PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ζάντες για 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 104, 105, 106  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 11:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok thanks για τις απαντησεις και ειδικα το vini που ηταν κατατοπιστικοτατος.
Μαλλον θα βαλω τις GTR!
Το βαρυτερο τιμονι ειναι πλεονεκτημα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 11:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποια ζαντα να επιλεξω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XS έγραψε:
Vini έγραψε:
προσοχή όμως! έχουν offset 6,5 ενώ οι Gti έχουν 6....

Φίλε Vini, μάλλον εννοείς πλάτος ζάντας σε ίντσες, σωστά;

Ξέρει κανείς το offset που έχουν οι ζάντες του 206; (σε μη εργοστασιακές ζάντες χρησιμοποιούνται spacers κτλ, άρα πρέπει να είναι λίγο "περιέργο")

EXEI ΔΙΚΙΟ ΑΡΧΗΓΕ!!!!
Συνέχεια τα μπερδέυω.....
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 14:09:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποια ζαντα να επιλεξω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
προσοχή όμως! έχουν offset 6,5 ενώ οι Gti έχουν 6....που σημαίνει ότι οι OURAGAN Gtr βγαίνουν λίγο ποιο έξω....που σημαίνει καλύτερο στήσιμο...

Vini ....Οφσάιντ!
Very happy

Όταν αλλάζουμε το οφσετ του κατασκευαστή, στο 99% των αυτοκινήτων χειροτερεύουμε το στήσιμο, έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα στο φόρουμ.
Συνήθως παρατηρείται αστάθεια στο φρενάρισμα και το άφημα του γκαζιού.

Σωστή η παρατήρηση για το τιμόνι, συνεχίστε.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 14:23:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν αλλάζει το πλάτος (οι 15άρες ouragan έχουν 6.5) δεν αλλάζει απαραίτητα και το offset. Η αλλαγή του offset είναι που δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα και είναι αυτή που δεν προτείνεται.

btw, φοράω και εγώ τις ouragan τις 15άρες.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την chatasos στις Δευ 23 Δεκ 2002, 14:24:55, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 14:23:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποια ζαντα να επιλεξω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
Vini έγραψε:
προσοχή όμως! έχουν offset 6,5 ενώ οι Gti έχουν 6....που σημαίνει ότι οι OURAGAN Gtr βγαίνουν λίγο ποιο έξω....που σημαίνει καλύτερο στήσιμο...

Vini ....Οφσάιντ!
Very happy

Όταν αλλάζουμε το οφσετ του κατασκευαστή, στο 99% των αυτοκινήτων χειροτερεύουμε το στήσιμο, έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα στο φόρουμ.

To Οφσάιντ στην Peugeot σας φίλε μου...εγώ το πούλησα...
Από την στιγμή που μου πουλήσανε τις ζάντες αυτές σαν ιδανικές για το 206/1600 θεώρησα ότι αυτοί κάτι θα ξέρουν παραπάνω από μένα, έναν απλό πελάτη που ήθελα ζάντες αλουμινίου....στο ρημάδι....
Αλλωστε οι ίδιοι θεωρούν ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα...και μάλιστα αυτοί μου είπαν ότι φτιάχνει το στήσιμο .... εγώ δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω? Επανάσταση?
Προσπάθησα....αλλά....πάντα υπάρχει ένα αλλά....
Εκτός αν ήθελες να ξέρω πριν πάρω το 206 τα πλάτη ζαντών....της Peugeot....
Εκεί φθάσαμε! Να γίνουμε και μηχανικοί αυτοκινήτων επειδή θέλαμε ζάντες στο 206 κατ'παραγγελία....

Τέλος πάντων....το μάθημα μου το έμαθα....και μου έγινε πάθημα....
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 15:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποια ζαντα να επιλεξω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
BTS έγραψε:
Vini έγραψε:

Vini ....Οφσάιντ!
Very happy

To Οφσάιντ στην Peugeot σας φίλε μου...εγώ το πούλησα...
Από την στιγμή που μου πουλήσανε τις ζάντες αυτές σαν ιδανικές για το 206/1600 θεώρησα ότι αυτοί κάτι θα ξέρουν παραπάνω από μένα, έναν απλό πελάτη που ήθελα ζάντες αλουμινίου....στο ρημάδι....
Αλλωστε οι ίδιοι θεωρούν ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα...και μάλιστα αυτοί μου είπαν ότι φτιάχνει το στήσιμο .... εγώ δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω? Επανάσταση?
Προσπάθησα....αλλά....πάντα υπάρχει ένα αλλά....
Εκτός αν ήθελες να ξέρω πριν πάρω το 206 τα πλάτη ζαντών....της Peugeot....
Εκεί φθάσαμε! Να γίνουμε και μηχανικοί αυτοκινήτων επειδή θέλαμε ζάντες στο 206 κατ'παραγγελία....

Τέλος πάντων....το μάθημα μου το έμαθα....και μου έγινε πάθημα....

Ok, δεν το διευκρίνησες αυτό πριν, ότι δηλαδή αυτό το λέει η αντιπροσωπεία και όχι εσύ.

Αν πράγματι αλλάζει το offset αυτό που ισχυρίζονται περί βελτίωσης, δεν στέκει. Είναι πολλά όμως τα λεφτά για να αφήσουν τις ζαντες να κάθονται στο ράφι. Εδώ σε αρκετά λαστιχάδικα που υποτίθεται ότι είναι επαγγελματίες, αν τους ζητήσεις τρελό οφσέτ, σαν τα χαμηλωμένα Ντάτσουν, να εξέχουν μισό μέτρο οι τροχοί από τους θόλους, θα στο δώσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Θα κολλήσει η αντιπροσωπεία στα 3-4 χιλιοστά διαφοράς προκειμένου να βάλει στο ταμείο 250000+ δρχ;

Και εγώ αναγκάστηκα να μάθω αρκετά πράγματα ώστε στην προσπάθεια μου να βελτιώσω το αυτοκίνητο μου, να μην το κάνω χειρότερο.

Πάντως η διαφορά στο πλάτος δεν συνοδεύεται απαραίτητα από αλλαγή στο οφσέτ.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 15:34:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποια ζαντα να επιλεξω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
Πάντως η διαφορά στο πλάτος δεν συνοδεύεται απαραίτητα από αλλαγή στο οφσέτ.

Πάντως εγώ που φοράω ouragan, αυτό που ξέρω είναι ότι το offset δεν έχει αλλάξει καθόλου, καμία βελτίωση οδική, παρά μόνο ομορφιά. Mάλιστα ο αντιπρόσωπος μου είπε να μην τις βάλω για τους παραπάνω λόγους, αλλά δικά μου είναι τα λεφτά, αυτός τουμπεκί....

Για τα Datsun τώρα κανένα σχόλιο. Eίναι εκπληκτικά. Gipsy Kings & Queens. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 16:26:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχετε μπερδέψει το off set με το φάρδος της ζάντας!!

Νίκο τσάμπα κατηγορέις την Peugeot η ζάντα που φοράς είχε ίδιο off set με τις σιδερένιες, απλώς από 6 ίντσες φάρδος που είχαν οι σιδερένιες σου, οι αλουμινίου είχαν 6,5! αποτέλεσμα το λάστιχο να ανοίξει (φαρδύνει κι άλλο) και το αμάξι να πατάει καλύτερα!

Εγώ έβαλα ζάντα με 7 ίντσες φάρδος και με το ίδιο off set με το εργοστασιακό!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Δεκ 2002, 03:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποια ζαντα να επιλεξω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Καλησπερα!
Απο το Γεναρη θα ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος 206 xs 1.6.
Σκεφτομαι καθως το παραλαβω να του βαλω και ζαντες.
Ως πρωτη μου επιλογη εχω τις 16αρες πολυακτινες του gti.
Τι λετε?Τις παιρνει,εχει καποιος απο εσας βαλει και ποσο του κοστισε?
Ως δευτερη εχω τις 15αρες τις gtr με 9 ακτινες.
Για αυτες τι γνωμη εχετε?
Νομιζω τις φορα ο vini.
Αυτες ποσο κοστιζουν?
Ευχαριστω.

Πάνω που θα πάθαινα συγκοπή από αυτά που διάβαζα επαινέβηκε ο Πεζομανιακός και διόρθωσε την κατάσταση. Οπότε προχωρώ παρακάτω.

Συν-οδηγέ SPS, με τις 16άρες θα βαρύνεις αρκετά το βάρος των τροχών (εκτός και αν μπορείς και βάλεις τιτανίου) με δυσμενές αποτέλεσμα στις επιδόσεις. Καλή η εμφάνιση αλλά... εκτός και αν δεν είσαι γκαζάκιας οπότε δεν σε πειράζει μία μικρή πτώση σε απόδοση.
Το offset είναι καθοριστικής σημασίας στις ζάντες. Μάθε τί offset έχουν οι GTR και αν ταιριάζει με το εργοστασιακό του 206. Μην βασίζεσαι στην άποψη του λαστιχά. Εκτός και αν σου τις προτείνει η ίδια η Peugeot, αν και η Peugeot συνεργάζεται από ότι ξέρω με την Speedline.
Εάν θυμάμαι καλά το offset του 206 είναι το ET27. Αυτό το offset να βρεις!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Δεκ 2002, 11:34:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Λοιπόν για να το κλείσουμε αυτό το θέμα....Εγώ όταν έκανα παραγγελία το 206, ζήτησα να έχει και ζάντες αλουμινίου...αυτές που έβαλα...Δεν είδα καμιά αντίδραση (μάλλον το αντίθετο έγινε, μου είπαν και καλά πράγματα για τις GTR).... Εγώ από οffset, πλάτοι ζαντών και τα ρέστα ΔΕΝ τα ήξερα τότε..... Και γιατί να τα γνωρίζω? Εδώ τα έμαθα...και ευτυχώς που φτιάξαμε αυτό το χώρο γιατί ακόμα θα ήμουν ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ στα των ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.....

Οπότε όλα καλά!
Wink Wink Wink Wink

Nίκο μην άγχεσαι. Oύτε εγώ ήξερα τίποτα από ζάντες, λάστιχα και τα τιαύτα και συνεχίζω. Eυτυχώς όντως που υπάρχει αυτός ο χώρος και βλέπουμαι 5 πράγματάκια. Σιγά μην γίνω μηχανικός, για να έχω ένα αυτοκίνητο να κάνω τη δουλειά μου και το κέφι μου. Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου.

Mαζί λέγαμαι γιατί απορίπτω το Type-R από τις επιλογές μου για αγορά. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Δεκ 2002, 11:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:
Λοιπόν για να το κλείσουμε αυτό το θέμα....Εγώ όταν έκανα παραγγελία το 206, ζήτησα να έχει και ζάντες αλουμινίου...αυτές που έβαλα...Δεν είδα καμιά αντίδραση (μάλλον το αντίθετο έγινε, μου είπαν και καλά πράγματα για τις GTR).... Εγώ από οffset, πλάτοι ζαντών και τα ρέστα ΔΕΝ τα ήξερα τότε..... Και γιατί να τα γνωρίζω? Εδώ τα έμαθα...και ευτυχώς που φτιάξαμε αυτό το χώρο γιατί ακόμα θα ήμουν ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ στα των ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.....

Οπότε όλα καλά!
Wink Wink Wink Wink

Nίκο μην άγχεσαι. Oύτε εγώ ήξερα τίποτα από ζάντες, λάστιχα και τα τιαύτα και συνεχίζω. Eυτυχώς όντως που υπάρχει αυτός ο χώρος και βλέπουμαι 5 πράγματάκια. Σιγά μην γίνω μηχανικός, για να έχω ένα αυτοκίνητο να κάνω τη δουλειά μου και το κέφι μου. Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου.

Σωστός ο παίχτης....!!!!!
Συμφωνώ 1000%.....
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Δεκ 2002, 12:06:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Πές μας κι εμάς ρε φίλε... Sad
Ενδιαφέρον θέμα! Να ανοίξουμε topic; Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2002, 15:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Πές μας κι εμάς ρε φίλε... Sad
Ενδιαφέρον θέμα! Να ανοίξουμε topic; Wink

εγω λεω πως το απορριπτει γιατι ....δεν εχει ενδειξη εξωτερ. θερμοκρασιας.... Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιαν 2003, 20:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα και Χρονια πολλα!

Τελικα το ξανασκεφτηκα και λεω να κοιταξω και σε aftermarket.
Ετσι σκεφτομαι για τις speedline τις εξακτινες και τις technomagnesio τιςα 7-ακτινες.

Τελικα το offset ειναι το ΕΤ27?
Παρακαλω πειτε μου για να ξερω.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 03:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γνήσια 15άρα ζάντα για το 206GTI έχει όφσετ 28. Οπότε ψάχνεις για 28άρα ζάντα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Tony (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ibiza FR 1800cc 20v Turbo

Ένταξη: 31 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 01:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι κάτοχος ενός 206 8v 1,4 και θα το βελτιώσω 100%. Η ερώτηση είναι μπορώ να βάλω 15αρες ζάντες και να μην χάσω τα αλογάκια τα οποία θα πρόσθετα;;; Μου είπανε πως άμα βάλω 14αρες από 75 αλογάκια ατμόσφαιρα θα γίνει γύρο στα 95 αλογάκια. Άμα όμως του βάλω 15αρες τότε θα χάσω όλη την γλύκα τις μετατροπής δηλαδή το μπαμ γιατί δεν θα ξεκινάει το άμαξι με ότι προφίλ και να βάλω. Όλα αυτά ισχύουν που μου είπαν; Τι μου προτείνετε να κάνω;

Tony - Seat Ibiza Formula Racing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PUGMAD (Γίωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 (8V) ΧΝ (2001)

Ένταξη: 17 Φεβ 2003
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 02:22:29    Θέμα δημοσίευσης: 16'' σε 11 8ν !!!!!!!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως στους περισσοτερους απο εσας φανει ηλιθιο αλλα εχω κολλησει με τις Kosei Double Racer 16΄΄ με οσους το εχω συζητησει μου λενε να βαλω 15΄΄ με 195/50 (εγω σκεφτομε 16΄΄ 195/40) το ξερω οτι θα χασω σε επιδοσεις αλλα παραλληλα ψαχνω για πισω αξονα μεταχειρισμενο με δισκοφρενα με αποτερο σκοπο σε κανενα χρονο να βαλω ή κινητηρα 16αρι (RALLYE ή 206 16) ή ακομα και 20αρι (π.χ. 306 RACE 2gunfire )
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 05:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τόνι, δεν κατάλαβα πώς θα πάς από 75 σε 95 άλογα, αλλά με 15άρες ζάντες όπως και να έχει θα χάσεις ένα μέρος σε ροπή και ιπποδύναμη.

ΓιώργοΡ δε σου λέω τί θα πετύχεις σε απόδοση εάν φορέσεις 16άρα ζάντα.... ακόμα και με το μοτέρ του Rallye...

Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 18:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή Μίλτο μου,επιμένεις στο 185/60/14 αντί του 185/55/15;Τόσο δραματική θα είναι η αλλαγή στο 1.4; Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΒΑΒΥ 206CC 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

Ένταξη: 19 Φεβ 2003
Τόπος: ΓΕΡΑΚΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2003, 22:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
oz superlegera.
τις εχω δει και εγω, και του πανε απιστευτα Laughing Laughing Laughing .Μου ειπαν όμως πως χρειάζονται προσθήκη,και ότι σε 16΄΄ θα κοπανάει.Έσείς τί λέτε;έχει βάλει κανένας προσθήκη ή 16΄΄; Rolling eyes

ΒΑΒΥ 206CC
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 104, 105, 106  Επόμενη
Σελίδα 5 από 106

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης