PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Project Καπάκι 16V σε 1.4 8V
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 12:09:27    Θέμα δημοσίευσης: 1,4 16V Γινετε? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω μια απορια! Υπαρχει πιθανοτητα να μπορουμε να μεταμορφοσουμε τον 8βαλβιδο κινητηρα μας σε 16βαλβιδο αλλαζοντας την κεφαλη και βαζοντας αυτη απο το 1,6? Και να τοποθετουσαμε επισης και τον εγγεφαλο του 1,6 που "υποστηριζει" βαση προγραμματος τον εξτρα εκεντροφορο..Η κεφαλη εχει τις ιδιες διαστασεις? Δηλαδη θα κουμπωσει που λενε ακριβως επανω? Εαν οχι γινεται καποια πατεντα επι αυτου?? Και εστω οτι θεωρητικα γινεται..Κερδιζουμε τιποτα? Δεν ξερω εαν χρειαζεται και τιποτα παραπανω απο αυτα!!! ( Τι σκεφτετε καποιος για να παρει εστω καποια αλογα αφου απο προγραμμα.. Crying or Very sad ) Αυτα και ελπιζω να μην ερθουν Splat προς τα εδω!!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 12:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: 1,4 16V Γινετε? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Εχω μια απορια! Υπαρχει πιθανοτητα να μπορουμε να μεταμορφοσουμε τον 8βαλβιδο κινητηρα μας σε 16βαλβιδο αλλαζοντας την κεφαλη και βαζοντας αυτη απο το 1,6? Και να τοποθετουσαμε επισης και τον εγγεφαλο του 1,6 που "υποστηριζει" βαση προγραμματος τον εξτρα εκεντροφορο..Η κεφαλη εχει τις ιδιες διαστασεις? Δηλαδη θα κουμπωσει που λενε ακριβως επανω? Εαν οχι γινεται καποια πατεντα επι αυτου?? Και εστω οτι θεωρητικα γινεται..Κερδιζουμε τιποτα? Δεν ξερω εαν χρειαζεται και τιποτα παραπανω απο αυτα!!! ( Τι σκεφτετε καποιος για να παρει εστω καποια αλογα αφου απο προγραμμα.. Crying or Very sad ) Αυτα και ελπιζω να μην ερθουν Splat προς τα εδω!!
.
Μέχρι να σου πετάξουν οι άλλοι πάρε από εμένα Splat Splat Splat Σου φτάνουν ή θέλεις και άλλες;; Ρε συ αυτό το μυστικό το κρατούσαμε για εμάς Twisted evil Twisted evil Μην το λες σε όλους. Πάντως αν γίνεται πέρασέ το στην εγγύηση, ξέρεις εσύ

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 12:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: 1,4 16V Γινετε? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
.
Μέχρι να σου πετάξουν οι άλλοι πάρε από εμένα Splat Splat Splat Σου φτάνουν ή θέλεις και άλλες;; Ρε συ αυτό το μυστικό το κρατούσαμε για εμάς Twisted evil Twisted evil Μην το λες σε όλους. Πάντως αν γίνεται πέρασέ το στην εγγύηση, ξέρεις εσύ

Δεν τα φανερωσα ολα Laughing Τα σημαντικοτερα δεν τα ειπα ακομα! Τα κραταω για παρτι μας!! Και εαν γινεται σιγουρα θα περαστει στην εγγυηση Shocked Shocked Laughing Το θεμα ομως ειναι εαν γινεται!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 17:10:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαλαρα γινεται ρε.πας σενα καλο μαστορα και σου φτιαχνει εναν ανταπτορα να κουμπωσει η κεφαλη του 1,6 στον 1,4 και μετα αλλαζεις και εγκεφαλο και βαζεις απο 1,6 16v που ομως ειναι επαναπρογραμματισμεονος για 1,4 λτ.βαζεις ενα στουπι στο ντεποζιτο και μεναν αναπτηρα φωτια στην κατω ακρη και τρεχεις μακρυα.
θα εχεις το πρωτο 1,4 16v του psa και θα το καψεις για να παρεις τα λεφτα απο την ασφαλεια αφου αν το βαλεις μπροστα και εκραγει με εσενα μεσα ειναι δωρο αδωρο. Splat Splat Splat Sniper

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tony (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ibiza FR 1800cc 20v Turbo

Ένταξη: 31 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 22:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως άμα έχεις SAGEΜ εγκέφαλο πως μπορείς να τον τοποθετήσεις έναν καινούργιο εκκεντροφόρο που έβγαλε η Kent δεν θυμάμαι πώς τον ονομάζει που τοποθετείτε στα 1,4 8v και χωρίς πρόγραμμα σου δίνει 9 αλογάκια χαλαρά. Μαζί με ρυθμιζόμενο γρανάζι και ιμάντα μου είπε 190.000. (με τοποθέτηση) Evil

Tony - Seat Ibiza Formula Racing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 23:20:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tony έγραψε:
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως άμα έχεις SAGEΜ εγκέφαλο πως μπορείς να τον τοποθετήσεις έναν καινούργιο εκκεντροφόρο που έβγαλε η Kent δεν θυμάμαι πώς τον ονομάζει που τοποθετείτε στα 1,4 8v και χωρίς πρόγραμμα σου δίνει 9 αλογάκια χαλαρά. Μαζί με ρυθμιζόμενο γρανάζι και ιμάντα μου είπε 190.000. (με τοποθέτηση) Evil

Ποιος Question Που Question Πότε Question Πως Question Μίλα ρε παιδί μου και τρελαίνομαι Exclamation Exclamation Exclamation Shocked Shocked Shocked

Αφηστε τα παίδες γιατί μου έτυχε κάτι και θα τρελαθώ... Βρήκα μοτερ από VTS Saxo και ετοιμάζομαι να το κουμπώσω πάνω στο δικό μου..... Ααααααααααααααα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 10:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Tony έγραψε:

Ποιος Question Που Question Πότε Question Πως Question Μίλα ρε παιδί μου και τρελαίνομαι Exclamation Exclamation Exclamation Shocked Shocked Shocked

Αφηστε τα παίδες γιατί μου έτυχε κάτι και θα τρελαθώ... Βρήκα μοτερ από VTS Saxo και ετοιμάζομαι να το κουμπώσω πάνω στο δικό μου..... Ααααααααααααααα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Μεσα στην πλακα βγηκε και κατι καλο....Που μπορουμε να παρουμε πληροφοριες γι αυτο?

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 14:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό που θα αναφέρω αλλά στη Βραζιλία υπάρχουν μόνο 206 1000Κ.Β. 16V και 1600 16V. Καθόλου 1400. Shocked Θέλετε να ακούσετε και τιμή για το 1600 full extra ????????
8.500 ευρω Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Beer Shaking Black eye Eek Beer

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 22:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Question Question Question Δηλαδή μπορώ να βάλω στο μωράκι μου 16V καπάκι Question Question Question
Ααααα!!!Εσείς θα με κάνετε να ξαναβγάλω μαλλιά Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Lol Lol Lol
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2003, 17:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό που θα αναφέρω αλλά στη Βραζιλία υπάρχουν μόνο 206 1000Κ.Β. 16V και 1600 16V. Καθόλου 1400. Shocked Θέλετε να ακούσετε και τιμή για το 1600 full extra ????????
8.500 ευρω Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Beer Shaking Black eye Eek Beer

Eπισης αν το προσεξατε το 206 του crash test αναφερεται 1300cc Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2003, 20:47:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βημα 1
Μια αναγκαια αλλα οχι ικανη συνθηκη(οπως θα λεγαμε επιστημονικα Very happy Laughing )που λεει κατα ποσο μπαινει ενα καπακι σε ενα κινητηρα-μπλοκ ειναι να δεις σε τί διαμετρο κυλινδρου εφαρμοζε απο το εργοστασιο και ποια ειναι η διαμετρος αυτου που θες να τοποθετηθει.
1.αν διαφερουν πολυ ξεχνα το Sad !!!
2.αν ταυτιζονται τοτε πας στο επομενο βημα Smile .....
3.αν διαφερουν λιγο εδω χρειαζεσαι μια πιο εμπειρη γνωμη Exclamation Idea ...και ισως πας στο βημα
Βημα 2
Εξεταζεται η συμβατοτητα του καπακιου με το μπλοκ-κινητηρα,δηλαδη αν ταιριαζουν οι αγωγοι λαδιου,ψυκτικου.
1.αν ταιριαζουν ολα εφυγες........ Wink
2.αν κατι τα χαλαει... Evil Twisted evil λυπαμαι Sad
Βημα 3
Αλλαγη καπακιου ισοδυναμει με αλλαγη κινητηρα(μπορει και κατι παραπανω αφου πρεπει να ανοιχτουν 2 μηχανες)...κοινως αλλαζεις αναγκαστηκα εισαγωγη,εξαγωγη,αισθητηρες,ιμαντες,μη πολυλογουμε τα παντα.....ααα καλα για προγραμμα αυτο κι αν πρεπει να αλλαξει...

Προβληματα
Το κοκτειλ-κινητηρας τι συμπιεση θα εχει?
Τα πιστονια ενος 8ν ταιριαζουν για εναν 16ν,μαλλον οχι?

Συμπερασματα
Ενα τετοιο εγχειρημα 90% δεν συμφερει!
Και το καλυτερο σας το φυλαγα για το τελος εσεις οι 1,1 και 1,4 κοβεστε απο το Βημα 1 καθως εχετε μικροτερη διαμετρο κυλινδρου απο τα 1,6 απο οσο ξερω!Με τα 1,6 8ν κατι πρεπει να γινεται αλλα κι αυτοι βαζουν μια ολοκληρη μηχανη απο ραλλυ και ξεμπερδευουν ευκολα και απλα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 05:57:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε μην μασατε εμαθα οτι ταιριαζει το καπακι του 3,0 V6 απο το 406 στους κινητηρες 1,4 λιτρων οποτε θα τους κανουμε 24βαλβιδους 1,4 με κοφτη στις 8000σαλ και 140 αλογα στις 7300 σαλ.και τα τσεκαρα ολα.και η διαμετρος ειναι ιδια και οι αγωγοι στο ιδιο μερος και βγαζει και ειδικο προγραμμα η μαμα πεζο στην γαλλια.οποιος δεν με πιστευει ας παει στο www.peugeot206-1,4-24v.xaxaxa.com

παντως η ερωτηση δεν ειναι κουφη.υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που κουμπωνουν καπακια απο αλλα μοτερ π.χ απο σιβικ 1,3 το καπακι του 1,5 διοτι πολυ απλα ειναι ο ιδιος κορμος στα 2 μοτερ με αλλαγμενες διαδρομες εμβολων κτλ απο την μαμα εταιρια για λογους κοστους.ενα αλλο παραδειγμα ειναι και ο 1,8 16v της πεζο που ειναι ενας μικρος διλιτρος (ιδιος κορμος) και ο 1,4 απο κλειο 16v που ειναι ο 1,6 με αλλαγες.
βεβαια ειναι τελειως ασυμφορη μια τετοια αλλαγη αφου εκτος απο τα μερη του κινητηρα θες και νεα διαχειρηση και παει λεγοντας ενω στα σιβικακια με το καρμπιρατερ (μεχρι το 95) ηταν ευκολοτερα τα πραγματα.παντως ο 1,3 με τα 75 αλογα της honda ειναι υποδειγμα μικρου κινητηρα για τρελαμενους αφου εχει καλουτσικη ροπη αλλα γεματη καμπυλη,ωραιο ηχο,16 βαλβιδες,και χωρις κοφτη (βλεπεις και 8αρες αν θες με αξιοποιστια honda).απλα το σασμαν ειναι μακρυ στην τεταρτη και πεμπτη και (με τεταρτη βλεπεις και 190χλμ)

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάρ 2003, 20:06:01    Θέμα δημοσίευσης: 206 1.0 16v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Iδου ο αναφερομενος 16βαλβιδος 1000αρης

Αποδιδει 70 Ιππους Exclamation με 9,3 ροπη στις 4200 στροφες
Απ'οτι φαινεται προκειται για κινητηρα της Renault Crying or Very sad οποτε ξεχαστε τις μετατροπες

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 16:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΙΑΤΙ !!!!!
Crying or Very sad Crying or Very sad Confused Confused Beer Beer

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2003, 18:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον ξαναγραφω σε αυτο το topic γιατι πηραμε με ντοματες το παλικαρι Laughing Laughing ενω δεν θα επρεπε.σε αλληλογραφια περιοδικου βελτιωσεων καποιος ρωτησε αν μπενει καπακι απο ραλι 16v σε 1,4 xsi και η απαντηση ηταν ναι!!!!παρτε τις ντοματες πισω τωρα.αντε και ξοδεψαμε τοσα λεφτα στον μαναβη.στο γραμμα τελος η συμβουλη ηταν να μην ασχοληθει ο κατοχος με την μετατροπη αφου θα κοστιζε οσο ενα ολοκληρο μοτερ αλλα εδω εχουμε μια γνωμη που αναιρει τις ντοματες μας Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 09:16:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
λοιπον ξαναγραφω σε αυτο το topic γιατι πηραμε με ντοματες το παλικαρι Laughing Laughing ενω δεν θα επρεπε.σε αλληλογραφια περιοδικου βελτιωσεων καποιος ρωτησε αν μπενει καπακι απο ραλι 16v σε 1,4 xsi και η απαντηση ηταν ναι!!!!παρτε τις ντοματες πισω τωρα.αντε και ξοδεψαμε τοσα λεφτα στον μαναβη.στο γραμμα τελος η συμβουλη ηταν να μην ασχοληθει ο κατοχος με την μετατροπη αφου θα κοστιζε οσο ενα ολοκληρο μοτερ αλλα εδω εχουμε μια γνωμη που αναιρει τις ντοματες μας Laughing Laughing Laughing
Αρα πρεπει να γινεται!! Το ονομα του περιοδικου? Και εαν μπορεις γραψε περιλιπτικα την απαντηση που εδωσαν!

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 06:56:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Splat Splat Splat
Splat Splat Splat
(για το περιοδικό που το έγραψε...)

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 02:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Splat Splat Splat
Splat Splat Splat
(για το περιοδικό που το έγραψε...)

εγω για να εξηγουμαι δεν λεω οτι γινεται Very happy απλα το βρηκα γραμμενο.το περοδικο ειναι (για να μην αναφερω ονομα)το ενθετο του περιοδικου που στο τελος του εχει ενα κομικ (τι κανει νιαου νιαου).επειδη το συγκεκριμενο περιοδικο το σεβομαι ,παρολο που τελευταια η ανανεωση του και η αλλαγη του αρχι-συντακτη θεωρω πως ειναι αποτυχια, και ειναι το μονο που αγοραζω καθε μηνα.να ξεκαθαρισω οτι ο διαλογος ειναι σε αλληλογραφια και τονιζουν οτι δεν εχουν ξανακουσει παρομοια μετροπη,μαλλον θελω να πιστευω οτι απλα και ο συντακτης του ενθετου δεν λεει οτι γινεται απλα απαντα σε θεωρητικη βαση.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 07:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή το περιοδικό αυτό, το έχω και εγώ, να διευκρινήσω, ότι είπαν ότι η μετατροπή ΜΑΛΛΟΝ γίνετε, αλλά θα πρέπει να αλλάξει εκτός από το καπάκι και πολλά άλλα μέρη του κινητήρα του από αυτα του 16V με αποτέλεσμα το κόστος να έρχετε μία η άλλη, με την αγορά ολόκληρου του κινητήρα 16V.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tony (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ibiza FR 1800cc 20v Turbo

Ένταξη: 31 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 22:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Tony έγραψε:

Από έναν φίλο μου που είναι από τους καλύτερους μάστορες σε όλη την Ελλάδα για Peugeot (Υπεύθυνος στην εταιρεία Superchips).

Tony - Seat Ibiza Formula Racing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης