PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1ο Service του 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 10:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
η εγγύηση ισχύει ακόμη και αν δεν το πας ποτέ στην αντιπροσωπεία, αρκεί να το πας σύμφωνα με τις οδηγίες της Peugeot σε οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο με μηχανικό με δίπλωμα.

Όταν τα έλεγα αυτά από το καλοκαίρι εσύ που ήσουνα; Evil Evil Evil Evil

Eσένα Σε συγχωρώ Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Kαι για να σας φύγουν οι απορίες. Στους 6 μήνες είναι τεχνικός έλεγχος και στα 10000 χλμ. είναι το πρώτο service. Kόστος κάπου το έχω γράψει. Περίπου 30 ευρώα εάν θυμάμαι καλά. Tα λάδια ήταν δικά μου Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 10:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
micho έγραψε:
4lt ΤΟΤΑL QUARTZ 9000 5W40 35EURO!!!!

Καλά ρε, εμείς γιατί το παίρνουμε 36Ε. Εσύ είσαι πιο όμορφος; Shocked Laughing

δεν ηθελα μιλτο να σε πληγώσω για αυτο δεν ανεφερα τιποτα! Smile Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 23:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
η εγγύηση ισχύει ακόμη και αν δεν το πας ποτέ στην αντιπροσωπεία, αρκεί να το πας σύμφωνα με τις οδηγίες της Peugeot σε οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο με μηχανικό με δίπλωμα.

Βέβαια, στο εγχειρίδιο του 206 αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η εγγύηση ισχύει μόνο εφόσον το αυτοκίνητο συντηρείται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, και δεν είναι όλα τα συνεργεία εξουσιοδοτημένα...

Νομικά θα υπάρχει κάλυψη, αλλά ποιός τρέχει; Sad

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
panos_25 (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS2 1600 16V

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Elefsina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 14:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως πριν από κανένα μήνα επισκεύτηκα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το περιβόητο 1ο service στους 6 μήνες ή στα 10000χλμ.Εμένα είχε 7000.Επειδή ήμουν μπροστά σας αναφέρω τι ακριβώς έκαναν:
Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων
Έλεγχος στα φώτα,φλας κλπ
Έλεγχος πίεσης ελαστικών.
Τα λάδια και το φίλτρο αλλαχτηκαν μετά από δική μου επισήμανση.Αν θυμάμαι έβαλαν κάτι Penzoil 10/40...καλά είναι αυτά άραγε?
Τα τακάκια των φρένων τους είπα να τα αλλάξουν γιατί πραγματικά σφυράνε και τα 4 και μου είπαν ότι και να τα αλλάξουν πάλι θα σφυράνε γιατί τα καινούργια λένε είναι χωρίς αμίαντο κλπ κλπ!? οπότε μάλλον θα πάω να τ'αλλάξω μόνος μου.
Όταν τους ανέφερα ότι μου έβγαλε μια μέρα το μήνυμα Engine Immobilizer Fault. είπαν αφού δεν στο έχει ξαναβγάλει δεν υπάρχει πρόβλημα!?.
Πρόσθεσαν και υγρό στους υαλοκαθαριστήρες και αυτό ήταν...
Κόστος : 53 ευρώ.
Τα σχόλια δικά σας....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 14:30:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos_25 έγραψε:
Εγώ πάντως πριν από κανένα μήνα επισκεύτηκα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το περιβόητο 1ο service στους 6 μήνες ή στα 10000χλμ.Εμένα είχε 7000.Επειδή ήμουν μπροστά σας αναφέρω τι ακριβώς έκαναν:
Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων
Τα λάδια και το φίλτρο αλλαχτηκαν μετά από δική μου επισήμανση.Αν θυμάμαι έβαλαν κάτι Penzoil 10/40...καλά είναι αυτά άραγε?
Τα τακάκια των φρένων τους είπα να τα αλλάξουν γιατί πραγματικά σφυράνε και τα 4 και μου είπαν ότι και να τα αλλάξουν πάλι θα σφυράνε γιατί τα καινούργια λένε είναι χωρίς αμίαντο κλπ κλπ!? οπότε μάλλον θα πάω να τ'αλλάξω μόνος μου.
Όταν τους ανέφερα ότι μου έβγαλε μια μέρα το μήνυμα Engine Immobilizer Fault. είπαν αφού δεν στο έχει ξαναβγάλει δεν υπάρχει πρόβλημα!?.
Τα σχόλια δικά σας....

Προφανώς πλήρωσες και την εργασία-κακώς γιατί είναι δωρεάν.
Τα λάδια που αναφέρεις δεν είναι και ότι καλύτερο (ειδικά αν πρόκειται να αλλάζονται κάθε 10000km που λένε...).
Τα τακάκια μπορεί να μην χρειάζονταν αλλαγή,όμως μετά τις επισημάνσεις σου θα έπρεπε να ελεγθούν.
Ο εγκέφαλος θα έπρεπε να μπει στο διαγνωστικό για το μήνυμα σφάλματος που έβγαλε.

Συμπερασματικά: άλλαξε συνεργείο Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
panos_25 (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS2 1600 16V

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Elefsina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 14:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
panos_25 έγραψε:
Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων
Τα σχόλια δικά σας....

Προφανώς πλήρωσες και την εργασία-κακώς γιατί είναι δωρεάν.
Τα λάδια που αναφέρεις δεν είναι και ότι καλύτερο (ειδικά αν πρόκειται να αλλάζονται κάθε 10000km που λένε...).
Τα τακάκια μπορεί να μην χρειάζονταν αλλαγή,όμως μετά τις επισημάνσεις σου θα έπρεπε να ελεγθούν.
Ο εγκέφαλος θα έπρεπε να μπει στο διαγνωστικό για το μήνυμα σφάλματος που έβγαλε.

Συμπερασματικά: άλλαξε συνεργείο Wink

Όχι δεν πλήρωσα εργασία.Τα 53 ευρώ αφορούσαν τα λάδια,φίλτρο λαδιού,υγρό υαλοκαθαριστήρων,τσιμούχα φίλτρου,ροδέλλα τάπας λαδιού.
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 14:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos_25 έγραψε:

Όχι δεν πλήρωσα εργασία.Τα 53 ευρώ αφορούσαν τα λάδια,φίλτρο λαδιού,υγρό υαλοκαθαριστήρων,τσιμούχα φίλτρου,ροδέλλα τάπας λαδιού.

8Ε το φίλτρο λαδιού+1Ε η τάπα+0,5Ε η τσιμούχα=9.5Ε
Ή σου χρέωσαν τα λάδια 43.5Ε (τα motul τα πήρα 42Ε) ή χρησιμοποιείς ακριβό υγρό υαλοκαθαριστήρων...

Το πρώτο service-με τις παραπάνω αλλαγές- που κόστισε 40Ε.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 15:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
panos_25 έγραψε:

Ή σου χρέωσαν τα λάδια 43.5Ε (τα motul τα πήρα 42Ε) ή χρησιμοποιείς ακριβό υγρό υαλοκαθαριστήρων...

ή μπορεί να πλήρωσες πάρα πολύ ακριβά την θέση πάρκινγκ που κράτησες, ειδικά εάν το εν λόγω συνεργείο είναι πουθενά στο κέντρο... πιστεύω πως σου έκαναν και έκπτωση για να σε εντάξουν στους ευχαριστημένους πελάτες... Shocked Shocked Shocked Shocked

Μας λες και το όνομα του συνεργείου σε παρακαλώ για να τον προτιμήσουμε οταν δεν βρίσκουμε θέση για παρκάρισμα...

Αχ τι παθαίνουμε ρε γμτ, για να καλύψουμε την τρέλα μας...

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 16:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ φίλτρο,λάδια,ροδέλα τάπας,υγρό υαλοκαθαριστήρων 51 ευρω!!
Όταν τα άλλαξα μόνο μου 40 ευρώ πληρωσα και καλυτερα λάδια έβαλα!τώρα για το υγρό επειδή έχω ψύχωση με τα καθαρά τζάμια το φροντίζω μόνος και πάντα απιονισμένο νερο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 03:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
τώρα για το υγρό επειδή έχω ψύχωση με τα καθαρά τζάμια το φροντίζω μόνος και πάντα απιονισμένο νερο!!!

Σωστός! Και προσθέτω και λίγο απορρυπαντικό πιάτων και τώρα το χειμώνα βάζω και ένα μπουκάλι οινόπνευμα για το πάγωμα.

Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 06:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ φίλτρο,λάδια,ροδέλα τάπας,υγρό υαλοκαθαριστήρων 51 ευρω!!
Όταν τα άλλαξα μόνο μου 40 ευρώ πληρωσα και καλυτερα λάδια έβαλα!τώρα για το υγρό επειδή έχω ψύχωση με τα καθαρά τζάμια το φροντίζω μόνος και πάντα απιονισμένο νερο!!!

ωραιοοος !!! κι εγω μονο απιονισμενο βαζω Wink
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 09:18:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
τώρα για το υγρό επειδή έχω ψύχωση με τα καθαρά τζάμια το φροντίζω μόνος και πάντα απιονισμένο νερο!!!

Σωστός! Και προσθέτω και λίγο απορρυπαντικό πιάτων και τώρα το χειμώνα βάζω και ένα μπουκάλι οινόπνευμα για το πάγωμα.

ένα μπουκάλι οινόπνευμα Very happy έτσι εξηγείται κύριοι η συμπεριφορά του 206 του miltella!!!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 16:24:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες ε την διαφορά να την κάνει το οινόπνευμα!!!!! Exclamation Exclamation Μήπως τότε κάτι βάζει στο γαλατάκι του και ο Μίλτος!!!! Wink Wink Μιλτάκο πλάκα κάνω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 04:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποννοείτε κάτι;...Χικ!
....
Χικ!
....
Χικ!
....
Χικ!!

Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 02:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη ρωτάτε που το ξέθαψα αυτό το θέμα... αλλα πάλι καλά!!!!!
Λοιπόν... 13 φεβρουαρίου έκλεισα 6μήνες με το πεζάκι (γμτ ξέχασα να του κάνω τούρτα!)... Δεν ήερα φυσικά όλα αυτά περί 6μήνου και εγγύησης...
Είναι απόλυτο το "6μηνο" ή αν πάρω τηλ να το πάω απο βδομάδα θα είναι οκ? Πείτε γιατι θα σκάσω... Τι $κατά και ο άλλος ο μλκας απο την αντιπροσωπεία δεν έπρεπε να μου πεί τίποτα; Το μόνο που ήξερα είναι το Service στα 10000χλμ που τώρα έχω 7000....
όπως ανέφερε κάποιος παραπάνω... "στερνή μου γνώση"....
Αν βρώ κανέναν "δικό μου" οτί και καλά το checkara εκεί δέν θα υπάρχει πρόβλημα και απλά θα πρέπει να πάω στις 10000; Πείτε γιατι μπερδεύτηκα!
Evil
Επιστροφή στην κορυφή
marianthi 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QS

Ένταξη: 14 Αύγ 2003
Τόπος: Μυτιληνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 09:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια απο τα ίδια και εγω το περασμενο μήνα έκλεισα 6 μήνες και είχα 7000 χλμ. και το πήγα για service. Αλλωστε ετσι μου είχε πει ο αντιπρόσωπος ή 10000 ή στους 6 μήνες το λέει και το βιβλίο σου. Αντε άσε τους "δικούς σου" και τρέχα το στον ειδικο Wink το πρωτο service είναι δωρεάν αυτό στο είπαν?

Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο..
Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 16:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

7.000 km στους 6 μήνες Question Question Question Question
Καλά εγώ τα 10.000 km τα έκανα μέσα σε 2,5 μήνες...
Καινούρια αυτοκίνητα έχετε, πάρτετα για καμια βόλτα να τα ευχαριστηθείτε τώρα, γιατι μετά αν αρχίσουν να παλιώνουν θα είναι αργά...... Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 16:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
7.000 km στους 6 μήνες Question Question Question Question
Καλά εγώ τα 10.000 km τα έκανα μέσα σε 2,5 μήνες...
Καινούρια αυτοκίνητα έχετε, πάρτετα για καμια βόλτα να τα ευχαριστηθείτε τώρα, γιατι μετά αν αρχίσουν να παλιώνουν θα είναι αργά...... Smile

4 χρονια και 35000 χλμ!!!

ετσι ! ετσι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing !
χα-λα-ρα !! Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 17:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια, το δικο μου ειναι 11 χρονων αυτοκινητο και εχει 116.000km!!! Ας ειναι καλα η μανα μου που το "εστρωνε" τοσα χρονια...Στα 2 σχεδον χρονια που ειναι στα χερια μου εχει κανει περι τα 25.000km!!! Αυτες οι βενζινες να μην ηταν στη μεση... Evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης