Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Tony (Αντώνης) Μέλος

ibiza FR 1800cc 20v Turbo
Ένταξη: 31 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 100 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 20:22:44 Θέμα δημοσίευσης: Πρόγραμμα στον εγκέφαλο SAGEM |
|
|
Έχω ένα 1,400 8v και θέλω να βάλω πρόγραμμα στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Μήπως γνωρίζετε άμα γίνεται γιατί έχω ακούσει πως ο εγκέφαλος δεν βελτιώνεται με τίποτα ο SAGEM ισχύει??? Άμα όχι δώστε μου πληροφορίες η τηλεφώνου κάποιου καταστήματος για να ρωτήσω γιατί θέλω να τοποθετήσω πρόγραμμα. Ευχαριστώ παίδες !!!
Tony - Seat Ibiza Formula Racing
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)
Ένταξη: 31 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 21:18:27 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπορεί να τοποθετηθεί πρόγραμμα στον εγκέφαλο SAGEM; |
|
|
Tony έγραψε: | Έχω ένα 1,400 8v και θέλω να βάλω πρόγραμμα στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Μήπως γνωρίζετε άμα γίνεται γιατί έχω ακούσει πως ο εγκέφαλος δεν βελτιώνεται με τίποτα ο SAGEM ισχύει??? Άμα όχι δώστε μου πληροφορίες η τηλεφώνου κάποιου καταστήματος για να ρωτήσω γιατί θέλω να τοποθετήσω πρόγραμμα. Ευχαριστώ παίδες !!! |
Φίλε Tony τρίφυσος και SAGEM με τίποτα . Όλοι έχουν ψάξει αλλά τίποτα. Αλλά νομίζω κάτι είχε αναφέρει π danielos.
Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"
ANOTHER MEMBER OF K.R.T |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tony (Αντώνης) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 21:27:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
seridim thanks φίλε μου όμως θα τρελαθώ άμα δεν το βελτιώσω. Άμα ρε παιδία ξέρετε κάτι ρίχτετω να βοηθήσουμε όλα τα καημένα peugeoulakia που αναζητούν λύση, μέσα σε αυτά και το δικό μου. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 02:51:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο οσα εχω ακουσει εγω ο Bosch και ο Sagem δεν πειραζονται και αν εχουν πειραχθει δεν τα πηγαν μετα το χειρουργειο και τοσο καλα...Οσο για τον Magnetti Marelli εχω ακουσει πως πειραζεται με επιτυχια...Παντως εσεις που θελετε ντε και καλα προγραμμα μην ξεχνατε πως υπαρχει και η λυση του Δαρα με εγκεφαλακι και 5ο μπεκ με κοστος οχι παραπανω απο οσο ζητανε μερικοι για chip tuning...Eγω τουλαχιστον που ακολουθησα την παραπανω λυση και τον εγκεφαλο μου δεν πειραξα και νεο προγραμμα διαχειρισης εφτιαξα για το τουρμπο μου 
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
danielos (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye
Ένταξη: 02 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 400
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 08:38:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikel έγραψε: | Απο οσα εχω ακουσει εγω ο Bosch και ο Sagem δεν πειραζονται και αν εχουν πειραχθει δεν τα πηγαν μετα το χειρουργειο και τοσο καλα...Οσο για τον Magnetti Marelli εχω ακουσει πως πειραζεται με επιτυχια...Παντως εσεις που θελετε ντε και καλα προγραμμα μην ξεχνατε πως υπαρχει και η λυση του Δαρα με εγκεφαλακι και 5ο μπεκ με κοστος οχι παραπανω απο οσο ζητανε μερικοι για chip tuning...Eγω τουλαχιστον που ακολουθησα την παραπανω λυση και τον εγκεφαλο μου δεν πειραξα και νεο προγραμμα διαχειρισης εφτιαξα για το τουρμπο μου  |
ρε nikelenie αστα τα παιδια με το 5ο μπεκ! δεν ψαχνουν για τοσο πολυ πειραγμα!ενα chipαρισματακι ψαχνουν να παρουν λιγο παραπανω τροφοδοσια!το λεω γιατι τις περισσοτερες φορες που καποιος εχει βαλει το 5ο μπεκ οπως εσυ και δεν εχει βαλει παραλληλο εγκεφαλακι,ο 'μαμα' εγκεφαλος δεν τα καταφερνει πολυ καλα στη διαχειρηση αυτου του extra μπεκ!λιγο παραπανω καυσιματακι θελουν για να μην στεγνωνουν οταν το σπανε??ετσι δεν ειναι tony?? ή μηπως κανω λαθος??? 
ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 12:35:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | Nikel έγραψε: | Απο οσα εχω ακουσει εγω ο Bosch και ο Sagem δεν πειραζονται και αν εχουν πειραχθει δεν τα πηγαν μετα το χειρουργειο και τοσο καλα...Οσο για τον Magnetti Marelli εχω ακουσει πως πειραζεται με επιτυχια...Παντως εσεις που θελετε ντε και καλα προγραμμα μην ξεχνατε πως υπαρχει και η λυση του Δαρα με εγκεφαλακι και 5ο μπεκ με κοστος οχι παραπανω απο οσο ζητανε μερικοι για chip tuning...Eγω τουλαχιστον που ακολουθησα την παραπανω λυση και τον εγκεφαλο μου δεν πειραξα και νεο προγραμμα διαχειρισης εφτιαξα για το τουρμπο μου  |
ρε nikelenie αστα τα παιδια με το 5ο μπεκ! δεν ψαχνουν για τοσο πολυ πειραγμα!ενα chipαρισματακι ψαχνουν να παρουν λιγο παραπανω τροφοδοσια!το λεω γιατι τις περισσοτερες φορες που καποιος εχει βαλει το 5ο μπεκ οπως εσυ και δεν εχει βαλει παραλληλο εγκεφαλακι,ο 'μαμα' εγκεφαλος δεν τα καταφερνει πολυ καλα στη διαχειρηση αυτου του extra μπεκ!λιγο παραπανω καυσιματακι θελουν για να μην στεγνωνουν οταν το σπανε??ετσι δεν ειναι tony?? ή μηπως κανω λαθος???  |
Βρε Ντανι.....Αν θελουν λιγο παραπανω καυσηματακι βαζεις εναν ρυθμιστη πιεσεως βενζινας και τελειωνει το πανηγυρι
Αλλα για μενα και οι δυο περιπτωσεις ειναι πεταμενα λεφτα.Αν δεν βαλεις ολοκληρο εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT μην περιμενεις να δεις τιποτα.Τα τσιπακια ειναι πεταμενα λεφτα.Θελετε να παει καλυτερα το εργαλειο
Βαλτε ενα κορονοπηνιο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 12:49:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | danielos έγραψε: | Nikel έγραψε: | Απο οσα εχω ακουσει εγω ο Bosch και ο Sagem δεν πειραζονται και αν εχουν πειραχθει δεν τα πηγαν μετα το χειρουργειο και τοσο καλα...Οσο για τον Magnetti Marelli εχω ακουσει πως πειραζεται με επιτυχια...Παντως εσεις που θελετε ντε και καλα προγραμμα μην ξεχνατε πως υπαρχει και η λυση του Δαρα με εγκεφαλακι και 5ο μπεκ με κοστος οχι παραπανω απο οσο ζητανε μερικοι για chip tuning...Eγω τουλαχιστον που ακολουθησα την παραπανω λυση και τον εγκεφαλο μου δεν πειραξα και νεο προγραμμα διαχειρισης εφτιαξα για το τουρμπο μου  |
ρε nikelenie αστα τα παιδια με το 5ο μπεκ! δεν ψαχνουν για τοσο πολυ πειραγμα!ενα chipαρισματακι ψαχνουν να παρουν λιγο παραπανω τροφοδοσια!το λεω γιατι τις περισσοτερες φορες που καποιος εχει βαλει το 5ο μπεκ οπως εσυ και δεν εχει βαλει παραλληλο εγκεφαλακι,ο 'μαμα' εγκεφαλος δεν τα καταφερνει πολυ καλα στη διαχειρηση αυτου του extra μπεκ!λιγο παραπανω καυσιματακι θελουν για να μην στεγνωνουν οταν το σπανε??ετσι δεν ειναι tony?? ή μηπως κανω λαθος???  |
Βρε Ντανι.....Αν θελουν λιγο παραπανω καυσηματακι βαζεις εναν ρυθμιστη πιεσεως βενζινας και τελειωνει το πανηγυρι
Αλλα για μενα και οι δυο περιπτωσεις ειναι πεταμενα λεφτα.Αν δεν βαλεις ολοκληρο εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT μην περιμενεις να δεις τιποτα.Τα τσιπακια ειναι πεταμενα λεφτα.Θελετε να παει καλυτερα το εργαλειο
Βαλτε ενα κορονοπηνιο  |
νικο μην εισαι απολυτος.για να βαλεις εγκεφαλο της πεζο σπορ πρεπει να εχεις βλεψεις να ασχοληθεις μετα με το καπακι του κινητηρα(εφκεφαλους ,συμπιεσεις και τα λοιπα).ποιος ο λογος να εχει ρελαντι στις 1200 στροφες και να εχει 135-140 αλογα????δεν αξιζει αν καταλαβαινεις πως το εννοω.
αυτο δε το κορονοπηνιο εχει γινει σημαια ολων.ρε αυτες ειναι προχωρημενες μετατροπες!!!σιγα μην θελει ο αλλος να ανοιξει σασμαν ,να πειραξει διαφορικα και ολα τα συναφη!!!
μια απλη βελτιωση πρωτου σταδιου θελει και να μην στεγνωνει ψηλα!!!!
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 13:10:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω το λεω αυτο γιατι με πρωτου σταδιου ειναι καθαρα πεταμενα λεφτα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να δεις τιποτα.Τι να μην στεγνωνει ψηλα Γιατι εχει τιποτα αλλαγμενω και θελει παραπανω μιγμα Δηλαδη το εργοστασιο δεν ξερει πως το εχει κανει Και να του δωσεις περισοτερο μιγμα,0-5 ΜΠΑΡ παραπανω δεν μπορεις ετσι και αλλιως...και τι εγεινε Το να αλλαξεις κορονα-πηνιο δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο,ή δυσκολο.Σε αυτην την περιπτωση ομως τα χρηματα που θα δωσει καποιος θα πιασουν τοπο. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 13:42:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | ρε nikelenie αστα τα παιδια με το 5ο μπεκ! δεν ψαχνουν για τοσο πολυ πειραγμα!ενα chipαρισματακι ψαχνουν να παρουν λιγο παραπανω τροφοδοσια!το λεω γιατι τις περισσοτερες φορες που καποιος εχει βαλει το 5ο μπεκ οπως εσυ και δεν εχει βαλει παραλληλο εγκεφαλακι,ο 'μαμα' εγκεφαλος δεν τα καταφερνει πολυ καλα στη διαχειρηση αυτου του extra μπεκ!λιγο παραπανω καυσιματακι θελουν για να μην στεγνωνουν οταν το σπανε??ετσι δεν ειναι tony?? ή μηπως κανω λαθος???  |
Ντανυ το 5ο μπεκ που προτεινω παει παρεα με εξτρα εγκεφαλακι το οποιο το διαχειριζεται...Με αυτη τη λυση μπορεις να δωσεις παραπανω βενζινες και να πειραξεις και το αβανς...
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 20:42:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά μην ξεχνάτε ότι μαζί με εγκέφαλο πάει εκτός των άλλων και η πλεξούδα!!Αλλά αν πάρεις εγκέφαλο στην πλεξούδα θα κολλήσεις!!!!1  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tony (Αντώνης) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 22:10:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για το SAGET ξέρει τίποτα αλο κανείς να μας πεί??? μπορω να προσθέσω εγκέφαλο αλό???? plz αμα ξέρετε κάτι πέστετο να βοηθήσετε την κούκλα μου που υποφέρει.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2003, 12:58:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tony έγραψε: | Για το SAGET ξέρει τίποτα αλο κανείς να μας πεί??? μπορω να προσθέσω εγκέφαλο αλό???? plz αμα ξέρετε κάτι πέστετο να βοηθήσετε την κούκλα μου που υποφέρει. |
Φίλε μου ... ο SAGEM προγραμματίζεται προς το παρόν μόνο από την Peugeot Sport και για το 1600/16V... αλλά δεν γνωρίζω αν το πρόγραμμα μπορεί να δωθεί σε κάποιον που δεν παίρνει μέρος σε αγώνες ...
Εσύ έχεις 1400...άν έχεις multiplex τότε σίγουρα έχεις SAGEM οπότε θα περιμένεις λιγάκι μέχρι να κυκλοφορήσει το πρόγραμμα στους κατα τόπου..αντιγραφείς...
Φιλικά
Νίκος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tony (Αντώνης) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2003, 17:29:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini με κάλυψες απολύτως!!! Σε ευχαριστώ φίλε μου θα δω τι θα κάνω. Πόσο πάει μεταχειρισμένο το 206 1.6 16v???? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2003, 18:08:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NIKO,το μαγικο νουμερο ειναι το 13/59.
Το πιασες ετσι?
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αρχισω το ψαξιμο.
Εχω βρει και μηχανικο που αναλαμβανει με επιτυχια την μεταμοσχευση.
Θα δουμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BTS (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ
Ένταξη: 30 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1148
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 07:15:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | NIKO,το μαγικο νουμερο ειναι το 13/59.
Το πιασες ετσι?
Θα δουμε. |
Σπύρο ελπίζω πολύ σύντομα να τα πούμε από κοντά να μου πεις και για το 13/59, τιμή κλπ, έτσι πληροφοριακά...κάποτε ήμουν έτοιμος να το κάνω αλλά το σκέφτηκα καλύτερα...
www.euphemus.eu |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS Ε10
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 12:44:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
BTS έγραψε: | sps έγραψε: | NIKO,το μαγικο νουμερο ειναι το 13/59.
Το πιασες ετσι?
Θα δουμε. |
Σπύρο ελπίζω πολύ σύντομα να τα πούμε από κοντά να μου πεις και για το 13/59, τιμή κλπ, έτσι πληροφοριακά...κάποτε ήμουν έτοιμος να το κάνω αλλά το σκέφτηκα καλύτερα... |
Bεβαιως Πετρο θα τα πουμε συντομως. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tony (Αντώνης) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 14:52:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορεί να τοποθετηθεί πρόγραμμα στον εγκέφαλο SAGEM;
Μπορείτε να απάντησετε μόνο σε αυτό μπας και καταφέρο τίποτα??? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS Ε10
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 18:54:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν το saxo που παρουσιαζεται στο τελευταιο drive power φορα sagem,τοτε ναι προγραμματιζεται.
Παντως ο εγκεφαλος του saxo ειναι τριφυσος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Φεβ 2003, 09:18:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | Αν το saxo που παρουσιαζεται στο τελευταιο drive power φορα sagem,τοτε ναι προγραμματιζεται.
Παντως ο εγκεφαλος του saxo ειναι τριφυσος. |
ο εγκεφαλος στο saxo του drive power ειναι magneti marelli.
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Φεβ 2003, 09:49:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | NIKO,το μαγικο νουμερο ειναι το 13/59.
Το πιασες ετσι?
Θα δουμε. |
Tο πιασα το πιασα
Η καλυτερη περιπτωση 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|