Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 13:51:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Επειδή εδώ και μήνες είμαι μπλεγμένος στα σκ**ά που λέγεται ασφαλιστική εταιρεία |
Εγώ είμαι 2 έτη και ακόμα καλά κρατάμε!
Έχεις ψωμί ακόμα, μη παραπονιέσαι 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lionking(t) (anestis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)
Ένταξη: 25 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 257 Τόπος: Βέροια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:06:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Ανέστη,
γα** την πείρα σου. |
Ειμαι πολυ "εμπειρος". 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:13:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Επειδή εδώ και μήνες είμαι μπλεγμένος στα σκ**ά που λέγεται ασφαλιστική εταιρεία, . |
γιατι τι προβλημα εχεις????
μια χαρα ειταριεα ειναι η υδρογειος και αν δεν ησουν μαλ**ας τωρα θα εβγαζες και απο πανω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:23:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | SnakeMJK έγραψε: | Επειδή εδώ και μήνες είμαι μπλεγμένος στα σκ**ά που λέγεται ασφαλιστική εταιρεία, . |
γιατι τι προβλημα εχεις????
μια χαρα ειταριεα ειναι η υδρογειος και αν δεν ησουν μαλ**ας τωρα θα εβγαζες και απο πανω  |
Η υδρόγειος μια χαρά. Μου έδωσε πλήρη αποζημίωση και στο τέλος δεν είχα κανένα παράπονο. Και γι αυτό το λόγο θα μεταφέρω όλα τα οχήματα μου σε αυτούς! Με την δική μου ασφαλιστική έχω πρόβλημα και το ατύχημα που είχα πριν κανα μήνα με την μηχανή... Πρέπει να χιονίσει για να πάρω τα λεφτά μου...
Και Τάκη, όχι, δεν ήθελα να βγάλω λεφτά! Μου αρκεί που είμαι facelifted 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lionking(t) (anestis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)
Ένταξη: 25 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 257 Τόπος: Βέροια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:31:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια,προσοχη με τις ασφαλιστικες εταιρειες.Να ξερετε οτι απο 01/06/2009 θα ισχυσουν διαφορετικες καλυψεις οσον αφορα την αστικη αυθυνη αλλα και και υλικες ζημιες.Απο τον Ιουνιο θα ειναι 500,000 και 500,000 ανα ατυχημα κ οχι ανα ασφαλιστηριο,με συνεπεια οτι τα ασφαλιστηρια θα ανεβουν και συγχρονως πολλες ασφαλιστικες δεν θα μπορεσουν να καλυψουν τις νεες απαιτησεις,που οριζει η Ε.Ε.Οποτε αμα δειτε πολλες εταιρειες να κλεινουν ή να συγχωνευοντε μην παραξενευτητε.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:46:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
poy eisai zisi tora? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 15:00:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
commercial value..............
Ότι πληρώνεις παίρνεις βασικά. Δίνω 110 το 6μηνο για το αμάξι και 150 ευρώ το χρόνο για την μηχανή (βασικό πακέτο + οδική βοήθεια + νομική προστασία)... Δεν με χάλαγε τόσα χρόνια Μέχρι που την χρειάστηκα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WilDuck (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer
Ένταξη: 02 Ιούν 2006 Δημοσιεύσεις: 562 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 18:01:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάλι καλά που τον βρήκες φίλε!!!
Πριν λίγο καιρό είδα ένα Σαξάκι άσπρο στην ίδια κατάσταση με το δικό σου.
Ο προφυλακτήρας κρεμασμένος, το φτερό βουλωμένο αλλά...
Χαρτάκι, πουθενά! 
Uploaded with ImageShack.us |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
abaleo (stathis) Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)
Ένταξη: 04 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 890 Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 21:10:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παρελήφθη σήμερα το κουκλί!
φτου φτου σκόρδα!
πάω για βόλτα!!!
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sakis206t (sakis) Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v
Ένταξη: 09 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 55 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 21:22:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλοπερπατητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 16:21:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και ταλαιπωριας συνέχεια...
ο εκτιμιτής (καθυστερημένα) κοστολογεί την εργασία στα 260 ευρώ (προ φπα) και ο φαναρτζής θελει να κόψει τιμολόγιο για 490 (προ φπα πάλι)! ο ενας τα ρίχνει στον άλλον και εγω στη μεση εχω γ****** να παιρνω τηλέφωνα και να τρεχω απο δω κι απο κει να βρω ακρη...
Οι εργασίες περιελάμβαναν: εξαγωγή προφυλακτήρα - τραβέρσας - φτερού - καθρεπτη, βαψιμο προφυλακτήρα - φτερού - διακοσμητικού "ζωναριού", τοποθέτηση τραβέρσας - προφυλακτήρα (αφού ενσωματώθηκαν τα προβολάκια) - φτερού - καθρεπτη.
Πήγα από την αντιπροσωπεία εδω στην πάτρα και μου εδωσε μια προχειρη κοστολόγηση 360 ευρώ με φπα.
