιά στην πρώτη σελίδα του τόπικ , κάποια πράγματα απο αυτά που ρωτάς , έχουν απαντηθεί. Wink

ok ευχαριστω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
S16 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 Rallye 1.6 16v

Ένταξη: 30 Μάϊ 2003
Τόπος: Αθήνα (θέλω να φύγω...)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 09:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς πως ρυθμίζονται σε ύψος τα μπροστινα φανάρια στο 106.

Μου φαίνεται πως ειναι λίγο χαμηλά. Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
winger (winger)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 XR

Ένταξη: 12 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 17:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stef80 έγραψε:
Τα 260 ευρω που είδες είναι για το ζευγάρι.
Η φωτεινότητα κατά κανόνα αλλάζει και εξαρτάται από την ποιότητα του φαναριού. Βάζεις όμως ένα κιτάκι χένον και το κάνεις κούκλα και ταυτόχρονα τη νύχτα μέρα.
Οι λάμπες στο 106 σίγουρα είναι διαφορετικές αφού το εργοστασιακό παίρνει Η4 ενώ τα angel Η7 ή Η1.
Τα δαχτυλίδια μπορεούν να καούν αλλά μπορείς να τα τροφοδοτήσεις μέσω voltage regulators που κρατουν την ταση σταθερη στα 12 V και είσαι ήσυχος. Επίσης έχω διαβάσει ότι υπάρχουν κάποια φανάρια που μπορείς να άλλαξεις σχετικά εύκολα τα led στα δαχτυλίδια αν καούν ή αν θες να αλλάξεις χρώμα αλλά δεν ξέρω ποια.
Η τοποθέτηση είναι εύκολη αφού βιδώνουν στα ίδια σημεία με τα εργοστασιακά. Και η ρύθμιση το ίδιο αφού έχουν ρυθμιστές τόσο για οριζόντια όσο και για κατακόρυφη ρύθμιση.

sorry απλα εχω και γω μερικες αποριεσ σαν νεοσ ...εγω θα αλλαξω τα πισω παλια και ασχημα φαναρια του peugeot 106 1.4XR και θα βαλω τα φαναρια που λεγονται angel eyes h led????ειμαι ασχετος ακομα σοζ...θα κανω πατεντα βεβαια κοβωντας λιγο το πορτ μπαγκαζ....αξιζει πιστευετε??πειτε γνωμες γιατι εχω αρχισει να ριχνω μερικα λεφτα κ θελω την γνωμη των εμπειρων αν αξιζει...συγνωμη αν κουρασα..

peugeot kai sto desmo..
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 18:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

voltage regulators ??????????
θελω και εγω ρε παιδια... τι ειναι αυτο? απο που το παιρνω? ποσο κανει?
μου καιγονται τα ριμαδια και εμενα. thanks...
Επιστροφή στην κορυφή
winger (winger)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 XR

Ένταξη: 12 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 00:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα φωτα αυτα για πισω μου ειπαν οτι λεγονται lexus....axizei?ημιτασιον....θα εχω προβλημα???πειτε γιατι πλησιαζουν οι μερες

peugeot kai sto desmo..
Επιστροφή στην κορυφή
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 07:36:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

yokagyla έγραψε:
voltage regulators ??????????
θελω και εγω ρε παιδια... τι ειναι αυτο? απο που το παιρνω? ποσο κανει?
μου καιγονται τα ριμαδια και εμενα. thanks...

Αυτό εδώ είναι:
http://www.pw-electronics.co.uk/ICs%20and%20Semi/ICs%20and%20Semi%20Photos/L7812CV.jpg

Είναι πολύ φτηνά και μπορούν να παρατείνουν τη ζωή των led. Τα παίρνεις από οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα ή και απο ebay.
Επιστροφή στην κορυφή
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 07:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

winger έγραψε:
τα φωτα αυτα για πισω μου ειπαν οτι λεγονται lexus....axizei?ημιτασιον....θα εχω προβλημα???πειτε γιατι πλησιαζουν οι μερες

Όσα 106 έχω δει να τα φορανε δεν εχουν υγρασια μεσα παντως.
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 09:34:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stef80 έγραψε:

Αυτό εδώ είναι:
http://www.pw-electronics.co.uk/ICs%20and%20Semi/ICs%20and%20Semi%20Photos/L7812CV.jpg

Είναι πολύ φτηνά και μπορούν να παρατείνουν τη ζωή των led. Τα παίρνεις από οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα ή και απο ebay.

Confused Confused Confused Confused
μπορεις να μου πεις πως θα τα βαλω? νομιζω οτι θα ειναι καπως διαφορετικο .δηλαδη ενα καλωδιο in και ενα καλωδιο out.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης