Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
WilDuck (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer
Ένταξη: 02 Ιούν 2006 Δημοσιεύσεις: 562 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 12:59:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Σε εμένα ίσως να βγούνε και πιο λίγα μιας και εργατικά δεν πληρώνω στων εαυτό μου. |
Τι είπε ρε το άτομο..........
Πέρα απ'την πλάκα, και τον καλύτερο μηχανικό να βρεις (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται)
θα σου έλεγα να μη μπλέξεις με τουρμπο μετατροπή.
Uploaded with ImageShack.us |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 00:05:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | Δεν μου πιπιλάει κανενας τα αυτια βρε. Μονο με εσας μιλάω απο δω μεσα. και απλος κάνω συζήτηση. 4-5 χιλιάρικα ειναι αρκετα λεφτάκια για να ρίξεις σε ενα 8χρονο αμάξι..
καλύτερα να ριξω 1-2 χιλιάρικα σε ζαντες bodykit κτλ τελικα...
 |
καλυτερα να ριξεις τα 1-2 χιλιαρικα σε καμμια επωνυμη βιζιτα,παρα σε μποντυκιτ και ζαντες...'η παρτο και λιωστο στις σερρες...
Να σου μεινουν οι "εμπειριες" τουλάστιχο... 
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 01:14:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | καλύτερα να ριξω 1-2 χιλιάρικα σε ζαντες bodykit κτλ τελικα...
 |
Αλεξανδρε εξεπλαγειν........τι ειν αυτα που λες?πιπερι............ 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 11:01:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οι βυζιτες και αν ειναι πεταμενα λεφτα... εχει τοσες πολλες πο***ες εκει εξω τζαμπα θα πληρώσω κιολας??? (χωρις παρεξήγηση για τα θυλικα μελη του κλαμπ)
καλυτερα bodykit..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 12:06:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεε
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WilDuck (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer
Ένταξη: 02 Ιούν 2006 Δημοσιεύσεις: 562 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 12:12:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | οι βυζιτες και αν ειναι πεταμενα λεφτα... εχει τοσες πολλες πο***ες εκει εξω τζαμπα θα πληρώσω κιολας??? (χωρις παρεξήγηση για τα θυλικα μελη του κλαμπ)
καλυτερα bodykit.. |

Uploaded with ImageShack.us |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 11:06:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι παρεξηγείστε.. το ξερετε οτι εχουν ξεφύγει οι γυναικες.. ει8δικα των μικρών ιληκιών..
αν δουλευατε νυχτα θα το ξέρατε καλύτερα.. τεσπα θεν ειναι το μερος εδω να το αναλύσουμε..
σορυ αν θυχτηκε κανεις..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 11:19:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το θέμα ειναι να μην φτάσουμε στο σημείο να θιχτεί κανείς 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dark (ΧΡΗΣΤΟΣ) Μόλις έγραψα

peugeot 206 cc 1.6 (16v) (2002)
Ένταξη: 02 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 15 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 13:19:43 Θέμα δημοσίευσης: peugeot 206 cc tuning |
|
|
geia xra paidia eimai katoxos enos peugeot 206 cc modelo 2002.psaxnomai edw kai ena xrono na to anevasw giati einai pou einai vari autokinito exei kai to ilektrogazo kai ante geia.oi luseis pou mou proteinane einai 5. a)atmosfaira deutero stadio me ekkentroforous programma ktl ktl sta 150 aloga apo ton evoland i ton garage me 2500 evrw. b)light turbo sta 170 aloga me 0.8 bar piesi to anwtero kai stathera 0.6 -0.7.timi 3.800 evrw.γ)turbo me rektifie sto moter katevasma sfurilato metaliki eisagwgi kai wiseco pistonia sta 250 hp peripou me anwteri piesi 1,7 apo manoukis i toyomad. timi 7000 evrw.δ)tetrapetaloudo sta 190 hp me kostos 6000 evrw kai dwro ena venzinadiko na to serneis apo pisw sou kai telos e) tropeto apo 206 gt kai oxi apo rc logo kostous kai logo oti tha to vreis poio eukola kai meta sto dilitro moter kaneis papades.akouw gnwmes |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 13:23:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το πουλας 8-9??
βαζεις και τα 4-5 που θα σου φυγουν ανετα στο τελος ειδικα αν σκεφτεις αναρτησεις φρενα κλπ κλπ κλπ
και παιρνεις ενα 207 τουρμπο ενος ετους του βαζεις και ενα προγραμαμ 190 αλογα και τελειωσε το παραμυθι.
ειναι απλα εγκλημα να ριξεις τοσα λεφτα σε αυτο το αμαξι...
μη κοιτας που μερικοι απο εδω παιρνουμε ψυχοφαρμακα και το καναμε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PASALIMANI (Σπυρος) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)
Ένταξη: 07 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 14:25:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dark ποιος σου ζηταει 3800 για το light? παντως στην πιατσα... ειναι γνωστο οτι τα αυτοκινητα του toyomad δεν σπανε.απο αλλο φορουμ τι απαντησε σε καποιον ο δαρρας και τι ο toyo:
Παράθεση: | παιδια επειδη ειχα επισκεφτει τον εν λογω βελτιωτη παρεα με τον asterixx,περα απο το οτι μου ζητησε 7200 ευρω(και χωρις σφυρηλατα κτλπ)οταν του εθιξα το θεμα της αξιοπιστιας αυτο που μου απαντησε ηταν ενταξει αξιοπιστο θα ναι δεν προκειται να παθει τιποτα αρκει να μην εισαι βουτα-λιμανακια καθε βραδυ εεεε οοοοχιιιι!!!!!!
αντιθετως οταν επισκεφθηκα τον toyomad moy zhthse 6000-65000 για ολοκληρη την μετατροπη και με σφυρηλατα και δισκο πλατω..οσο για αξιοπιστια μου ειπε σε εμενα θα ξαναρθεις μονο για λαδια-φιλτρα υπο οποιεσδηποτε συνθηκες και να δουλευει το αυτοκινητο σωστος? |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 18:09:14 Θέμα δημοσίευσης: hi |
|
|
o evoland sto pirea |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 18:14:18 Θέμα δημοσίευσης: hi |
|
|
nai manoukis kai toyomad exoun kalo onoma alla mou eipane oti den xeroun poso tha anteksei to sasman tou cc.i monadiki lusi einai na VALOUME APO BERLINGO MOU EIPANE. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 20:16:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα σε παρακαλούσα να σεβαστείς τους κανόνες του forum και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
-> http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9068
Εκ της MOD-Team
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 22:01:52 Θέμα δημοσίευσης: Re: hi |
|
|
dark έγραψε: | nai manoukis kai toyomad exoun kalo onoma alla mou eipane oti den xeroun poso tha anteksei to sasman tou cc.i monadiki lusi einai na VALOUME APO BERLINGO MOU EIPANE. |
Υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα:
Αν κάνεις του μαθηματικούς υπολογισμούς που παρέθεσε ο volvos πιο πάνω, θα παρατηρήσεις ότι
1) Το αυτοκίνητό σου μεταχειρισμένο προς πώληση
2) Τα ανταλλακτικά που θέλεις να βάλεις για να κάνεις κάτι πρωτότυπο
3) Ο χρόνος, το άγχος και το μπλέξιμο που θα βρεθείς
δεν αξίζουν τον κόπο. Γιατί;
Γιατί υπάρχουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες που σου δίνουν στα ίδια λεφτά κάτι που κάνενας βελτιωτής της πιάτσας δεν θα μπορέσει να δει ούτε στα όνειρά του - ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Όχι το σούργελο που θα καταντήσει το καλό σου αυτοκινητάκι αν επιλέξεις το δρόμο που σκέφτεσαι.
Από την ταπεινή μου εμπειρία στο tuning, ξεχάστε τις σαχλαμάρες με τους κομπρέσσορες και τις τουρμπίνες. Κάντε ατμοσφαιρικές βελτιώσεις στα ατμοσφαιρικά και τουρμποβελτιώσεις στα τουρμπάτα κι εκεί τελειώνει η ιστορία.
Ακόμη και σφυρήλατο να γίνει το μοτέρ ώστε να αντέχει τους κανιβαλισμούς, όλα τα υπόλοιπα (εγκέφαλος, πλεξούδα, αισθητήρες) χρειάζονται πέταμα για να δουλέψει σωστά μια τέτοια μετατροπή.
Που ακόμα και να δουλέψει, στο τέλος της ημέρας θα είναι απλώς μια μετατροπή τύπου φρανκεσταιν, από αυτές που αντί να δίνουν αξία στο αυτοκίνητο του στερούν τη δυνατότητα μεταπώλησης.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sakis206t (sakis) Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v
Ένταξη: 09 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 55 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 22:53:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και στο τελοσ δεν θα ναι και βολταδικο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PASALIMANI (Σπυρος) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)
Ένταξη: 07 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 07:22:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | Από την ταπεινή μου εμπειρία στο tuning, ξεχάστε τις σαχλαμάρες με τους κομπρέσσορες και τις τουρμπίνες. Κάντε ατμοσφαιρικές βελτιώσεις στα ατμοσφαιρικά και τουρμποβελτιώσεις στα τουρμπάτα κι εκεί τελειώνει η ιστορία |
Δηλαδη κατα την δικη σου λογικη κακως καποιοι αμερικανοι,ιαπωνες κ σοβαροι ευρωπαιοι κανουν μελετες κ βγαζουν ολοκληρωμενα τουρμπο κιτ.κακως ο καρρας εχει κανει τους μπεμβεδακιδες να πινουν νερο στο ονομα του.δωσε μου 12χιλιαρικα μαζι με τα 6500 του δικου μου να παρω το gt. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 10:09:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο Καρρας ειναι φοβερος μηχανικος,παρολα αυτα το κοστολογιο δεν αξιζει για τον λογο οτι με λιγοτερα χρηματα παιρνεις στην χειροτερη δυο επιπλεον κυλινδρους ή καμποσα κυβικα παραπανω.
Απο εκει και περα θα συμφωνησω σε αυτο που ειπε ο Στελιος.
Καλα τα turbo/compressor kit αλλα σε μοτερ που αντεχουν και εχουν υποβαθρο,οχι σε οτι βλακεια θελουμε...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 10:11:50 Θέμα δημοσίευσης: Re: hi |
|
|
salex έγραψε: |
Γιατί υπάρχουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες που σου δίνουν στα ίδια λεφτά κάτι που κάνενας βελτιωτής της πιάτσας δεν θα μπορέσει να δει ούτε στα όνειρά του - ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Όχι το σούργελο που θα καταντήσει το καλό σου αυτοκινητάκι αν επιλέξεις το δρόμο που σκέφτεσαι.
|
Δεν πιστεύω ότι οι εκτός συνόρων σωστοί βελτιωτές να συγκρίνονται με τον κάθε μαστρομήτσο το λες κι από μόνος σου βεβαίως ότι κάνουν μελέτες και όχι βλακείες...
ΥΓ Rallye μτχ βρίσκεις με 14k 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 12:02:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PASALIMANI έγραψε: | Παράθεση: | Από την ταπεινή μου εμπειρία στο tuning, ξεχάστε τις σαχλαμάρες με τους κομπρέσσορες και τις τουρμπίνες. Κάντε ατμοσφαιρικές βελτιώσεις στα ατμοσφαιρικά και τουρμποβελτιώσεις στα τουρμπάτα κι εκεί τελειώνει η ιστορία |
Δηλαδη κατα την δικη σου λογικη κακως καποιοι αμερικανοι,ιαπωνες κ σοβαροι ευρωπαιοι κανουν μελετες κ βγαζουν ολοκληρωμενα τουρμπο κιτ.κακως ο καρρας εχει κανει τους μπεμβεδακιδες να πινουν νερο στο ονομα του.δωσε μου 12χιλιαρικα μαζι με τα 6500 του δικου μου να παρω το gt. |
ΣΑΛΕΞ to pire 14500 το 207gt ενος ετους...
-6500 σου μενουν 8
ποσο ειπαμε θα κανει η μετατροπη/? λαστιχα?φρενα?αναρτηση/?σαζμαν? αυτα μαμα θα τα αφησεις???
οποτε τι συζηταμε τωρα αστο ερχονται και χριστουγεννα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|