PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 1,1 8V 60Hp , Βελτίωση ή Αλλαγή...κινητήρα??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΒΑΣΙΛΗΣ (THOR)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206ΧΤ 1.1

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2004, 12:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΑΣΕ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΙΚΗΤΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΗΣΚΩ!!!!
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΙΣΧΟΙΟΥΝ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΘΑ ΕΙΣΕΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!!!!ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΜΟΝΟ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΥΝΑΜΗ!!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ......ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PUGMAD (Γίωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 (8V) ΧΝ (2001)

Ένταξη: 17 Φεβ 2003
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2004, 23:08:04    Θέμα δημοσίευσης: Με το MULTIPLEX τι γίνετε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια ξέρει κανείς τι παίζει με το multiplex; Δουλεύω σε μαγαζι με ανταλλακτικα (δυστηχώς μονο καινούργια χωρις άκρη σε μεταχειρισμένα) και γνωρίζω πολυ καλά ολους όσους εχουν συνεργείο στο Ρέθυμνο .Όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα οτι δεν μπαίνει RALLYE κινητήρας σε 206 με MULTIPLEX και οτι μονο αν κάποιος κάνει πατέντα τις φύσες τις πλεξούδας πράγμα που σημαίνει
α. αρκετό χρόνο
β. αρκετά εργατικά
γ. κανείς δεν μπορει να σου εγγυηθεί για αξιοπιστία
δ. και αν κατι τύχει με την πλεξούδα αντε να βρείς ανταλλακτικά

οπότε προσανατολίζομε σε 1.6 16V ή 2.0 16V απο 206,XSARA ή 307
Ξέρει κανεις κάτι ή εχει κάνει τετοια μετατροπή;

Υ.Γ. Έχω ακούσει οτι στα Χανιά ενας μηχανικός έχει κανεί τέτοια μετατροπή (απο 1.1 σε 1.6 16V RALLYE) και μάλιστα το έχει ανεβάσει γύρω στους 170 ίππους
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 22:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφερω το θεμα αυτό άσχετα βεβαια με τον τιτλο αλλά αφορά το 1.1... Rolling eyes

Νικόλα μου καλέ μου (για σενα μιλάω Πολιτάκο!)

Αν μπορείς ανέλυσε μου τι έχεις αλλάξει στην Κούλα σου... Rolling eyes
Ακραξόνια... Ψαλίδια... Ντίζα;;; Έχεις μηχανική ή ηλεκτρονικό γκάζι;
Τα προβλήματα με το ασταθες ρελαντί είναι παρελθόν;
Για βοήθα λίγο την κατάσταση να ξεκαθαρίσω το (πολύ) χλωμό τοπίο Sad Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
andreaskoudou (Aνδρεας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 8v 4throttle Rallye 1999

Ένταξη: 20 Οκτ 2008
Τόπος: ΠΑΤΡΑ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 18:08:16    Θέμα δημοσίευσης: to kainourio mou Rallye...... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Geia sas paidia. Eimai kainourios sto club kai xreiazomai ligi voitheia.
Prin lifous moines agorasa ena 106 1.1 "look" rallye teza xamilomeno me wraia eksatmisi zantes kai me bilstein anartiseis. Tha ithela loipon na mou peite pws mporw na dosw ligi zontania ston uparxwn kinitira twn 60 alogwn xwris na xalasw 1 periousia.
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 19:57:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα κ καλως ηρθες στο φορουμ σεβομενος του κανονες του ομως αν θελεις γραφε με μικρα ελληνικα

οσο για το μοτερ σου μην πετας λεφτα σε 1100 κ εγω 1400 εχω κ οταν αποφασσω να κανω κατι θα παω σε 1600

καλως ηρθες κ παλι Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 14:27:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τόπικ "to kainourio mou Rallye......" ενώθηκε με το παρών.

Έκ της Mod-Team
Stevon

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
andreaskoudou (Aνδρεας)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 16:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη λες να μην βαλω καθολου το χερακι μου?????
κοιταξα για μετατροπη απο 1,1 σε 1.6 16ν αλλα εβγαινε γυρο στα 3χιλιαρικα*@&#....
αν εβαζα ομως το 8ν 1,6 δε θα μου ερχοταν πολυ πιο φθηνα???
εχει καλη αποδοση???
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 17:22:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αναλογος τι θελεις να κανεις δες ομως κ την αλλη περιπτωση πχ αν δωσεις το δικο σου κ τα 3000 της μετατροπης περνεις 16v γνησιο κ
απο την αλλη αν ψαξεις καλα κ βρεις ενα μοτερ με πλεξουδα εγκεφαλο περιπου στα 1500 +500 αξωνα πισω + αλλα φρενα μπροστα + δεν ξερω κ εγω τι αλλο θα χρειαστεις νομιζω δεν συμφερει το δικο σου ειναι 3μπουλονο η 4μπουλονο ?

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 17:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

andreaskoudou έγραψε:
δηλαδη λες να μην βαλω καθολου το χερακι μου?????
..................
..........
....

ΦΥΣΙΚΑ και να μη βαλεις χερι.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 19:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξεχνατε κατι βασικο

ο σαλεξ εχει 1.1

το εχετε δει πως παει ειδικα τωρα με το χταποδι που εβαλε??? Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 19:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 1100 δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις κινητήρα αφού θα χρειαστούν και ένα σωρό άλλες αλλαγές. Καλύτερα πούλα το και πάρε ένα μεταχειρισμένο Rallye.
Μια άλλη λύση πιο ριζοσπαστική είναι να ξηλώσεις όλα τα καθίσματα, τις ταπετσαρίες, πλαστικά κλπ. Αν γλυτώσεις 150 κιλά από αυτά, θα δεις διαφορά αισθητή.
Επιστροφή στην κορυφή
greeksshark (Andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.1 XL (8V)

Ένταξη: 04 Νοέ 2008
Τόπος: Pyrgos, Hleia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 02:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά το 1100 ειναι πολυ ελαφρυ αυτοκινητο και με λιγες βελτιωσεις σε μικρα πραγματα μπορει να παει καλυτερα. Το δικο μου το κληρονομησα λιγο μπουκωμενο και αφου το "εσκασα" λιγο πηγαινε. Για αρχη εχω στο μυαλο μου φιλτρο κρυου αερα και στη συνεχεια ρε παιδια για πειτε καμια ιδεα για περισσοτερη ιπποδυναμη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 07:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άν αποφασήσεις να το κρατήσεις τότε όπως είπε ο Volvos στέλε πμ στο Salex.Super το 1.1 του και δεν καίει και τπτ!! Μου φαίνετε έχει και σχετικό dyno στο site(χωρίς το χταπόδι)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
andreaskoudou (Aνδρεας)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 18:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:
αναλογος τι θελεις να κανεις δες ομως κ την αλλη περιπτωση πχ αν δωσεις το δικο σου κ τα 3000 της μετατροπης περνεις 16v γνησιο κ
απο την αλλη αν ψαξεις καλα κ βρεις ενα μοτερ με πλεξουδα εγκεφαλο περιπου στα 1500 +500 αξωνα πισω + αλλα φρενα μπροστα + δεν ξερω κ εγω τι αλλο θα χρειαστεις νομιζω δεν συμφερει το δικο σου ειναι 3μπουλονο η 4μπουλονο ?

3 μπουλονο η 4μπουλονο????????
με πιανεις αδιαβαστο τωρα.
τι διαφορα εχει???
δηλαδη δυσκολο να του δωσουμε καμια 20ρια αλογα????
μηπως κανενας αλλος εχει κανει κατι παρομειο ρε παιδια???????????

1.6 8v 4-throtlle on fire.....
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 19:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

andreaskoudou έγραψε:
3 μπουλονο η 4μπουλονο????????
με πιανεις αδιαβαστο τωρα.
τι διαφορα εχει???
δηλαδη δυσκολο να του δωσουμε καμια 20ρια αλογα????
μηπως κανενας αλλος εχει κανει κατι παρομειο ρε παιδια ???????????

Πιο ευκολο ειναι να ληξει η παγκοσμια κριση, απο το να παρει ο 1.1 20 αλογα......
Συγνωμη, αλλα δεν υπαρχει η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ελπιδα για κατι τετοιο NodNo
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 19:26:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Turbocharge it..

Φυσηκα και κανω πλακα...!
http://www.youtube.com/watch?v=jyo-ImtNWCU
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
andreaskoudou (Aνδρεας)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 19:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε χλωμο.........
εαν μπει χταποδι και σκουπα????
παιζει να κοντινουμε το σαζμαν? οσα εχει τουλαχιστον να τα δινει αμεσως??
να το πουλησω ουτε συζητηση ομως. Laughing

1.6 8v 4-throtlle on fire.....
Επιστροφή στην κορυφή
greeksshark (Andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.1 XL (8V)

Ένταξη: 04 Νοέ 2008
Τόπος: Pyrgos, Hleia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 19:45:40    Θέμα δημοσίευσης: turbocharging 1.1 haha Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα το σκεφτομαι για την πλακα. Αλλωστε μην ξεχνατε οτι η Renault μια εποχη ειχε ριξει στην αγορα ενα clio 1.1 η 1.2 δεν θυμαμαι καλα 100ps TCE που θα πει turbo control efficiency οποτε υπαρχουν κολπα. Επισης εχει κανει μονο 30000 χλμ οποτε δν σκεφτομαι να αλλαξω μοτερ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 9 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης