Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ivan Μόλις έγραψα

206 1.6 XS2 16V (2002)
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 22 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 15:51:38 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πεντάλ αλουμινίου |
|
|
Με αφορμη επίσκεψη μου στο συνεργείο είπα που λέτε να κοιτάξω να πάρω κανά αξεσουάρ στον λιονταρί για να αρχίσει να αποκτά έτσι λιγάκι "χρώμα". Ρωτάω λοιπόν για τάπα βενζίνης αλουμινίου και πενταλιέρες. Οταν άκουσα τιμή για τα πεντάλ έχασα το χρώμα μου (γκρι aluminium έγινα σαν το αυτοκίνητό μου ) €193!!.
Είναι δυνατόν ρε παιδιά, καλύτερα να το πουλήσω και να δώσω αλλά τόσα για το RC (από αυτό είδα τις πενταλιέρες και ζήλεψα ) παρά να δώσω τόσα ευρώπουλα. Τι τιμές παίζουν γενικά ρε παιδιά για το συγκεκριμένο αξεσουάρ και τι μάρκες κάνουν για το 206? Μπαίνουν σωστά ή μόνο οι original τις Peugeot κάθονται όπως πρέπει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 16:10:40 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πεντάλ αλουμινίου |
|
|
ivan έγραψε: | Με αφορμη επίσκεψη μου στο συνεργείο είπα που λέτε να κοιτάξω να πάρω κανά αξεσουάρ στον λιονταρί για να αρχίσει να αποκτά έτσι λιγάκι "χρώμα". Ρωτάω λοιπόν για τάπα βενζίνης αλουμινίου και πενταλιέρες. Οταν άκουσα τιμή για τα πεντάλ έχασα το χρώμα μου (γκρι aluminium έγινα σαν το αυτοκίνητό μου ) €193!!.
Είναι δυνατόν ρε παιδιά, καλύτερα να το πουλήσω και να δώσω αλλά τόσα για το RC (από αυτό είδα τις πενταλιέρες και ζήλεψα ) παρά να δώσω τόσα ευρώπουλα. Τι τιμές παίζουν γενικά ρε παιδιά για το συγκεκριμένο αξεσουάρ και τι μάρκες κάνουν για το 206? Μπαίνουν σωστά ή μόνο οι original τις Peugeot κάθονται όπως πρέπει? |
προφανως θα σου ειπαν τιμη για ολοκληρες τις πεταλιερες με τα μπρατσα μαζι και οχι μονο για τα πεταλια. Αν θες ψαξε σε αξεσουαρ και θα βρεις πεταλια σε διαφορες τιμες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 16:30:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
30-50Ε παίζουν για OMP και sparco (τα δεύτερα αν και μου άρεσαν επειδή ήταν χρωματιστά,είναι μικρότερα).
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 00:28:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Oπως εχω ηδη γραψει στις τιμες ανταλλακτικων η τιμη για καθε πενταλ του Γρηγορασημακι ειναι 30 Ευρω περιπου οποτε 90 Ευρωπουλα και τα 3.
Εαν διαλεξεις εκτος Peugeot να προσεξεις να διατηρειται η αποσταση αναμεσα στα πεταλ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 12:04:19 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πεντάλ αλουμινίου |
|
|
ivan έγραψε: | Με αφορμη επίσκεψη μου στο συνεργείο είπα που λέτε να κοιτάξω να πάρω κανά αξεσουάρ στον λιονταρί για να αρχίσει να αποκτά έτσι λιγάκι "χρώμα". Ρωτάω λοιπόν για τάπα βενζίνης αλουμινίου και πενταλιέρες. Οταν άκουσα τιμή για τα πεντάλ έχασα το χρώμα μου (γκρι aluminium έγινα σαν το αυτοκίνητό μου ) €193!!.
θα ελεγα οτι επεσαν οι τιμες . πριν 9-10 μηνες ειχαν 75.000 δρχ ητοι 220 Ε !!!!
φυσικα και ειναι ολο το συστημα μαζι με τα μπρατσα!!!
εκει ειναι και η διαφορα.
Επισης οι αποστασεις ειναι μελετημενες και ετσι δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα στο να μην ξερουν τα ποδια σου τι να πατανε.
τωρα αν δεν εχεις τα ευρα ....αλλο θεμα....κι εγω sparco εβαλα με 20-25Ε
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KASFIKIS NIKOS (Νικος) Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V
Ένταξη: 28 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 76
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 14:12:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | 30-50Ε παίζουν για OMP και sparco (τα δεύτερα αν και μου άρεσαν επειδή ήταν χρωματιστά,είναι μικρότερα). |
OMP εχουν επανω και σμυριγδι για να μην γλυστρουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 15:14:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KASFIKIS NIKOS έγραψε: | teoman έγραψε: | 30-50Ε παίζουν για OMP και sparco (τα δεύτερα αν και μου άρεσαν επειδή ήταν χρωματιστά,είναι μικρότερα). |
OMP εχουν επανω και σμυριγδι για να μην γλυστρουν. |
To oποίο ψιλοφεύγει με τον καιρό και την χρήση... αλλά όχι πως υπάρχει πρόβλημα.
Της Omp έχω βάλει και εγώ και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος!
Το μόνο που χειάζεται είναι προσοχή στην τοποθέτηση του γκαζιού, γιατί στο 206 το γκάζι είναι πλαστικό και το πάνω μέρος του κουμπωτό. Στο συγκεκριμένο τοποθέτησα και δεματικά για να μη ξεκουμπώνει αφού το μεταλλικό πετάλι αλλοίωσε λίγο την κούρμπα του με αποτέλεσμα να ξεκουμπώνει...
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 20:59:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απ'οτι βλεπω στο cd με τα αξεσουαρ το λαστιχο που καλυπτει τα πενταλ βγαινει και μενει ο μεταλλικος σκελετος που εχει δυο τρυπες (μια πανω δεξια και μια κατω αριστερα) και στις οποιες βιδωνονται τα αλουμινενια Peugeot
30 Euros ειναι η τιμη μονο για το αλουμινενιο ταπακι και οχι για ολο το πενταλ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ivan Μόλις έγραψα

