PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ζάντες για 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 104, 105, 106  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 07:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΗΠΩΣ 14' ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ 15άρα....ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ 15άρα....ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟ XS1400 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ...

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 09:32:20    Θέμα δημοσίευσης: Μέθοδος Λαμάζ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισπνοή - εκπνοή ... το αυτό

Χαλαρώσατε ???

Λοιπόν για ζάντες - λάστιχα - διαστάσεις κλπ στην Peugeot (Peugeot sport)δεν ξέρουν τι τους γίνεται διαβάστε το post (στα συνεργεία - χειρουργία) που είχα γράψει.

Μηπως κανείς γνωρίζει απο γεωμετρία... ???

Εαν ναι τότε για πείτε μου και εμένα γιατί ενώ φορούσα 13 αρα
φόρεσα 15αρα χωρίς πρόβλημα???

Και απαντω εγώ...

Κράτησα την Γεωμετρία του τροχού (αυτο το στρογγυλό - κύκλος) και το βήμα. Λιγο πολύ όλοι γνωρίζουμε το πως μετράμε το μήκος και πλάτος του ελαστικού και υπολογίζουμε και στο τέλος αποφασίζουμε...
και όλοι είναι ευχαριστημένοι και εγώ και το αυτοκίνητο...
Τάσο προχώρα βάλε και 16αρα εαν θες ΑΛΛΑ
κράτησε την Γεωμετρία που πρέπει και που δίνει ο κατασκευαστής. Ο ΓΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ... !!!

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 13:06:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μέθοδος Λαμάζ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητέ φίλε.

Πολυ σωστά κράτησες το βήμα και την διάσταση στα ιδια επίπεδα αλλα....

Οι τριβές από το νεο πιο φαρδύ λάστιχο και την μεγαλύτερη μάζα μήπως επιβαρύνουν υπερβολικά τα ρουλεμαν και τα λοιπα συστήματα μετάδοσης κίνησης?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 13:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μέθοδος Λαμάζ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να αυξάνονται οι τριβές όχι όμως πολύ.

Αυτό που αυξάνεται είναι λίγο η κατανάλωση λόγω αυξημένης τριβής κύλησης. Οι υπόλοιπες φθορές πιστεύω ότι είναι μικρές, όταν δεν γίνονται υπερβολές σε αλλαγές διαστάσεων. Η ζωή των υπολοίπων (Silentblock, ρουλεμάν κτλ.) επιβαρύνονται αλλά όχι πολύ.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 13:23:51    Θέμα δημοσίευσης: Πολύ σωστό... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγαπητέ συνάδελφε αλλά...
οταν ο Γαλλος λέει οτι κύριε υπάρχουν 3 σενάρια
α. εργαστασιακό
β. optimal (προτεινόμενο)
γ. κάνε του κεφαλιού σου

και εγώ ανήκω στο β τότε για τι πράγμα μιλάμε???

Μήπως υπάρχει πλανόμενη στον αέρα η αίσθηση οτι το αυτοκίνητό μου είναι το αναπληρωματικό αυτοκίνητο της ομάδας του Provera που και το χιλιοστό του χιλιοστού παίζει το ρόλο του???

Απλώς εγώ θέλω να πω, πως τα πράγματα είναι πολύ απλά και όταν μπαιρδεύονται οι αριθμοί είναι απλούστερα.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 13:37:29    Θέμα δημοσίευσης: ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ 3!

1. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ = ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ
2. ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΖΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ! ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ (ΣΚΟΥΠΑ - ΕΞΑΤΜΙΣΗ) ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ (ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ EXTRA ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ!

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 13:57:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206cfu:Μηπως θα μπορούσα να μαθω διαστάσεις ελαστικού - ζάντας πριν και μετα?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 14:00:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εννοείται πως με αλλαγή απο 14άρα σε 15άρα, το
αμάξι ταλαιπωρείται περισσότερο (έστω και απειροελάχιστα),
αλλά κερδίζει και στα σημεία που έχετε θίξει.
Οπότε διαλέγεις και παίρνεις....Εγώ έχω αποφασίσει για την 15άρα
καθαρά για λόγους αισθητικής...και κρατήματος.
Αν το σήκωνε τα κυβικά του θα του έβαζα και 16άρα.
Οπότε αν ότι έχω χάσει από τις ζάντες το έχω κερδίσει από
σκούπα και εξάτμιση, τότε δεν έχω πρόβλημα.
Έχω κερδίσει και κάποια κρατήματα παραπάνω....οπότε σε τελική
κερδισμένος βγήκα.

Πάντως ως τώρα τείνω για τις 9άκτινες της Peugeot, αφού
οι άλλες που είδα δεν μου κάναν αυτό το "ΚΛΙΚ".

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 14:06:12    Θέμα δημοσίευσης: ZANTOFACTORY Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά τα 206 είναι λαβύρυνθος! Ολα τα μοντέλα έχουν άλλες ζάντες...εργοστασιακές

Θα βρείτε:
13άρες σε 1100/1400 XN, XT, XT Premium, COLORLINE
14άρες σε 1400/1600 XT, XT Premium, XS1400, QUIKSILVER
15άρες σε 1600XS 2000Gti και προαιρετικά 16άρες σε αυτά....

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 14:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Διαστάσεις... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αισθάνομαι σαν να δείνω εξεταστική στο πανεπιστήμιο και έχω τόσο άγχος για ένα πράγμα το οποίο στο κάτω κάτω της γραφής δεν θυμάμε.

Αυτά που θυμάμαι σίγουρα είναι οι απόψεις αυτών που το παίζουν επαγγελματίες.

Διαβάστε λοιπόν τι έχω γράψει στο άλλο post και θα βρείτε απαντήσεις σε όλα.

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 14:46:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: ZANTOFACTORY Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ektos omws apo aisthitikis apopsis i 15ara zanta exei kai alla pleonektimata!Otan prwtopira to amaxi paratirisa oti to amaksi eixe mia tasei na anebazei eykola strofes - kathws kai na spiniarei me mikri epipleon piesi tou pedal.Meta tin topothetisi tiz megalyteris zantas alla kai toy fardyteroy lastixoy paratirisa oti ayti i neyrikotita eksalifthike.Oti ebgaze o kinitiras pragmatika ta pernage sto dromo.Den lew kala ta spiniarismata gia ligo mouri alla oxi kai se kathe fanari ,amartia!
PIsteyw oti o idanikos syndyasmos gia 1400 einai 185-195/50/R15!Dimip exeis profil 45ari giati etsi mou fanike apo tis photo!(Egkyklolpaidika to 307 me ton idio 1400 kinitira foraei 195/65/R15 sto standard eksoplismo kai einai kai pio bari amaksi)!

Ready in the cat!

Edited by: 206TOMCAT  at: 5/17/02 3:49:44 pm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 15:42:30    Θέμα δημοσίευσης: ΠΕΡΙ ΖΑΝΤΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TOMCAT ΕΧΩ 195/50/15 ΚΑΙ ΟΧΙ 45. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ 45 ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΡΑΤΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΔΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ (ΠΟΛΥ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ 14", ΗΘΕΛΑ 16" ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ 15" ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Η 16 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΙΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΔΥΤΕΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΡΙΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ (ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤ. ΑΠΟ ΧΩΜΑ, ΠΕΤΡΕΣ, ΛΑΚΟΥΒΕΣ Κ.Λ.Π), ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΞΑΤΜΗΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΦΑΡΔΥΤΕΡΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ 14" ΚΑΙ ΤΑ 120 ΑΛΟΓΑΚΙΑ, Ε? ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ-ΕΥΤΥΧΗΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΚΑΤΟΧΟΣ 106, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ !

ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ :
ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΛΟΙΠΟΥΝ ΑΛΟΓΑ (Η ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ) ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ.

ΣΩΣΤΟΟΟΣΣΣΣ?

DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 16:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΡΙ ΖΑΝΤΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Se paw re Dimip!An den fainetai ligo to gyalismeno dyskofreno mesa apo tin zanta tote ti....?TO filaraki mou foraei 205/45/R16!!!! Poly mourato!Alla to kourazei poly to amaksi!Prosfata pou ton synantisa eixe balei gia ligo kairo kati zantolastixa apo 307 gia na to ksekourasei!Pantws i diafora stin odigiki symperifora tou amaksiou me megalyteri zanta kai fardytera lastixa einai terastia kai emfanis apo tin prwti stigmi (Bebaia to timoni ginetai ligo pio bary , but who cares)!

Kai ase ta rallakia na liwnoun "apo tin zileia panta" xaxaxax

Ready in the cat!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2002, 23:24:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΡΙ ΖΑΝΤΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ !!
ΚΙΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...

DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Μάϊ 2002, 15:12:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΡΙ ΖΑΝΤΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απορω βρε Tomcat πως με 1100 σπινιαριζες συνεχως.Σε κακη ασφαλτο η βρεγμενη η σε ξεκινημα σε ανηφορα ναι σπινιαρει(περισσοτερο με γλιστρυμα προς δεξια η αριστερα μοιαζει).Αλλα σε καμμια περιπτωση ο κινητηρας δεν εχει την δυναμη να βγαλει εφε οπως εκανα με το αμαξι του πατερα μου, αλλα με τις 18αρες που φοραει και αυτο τωρα....

---1100 but I'm biting---

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάϊ 2002, 00:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΡΙ ΖΑΝΤΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Poios milise gia 1100!TO diko mou einai 1400ari kai pistepse me spiniarei poly eykola me ta 165/60/R14 kai eidika ta GT2!Thats alla folks.

Ready in the cat!

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάϊ 2002, 07:54:11    Θέμα δημοσίευσης: ΨΕΜΑΤΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TOMCAT206, ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ?

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάϊ 2002, 14:10:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΨΕΜΑΤΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Telika me katalabate!Den mporw pleon na sas lew psemmata ,irthe i wra na sas pw oli tin alitheia.Den eixa pote 206......... ayto pou mono katafera na agorasw einai ena tapeino S3!Apo mikros douleya san loustrakos stin omonoia (Blepe:Basilakis kailas.com) gia na zisw ta 12 adelfia mou kai tin anapeiri mana mou (Ftou Ftou Ftou ti lew mesimeriatika).Telika katafera na kanw kai egw kati stin zwi mou.Sta 16 teleiwsa to panepistimio kai sta 18 pira PhD sta oikonomika!Twra sta 20 mou eimai Dieythintis se mia polyethniki naytiliaki etairia.Skeftomai malista stis epomenes ekloges na balw ypopsifiotita gia proedros tis amerikis!Ki ola ayta epeidi den pira to 206 pou panta oneireyomouna!!!
Sas eyxaristw gia tin Ypomoni!!!!!!!

NIKOS FWSKOLOS

Ksexasa na sas pw oti exw skotwsei 12 paidia , 7 enilikes kai 19 giagiades.Gi ayto min mou kollate poly se ayto to FORUM!!!!!

Ready in the cat!

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2002, 09:53:06    Θέμα δημοσίευσης: έκλεισε... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά έβαλα τις 9άκτινες και μου κόστισαν 630 ευρώ μαζί
με την τοποθέτηση/ζυγοστάθμιση.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έμπαιναν τα παλιά μπουλόνια
ασφαλείας, οπότε πρέπει να ξαναπάρω καινούργια.

Άποψή μου βέβαια, είναι ότι επειδή είναι πιο χοντρές οι ακτίνες
από την προηγούμενή μου, μου φαίνονται και λίγο πιο
μικρές!!!!

Πάντως σίγουρα αυτές οι ζάντες σε 16άρες θα ήταν η 1η
μου επιλογή.
Έχει χάρη που μου λείπουν τα κυβικά...

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2002, 10:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Καλά να πάθεις... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω στο είπα πάντως βάλε 16αρες και ασε τους άλλους να λένε οτι θέλουν.

Το μόνο αρνητικό θα ήταν και η αλλαγή ελλαστικών.

Τέλος πάντων, με υγεία και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα...

ps Τις παλιές τι τις έκανες???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 104, 105, 106  Επόμενη
Σελίδα 2 από 106

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης