Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 10:13:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | η εγγύηση ισχύει ακόμη και αν δεν το πας ποτέ στην αντιπροσωπεία, αρκεί να το πας σύμφωνα με τις οδηγίες της Peugeot σε οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο με μηχανικό με δίπλωμα. |
Όταν τα έλεγα αυτά από το καλοκαίρι εσύ που ήσουνα;
Eσένα Σε συγχωρώ
Kαι για να σας φύγουν οι απορίες. Στους 6 μήνες είναι τεχνικός έλεγχος και στα 10000 χλμ. είναι το πρώτο service. Kόστος κάπου το έχω γράψει. Περίπου 30 ευρώα εάν θυμάμαι καλά. Tα λάδια ήταν δικά μου 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)
Ένταξη: 13 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 10:18:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | micho έγραψε: | 4lt ΤΟΤΑL QUARTZ 9000 5W40 35EURO!!!!
|
Καλά ρε, εμείς γιατί το παίρνουμε 36Ε. Εσύ είσαι πιο όμορφος;  |
δεν ηθελα μιλτο να σε πληγώσω για αυτο δεν ανεφερα τιποτα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 23:45:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | η εγγύηση ισχύει ακόμη και αν δεν το πας ποτέ στην αντιπροσωπεία, αρκεί να το πας σύμφωνα με τις οδηγίες της Peugeot σε οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο με μηχανικό με δίπλωμα. |
Βέβαια, στο εγχειρίδιο του 206 αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η εγγύηση ισχύει μόνο εφόσον το αυτοκίνητο συντηρείται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, και δεν είναι όλα τα συνεργεία εξουσιοδοτημένα...
Νομικά θα υπάρχει κάλυψη, αλλά ποιός τρέχει; 
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panos_25 (panos) Μόλις έγραψα

206 XS2 1600 16V
Ένταξη: 30 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 8 Τόπος: Elefsina
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 14:05:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως πριν από κανένα μήνα επισκεύτηκα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το περιβόητο 1ο service στους 6 μήνες ή στα 10000χλμ.Εμένα είχε 7000.Επειδή ήμουν μπροστά σας αναφέρω τι ακριβώς έκαναν:
Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων
Έλεγχος στα φώτα,φλας κλπ
Έλεγχος πίεσης ελαστικών.
Τα λάδια και το φίλτρο αλλαχτηκαν μετά από δική μου επισήμανση.Αν θυμάμαι έβαλαν κάτι Penzoil 10/40...καλά είναι αυτά άραγε?
Τα τακάκια των φρένων τους είπα να τα αλλάξουν γιατί πραγματικά σφυράνε και τα 4 και μου είπαν ότι και να τα αλλάξουν πάλι θα σφυράνε γιατί τα καινούργια λένε είναι χωρίς αμίαντο κλπ κλπ!? οπότε μάλλον θα πάω να τ'αλλάξω μόνος μου.
Όταν τους ανέφερα ότι μου έβγαλε μια μέρα το μήνυμα Engine Immobilizer Fault. είπαν αφού δεν στο έχει ξαναβγάλει δεν υπάρχει πρόβλημα!?.
Πρόσθεσαν και υγρό στους υαλοκαθαριστήρες και αυτό ήταν...
Κόστος : 53 ευρώ.
Τα σχόλια δικά σας.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 14:30:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
panos_25 έγραψε: | Εγώ πάντως πριν από κανένα μήνα επισκεύτηκα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το περιβόητο 1ο service στους 6 μήνες ή στα 10000χλμ.Εμένα είχε 7000.Επειδή ήμουν μπροστά σας αναφέρω τι ακριβώς έκαναν:
Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων
Τα λάδια και το φίλτρο αλλαχτηκαν μετά από δική μου επισήμανση.Αν θυμάμαι έβαλαν κάτι Penzoil 10/40...καλά είναι αυτά άραγε?
Τα τακάκια των φρένων τους είπα να τα αλλάξουν γιατί πραγματικά σφυράνε και τα 4 και μου είπαν ότι και να τα αλλάξουν πάλι θα σφυράνε γιατί τα καινούργια λένε είναι χωρίς αμίαντο κλπ κλπ!? οπότε μάλλον θα πάω να τ'αλλάξω μόνος μου.
Όταν τους ανέφερα ότι μου έβγαλε μια μέρα το μήνυμα Engine Immobilizer Fault. είπαν αφού δεν στο έχει ξαναβγάλει δεν υπάρχει πρόβλημα!?.
Τα σχόλια δικά σας.... |
Προφανώς πλήρωσες και την εργασία-κακώς γιατί είναι δωρεάν.
Τα λάδια που αναφέρεις δεν είναι και ότι καλύτερο (ειδικά αν πρόκειται να αλλάζονται κάθε 10000km που λένε...).
Τα τακάκια μπορεί να μην χρειάζονταν αλλαγή,όμως μετά τις επισημάνσεις σου θα έπρεπε να ελεγθούν.
Ο εγκέφαλος θα έπρεπε να μπει στο διαγνωστικό για το μήνυμα σφάλματος που έβγαλε.
Συμπερασματικά: άλλαξε συνεργείο 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panos_25 (panos) Μόλις έγραψα

206 XS2 1600 16V
Ένταξη: 30 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 8 Τόπος: Elefsina
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 14:46:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | panos_25 έγραψε: | Εγώ πάντως πριν από κανένα μήνα επισκεύτηκα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το περιβόητο 1ο service στους 6 μήνες ή στα 10000χλμ.Εμένα είχε 7000.Επειδή ήμουν μπροστά σας αναφέρω τι ακριβώς έκαναν:
Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων
Τα σχόλια δικά σας.... |
Προφανώς πλήρωσες και την εργασία-κακώς γιατί είναι δωρεάν.
Τα λάδια που αναφέρεις δεν είναι και ότι καλύτερο (ειδικά αν πρόκειται να αλλάζονται κάθε 10000km που λένε...).
Τα τακάκια μπορεί να μην χρειάζονταν αλλαγή,όμως μετά τις επισημάνσεις σου θα έπρεπε να ελεγθούν.
Ο εγκέφαλος θα έπρεπε να μπει στο διαγνωστικό για το μήνυμα σφάλματος που έβγαλε.
Συμπερασματικά: άλλαξε συνεργείο  |
Όχι δεν πλήρωσα εργασία.Τα 53 ευρώ αφορούσαν τα λάδια,φίλτρο λαδιού,υγρό υαλοκαθαριστήρων,τσιμούχα φίλτρου,ροδέλλα τάπας λαδιού. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 14:55:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
panos_25 έγραψε: |
Όχι δεν πλήρωσα εργασία.Τα 53 ευρώ αφορούσαν τα λάδια,φίλτρο λαδιού,υγρό υαλοκαθαριστήρων,τσιμούχα φίλτρου,ροδέλλα τάπας λαδιού. |
8Ε το φίλτρο λαδιού+1Ε η τάπα+0,5Ε η τσιμούχα=9.5Ε
Ή σου χρέωσαν τα λάδια 43.5Ε (τα motul τα πήρα 42Ε) ή χρησιμοποιείς ακριβό υγρό υαλοκαθαριστήρων...
Το πρώτο service-με τις παραπάνω αλλαγές- που κόστισε 40Ε.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 15:05:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | panos_25 έγραψε: |
Ή σου χρέωσαν τα λάδια 43.5Ε (τα motul τα πήρα 42Ε) ή χρησιμοποιείς ακριβό υγρό υαλοκαθαριστήρων...
|
ή μπορεί να πλήρωσες πάρα πολύ ακριβά την θέση πάρκινγκ που κράτησες, ειδικά εάν το εν λόγω συνεργείο είναι πουθενά στο κέντρο... πιστεύω πως σου έκαναν και έκπτωση για να σε εντάξουν στους ευχαριστημένους πελάτες...
Μας λες και το όνομα του συνεργείου σε παρακαλώ για να τον προτιμήσουμε οταν δεν βρίσκουμε θέση για παρκάρισμα...
Αχ τι παθαίνουμε ρε γμτ, για να καλύψουμε την τρέλα μας...
Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 16:09:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ φίλτρο,λάδια,ροδέλα τάπας,υγρό υαλοκαθαριστήρων 51 ευρω!!
Όταν τα άλλαξα μόνο μου 40 ευρώ πληρωσα και καλυτερα λάδια έβαλα!τώρα για το υγρό επειδή έχω ψύχωση με τα καθαρά τζάμια το φροντίζω μόνος και πάντα απιονισμένο νερο!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 06:46:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GIANNIS206 έγραψε: | Εγώ φίλτρο,λάδια,ροδέλα τάπας,υγρό υαλοκαθαριστήρων 51 ευρω!!
Όταν τα άλλαξα μόνο μου 40 ευρώ πληρωσα και καλυτερα λάδια έβαλα!τώρα για το υγρό επειδή έχω ψύχωση με τα καθαρά τζάμια το φροντίζω μόνος και πάντα απιονισμένο νερο!!! |
ωραιοοος !!! κι εγω μονο απιονισμενο βαζω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)
Ένταξη: 13 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 09:18:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | GIANNIS206 έγραψε: | τώρα για το υγρό επειδή έχω ψύχωση με τα καθαρά τζάμια το φροντίζω μόνος και πάντα απιονισμένο νερο!!! |
Σωστός! Και προσθέτω και λίγο απορρυπαντικό πιάτων και τώρα το χειμώνα βάζω και ένα μπουκάλι οινόπνευμα για το πάγωμα. |
ένα μπουκάλι οινόπνευμα έτσι εξηγείται κύριοι η συμπεριφορά του 206 του miltella!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 16:24:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λες ε την διαφορά να την κάνει το οινόπνευμα!!!!! Μήπως τότε κάτι βάζει στο γαλατάκι του και ο Μίλτος!!!! Μιλτάκο πλάκα κάνω!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
klain (giorgos) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)
Ένταξη: 08 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 211 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 02:09:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μη ρωτάτε που το ξέθαψα αυτό το θέμα... αλλα πάλι καλά!!!!!
Λοιπόν... 13 φεβρουαρίου έκλεισα 6μήνες με το πεζάκι (γμτ ξέχασα να του κάνω τούρτα!)... Δεν ήερα φυσικά όλα αυτά περί 6μήνου και εγγύησης...
Είναι απόλυτο το "6μηνο" ή αν πάρω τηλ να το πάω απο βδομάδα θα είναι οκ? Πείτε γιατι θα σκάσω... Τι $κατά και ο άλλος ο μλκας απο την αντιπροσωπεία δεν έπρεπε να μου πεί τίποτα; Το μόνο που ήξερα είναι το Service στα 10000χλμ που τώρα έχω 7000....
όπως ανέφερε κάποιος παραπάνω... "στερνή μου γνώση"....
Αν βρώ κανέναν "δικό μου" οτί και καλά το checkara εκεί δέν θα υπάρχει πρόβλημα και απλά θα πρέπει να πάω στις 10000; Πείτε γιατι μπερδεύτηκα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marianthi Νέος χρήστης

206 QS
Ένταξη: 14 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 81 Τόπος: Μυτιληνη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 09:55:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια απο τα ίδια και εγω το περασμενο μήνα έκλεισα 6 μήνες και είχα 7000 χλμ. και το πήγα για service. Αλλωστε ετσι μου είχε πει ο αντιπρόσωπος ή 10000 ή στους 6 μήνες το λέει και το βιβλίο σου. Αντε άσε τους "δικούς σου" και τρέχα το στον ειδικο το πρωτο service είναι δωρεάν αυτό στο είπαν?
Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mimis (Δημήτρης) Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp
Ένταξη: 07 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 217 Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 16:23:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
7.000 km στους 6 μήνες
Καλά εγώ τα 10.000 km τα έκανα μέσα σε 2,5 μήνες...
Καινούρια αυτοκίνητα έχετε, πάρτετα για καμια βόλτα να τα ευχαριστηθείτε τώρα, γιατι μετά αν αρχίσουν να παλιώνουν θα είναι αργά...... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 16:30:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mimis έγραψε: | 7.000 km στους 6 μήνες
Καλά εγώ τα 10.000 km τα έκανα μέσα σε 2,5 μήνες...
Καινούρια αυτοκίνητα έχετε, πάρτετα για καμια βόλτα να τα ευχαριστηθείτε τώρα, γιατι μετά αν αρχίσουν να παλιώνουν θα είναι αργά......  |
4 χρονια και 35000 χλμ!!!
ετσι ! ετσι !
χα-λα-ρα !! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 17:35:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια, το δικο μου ειναι 11 χρονων αυτοκινητο και εχει 116.000km!!! Ας ειναι καλα η μανα μου που το "εστρωνε" τοσα χρονια...Στα 2 σχεδον χρονια που ειναι στα χερια μου εχει κανει περι τα 25.000km!!! Αυτες οι βενζινες να μην ηταν στη μεση... 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|