PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - πατέντα για καλυτερη ψύξη κινητηρα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 13:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Επειδή εδώ και μήνες είμαι μπλεγμένος στα σκ**ά που λέγεται ασφαλιστική εταιρεία

Εγώ είμαι 2 έτη και ακόμα καλά κρατάμε!

Έχεις ψωμί ακόμα, μη παραπονιέσαι Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ανέστη,

γα** την πείρα σου.

Ειμαι πολυ "εμπειρος". Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:13:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Επειδή εδώ και μήνες είμαι μπλεγμένος στα σκ**ά που λέγεται ασφαλιστική εταιρεία, .

γιατι τι προβλημα εχεις????
μια χαρα ειταριεα ειναι η υδρογειος και αν δεν ησουν μαλ**ας τωρα θα εβγαζες και απο πανω Evil
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
Επειδή εδώ και μήνες είμαι μπλεγμένος στα σκ**ά που λέγεται ασφαλιστική εταιρεία, .

γιατι τι προβλημα εχεις????
μια χαρα ειταριεα ειναι η υδρογειος και αν δεν ησουν μαλ**ας τωρα θα εβγαζες και απο πανω Evil

Η υδρόγειος μια χαρά. Μου έδωσε πλήρη αποζημίωση και στο τέλος δεν είχα κανένα παράπονο. Και γι αυτό το λόγο θα μεταφέρω όλα τα οχήματα μου σε αυτούς! Με την δική μου ασφαλιστική έχω πρόβλημα και το ατύχημα που είχα πριν κανα μήνα με την μηχανή... Πρέπει να χιονίσει για να πάρω τα λεφτά μου...

Και Τάκη, όχι, δεν ήθελα να βγάλω λεφτά! Μου αρκεί που είμαι facelifted Razz

Επιστροφή στην κορυφή
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:31:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια,προσοχη με τις ασφαλιστικες εταιρειες.Να ξερετε οτι απο 01/06/2009 θα ισχυσουν διαφορετικες καλυψεις οσον αφορα την αστικη αυθυνη αλλα και και υλικες ζημιες.Απο τον Ιουνιο θα ειναι 500,000 και 500,000 ανα ατυχημα κ οχι ανα ασφαλιστηριο,με συνεπεια οτι τα ασφαλιστηρια θα ανεβουν και συγχρονως πολλες ασφαλιστικες δεν θα μπορεσουν να καλυψουν τις νεες απαιτησεις,που οριζει η Ε.Ε.Οποτε αμα δειτε πολλες εταιρειες να κλεινουν ή να συγχωνευοντε μην παραξενευτητε.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 14:46:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

poy eisai zisi tora?
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 15:00:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

commercial value..............

Ότι πληρώνεις παίρνεις βασικά. Δίνω 110 το 6μηνο για το αμάξι και 150 ευρώ το χρόνο για την μηχανή (βασικό πακέτο + οδική βοήθεια + νομική προστασία)... Δεν με χάλαγε τόσα χρόνια Razz Μέχρι που την χρειάστηκα!

Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2008, 18:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάλι καλά που τον βρήκες φίλε!!!

Πριν λίγο καιρό είδα ένα Σαξάκι άσπρο στην ίδια κατάσταση με το δικό σου.
Ο προφυλακτήρας κρεμασμένος, το φτερό βουλωμένο αλλά...

Χαρτάκι, πουθενά! Sad

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 21:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρελήφθη σήμερα το κουκλί! Very happy
φτου φτου σκόρδα!
πάω για βόλτα!!!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sakis206t (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v

Ένταξη: 09 Δεκ 2008
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 21:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοπερπατητο Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 16:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ταλαιπωριας συνέχεια...
ο εκτιμιτής (καθυστερημένα) κοστολογεί την εργασία στα 260 ευρώ (προ φπα) και ο φαναρτζής θελει να κόψει τιμολόγιο για 490 (προ φπα πάλι)! ο ενας τα ρίχνει στον άλλον και εγω στη μεση εχω γ****** να παιρνω τηλέφωνα και να τρεχω απο δω κι απο κει να βρω ακρη...
Οι εργασίες περιελάμβαναν: εξαγωγή προφυλακτήρα - τραβέρσας - φτερού - καθρεπτη, βαψιμο προφυλακτήρα - φτερού - διακοσμητικού "ζωναριού", τοποθέτηση τραβέρσας - προφυλακτήρα (αφού ενσωματώθηκαν τα προβολάκια) - φτερού - καθρεπτη.
Πήγα από την αντιπροσωπεία εδω στην πάτρα και μου εδωσε μια προχειρη κοστολόγηση 360 ευρώ με φπα.

Επιπλέον του είπα να μου βάψει τον πίσω προφυλακτήρα που είχε γρατζουνιές και να δωσω τη διαφορά. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβανεται αυτή η εργασία

-Ο εκτιμιτής λέει οτι οι τιμές προκύπτουν απο προγραμμα σε υπολογιστή και είναι φιξ και δεν αλλαζουν
-Ο φαναρτζής προτείνει να παω το τιμολόγιο των 490 ευρώ στην ασφαλιστική και να κινηθώ νομικά για να παρω τα χρήματα γιατί "έτσι κανουν συνέχεια οι ασφαλιστικές". Μετά από ωρες μπιρι μπιρι μου λεει "αν ειναι παρε τα 260 απο την ασφαλιστική και δωσε μου αλλα 100 ευρώ"... (δεν καταλαβα αν εννοουσε μαζί με τον πίσω προφυλακτηρα)
-Όλοι οι υπολοιποι θεωρούν τη χρεωση του φαναρτζή υπέρογκη και τα λεφτά της ασφαλιστικής σχετικά λίγα...

---
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 17:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν για την ίδια δουλειά, ο φαναρτζής σου ζητάει 490 συν το ΦΠΑ, και η αντιπροσωπεία 360 με το ΦΠΑ μέσα, ο φαναρτζής θέλει να σου την φορέσει, και καλά κάνει και σου την λέει ο εκτιμητής.

Αν για την ίδια δουλειά, η αντιπροσωπεία θέλει παραπάνω από 360, και συγκεκριμένα 490 + 19% = 583 ευρώ (η πρόχειρη πάντα είναι μικρότερη της πραγματικής-τελικής τιμολόγησης), τότε πας στον εκτιμητή, και του λες 2-3 άσχημες κουβέντες για την οικογένεια του και το μέρος που γεννήθηκε.

Αλλά το
abaleo έγραψε:
Μετά από ωρες μπιρι μπιρι μου λεει "αν ειναι παρε τα 260 απο την ασφαλιστική και δωσε μου αλλα 100 ευρώ"...
Θέτει υπόνοιες υπερτιμολόγησης από τα 490 συν το ΦΠΑ, πράγμα που δείχνει ότι μάλλον πήγες σε απατεώνα Wink

Ζήτα μια τιμολόγηση όσο πιο πραγματική γίνεται από την αντιπροσωπεία (να τα περιλαμβάνει όλα), ζήτα το σαν προσφορά δηλαδή για επισκευή στην οποία θα βάλει και σφραγίδα της εταιρίας (έχεις ΚΑΘΕ δικαίωμα να ζητήσεις προσφορά επισκευής, άσχετα με το αν την κάνεις στο τέλος) και μετά συζητάμε με βάση εκείνο το ποσό.

Η μέγιστη αποζημίωση που μπορείς να πάρεις, ακόμα κι αν πας σε εξωτερικό συνεργείο, είναι η τιμή της αντιπροσωπείας. Αν σου πεί η αντιπροσωπεία ότι για μια δουλειά θέλει 500 ευρώ, και ο φαναρτζής σου ζητήσει 300 ευρώ, μπορεί να σου κόψει απόδειξη 500 ευρώ ο φαναρτζής και να βάλεις τα 140 στη τσέπη σου (το φπα το κρατάει αυτός). Razz

Επίσης, για αυτό
abaleo έγραψε:
-Ο εκτιμιτής λέει οτι οι τιμές προκύπτουν απο προγραμμα σε υπολογιστή και είναι φιξ και δεν αλλαζουν
Πες του ούτως ή άλλως 2-3 άσχημες κουβέντες για την οικογένεια του και το μέρος που γεννήθηκε, αφού αυτό είναι μια από τις μέγιστες μαλ***ες που επικαλούνται οι εκτιμητές, η οποία εγγράφως, δεν υπάρχει πουθενά στο συμβόλαιο που υπέγραψες κατά την ασφάλιση σου.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Δεκ 2008, 16:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με ολίγον ζόρι και μελό! τα έφερα βόλτα με όλες τις πλευρές...
τα τιμολόγια κόπηκαν στις "χρυσές" τιμές του φανοποιείου με τη συμφωνία όμως ότι θα δωθούν τα 260 ευρώ προ φπα + 100 ευρώ από την τσέπη μου σε περίπτωση που δεν δοθούν παραπάνω από την ασφαλιστική, σχετικά καλή τιμή δεδομένου ότι βαφτηκε και ο πίσω προφυλακτήρας έξτρα
στην ασφαλιστική κατατέθηκαν ολα τα τιμολόγια με πιθανότητα να αποζημιωθώ για παραπανω από τα λεφτά της εκτίμησης
οπότε σε περιπωση που καλυφθεί όλο το ποσό θα μου μείνει και κάτι στην τσεπη!?
αλλα τώρα κανουν διακοπές οπότε καλή χρονιά

---
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 21:01:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά όλα έληξαν αισίως δεν έβγαλα λεφτά από την τσέπη μου και έφτιαξα από την ιστορία καθρέφτη και πίσω προφυλακτήρα έξτρα! οπότε άξιζε το λίγο τρεξιματάκι...
"Εγκαινιάσθηκε" και ο μπροστά προφυλακτήρας από κάποιον ******* ο οποίος κατά το ξεκαρκαρισμα τον γρατζουνισε σε 2 σημεία, ευτυχώς όχι σε τραγικό βαθμό...αυτή τη φορά χαρτάκι δε βρήκα! Πήρα μια αλοιφή από πράκτικερ γιαγρατζουνιες μπας και το μετριάσω λίγο Crying or Very sad

---
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 23:22:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν τη βαλεις αυτη την αλοιφη βγαλτην μια φωτογραφεια και ανεβασε τη φορουμ και πες τη μαρκα της κλπ κλπ γιατι πολλες τετοιες αλυφες που βγαζουν γρατζουνιες θολωνουν το χρωμα εν καιρω εμφανεστατα θα ελεγα.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης