PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αναβαθμιση 206 1,6: Compressor vs Turbo vs RC Engine
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2008, 12:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Σε εμένα ίσως να βγούνε και πιο λίγα μιας και εργατικά δεν πληρώνω στων εαυτό μου.

W00t W00t W00t

Scratch

Clapping

Silly

Τι είπε ρε το άτομο.......... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πέρα απ'την πλάκα, και τον καλύτερο μηχανικό να βρεις (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται) Big wink
θα σου έλεγα να μη μπλέξεις με τουρμπο μετατροπή.

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 00:05:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Δεν μου πιπιλάει κανενας τα αυτια βρε. Μονο με εσας μιλάω απο δω μεσα. και απλος κάνω συζήτηση. 4-5 χιλιάρικα ειναι αρκετα λεφτάκια για να ρίξεις σε ενα 8χρονο αμάξι.. Sad

καλύτερα να ριξω 1-2 χιλιάρικα σε ζαντες bodykit κτλ τελικα...
Confused

καλυτερα να ριξεις τα 1-2 χιλιαρικα σε καμμια επωνυμη βιζιτα,παρα σε μποντυκιτ και ζαντες...'η παρτο και λιωστο στις σερρες...

Να σου μεινουν οι "εμπειριες" τουλάστιχο... Laughing

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 01:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
καλύτερα να ριξω 1-2 χιλιάρικα σε ζαντες bodykit κτλ τελικα...
Confused

Αλεξανδρε εξεπλαγειν........τι ειν αυτα που λες?πιπερι............ Laughing Laughing Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 11:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι βυζιτες και αν ειναι πεταμενα λεφτα... εχει τοσες πολλες πο***ες εκει εξω τζαμπα θα πληρώσω κιολας??? Laughing Laughing (χωρις παρεξήγηση για τα θυλικα μελη του κλαμπ) Wink

καλυτερα bodykit..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 12:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεε Evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2008, 12:12:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
οι βυζιτες και αν ειναι πεταμενα λεφτα... εχει τοσες πολλες πο***ες εκει εξω τζαμπα θα πληρώσω κιολας??? Laughing Laughing (χωρις παρεξήγηση για τα θυλικα μελη του κλαμπ) Wink

καλυτερα bodykit..

Confused

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 11:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι παρεξηγείστε.. το ξερετε οτι εχουν ξεφύγει οι γυναικες.. ει8δικα των μικρών ιληκιών..

αν δουλευατε νυχτα θα το ξέρατε καλύτερα.. τεσπα θεν ειναι το μερος εδω να το αναλύσουμε..

σορυ αν θυχτηκε κανεις..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 11:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θέμα ειναι να μην φτάσουμε στο σημείο να θιχτεί κανείς Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
dark (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 cc 1.6 (16v) (2002)

Ένταξη: 02 Φεβ 2006
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 13:19:43    Θέμα δημοσίευσης: peugeot 206 cc tuning Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geia xra paidia eimai katoxos enos peugeot 206 cc modelo 2002.psaxnomai edw kai ena xrono na to anevasw giati einai pou einai vari autokinito exei kai to ilektrogazo kai ante geia.oi luseis pou mou proteinane einai 5. a)atmosfaira deutero stadio me ekkentroforous programma ktl ktl sta 150 aloga apo ton evoland i ton garage me 2500 evrw. b)light turbo sta 170 aloga me 0.8 bar piesi to anwtero kai stathera 0.6 -0.7.timi 3.800 evrw.γ)turbo me rektifie sto moter katevasma sfurilato metaliki eisagwgi kai wiseco pistonia sta 250 hp peripou me anwteri piesi 1,7 apo manoukis i toyomad. timi 7000 evrw.δ)tetrapetaloudo sta 190 hp me kostos 6000 evrw kai dwro ena venzinadiko na to serneis apo pisw sou kai telos e) tropeto apo 206 gt kai oxi apo rc logo kostous kai logo oti tha to vreis poio eukola kai meta sto dilitro moter kaneis papades.akouw gnwmes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 13:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πουλας 8-9??
βαζεις και τα 4-5 που θα σου φυγουν ανετα στο τελος ειδικα αν σκεφτεις αναρτησεις φρενα κλπ κλπ κλπ

και παιρνεις ενα 207 τουρμπο ενος ετους του βαζεις και ενα προγραμαμ 190 αλογα και τελειωσε το παραμυθι.

ειναι απλα εγκλημα να ριξεις τοσα λεφτα σε αυτο το αμαξι...
μη κοιτας που μερικοι απο εδω παιρνουμε ψυχοφαρμακα και το καναμε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 14:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dark ποιος σου ζηταει 3800 για το light? παντως στην πιατσα... ειναι γνωστο οτι τα αυτοκινητα του toyomad δεν σπανε.απο αλλο φορουμ τι απαντησε σε καποιον ο δαρρας και τι ο toyo:

Παράθεση:
παιδια επειδη ειχα επισκεφτει τον εν λογω βελτιωτη παρεα με τον asterixx,περα απο το οτι μου ζητησε 7200 ευρω(και χωρις σφυρηλατα κτλπ)οταν του εθιξα το θεμα της αξιοπιστιας αυτο που μου απαντησε ηταν ενταξει αξιοπιστο θα ναι δεν προκειται να παθει τιποτα αρκει να μην εισαι βουτα-λιμανακια καθε βραδυ εεεε οοοοχιιιι!!!!!!
αντιθετως οταν επισκεφθηκα τον toyomad moy zhthse 6000-65000 για ολοκληρη την μετατροπη και με σφυρηλατα και δισκο πλατω..οσο για αξιοπιστια μου ειπε σε εμενα θα ξαναρθεις μονο για λαδια-φιλτρα υπο οποιεσδηποτε συνθηκες και να δουλευει το αυτοκινητο σωστος?
Επιστροφή στην κορυφή
dark (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 18:09:14    Θέμα δημοσίευσης: hi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

o evoland sto pirea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dark (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 18:14:18    Θέμα δημοσίευσης: hi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nai manoukis kai toyomad exoun kalo onoma alla mou eipane oti den xeroun poso tha anteksei to sasman tou cc.i monadiki lusi einai na VALOUME APO BERLINGO MOU EIPANE.
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 20:16:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σε παρακαλούσα να σεβαστείς τους κανόνες του forum και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

-> http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9068

Εκ της MOD-Team

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 22:01:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: hi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dark έγραψε:
nai manoukis kai toyomad exoun kalo onoma alla mou eipane oti den xeroun poso tha anteksei to sasman tou cc.i monadiki lusi einai na VALOUME APO BERLINGO MOU EIPANE.

Υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα:

Αν κάνεις του μαθηματικούς υπολογισμούς που παρέθεσε ο volvos πιο πάνω, θα παρατηρήσεις ότι
1) Το αυτοκίνητό σου μεταχειρισμένο προς πώληση
2) Τα ανταλλακτικά που θέλεις να βάλεις για να κάνεις κάτι πρωτότυπο
3) Ο χρόνος, το άγχος και το μπλέξιμο που θα βρεθείς

δεν αξίζουν τον κόπο. Γιατί;

Γιατί υπάρχουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες που σου δίνουν στα ίδια λεφτά κάτι που κάνενας βελτιωτής της πιάτσας δεν θα μπορέσει να δει ούτε στα όνειρά του - ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Όχι το σούργελο που θα καταντήσει το καλό σου αυτοκινητάκι αν επιλέξεις το δρόμο που σκέφτεσαι.

Από την ταπεινή μου εμπειρία στο tuning, ξεχάστε τις σαχλαμάρες με τους κομπρέσσορες και τις τουρμπίνες. Κάντε ατμοσφαιρικές βελτιώσεις στα ατμοσφαιρικά και τουρμποβελτιώσεις στα τουρμπάτα κι εκεί τελειώνει η ιστορία.

Ακόμη και σφυρήλατο να γίνει το μοτέρ ώστε να αντέχει τους κανιβαλισμούς, όλα τα υπόλοιπα (εγκέφαλος, πλεξούδα, αισθητήρες) χρειάζονται πέταμα για να δουλέψει σωστά μια τέτοια μετατροπή.
Που ακόμα και να δουλέψει, στο τέλος της ημέρας θα είναι απλώς μια μετατροπή τύπου φρανκεσταιν, από αυτές που αντί να δίνουν αξία στο αυτοκίνητο του στερούν τη δυνατότητα μεταπώλησης.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sakis206t (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v

Ένταξη: 09 Δεκ 2008
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 22:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και στο τελοσ δεν θα ναι και βολταδικο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 07:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Από την ταπεινή μου εμπειρία στο tuning, ξεχάστε τις σαχλαμάρες με τους κομπρέσσορες και τις τουρμπίνες. Κάντε ατμοσφαιρικές βελτιώσεις στα ατμοσφαιρικά και τουρμποβελτιώσεις στα τουρμπάτα κι εκεί τελειώνει η ιστορία

Δηλαδη κατα την δικη σου λογικη κακως καποιοι αμερικανοι,ιαπωνες κ σοβαροι ευρωπαιοι κανουν μελετες κ βγαζουν ολοκληρωμενα τουρμπο κιτ.κακως ο καρρας εχει κανει τους μπεμβεδακιδες να πινουν νερο στο ονομα του.δωσε μου 12χιλιαρικα μαζι με τα 6500 του δικου μου να παρω το gt.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 10:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Καρρας ειναι φοβερος μηχανικος,παρολα αυτα το κοστολογιο δεν αξιζει για τον λογο οτι με λιγοτερα χρηματα παιρνεις στην χειροτερη δυο επιπλεον κυλινδρους ή καμποσα κυβικα παραπανω. Wink
Απο εκει και περα θα συμφωνησω σε αυτο που ειπε ο Στελιος.
Καλα τα turbo/compressor kit αλλα σε μοτερ που αντεχουν και εχουν υποβαθρο,οχι σε οτι βλακεια θελουμε... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 10:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: hi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Γιατί υπάρχουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες που σου δίνουν στα ίδια λεφτά κάτι που κάνενας βελτιωτής της πιάτσας δεν θα μπορέσει να δει ούτε στα όνειρά του - ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Όχι το σούργελο που θα καταντήσει το καλό σου αυτοκινητάκι αν επιλέξεις το δρόμο που σκέφτεσαι.

Δεν πιστεύω ότι οι εκτός συνόρων σωστοί βελτιωτές να συγκρίνονται με τον κάθε μαστρομήτσο το λες κι από μόνος σου βεβαίως ότι κάνουν μελέτες και όχι βλακείες... Exclamation

ΥΓ Rallye μτχ βρίσκεις με 14k Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 12:02:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PASALIMANI έγραψε:
Παράθεση:
Από την ταπεινή μου εμπειρία στο tuning, ξεχάστε τις σαχλαμάρες με τους κομπρέσσορες και τις τουρμπίνες. Κάντε ατμοσφαιρικές βελτιώσεις στα ατμοσφαιρικά και τουρμποβελτιώσεις στα τουρμπάτα κι εκεί τελειώνει η ιστορία

Δηλαδη κατα την δικη σου λογικη κακως καποιοι αμερικανοι,ιαπωνες κ σοβαροι ευρωπαιοι κανουν μελετες κ βγαζουν ολοκληρωμενα τουρμπο κιτ.κακως ο καρρας εχει κανει τους μπεμβεδακιδες να πινουν νερο στο ονομα του.δωσε μου 12χιλιαρικα μαζι με τα 6500 του δικου μου να παρω το gt.

ΣΑΛΕΞ to pire 14500 το 207gt ενος ετους...
-6500 σου μενουν 8

ποσο ειπαμε θα κανει η μετατροπη/? λαστιχα?φρενα?αναρτηση/?σαζμαν? αυτα μαμα θα τα αφησεις???
οποτε τι συζηταμε τωρα αστο ερχονται και χριστουγεννα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης