PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Τοποθέτηση 2.0lt (από GTI ή RC) σε 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 10:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 307

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ!!!! ΔΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!! -> Κινητήρας ->"307 - Αλλαγή κινητήρα σε 307 από 1,6lt 16ν σε 2,0lt "180""

ΑΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!!! ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ!!! ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ 206 ΕΙΤΕ ΣΤΟ 307 ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΡΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΟΥ?? εκτος τον κιλών του 307 που ισος ειναι παραπάνω (αν και εχω το 206 cc που ειναι βαρυ ετσι κιαλλιος και αυτο) ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο leontokardos 30 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ THREAD ΔΗΛΑΔΗ " 206 - Αλλαγή κινητήρα σε 206 από 1,6lt 16ν σε 2,0lt "180" ?? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΛΑΓΗ ΓΑΜΟΤΗ ΜΟΥ!!

"1600 1TU5 JP4 109 PS (108 hp/80 kW)
EW10 J4 S 177 PS (174 hp/130 kW) "

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ OFF TOPIC ΤΟ THREAD KAI OI 6 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ EINAI ΙΝ ΤΟΠΙC?? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 10:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά οτι πεις...

1ο) Tα 206 με τα 307 ειναι παρόμοια, δεν ειναι ιδια. Όταν λεμε 307 εννοούμε 307. Το 206 ειναι αλλο πράγμα ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΜΗ-MULTIPLEX. Επίσης υπάρχει αυτό: 206 - Τοποθέτηση 2.0lt (από GTI ή RC) σε 206. Ο κινητήρας ειναι ιδιος, τα ηλεκτρικά ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

2ον) Τα κοκκινα τα χρησιμοποιούν οι MOD μονο προκειμένου να υποδείξουν κάτι... όλο αυτό το πολυχρωμο παραπάνω ειναι ενα "τσίρκο"...

3ον) Ναι την εβγαλες Offtopic και οι υπόλοιποι την χαλασαν τελειως.

αυτά.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 10:46:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επίσης.
υπήρχε ηδη αυτό το τόπικ για τα 307...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4899
αλλα κανεις δεν ασχολήθηλκε να το βρει...

το παρόν θα ενσωματωθεί σε εκείνο σε λίγο

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 10:50:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry για τα κοκκινα...

ενσωματώστε τα τοτε...

και αφού ολο διαβασα το παραπανω ανεφερθεν ποστ
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4305&postdays=0&postorder=asc&start=80

βγαζω το συμπέρασμα οτι οντως η αγορα τροπέτου RC και τοποθέτηση στο δικο μου Η και στο 307 Δεν συμφαίρει ασε που δεν βρίσκεις ευκολα Ελλαδα τροπετο RC.

Οπότε η λυση κομπρέσσορα ειναι μονόδρομος για "σχετικα" ευκολα αλογα...

ειπαμε 1500 o rotrex & μεταλικη εισαγωγή & προγραμα εγκεφαλου , εξαγωγή- εξάτμιση.. δεν μπορει να βγαίνει πολυ πανω απο τα 3000... ειδικά αν στο θεμα χταπόδι εξάτμηση μπουν μεταχειρισμένα (εγω εχω ηδη το χταποδι απο ραλυ..)

γνώμες...?
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 14:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4995&postdays=0&postorder=asc&highlight=rotrex&start=0

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 14:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Επίσης υπάρχει αυτό: 206 - Τοποθέτηση 2.0lt (από GTI ή RC) σε 206. Ο κινητήρας ειναι ιδιος, τα ηλεκτρικά ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Είμαι έτη φωτός μπροστά...

Σαβ 27 Νοέ, 2004 02:36 Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 15:27:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1 ετος φωτος ειναι 4 κανονικά χρόνια (και κάτι μέρες...) ?
για περισσότερο το ειχα!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 11:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Επίσης υπάρχει αυτό: 206 - Τοποθέτηση 2.0lt (από GTI ή RC) σε 206. Ο κινητήρας ειναι ιδιος, τα ηλεκτρικά ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Είμαι έτη φωτός μπροστά...

Σαβ 27 Νοέ, 2004 02:36 Laughing

Να κατι τετοια κανεις και μετα... RESPECT STEVE!! Cheers Silly Cheers Yahoo! Worthy Worthy Worthy Worthy

Πάντος οταν πηγα και το διαβασα και ειδα ποιος εκανε το thread... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!?? ΔΕΙΤΕ ΥΦΟΣ ΓΡΑΦΗΣ Ο STEVE!! Σαν κλαμενο γατακι!!
καμια σχεση με τωρα που ξεψάρωσε!! Laughing Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 12:03:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Πάντος οταν πηγα και το διαβασα και ειδα ποιος εκανε το thread... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!?? ΔΕΙΤΕ ΥΦΟΣ ΓΡΑΦΗΣ Ο STEVE!! Σαν κλαμενο γατακι!!
καμια σχεση με τωρα που ξεψάρωσε!! Laughing Rolling eyes

Ε στα 19 μου δεν ήξερα τί ρεμάλια είχα να αντιμετωπίσω και τους μιλούσα ευγενικά Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2008, 12:22:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά που μεγάλωσες και εγινες ανθρωπος! (ή γουρουνι που σε λενε κ ποιο πάνω!! Laughing ) και έμαθες να συμπεριφέρεσαι... Wink Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 6 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης