Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Athens (Αθηνά) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6
Ένταξη: 11 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 570 Τόπος: Αιγάλεω
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:22:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Athens έγραψε: | Δεν παίζει mp3 η δικιά μου η μαμα πηγή μόνο WMA (αίσχος) στο 17 μου μπουκώνουν οι coriles και στο 20 τα υπόλοιπα τραγούδια  | Το mp3 που θα αγοράσεις, θα το γράψεις σε μορφή cd-audio, σε δισκάκι τύπου CDDA (ναι, αυτά τα ακριβά, αλλά αξίζουν τον κόπο) αν θέλεις να απολαύσεις τα μέγιστα, ακόμα και στο μαμά ηχοσύστημα. |
άμα είναι να κάνω κάθε φορά που θέλω να γράψω ένα cd αυτή τη διαδικασία χ** μέσα πολυχρόνη!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:23:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sotos 207Gt έγραψε: | +1 , πριμα +3 η 0 η +1 κλπ... |
ναι ρε συ αλλα σε μεγαλες εντασεις το εργοστασιακο ηχοσυστημα δεν μπορει να ανταπεξελθει για κανενα λογο ειδικα αν ειναι στο τερμα (νομιζω 30 αν θυμαμαι καλα)
δηλαδη αν βαλεις το εργοστασιακο στο +4 μπασα και +3 πριμα μεχρι το 17 δεν νομιζω να φτανει χωρις να χαλασει την ποιοτητα του ηχου........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 206kwn στις Τετ 04 Φεβ 2009, 22:25:06, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:24:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sotos 207Gt έγραψε: | Athens έγραψε: | sotos 207Gt έγραψε: |
Μπροστα φορας 16.5cm και αν το τριγωνακι του καθρεφτι εχει και κατι μικρες τρυπουλες τοτε παιρνει και tweeter.
Ενα διαιρουμενο συστημα τα εχει μεσα τα tweeter.
Οβαλ δεν πααιρνει αυτο το αμαξι (206) παρα μονο πισω στην εταζερα(λυση που δεν προτεινω.
Αν ειναι 3πορτο και θες και πισω βαλε και ενα 2δρομο σετακι πισω. |
είναι το cc πίσω έχει πιο μικρά ηχεία από ότι έχω παρατηρήσει και ναι στους καθρέφτες έχει αυτές τις μικρές τρυπούλες που λές.
όταν λές διαιρούμενο σύστημα τι εννοείς είμαι και ο λίγον στόκος  |
Το να μη φνωριζεις δε σε κανει στοκο.
Διαιρουμενο σετα ειναι αυτο που αποτελειται απο δυο πχ midwoofer 16.5cm +2 tweeter+ 2 crossover.
Πισω αυτο το αμαξι παιρνει 10cm..και δεν κανουν τπτ αλλο απο το να συμπληρωνουν την ηχητικη εικονα.. |
πολύ καλή φάση! περίπου τιμούλες για σετάκια τέτοιου είδους γνωρίζεις? κανα μαγαζάκι να μου προτείνεις?? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:25:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206kwn έγραψε: | sotos 207Gt έγραψε: | +1 , πριμα +3 η 0 η +1 κλπ... |
ναι ρε συ αλλα σε μεγαλες εντασεις το εργοστασιακο ηχοσυστημα δεν μπορει να ανταπεξελθει για κανενα λογο ειδικα αν ειναι στο τερμα (νομιζω 30 αν θυμαμαι καλα) |
ευτυχισμένη θα μουν αν πήγενε μέχρι το 30 και δεν γρατζουνούσε κιχ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:25:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να συμπληρώσω γιατί μάλλον δεν το πρόσεξε ο Σώτος , λέγοντας διαιρούμενα εννοούμε ότι το ηχείο που μπαίνει στην πόρτα (midrange) και το ηχειάκι το μικρό που μπαίνει πίσω από τη μικρή σίτα στον καθρεύτη (tweeter) είναι χώρια και τοποθετούνται σε διαφορετικό σημείο. Δηλαδή δεν είναι ομοαξονικά στα οποία το tweeter βρίσκεται τοποθετημένο πάνω στο ίδιο σασί με το midrange (στο κέντρο του συγκεκριμένα).
Τα διαιρούμενα θα αποδόσουν καλύτερα στην περίπτωσή σου μιάς και τα tweeter θα βρίσκονται σε πιό σωστή θέση κατευθυνοντας τα πρίμα στο ύψος των αφτιών  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:26:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Athens έγραψε: | άμα είναι να κάνω κάθε φορά που θέλω να γράψω ένα cd αυτή τη διαδικασία χ** μέσα πολυχρόνη! | Αν και είναι off-topic, πέραν του:
1) να πάρεις τα συγκεκριμένα cd που θα είναι δίπλα ακριβώς από την στοίβα με τα data cd
2) να πατήσεις ένα κλικ για την αλλαγή σε audio στο nero ή σε όποιο πρόγραμμα άλλο χρησιμοποιείς,
τί το κουραστικό έχει αυτή η διαδικασία, δεν μπορώ να καταλάβω...
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:27:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι έγινε ρε? Chatroom το κάναμε???
Steve, όπως και να το κάνουμε, το να τα κατεβάζεις και να τα περνάς απευθείας στο usb είναι πολύ πιο γρήγορο. Ειδικά αν βιάζεσαι...
Βέβαια συμφωνώ άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σίγουρα όμως αλλάζοντας ηχεία-πηγή θα δει διαφορά ακόμα και σε ένα mp3 των 128kbps
Έχει επεξεργασθεί από τον/την RoadRunner122 στις Τετ 04 Φεβ 2009, 22:30:06, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...) Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...
Ένταξη: 16 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1056 Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:27:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Athens έγραψε: | κανα μαγαζάκι να μου προτείνεις??  |
Τιμες γνωριζω αλλα στο θεμα μαγαζι δεν μπορω να σου απαντησω ...αισθανομαι βλακας να το κανω απο τη μια γιατι στην Αθηνα δεν γνωριζω μαγαζια αλλα εταιριες και απο την αλλη δεν μπορω να προτεινω δημοσια αυτο που εχω στο μυαλο μου...
Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:29:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sotos 207Gt έγραψε: | Athens έγραψε: | κανα μαγαζάκι να μου προτείνεις??  |
Τιμες γνωριζω αλλα στο θεμα μαγαζι δεν μπορω να σου απαντησω ...αισθανομαι βλακας να το κανω απο τη μια γιατι στην Αθηνα δεν γνωριζω μαγαζια αλλα εταιριες και απο την αλλη δεν μπορω να προτεινω δημοσια αυτο που εχω στο μυαλο μου... |
έχεις πμ!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:31:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Athens έγραψε: | 206kwn έγραψε: | sotos 207Gt έγραψε: | +1 , πριμα +3 η 0 η +1 κλπ... |
ναι ρε συ αλλα σε μεγαλες εντασεις το εργοστασιακο ηχοσυστημα δεν μπορει να ανταπεξελθει για κανενα λογο ειδικα αν ειναι στο τερμα (νομιζω 30 αν θυμαμαι καλα) |
ευτυχισμένη θα μουν αν πήγενε μέχρι το 30 και δεν γρατζουνούσε κιχ  |
αν ηταν τοσο ευκολο αυτο που λες στην εργοστασιακη πηγη δεν θα ειχα δωσει 1400 ευρω για ηχο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:33:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206kwn έγραψε: | αν ηταν τοσο ευκολο αυτο που λες στην εργοστασιακη πηγη δεν θα ειχα δωσει 1400 ευρω για ηχο  |
ε μααααααααααα..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:34:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Athens έγραψε: | RoadRunner122 έγραψε: | Να συμπληρώσω γιατί μάλλον δεν το πρόσεξε ο Σώτος , λέγοντας διαιρούμενα εννοούμε ότι το ηχείο που μπαίνει στην πόρτα (midrange) και το ηχειάκι το μικρό που μπαίνει πίσω από τη μικρή σίτα στον καθρεύτη (tweeter) είναι χώρια και τοποθετούνται σε διαφορετικό σημείο. Δηλαδή δεν είναι ομοαξονικά στα οποία το tweeter βρίσκεται τοποθετημένο πάνω στο ίδιο σασί με το midrange (στο κέντρο του συγκεκριμένα).
Τα διαιρούμενα θα αποδόσουν καλύτερα στην περίπτωσή σου μιάς και τα tweeter θα βρίσκονται σε πιό σωστή θέση κατευθυνοντας τα πρίμα στο ύψος των αφτιών  |
κάτι σαυ αυτά ας πούμε??
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?6756
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?6737 |
Ακριβώς αυτά είναι 2 δρόμων διαιρούμενα!
Παραπάνω σου έγραψα για ένα κατάστημα. Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Απλά έχει απίστευτες τιμές και πολύ καλά προιόντα και το σημαντικότερο ότι σε κατατοπίζουν να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:35:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | Τι έγινε ρε? Chatroom το κάναμε???
Steve, όπως και να το κάνουμε, το να τα κατεβάζεις και να τα περνάς απευθείας στο usb είναι πολύ πιο γρήγορο. Ειδικά αν βιάζεσαι...
Βέβαια συμφωνώ άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σίγουρα όμως αλλάζοντας ηχεία-πηγή θα δει διαφορά ακόμα και σε ένα mp3 των 128kbps |
εκτός των άλλων έχεις 1 άντε 2 USB παρά 20-30 cd που έχω τώρα και δεν χωράν στην δισκοθήκη!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:39:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Athens έγραψε: | RoadRunner122 έγραψε: | Τι έγινε ρε? Chatroom το κάναμε???
Βέβαια συμφωνώ άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σίγουρα όμως αλλάζοντας ηχεία-πηγή θα δει διαφορά ακόμα και σε ένα mp3 των 128kbps |
εκτός των άλλων έχεις 1 άντε 2 USB παρά 20-30 cd που έχω τώρα και δεν χωράν στην δισκοθήκη! |
Μάλλον ο Σταύρος εννοούσε να χρησιμοποιήσεις το nero για μετατροπή του audiocd σε mp3 και να το περάσεις σε usb flash. Αλλά και πάλι είναι μανούρα αν βιάζεσαι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:41:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: |
Παραπάνω σου έγραψα για ένα κατάστημα. Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Απλά έχει απίστευτες τιμές και πολύ καλά προιόντα και το σημαντικότερο ότι σε κατατοπίζουν να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει. |
στείλε μου με pm οδό και τέτοια αλλιώς θα χαθώ! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:46:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: |
στείλε μου με pm οδό και τέτοια αλλιώς θα χαθώ! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:56:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Athens έγραψε: | άμα είναι να κάνω κάθε φορά που θέλω να γράψω ένα cd αυτή τη διαδικασία χ** μέσα πολυχρόνη! | Αν και είναι off-topic, πέραν του:
1) να πάρεις τα συγκεκριμένα cd που θα είναι δίπλα ακριβώς από την στοίβα με τα data cd
2) να πατήσεις ένα κλικ για την αλλαγή σε audio στο nero ή σε όποιο πρόγραμμα άλλο χρησιμοποιείς,
τί το κουραστικό έχει αυτή η διαδικασία, δεν μπορώ να καταλάβω... |
απλά θεωρώ ότι απο το να αγοράζω συνέχεια cd κτλ καλύτερα να δώσω μια και καλή 130 ευρώ για μια πηγούλα με USB παρά να κάθομαι να ψάχνομαι
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...) Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...
Ένταξη: 16 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1056 Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 23:15:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Athens έγραψε: | Steve έγραψε: | Athens έγραψε: | άμα είναι να κάνω κάθε φορά που θέλω να γράψω ένα cd αυτή τη διαδικασία χ** μέσα πολυχρόνη! | Αν και είναι off-topic, πέραν του:
τί το κουραστικό έχει αυτή η διαδικασία, δεν μπορώ να καταλάβω... |
απλά θεωρώ ότι απο το να αγοράζω συνέχεια cd κτλ καλύτερα να δώσω μια και καλή 130 ευρώ για μια πηγούλα με USB παρά να κάθομαι να ψάχνομαι |
Το καλυτερο..
Εδω πολλες εταιριες εχουν αρχισει να καταργουν το δισκο ως μεσο αποθηκευσης στα μηχανηματα αυτοκινητου.
Αλλες usb,αλλες ipod ,αλλες sd card,και μερικες ολα τα παραπανω..
Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sotos 207Gt στις Τετ 04 Φεβ 2009, 23:19:34, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 23:25:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206kwn έγραψε: | δεν θα ειχα δωσει 1400 ευρω για ηχο |