PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Τοποθέτηση 2.0lt (από GTI ή RC) σε 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 08:03:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα και ο αλλος μας ελεγε για μοτερ rc με 2500
alla ηταν ενα σκετο μοτερ σαζμαν πλεξουδα εγκεφαλο και αυτα δεν τα ειδαμε ποτε..........

μπαμπη εγω στη θεση σου δε θα το συζηταγα ποτε. αν το βρεις καλα λεφτα το ττροπετο.παρτο και πουλα το!
επισης στα εξοδα παντα θα υπολογισεις και ενα 20% παραπανω.
δηλάδη σου ειπαν 6τροπετο+1εργασια
εεε βαλε και 20% παραπανω.

παντα θα σκασει μια πιπα... καμια βαση κανα ρουλεμαν κατι θα ειναι χαλασμενο-αρπαγμενο...

ασε που δε πουλιεται
λεφτα για να δηλωθει...

και το χειροτερο ειναι οτι τα μεταχειρισμενα τα δινουν πολυ φτηνα!
δεν αξιζει με τιποτα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 13:50:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεταφερθηκαν εδω τα σχετικά ποστ (μέχρι και αυτό) από εδώ

MOD Team / MEMsound

και ερχομαι να ερωτησω και εγώ (για να εχει θέμα ο Steve να μου την πει για το multiplex)

Στο δικο μου 206cc 1600 1TU5 JP4 109 PS (108 hp/80 kW)
μπαίνει ο EW10 J4 S 177 PS (174 hp/130 kW) ??

επισημένω οτι ειναι ΜΗ MULTIPLEX Tο δικο μου αν κανει διαφορα..

και μια ερώτηση.. ο EW10 J4 S 177 PS (174 hp/130 kW) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TURBO έτσι? απλος ατμοσφαιρικός ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 15:17:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 - Αλλαγή κινητήρα σε 307 από 1,6lt 16ν σε 2,0lt &quo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

leontokardos 30 έγραψε:
HELLO PAIDES!!!!
MOLIS GRAFTIKA KAI EGO STO CLUB. EXO ENA PEUGEOT 307 1.6 16V XSI .MIPOS XEREI KANIS EAN KOUMPONI TO MOTER TOU 2.O CC ME TA 180PS STO DIKO MOU Question

Leo , ο 1.6 ο δικος σου ειναι ο ιδιος με τον δικο μου ( ιδιος με του ντοκτορα Ntino? ) 110PS??
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 16:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STEVE!! αν δεν μου γαμ... την ψυχολογία με το mULTIPLEX δεν μπορεις ε??

Laughing Laughing

σοβαρά τωρα, το 180hp μοτερ μπαινει σχετικά ευκολα? μαζι με τι αλλο πρεπει να το βαλω ? (τι δεν βολευει απο το 1.6) ?

αξονα μπροστα? κιβώτιο ταχυτ. ? εγκέφαλο?
ολα αυτα πρεπει να αλαχθούν?

δηλαδή αν βρώ κινητήρα multiplex θα μου περισσέυουν καλώδια? θα εχω πρόβλημα?

επίσης ποσο μπορει να παει ο κινητήρας και ποσο τα περαστικά? ρωταω χοντρικα να ξέρω... γιατί με 1500Ε παιρνω εναν rotrex απο εναν φιλο (τον εχει πανω σε 106 τωρα) με αλλα 1000-1500 τον περναω και αλλαζω και 1-2 πραματακια για καλυτερη αντοχη στις νεες πιέσεις.. με 2500-3000 εχω 160-170 αλογα (ισως και παραπάνω? ) με κομπρεσορα..

αν ειναι ο κινητήρας με τα εξτρα του και περαστια να μου βγει 5000 τι νβα το κανω? παιρνω και αλλο αμαξι...
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 16:35:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eιναι σχεδον ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βρειτε το μοτερ με τα 180.... Wink
5.000 και λιγα λες..... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 16:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

Όλα αυτά, ΟΛΑΑΑΑΑΑ
AlienHack έγραψε:

Ναι θα έχεις πρόβλημα Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 17:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:

Οταν σας έλεγα για ένα τροπέτο από την Ιταλία (206 RC) με 4.000 με κοιτάγατε σαν ηλίθιο. Επρεπε να είχα τα λεφτά να το έφερνα....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 17:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρες ένα τροπέτο να τα έχει όλα τέλος.
Καλό θα ήταν πάντως να άλλαζες και την πλεξούδα του αμαξιού για να είναι όλα οκ.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 19:06:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Οταν σας έλεγα για ένα τροπέτο από την Ιταλία (206 RC) με 4.000 με κοιτάγατε σαν ηλίθιο. Επρεπε να είχα τα λεφτά να το έφερνα....

Μπλα μπλα μπλα μπλα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 20:13:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
γιατί με 1500Ε παιρνω εναν rotrex απο εναν φιλο (τον εχει πανω σε 106 τωρα) με αλλα 1000-1500 τον περναω και αλλαζω και 1-2 πραματακια για καλυτερη αντοχη στις νεες πιέσεις.. με 2500-3000 εχω 160-170 αλογα (ισως και παραπάνω? ) με κομπρεσορα..

ΈΕΕΕΕΕΛΑΑΑ ??? Shocked Shocked Shocked Shocked

Οφ τόπικ, αλλά.... Για πες!!! Shocked

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 20:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

Laughing Laughing

σοβαρά τωρα, το 180hp μοτερ μπαινει σχετικά ευκολα? μαζι με τι αλλο πρεπει να το βαλω ? (τι δεν βολευει απο το 1.6) ?

επίσης ποσο μπορει να παει ο κινητήρας και ποσο τα περαστικά? ρωταω χοντρικα να ξέρω... γιατί με 1500Ε παιρνω εναν rotrex απο εναν φιλο (τον εχει πανω σε 106 τωρα) με αλλα 1000-1500 τον περναω και αλλαζω και 1-2 πραματακια για καλυτερη αντοχη στις νεες πιέσεις.. με 2500-3000 εχω 160-170 αλογα (ισως και παραπάνω? ) με κομπρεσορα..

αν ειναι ο κινητήρας με τα εξτρα του και περαστια να μου βγει 5000 τι νβα το κανω? παιρνω και αλλο αμαξι...

οσες ελπιδες εχεις να ξεχωρισεις τισ αντιστρεπτικες απο τις μπαρες στηριξης του πισω αξονα σου
τοσο ευκολα θα ξεχωρισεις το κομπρεσορα που θα σου πουλησει ο φιλος σε σχεση με το μοτερακι απο το μιξερ της γιαγιας σου

ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΩΧΤΑΠΟΔΟ 6ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ γα** ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ 206?????????
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 20:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΩΧΤΑΠΟΔΟ 6ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ γα** ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ 206?????????

ΔΩΣΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥΥΥ!!! 2gunfire 2gunfire 2gunfire

Roll eyes Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 23:19:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα παρακαλέσω να μην με αντιγράφετε στο ύφος και στις βρισιές γιατί θα υπάρχουν κυρώσεις.

Εκ της Vrisidia-team
Steve

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 23:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το γαμοχτάποδο οταν αποφασίσω να το βάλω θα το βαλω και θα το βαλω σωστα.. για να μην εχω σαν μερικους ατυχους προβληματα και γινει χειρότερο το αμαξι και ψαχνομαι μετα... απλος πριν το βάλω ηθελα να ξέρω 1000% τι ακριβος αλαζει τι μπαινει και πως.. αν πιστευεις οτι ειναι κακο αυτό ή λαθος προσεγγιση τι να πω...

οσο για τον ροτρεξ... το αμαξι το οδηγάω μερα παρα μερα... ξερω ποσα χιλιομετρα εχει κανει αυτος ο κομπρεσορας και αν αποδίδει καλα.. οποτε εσυ αν θελησεις να βαλεις ποτε σκασε 3000 εγω τον εχω με 1300-1500 κ ας ειναι και μεταχειρισμενος..

οσο για τον εγκεφαλο μου κτλ κτλ... δεν ειπα οτι ειναι plug & play η τοποθετηση κομπρεσσορα.. αλλα καπως θα μπει και στο δικό μου...

οσο για τις αντιστρεπτικες... σορυ ρε ΜASTER VOLVO που δεν γενήθηκα με κρανος και manual του 206 στο χερι.. Γιαυτο ρώτησα για να μάθω.. εχει που ξέρω μιλάω όταν δεν ξερω εχω τα @@ να ρωτήσω..
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 23:32:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Θα παρακαλέσω να μην με αντιγράφετε στο ύφος και στις βρισιές γιατί θα υπάρχουν κυρώσεις.

Εκ της Vrisidia-team
Steve

... και ο STEVE εχει δικιο... μονο αυτος θα με μπινελικώνει εδω μεσα ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 10:38:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Εκ της Vrisidia-team
Steve

W00t Rotfl Big wink

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2008, 11:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex εστω οτι εβαλες τον κομπρεσσορα του Γρηγορη,τα υπολοιπα που θα τα σεταρεις ρε φιλε; Question
Και μην μου πεις οτι θα το αφησεις να δουλευει οπως στον Γρηγορη... Confused

Ο κομπρεσσορας ειναι καλη λυση με "λογικο" κοστολογιο αλλα χρειαζεται και αλλα αρκετα πραγματα για να πεις οτι πηρες οτι πληρωσες.
Γιατι θα χρειαστεις 1500Ε για τον Rotrex,αλλα 500Ε για την μεταλλικη εισαγωγη του C2,αλλα 1000Ε για την εξατμιση συν τα εργατικα και τα εξοδα του προγραμματιστη με την προυποθεση παντα οτι τα εργοστασιακα ηλεκτρονικα ειναι σε θεση να καλυψουν τις αναγκες του μοτερ.
Εννοειται οτι θα χρειαστεις και μπεκ,κλπ,κλπ...

Και ολα αυτα για να βγαλεις 160-170 αλογα ωστε να εχεις και την στοιχειωδη αξιοπιστια χωρις να ριξεις χρηματα σε ειδικα πιστονια,μπιελες,κλπ,κλπ που θα ανεβασουν το κοστολογιο αλλα 1500Ε τουλαχιστον.

Οποτε αισιως εχεις φτασει στα 4000Ε(χωρις σφυρηλατα κομματια).
Ε,δεν νομιζω οτι αξιζει ρε... Sad

Χιλλιες φορες κανε το κλασσικο ΦΠΕ με ραλλοεκκεντρα που δεν σπαει-δεν χαλαει,εχει αψογο value for money και δεν ζηταει και καμια ιδιαιτερη υποδομη απο αναρτηση-μεταδοση προκειμενου να κινεισαι ανθρωπινα. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2008, 16:51:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Laughing Laughing

οσες ελπιδες εχεις να ξεχωρισεις τισ αντιστρεπτικες απο τις μπαρες στηριξης του πισω αξονα σου
τοσο ευκολα θα ξεχωρισεις το κομπρεσορα που θα σου πουλησει ο φιλος σε σχεση με το μοτερακι απο το μιξερ της γιαγιας σου

Ειστε τυχεροι που ελειπα 3 μερες και δεν ειδα τι εγινε εδώ μεσα...

Καλά εγινε μπουρδ... το ποστ επειδή μιλησε ο Steve που όλοι ξερουμε κ αγαπαμε (ειναι λιγο υπερβολικός στον τροπο που γραφει οντως, και εγω οταν πρωτοήρθα στο forum αρπαχτηκα με μια απαντηση του αλλα μετα καταλαβα οτι ετσι λειτουργει και τον αγαπησα... τα φτιαξαμε κτλ.. , Wink Laughing ) με τον κλασικό του τρόπο και εμενα που σε ερώτηση-σχόλειο που εκανα πηρα την παραπανω απαντηση δεν πειραξε κανεναν γιατι δεν ημουν εδώ να κράξω ή να το συνεχισω-γκρινιάξω?

ειπα οτι αν κανει μονο 5000€ ο κινητηρας (+500 περαστικα?) δεν συμφαίρει οταν με 1500 παιρνω τον κομπρεσσορα ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ θα παει 3500€ ! και νομίζω οτι θα εχω και πολύ περισσοτερη ροπή απο τον ατμοσφαιρικό.

απλα λεω την σκεψη μου και περιμενω μια σοβαρή και επιχειρηματολογημένη απαντηση και ανταυτου ερχομαι και βλεπω το μπορδ... του steve- 307 s16 και εναν volvo να μιλαει ομορφα...

"ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΩΧΤΑΠΟΔΟ 6ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ γα** ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ 206?????????"

sorry κιολας αλλα αν και δεν ειμαι newbe να παρεξηγηθώ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ μου καθησε καπως η απαντηση αλλα κυρίος ο τροπος... Crying or Very sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την AlienHack στις Δευ 01 Δεκ 2008, 18:03:12, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2008, 16:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α και μην χρησημοποιήσει κανεις σαν επιχείρημα οτι ημουν off topic γιατι ανεφερα οτι μπαινω λιγο off topic με την ερώτηση μου αλλα το εκανα γιατι ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ αναροτιομουν ανα θα αξιζε να κανω, ΑΚΡΙΒΟΣ τους ιδιους κινητήρες που θελει να αλαξει βαλει ο 307 s16.

και για να μην εκανα ΝΕΟ ποστ ροτώντας το ιδιο πραμα και ερχοτανε μετα ο STEVE Να μπινελικώνει οτι δεν κανω search εκανα το search μου και βγηγκα σε αυτο το ποστ για τον διλιτρο 180hp...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2008, 22:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 307

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης