PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Οικονομικό ηχοσύστημα σε 206 CC.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Athens έγραψε:
Δεν παίζει mp3 η δικιά μου η μαμα πηγή μόνο WMA (αίσχος) στο 17 μου μπουκώνουν οι coriles και στο 20 τα υπόλοιπα τραγούδια Razz Razz
Το mp3 που θα αγοράσεις, θα το γράψεις σε μορφή cd-audio, σε δισκάκι τύπου CDDA (ναι, αυτά τα ακριβά, αλλά αξίζουν τον κόπο) αν θέλεις να απολαύσεις τα μέγιστα, ακόμα και στο μαμά ηχοσύστημα.

άμα είναι να κάνω κάθε φορά που θέλω να γράψω ένα cd αυτή τη διαδικασία χ** μέσα πολυχρόνη!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
+1 , πριμα +3 η 0 η +1 κλπ...

ναι ρε συ αλλα σε μεγαλες εντασεις το εργοστασιακο ηχοσυστημα δεν μπορει να ανταπεξελθει για κανενα λογο ειδικα αν ειναι στο τερμα (νομιζω 30 αν θυμαμαι καλα)

δηλαδη αν βαλεις το εργοστασιακο στο +4 μπασα και +3 πριμα μεχρι το 17 δεν νομιζω να φτανει χωρις να χαλασει την ποιοτητα του ηχου........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 206kwn στις Τετ 04 Φεβ 2009, 22:25:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Athens έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Μπροστα φορας 16.5cm και αν το τριγωνακι του καθρεφτι εχει και κατι μικρες τρυπουλες τοτε παιρνει και tweeter.
Ενα διαιρουμενο συστημα τα εχει μεσα τα tweeter.
Οβαλ δεν πααιρνει αυτο το αμαξι (206) παρα μονο πισω στην εταζερα(λυση που δεν προτεινω.
Αν ειναι 3πορτο και θες και πισω βαλε και ενα 2δρομο σετακι πισω.

είναι το cc πίσω έχει πιο μικρά ηχεία από ότι έχω παρατηρήσει και ναι στους καθρέφτες έχει αυτές τις μικρές τρυπούλες που λές.

όταν λές διαιρούμενο σύστημα τι εννοείς είμαι και ο λίγον στόκος Razz Razz

Το να μη φνωριζεις δε σε κανει στοκο.
Διαιρουμενο σετα ειναι αυτο που αποτελειται απο δυο πχ midwoofer 16.5cm +2 tweeter+ 2 crossover.
Πισω αυτο το αμαξι παιρνει 10cm..και δεν κανουν τπτ αλλο απο το να συμπληρωνουν την ηχητικη εικονα..

Shocked Shocked Shocked πολύ καλή φάση! Twisted evil περίπου τιμούλες για σετάκια τέτοιου είδους γνωρίζεις? κανα μαγαζάκι να μου προτείνεις?? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

ναι ρε συ αλλα σε μεγαλες εντασεις το εργοστασιακο ηχοσυστημα δεν μπορει να ανταπεξελθει για κανενα λογο ειδικα αν ειναι στο τερμα (νομιζω 30 αν θυμαμαι καλα)

ευτυχισμένη θα μουν αν πήγενε μέχρι το 30 και δεν γρατζουνούσε κιχ Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να συμπληρώσω γιατί μάλλον δεν το πρόσεξε ο Σώτος Wink , λέγοντας διαιρούμενα εννοούμε ότι το ηχείο που μπαίνει στην πόρτα (midrange) και το ηχειάκι το μικρό που μπαίνει πίσω από τη μικρή σίτα στον καθρεύτη (tweeter) είναι χώρια και τοποθετούνται σε διαφορετικό σημείο. Δηλαδή δεν είναι ομοαξονικά στα οποία το tweeter βρίσκεται τοποθετημένο πάνω στο ίδιο σασί με το midrange (στο κέντρο του συγκεκριμένα).

Τα διαιρούμενα θα αποδόσουν καλύτερα στην περίπτωσή σου μιάς και τα tweeter θα βρίσκονται σε πιό σωστή θέση κατευθυνοντας τα πρίμα στο ύψος των αφτιών Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
άμα είναι να κάνω κάθε φορά που θέλω να γράψω ένα cd αυτή τη διαδικασία χ** μέσα πολυχρόνη!
Αν και είναι off-topic, πέραν του:

1) να πάρεις τα συγκεκριμένα cd που θα είναι δίπλα ακριβώς από την στοίβα με τα data cd

2) να πατήσεις ένα κλικ για την αλλαγή σε audio στο nero ή σε όποιο πρόγραμμα άλλο χρησιμοποιείς,

τί το κουραστικό έχει αυτή η διαδικασία, δεν μπορώ να καταλάβω...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:27:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι έγινε ρε? Chatroom το κάναμε??? Razz

Steve, όπως και να το κάνουμε, το να τα κατεβάζεις και να τα περνάς απευθείας στο usb είναι πολύ πιο γρήγορο. Ειδικά αν βιάζεσαι...

Βέβαια συμφωνώ άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σίγουρα όμως αλλάζοντας ηχεία-πηγή θα δει διαφορά ακόμα και σε ένα mp3 των 128kbps

Έχει επεξεργασθεί από τον/την RoadRunner122 στις Τετ 04 Φεβ 2009, 22:30:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
κανα μαγαζάκι να μου προτείνεις?? Rolling eyes

Τιμες γνωριζω αλλα στο θεμα μαγαζι δεν μπορω να σου απαντησω ...αισθανομαι βλακας να το κανω απο τη μια γιατι στην Αθηνα δεν γνωριζω μαγαζια αλλα εταιριες και απο την αλλη δεν μπορω να προτεινω δημοσια αυτο που εχω στο μυαλο μου...

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Να συμπληρώσω γιατί μάλλον δεν το πρόσεξε ο Σώτος Wink , λέγοντας διαιρούμενα εννοούμε ότι το ηχείο που μπαίνει στην πόρτα (midrange) και το ηχειάκι το μικρό που μπαίνει πίσω από τη μικρή σίτα στον καθρεύτη (tweeter) είναι χώρια και τοποθετούνται σε διαφορετικό σημείο. Δηλαδή δεν είναι ομοαξονικά στα οποία το tweeter βρίσκεται τοποθετημένο πάνω στο ίδιο σασί με το midrange (στο κέντρο του συγκεκριμένα).

Τα διαιρούμενα θα αποδόσουν καλύτερα στην περίπτωσή σου μιάς και τα tweeter θα βρίσκονται σε πιό σωστή θέση κατευθυνοντας τα πρίμα στο ύψος των αφτιών Wink

κάτι σαυ αυτά ας πούμε??
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?6756
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?6737

+

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?1460

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Athens στις Τετ 04 Φεβ 2009, 22:32:52, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:29:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Athens έγραψε:
κανα μαγαζάκι να μου προτείνεις?? Rolling eyes

Τιμες γνωριζω αλλα στο θεμα μαγαζι δεν μπορω να σου απαντησω ...αισθανομαι βλακας να το κανω απο τη μια γιατι στην Αθηνα δεν γνωριζω μαγαζια αλλα εταιριες και απο την αλλη δεν μπορω να προτεινω δημοσια αυτο που εχω στο μυαλο μου...

έχεις πμ!

Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
206kwn έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

ευτυχισμένη θα μουν αν πήγενε μέχρι το 30 και δεν γρατζουνούσε κιχ Laughing

αν ηταν τοσο ευκολο αυτο που λες στην εργοστασιακη πηγη δεν θα ειχα δωσει 1400 ευρω για ηχο Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:33:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
αν ηταν τοσο ευκολο αυτο που λες στην εργοστασιακη πηγη δεν θα ειχα δωσει 1400 ευρω για ηχο Wink Wink Wink Wink

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ε μααααααααααα..

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:

κάτι σαυ αυτά ας πούμε??
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?6756
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?6737

Ακριβώς Wink αυτά είναι 2 δρόμων διαιρούμενα!

Παραπάνω σου έγραψα για ένα κατάστημα. Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Απλά έχει απίστευτες τιμές και πολύ καλά προιόντα και το σημαντικότερο ότι σε κατατοπίζουν να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει.
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

Steve, όπως και να το κάνουμε, το να τα κατεβάζεις και να τα περνάς απευθείας στο usb είναι πολύ πιο γρήγορο. Ειδικά αν βιάζεσαι...

Βέβαια συμφωνώ άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σίγουρα όμως αλλάζοντας ηχεία-πηγή θα δει διαφορά ακόμα και σε ένα mp3 των 128kbps

εκτός των άλλων έχεις 1 άντε 2 USB παρά 20-30 cd που έχω τώρα και δεν χωράν στην δισκοθήκη!

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:

εκτός των άλλων έχεις 1 άντε 2 USB παρά 20-30 cd που έχω τώρα και δεν χωράν στην δισκοθήκη!

Μάλλον ο Σταύρος εννοούσε να χρησιμοποιήσεις το nero για μετατροπή του audiocd σε mp3 και να το περάσεις σε usb flash. Αλλά και πάλι είναι μανούρα αν βιάζεσαι...
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:41:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

Παραπάνω σου έγραψα για ένα κατάστημα. Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Απλά έχει απίστευτες τιμές και πολύ καλά προιόντα και το σημαντικότερο ότι σε κατατοπίζουν να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει.

στείλε μου με pm οδό και τέτοια αλλιώς θα χαθώ! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:46:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

στείλε μου με pm οδό και τέτοια αλλιώς θα χαθώ! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Athens έγραψε:

1) να πάρεις τα συγκεκριμένα cd που θα είναι δίπλα ακριβώς από την στοίβα με τα data cd

2) να πατήσεις ένα κλικ για την αλλαγή σε audio στο nero ή σε όποιο πρόγραμμα άλλο χρησιμοποιείς,

απλά θεωρώ ότι απο το να αγοράζω συνέχεια cd κτλ καλύτερα να δώσω μια και καλή 130 ευρώ για μια πηγούλα με USB παρά να κάθομαι να ψάχνομαι

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 23:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
Steve έγραψε:
Athens έγραψε:

απλά θεωρώ ότι απο το να αγοράζω συνέχεια cd κτλ καλύτερα να δώσω μια και καλή 130 ευρώ για μια πηγούλα με USB παρά να κάθομαι να ψάχνομαι

Το καλυτερο..
Εδω πολλες εταιριες εχουν αρχισει να καταργουν το δισκο ως μεσο αποθηκευσης στα μηχανηματα αυτοκινητου.
Αλλες usb,αλλες ipod ,αλλες sd card,και μερικες ολα τα παραπανω..

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sotos 207Gt στις Τετ 04 Φεβ 2009, 23:19:34, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 23:25:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
δεν θα ειχα δωσει 1400 ευρω για ηχο

Stunned Stunned Stunned Stunned

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης