PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόγραμμα Superchips για 206 1.4 8v (Sagem)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tony (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ibiza FR 1800cc 20v Turbo

Ένταξη: 31 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 20:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Πρόγραμμα στον εγκέφαλο SAGEM Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ένα 1,400 8v και θέλω να βάλω πρόγραμμα στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Μήπως γνωρίζετε άμα γίνεται γιατί έχω ακούσει πως ο εγκέφαλος δεν βελτιώνεται με τίποτα ο SAGEM ισχύει??? Άμα όχι δώστε μου πληροφορίες η τηλεφώνου κάποιου καταστήματος για να ρωτήσω γιατί θέλω να τοποθετήσω πρόγραμμα. Ευχαριστώ παίδες !!!

Tony - Seat Ibiza Formula Racing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 21:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπορεί να τοποθετηθεί πρόγραμμα στον εγκέφαλο SAGEM; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tony έγραψε:
Έχω ένα 1,400 8v και θέλω να βάλω πρόγραμμα στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Μήπως γνωρίζετε άμα γίνεται γιατί έχω ακούσει πως ο εγκέφαλος δεν βελτιώνεται με τίποτα ο SAGEM ισχύει??? Άμα όχι δώστε μου πληροφορίες η τηλεφώνου κάποιου καταστήματος για να ρωτήσω γιατί θέλω να τοποθετήσω πρόγραμμα. Ευχαριστώ παίδες !!!

Φίλε Tony τρίφυσος και SAGEM Evil Evil με τίποτα Crying or Very sad Crying or Very sad . Όλοι έχουν ψάξει αλλά τίποτα. Αλλά νομίζω κάτι είχε αναφέρει π danielos.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tony (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 21:27:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim thanks φίλε μου όμως θα τρελαθώ άμα δεν το βελτιώσω. Άμα ρε παιδία ξέρετε κάτι ρίχτετω να βοηθήσουμε όλα τα καημένα peugeoulakia που αναζητούν λύση, μέσα σε αυτά και το δικό μου. Sad Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 02:51:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο οσα εχω ακουσει εγω ο Bosch και ο Sagem δεν πειραζονται και αν εχουν πειραχθει δεν τα πηγαν μετα το χειρουργειο και τοσο καλα...Οσο για τον Magnetti Marelli εχω ακουσει πως πειραζεται με επιτυχια...Παντως εσεις που θελετε ντε και καλα προγραμμα μην ξεχνατε πως υπαρχει και η λυση του Δαρα με εγκεφαλακι και 5ο μπεκ με κοστος οχι παραπανω απο οσο ζητανε μερικοι για chip tuning...Eγω τουλαχιστον που ακολουθησα την παραπανω λυση και τον εγκεφαλο μου δεν πειραξα και νεο προγραμμα διαχειρισης εφτιαξα για το τουρμπο μου Exclamation

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 08:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Απο οσα εχω ακουσει εγω ο Bosch και ο Sagem δεν πειραζονται και αν εχουν πειραχθει δεν τα πηγαν μετα το χειρουργειο και τοσο καλα...Οσο για τον Magnetti Marelli εχω ακουσει πως πειραζεται με επιτυχια...Παντως εσεις που θελετε ντε και καλα προγραμμα μην ξεχνατε πως υπαρχει και η λυση του Δαρα με εγκεφαλακι και 5ο μπεκ με κοστος οχι παραπανω απο οσο ζητανε μερικοι για chip tuning...Eγω τουλαχιστον που ακολουθησα την παραπανω λυση και τον εγκεφαλο μου δεν πειραξα και νεο προγραμμα διαχειρισης εφτιαξα για το τουρμπο μου Exclamation

ρε nikelenie αστα τα παιδια με το 5ο μπεκ! δεν ψαχνουν για τοσο πολυ πειραγμα!ενα chipαρισματακι ψαχνουν να παρουν λιγο παραπανω τροφοδοσια!το λεω γιατι τις περισσοτερες φορες που καποιος εχει βαλει το 5ο μπεκ οπως εσυ και δεν εχει βαλει παραλληλο εγκεφαλακι,ο 'μαμα' εγκεφαλος δεν τα καταφερνει πολυ καλα στη διαχειρηση αυτου του extra μπεκ!λιγο παραπανω καυσιματακι θελουν για να μην στεγνωνουν οταν το σπανε??ετσι δεν ειναι tony?? ή μηπως κανω λαθος??? Shocked Very happy Rolling eyes Laughing

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 12:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Nikel έγραψε:

ρε nikelenie αστα τα παιδια με το 5ο μπεκ! δεν ψαχνουν για τοσο πολυ πειραγμα!ενα chipαρισματακι ψαχνουν να παρουν λιγο παραπανω τροφοδοσια!το λεω γιατι τις περισσοτερες φορες που καποιος εχει βαλει το 5ο μπεκ οπως εσυ και δεν εχει βαλει παραλληλο εγκεφαλακι,ο 'μαμα' εγκεφαλος δεν τα καταφερνει πολυ καλα στη διαχειρηση αυτου του extra μπεκ!λιγο παραπανω καυσιματακι θελουν για να μην στεγνωνουν οταν το σπανε??ετσι δεν ειναι tony?? ή μηπως κανω λαθος??? Shocked Very happy Rolling eyes Laughing

Βρε Ντανι.....Αν θελουν λιγο παραπανω καυσηματακι βαζεις εναν ρυθμιστη πιεσεως βενζινας και τελειωνει το πανηγυρι Wink Wink

Αλλα για μενα και οι δυο περιπτωσεις ειναι πεταμενα λεφτα.Αν δεν βαλεις ολοκληρο εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT μην περιμενεις να δεις τιποτα.Τα τσιπακια ειναι πεταμενα λεφτα.Θελετε να παει καλυτερα το εργαλειο Question

Βαλτε ενα κορονοπηνιο Exclamation Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 12:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
danielos έγραψε:
Nikel έγραψε:

Βρε Ντανι.....Αν θελουν λιγο παραπανω καυσηματακι βαζεις εναν ρυθμιστη πιεσεως βενζινας και τελειωνει το πανηγυρι Wink Wink

Αλλα για μενα και οι δυο περιπτωσεις ειναι πεταμενα λεφτα.Αν δεν βαλεις ολοκληρο εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT μην περιμενεις να δεις τιποτα.Τα τσιπακια ειναι πεταμενα λεφτα.Θελετε να παει καλυτερα το εργαλειο Question

Βαλτε ενα κορονοπηνιο Exclamation Wink

νικο μην εισαι απολυτος.για να βαλεις εγκεφαλο της πεζο σπορ πρεπει να εχεις βλεψεις να ασχοληθεις μετα με το καπακι του κινητηρα(εφκεφαλους ,συμπιεσεις και τα λοιπα).ποιος ο λογος να εχει ρελαντι στις 1200 στροφες και να εχει 135-140 αλογα????δεν αξιζει αν καταλαβαινεις πως το εννοω.
αυτο δε το κορονοπηνιο εχει γινει σημαια ολων.ρε αυτες ειναι προχωρημενες μετατροπες!!!σιγα μην θελει ο αλλος να ανοιξει σασμαν ,να πειραξει διαφορικα και ολα τα συναφη!!!
μια απλη βελτιωση πρωτου σταδιου θελει και να μην στεγνωνει ψηλα!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 13:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το λεω αυτο γιατι με πρωτου σταδιου ειναι καθαρα πεταμενα λεφτα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να δεις τιποτα.Τι να μην στεγνωνει ψηλα Question Question Γιατι εχει τιποτα αλλαγμενω και θελει παραπανω μιγμα Question Δηλαδη το εργοστασιο δεν ξερει πως το εχει κανει Question Και να του δωσεις περισοτερο μιγμα,0-5 ΜΠΑΡ παραπανω δεν μπορεις ετσι και αλλιως...και τι εγεινε Question Το να αλλαξεις κορονα-πηνιο δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο,ή δυσκολο.Σε αυτην την περιπτωση ομως τα χρηματα που θα δωσει καποιος θα πιασουν τοπο. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 13:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:

Ντανυ το 5ο μπεκ που προτεινω παει παρεα με εξτρα εγκεφαλακι το οποιο το διαχειριζεται...Με αυτη τη λυση μπορεις να δωσεις παραπανω βενζινες και να πειραξεις και το αβανς...

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 20:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά μην ξεχνάτε ότι μαζί με εγκέφαλο πάει εκτός των άλλων και η πλεξούδα!!Αλλά αν πάρεις εγκέφαλο στην πλεξούδα θα κολλήσεις!!!!1 Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tony (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 22:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το SAGET ξέρει τίποτα αλο κανείς να μας πεί??? μπορω να προσθέσω εγκέφαλο αλό???? plz αμα ξέρετε κάτι πέστετο να βοηθήσετε την κούκλα μου που υποφέρει.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2003, 12:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tony έγραψε:
Για το SAGET ξέρει τίποτα αλο κανείς να μας πεί??? μπορω να προσθέσω εγκέφαλο αλό???? plz αμα ξέρετε κάτι πέστετο να βοηθήσετε την κούκλα μου που υποφέρει.

Φίλε μου ... ο SAGEM προγραμματίζεται προς το παρόν μόνο από την Peugeot Sport και για το 1600/16V... αλλά δεν γνωρίζω αν το πρόγραμμα μπορεί να δωθεί σε κάποιον που δεν παίρνει μέρος σε αγώνες ...

Εσύ έχεις 1400...άν έχεις multiplex τότε σίγουρα έχεις SAGEM οπότε θα περιμένεις λιγάκι μέχρι να κυκλοφορήσει το πρόγραμμα στους κατα τόπου..αντιγραφείς... Wink Wink Wink

Φιλικά
Νίκος
Επιστροφή στην κορυφή
Tony (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2003, 17:29:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini με κάλυψες απολύτως!!! Smile Σε ευχαριστώ φίλε μου θα δω τι θα κάνω. Πόσο πάει μεταχειρισμένο το 206 1.6 16v???? Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2003, 18:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NIKO,το μαγικο νουμερο ειναι το 13/59.
Το πιασες ετσι? Laughing Laughing
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αρχισω το ψαξιμο.
Εχω βρει και μηχανικο που αναλαμβανει με επιτυχια την μεταμοσχευση.
Θα δουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 07:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Θα δουμε.

Σπύρο ελπίζω πολύ σύντομα να τα πούμε από κοντά να μου πεις και για το 13/59, τιμή κλπ, έτσι πληροφοριακά...κάποτε ήμουν έτοιμος να το κάνω αλλά το σκέφτηκα καλύτερα...

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 12:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
sps έγραψε:
Θα δουμε.

Σπύρο ελπίζω πολύ σύντομα να τα πούμε από κοντά να μου πεις και για το 13/59, τιμή κλπ, έτσι πληροφοριακά...κάποτε ήμουν έτοιμος να το κάνω αλλά το σκέφτηκα καλύτερα...

Bεβαιως Πετρο θα τα πουμε συντομως.
Επιστροφή στην κορυφή
Tony (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 14:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να τοποθετηθεί πρόγραμμα στον εγκέφαλο SAGEM;
Μπορείτε να απάντησετε μόνο σε αυτό μπας και καταφέρο τίποτα??? Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 18:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το saxo που παρουσιαζεται στο τελευταιο drive power φορα sagem,τοτε ναι προγραμματιζεται.
Παντως ο εγκεφαλος του saxo ειναι τριφυσος.
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Φεβ 2003, 09:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Αν το saxo που παρουσιαζεται στο τελευταιο drive power φορα sagem,τοτε ναι προγραμματιζεται.
Παντως ο εγκεφαλος του saxo ειναι τριφυσος.

ο εγκεφαλος στο saxo του drive power ειναι magneti marelli.

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Φεβ 2003, 09:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Θα δουμε.

Tο πιασα το πιασα Laughing Laughing Laughing

Η καλυτερη περιπτωση Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 1 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης