Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vrakts Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (8V) (1997)
Ένταξη: 12 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 4 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 00:01:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έλα ρε άνθρωπε. Κόκκινος Ραλλος. Όνειρο μου ήτανε να τσιμπήσω ένα.
Πολύ ωραία ανθρωπέ μου. Απλά φοβάμαι οτι το εφέ που κάνουν αυτά που πόσταρα εγώ δεν θα το έχουν.
Ας τελειώσω με το service να δω τι φράγκα θα μείνουν και μάλλον savel here I come.
The earth is fl@t. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
cafeine Μόλις έγραψα

Ένταξη: 25 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2008, 14:03:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vrakts έγραψε: | Αν το έπιασα καλά φίλε μου η ανησυχία του Μάστορα στην Ηχοκίνηση ήταν μην λιώσει το πλαστικο. Σε εμπιστεύομαι όμως.
Ποιά Angel Eyes πήρες τελικά? Του Savel? Παίζει καμια φωτογραφία να με τρελάνεις λίγο?
Για δείτε και αυτά που τα είχα βρεί πριν κανα χρόνο στο Internet:
 |
φίλε vrakts μήπως μπορείς να δώσεις λίγα στοιχεία παραπάνω για τα φώτα της φωτογραφίας?...μου αρέσουν πολύ...μάρκα,κατάστημα, τιμή, κλπ θα βοήθαγαν πολύ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vrakts Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (8V) (1997)
Ένταξη: 12 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 4 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2008, 12:35:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άνθρωπε σορυ για το αργό της απάντησής μου. Κι εγώ στο Internet τα είχα πετύχει και δεν έχω ιδέα τί και πως.
Και παρεπιπτόντως επειδή το όχημα έβγαλε αρκετά προβλήματα έφαγα όλο τον οβολό στα service και δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι.
Όταν θα έχω νεότερα θα σε(ας) ενημερώσω αλλά μάλλον θα παω στον Savel. Έχει σχετικά καλή τιμή.
The earth is fl@t. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis762 (stamatis) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 GTi 1.600
Ένταξη: 22 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 21:29:28 Θέμα δημοσίευσης: φαναρια |
|
|
μηπως καποιος μπορει να μου πει ποσο πανε η ζαντες του peugeot 106 GTi η αλουμινιου . και κατι αλλο τα engel eyes για το 106 πια ειναι τα καλυτερα για να βαλω γιατι βρισκω διαφορες τιμες και δεν ξερω τι να κανω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
anestis_106 (ANESTIS) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 28 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 10:13:59 Θέμα δημοσίευσης: απορία τοποθέτησης |
|
|
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ακόλουθο θέμα. Σκέφτομαι να τοποθετήσω φανάρια angel eye στο 106 μου. Αυτά που έχω βρεί είναι της FK και χρησιμοποιούν λάμπες Η7 και για τις δύο σκάλες. Τα εργοστασιακά φανάρια χρησιμοποιούν Η4. Πρέπει να γίνει κάποια μετατροπή στην καλωδίωση? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 14:37:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: απορία τοποθέτησης |
|
|
anestis_106 έγραψε: | Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ακόλουθο θέμα. Σκέφτομαι να τοποθετήσω φανάρια angel eye στο 106 μου. Αυτά που έχω βρεί είναι της FK και χρησιμοποιούν λάμπες Η7 και για τις δύο σκάλες. Τα εργοστασιακά φανάρια χρησιμοποιούν Η4. Πρέπει να γίνει κάποια μετατροπή στην καλωδίωση? |
Συνήθως δε χρειάζεται. Η γεφύρωση-μετατροπή στην καλωδίωση υπάρχει ήδη μέσα στο φανάρι και το φίς που καταλήγει είναι ίδιο με το εργοστασιακό. Οπότε τοποθετείς τα φανάρια και απλά κουμπώνεις. Αφήνω μιά μικρή επιφύλαξη βέβαια εκτώς από τα inpro που μπορώ να στο πω με βεβαιότητα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
anestis_106 (ANESTIS) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 28 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 16:11:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: απορία τοποθέτησης |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | anestis_106 έγραψε: | Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ακόλουθο θέμα. Σκέφτομαι να τοποθετήσω φανάρια angel eye στο 106 μου. Αυτά που έχω βρεί είναι της FK και χρησιμοποιούν λάμπες Η7 και για τις δύο σκάλες. Τα εργοστασιακά φανάρια χρησιμοποιούν Η4. Πρέπει να γίνει κάποια μετατροπή στην καλωδίωση? |
Συνήθως δε χρειάζεται. Η γεφύρωση-μετατροπή στην καλωδίωση υπάρχει ήδη μέσα στο φανάρι και το φίς που καταλήγει είναι ίδιο με το εργοστασιακό. Οπότε τοποθετείς τα φανάρια και απλά κουμπώνεις. Αφήνω μιά μικρή επιφύλαξη βέβαια εκτώς από τα inpro που μπορώ να στο πω με βεβαιότητα  |
Σ' ευχαριστώ πολύ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stef80 (stefanos) Δραστήριο μέλος

BMW 120i msport auto 1016
Ένταξη: 31 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 281 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 18:43:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να λειτουργήσουν σωστά κατα πάσα πιθανότητα θα χρειαστεις εξτρα καλωδίωση γιατι αν το αφήσεις έτσι θα σου σβήνει τη μεσαια σκάλα όταν αναβεις τη μεγάλη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
yokagyla (Γιώργος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 kid μετατροπη Gti=τραβέλι
Ένταξη: 06 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 224
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 11:02:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπον για να μην σας πολυζαλιζω θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε το εξης.
τα inpro του louis auto tuning δεχονται h3 οποτε δεν μου κανουν,
τα fk δεχονται h7 οποτε δεν μου κανουν,
Τα jom οτι λαμπες και να παιρνουν δεν μπορω να τα εχω αμεσα.
οποτε το μονο μου ερωτημα ειναι αν εχει δοκιμασει κανεις τα φαναρια του γ.β.γεωργακοπουλος τα angel eyes . πως μπορω να μαθω με καποιον τροπο απο καποιον που τα εχει δοκιμασει αν φεγγει καλα η μεγαλη σκαλα? η μικρη δεν με νοιαζει γιατι θα εχει xenon. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2009, 07:45:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με την σειρα μου σαν νεος στο 106 θα κανω την εξης απορια..επειδη λεφτα για χενον-κρυσταλλα δεν παιζει να δωσω,καθως ειμαι φοιτητης και β επειδη πρεπει να τελειωσω και με το κουπερακι, μου σκεφτομαι το εξης...λαμπες χενον με ενισχυτη φωτων.θα δω διαφορα η δεν αξιζει το κοπο???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2009, 12:25:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θοδωρή , ρίξε μία ματιά στην πρώτη σελίδα του τόπικ , κάποια πράγματα απο αυτά που ρωτάς , έχουν απαντηθεί. 
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2009, 16:44:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Stevon έγραψε: | Θοδωρή , ρίξε μία ματιά στην πρώτη σελίδα του τόπικ , κάποια πράγματα απο αυτά που ρωτάς , έχουν απαντηθεί.  |
ok ευχαριστω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
S16 (Δημήτρης) Μέλος

Peugeot 106 Rallye 1.6 16v
Ένταξη: 30 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 110 Τόπος: Αθήνα (θέλω να φύγω...)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 09:59:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξέρει κανείς πως ρυθμίζονται σε ύψος τα μπροστινα φανάρια στο 106.
Μου φαίνεται πως ειναι λίγο χαμηλά. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
winger (winger) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 XR
Ένταξη: 12 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 22
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 17:46:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stef80 έγραψε: | Τα 260 ευρω που είδες είναι για το ζευγάρι.
Η φωτεινότητα κατά κανόνα αλλάζει και εξαρτάται από την ποιότητα του φαναριού. Βάζεις όμως ένα κιτάκι χένον και το κάνεις κούκλα και ταυτόχρονα τη νύχτα μέρα.
Οι λάμπες στο 106 σίγουρα είναι διαφορετικές αφού το εργοστασιακό παίρνει Η4 ενώ τα angel Η7 ή Η1.
Τα δαχτυλίδια μπορεούν να καούν αλλά μπορείς να τα τροφοδοτήσεις μέσω voltage regulators που κρατουν την ταση σταθερη στα 12 V και είσαι ήσυχος. Επίσης έχω διαβάσει ότι υπάρχουν κάποια φανάρια που μπορείς να άλλαξεις σχετικά εύκολα τα led στα δαχτυλίδια αν καούν ή αν θες να αλλάξεις χρώμα αλλά δεν ξέρω ποια.
Η τοποθέτηση είναι εύκολη αφού βιδώνουν στα ίδια σημεία με τα εργοστασιακά. Και η ρύθμιση το ίδιο αφού έχουν ρυθμιστές τόσο για οριζόντια όσο και για κατακόρυφη ρύθμιση. |
sorry απλα εχω και γω μερικες αποριεσ σαν νεοσ ...εγω θα αλλαξω τα πισω παλια και ασχημα φαναρια του peugeot 106 1.4XR και θα βαλω τα φαναρια που λεγονται angel eyes h led????ειμαι ασχετος ακομα σοζ...θα κανω πατεντα βεβαια κοβωντας λιγο το πορτ μπαγκαζ....αξιζει πιστευετε??πειτε γνωμες γιατι εχω αρχισει να ριχνω μερικα λεφτα κ θελω την γνωμη των εμπειρων αν αξιζει...συγνωμη αν κουρασα..
peugeot kai sto desmo.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 18:56:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
voltage regulators ??????????
θελω και εγω ρε παιδια... τι ειναι αυτο? απο που το παιρνω? ποσο κανει?
μου καιγονται τα ριμαδια και εμενα. thanks... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
winger (winger) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 XR
Ένταξη: 12 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 22
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 00:13:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τα φωτα αυτα για πισω μου ειπαν οτι λεγονται lexus....axizei?ημιτασιον....θα εχω προβλημα???πειτε γιατι πλησιαζουν οι μερες
peugeot kai sto desmo.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 07:36:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
yokagyla έγραψε: | voltage regulators ??????????
θελω και εγω ρε παιδια... τι ειναι αυτο? απο που το παιρνω? ποσο κανει?
μου καιγονται τα ριμαδια και εμενα. thanks... |
Αυτό εδώ είναι:
http://www.pw-electronics.co.uk/ICs%20and%20Semi/ICs%20and%20Semi%20Photos/L7812CV.jpg
Είναι πολύ φτηνά και μπορούν να παρατείνουν τη ζωή των led. Τα παίρνεις από οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα ή και απο ebay. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 07:45:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
winger έγραψε: | τα φωτα αυτα για πισω μου ειπαν οτι λεγονται lexus....axizei?ημιτασιον....θα εχω προβλημα???πειτε γιατι πλησιαζουν οι μερες |
Όσα 106 έχω δει να τα φορανε δεν εχουν υγρασια μεσα παντως. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 09:34:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπορεις να μου πεις πως θα τα βαλω? νομιζω οτι θα ειναι καπως διαφορετικο .δηλαδη ενα καλωδιο in και ενα καλωδιο out. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|