Επιπλέον του είπα να μου βάψει τον πίσω προφυλακτήρα που είχε γρατζουνιές και να δωσω τη διαφορά. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβανεται αυτή η εργασία
-Ο εκτιμιτής λέει οτι οι τιμές προκύπτουν απο προγραμμα σε υπολογιστή και είναι φιξ και δεν αλλαζουν
-Ο φαναρτζής προτείνει να παω το τιμολόγιο των 490 ευρώ στην ασφαλιστική και να κινηθώ νομικά για να παρω τα χρήματα γιατί "έτσι κανουν συνέχεια οι ασφαλιστικές". Μετά από ωρες μπιρι μπιρι μου λεει "αν ειναι παρε τα 260 απο την ασφαλιστική και δωσε μου αλλα 100 ευρώ"... (δεν καταλαβα αν εννοουσε μαζί με τον πίσω προφυλακτηρα)
-Όλοι οι υπολοιποι θεωρούν τη χρεωση του φαναρτζή υπέρογκη και τα λεφτά της ασφαλιστικής σχετικά λίγα...
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 17:29:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν για την ίδια δουλειά, ο φαναρτζής σου ζητάει 490 συν το ΦΠΑ, και η αντιπροσωπεία 360 με το ΦΠΑ μέσα, ο φαναρτζής θέλει να σου την φορέσει, και καλά κάνει και σου την λέει ο εκτιμητής.
Αν για την ίδια δουλειά, η αντιπροσωπεία θέλει παραπάνω από 360, και συγκεκριμένα 490 + 19% = 583 ευρώ (η πρόχειρη πάντα είναι μικρότερη της πραγματικής-τελικής τιμολόγησης), τότε πας στον εκτιμητή, και του λες 2-3 άσχημες κουβέντες για την οικογένεια του και το μέρος που γεννήθηκε.
Αλλά το
abaleo έγραψε: | Μετά από ωρες μπιρι μπιρι μου λεει "αν ειναι παρε τα 260 απο την ασφαλιστική και δωσε μου αλλα 100 ευρώ"... | Θέτει υπόνοιες υπερτιμολόγησης από τα 490 συν το ΦΠΑ, πράγμα που δείχνει ότι μάλλον πήγες σε απατεώνα
Ζήτα μια τιμολόγηση όσο πιο πραγματική γίνεται από την αντιπροσωπεία (να τα περιλαμβάνει όλα), ζήτα το σαν προσφορά δηλαδή για επισκευή στην οποία θα βάλει και σφραγίδα της εταιρίας (έχεις ΚΑΘΕ δικαίωμα να ζητήσεις προσφορά επισκευής, άσχετα με το αν την κάνεις στο τέλος) και μετά συζητάμε με βάση εκείνο το ποσό.
Η μέγιστη αποζημίωση που μπορείς να πάρεις, ακόμα κι αν πας σε εξωτερικό συνεργείο, είναι η τιμή της αντιπροσωπείας. Αν σου πεί η αντιπροσωπεία ότι για μια δουλειά θέλει 500 ευρώ, και ο φαναρτζής σου ζητήσει 300 ευρώ, μπορεί να σου κόψει απόδειξη 500 ευρώ ο φαναρτζής και να βάλεις τα 140 στη τσέπη σου (το φπα το κρατάει αυτός).
Επίσης, για αυτό
abaleo έγραψε: | -Ο εκτιμιτής λέει οτι οι τιμές προκύπτουν απο προγραμμα σε υπολογιστή και είναι φιξ και δεν αλλαζουν | Πες του ούτως ή άλλως 2-3 άσχημες κουβέντες για την οικογένεια του και το μέρος που γεννήθηκε, αφού αυτό είναι μια από τις μέγιστες μαλ***ες που επικαλούνται οι εκτιμητές, η οποία εγγράφως, δεν υπάρχει πουθενά στο συμβόλαιο που υπέγραψες κατά την ασφάλιση σου.
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Δεκ 2008, 16:40:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με ολίγον ζόρι και μελό! τα έφερα βόλτα με όλες τις πλευρές...
τα τιμολόγια κόπηκαν στις "χρυσές" τιμές του φανοποιείου με τη συμφωνία όμως ότι θα δωθούν τα 260 ευρώ προ φπα + 100 ευρώ από την τσέπη μου σε περίπτωση που δεν δοθούν παραπάνω από την ασφαλιστική, σχετικά καλή τιμή δεδομένου ότι βαφτηκε και ο πίσω προφυλακτήρας έξτρα
στην ασφαλιστική κατατέθηκαν ολα τα τιμολόγια με πιθανότητα να αποζημιωθώ για παραπανω από τα λεφτά της εκτίμησης
οπότε σε περιπωση που καλυφθεί όλο το ποσό θα μου μείνει και κάτι στην τσεπη!?
αλλα τώρα κανουν διακοπές οπότε καλή χρονιά
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 21:01:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τελικά όλα έληξαν αισίως δεν έβγαλα λεφτά από την τσέπη μου και έφτιαξα από την ιστορία καθρέφτη και πίσω προφυλακτήρα έξτρα! οπότε άξιζε το λίγο τρεξιματάκι...
"Εγκαινιάσθηκε" και ο μπροστά προφυλακτήρας από κάποιον ******* ο οποίος κατά το ξεκαρκαρισμα τον γρατζουνισε σε 2 σημεία, ευτυχώς όχι σε τραγικό βαθμό...αυτή τη φορά χαρτάκι δε βρήκα! Πήρα μια αλοιφή από πράκτικερ γιαγρατζουνιες μπας και το μετριάσω λίγο 
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 23:22:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πριν τη βαλεις αυτη την αλοιφη βγαλτην μια φωτογραφεια και ανεβασε τη φορουμ και πες τη μαρκα της κλπ κλπ γιατι πολλες τετοιες αλυφες που βγαζουν γρατζουνιες θολωνουν το χρωμα εν καιρω εμφανεστατα θα ελεγα.......
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|