206 1.6 XS2 16V (2002)
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 22 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 11:59:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμ αν είναι με το μπράτσο κάτι πάει και έρχεται και πάλι πολλά είναι βέβαια αλλά είναι και original ανταλακτικα εε? και τα €50 που έδωσα για την τάπα δεν ήταν λίγα εδώ που τα λέμε αλλά από ένα σημείο και πέρα ξεφεύγει το budget. Θα κοιτάξω να δω την περίπτωση χωρίς τα μπράτσα πάλι για original peugeot όπου 3x30 = 90 ευρώπουλα κάπως χωνεύονται. Πάντως θα κάνω και καμιά βόλτα από otomoto να δω εναλλακτικές λύσεις.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 16:31:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ivan έγραψε: | Χμ αν είναι με το μπράτσο κάτι πάει και έρχεται και πάλι πολλά είναι βέβαια αλλά είναι και original ανταλακτικα εε? και τα €50 που έδωσα για την τάπα δεν ήταν λίγα εδώ που τα λέμε αλλά από ένα σημείο και πέρα ξεφεύγει το budget. Θα κοιτάξω να δω την περίπτωση χωρίς τα μπράτσα πάλι για original peugeot όπου 3x30 = 90 ευρώπουλα κάπως χωνεύονται. Πάντως θα κάνω και καμιά βόλτα από otomoto να δω εναλλακτικές λύσεις.... |
90 Ε για πενταλ οπως και να το κανουμε μια καποια δυσπεψια θα την ...προκαλεσουν , οποτε τι χωνευονται ;;;; μαλλον βαρια θα πεσουν. τρεξε για σοδες!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
Ένταξη: 23 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 107 Τόπος: Aθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 22:33:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω απο το Makro πηρα με 15 ευρω και τα 3 τις NIKEN.Ασημι με διαστασεις μεγαλυτερες απο αυτες των πενταλ της Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Φεβ 2003, 01:30:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas έγραψε: | Εγω απο το Makro πηρα με 15 ευρω και τα 3 τις NIKEN.Ασημι με διαστασεις μεγαλυτερες απο αυτες των πενταλ της Peugeot. |
φιλε Κωστα θα σε δυσαρεστησω αλλα μην περιμενεις ποιοτητα απο τετοια πενταλ.
Προσεξε μηπως αποδειχθουν και επικινδυνα πανω στην οδηγηση.

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
Ένταξη: 23 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 107 Τόπος: Aθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 13:33:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεχρι τωρα παντως ειναι μια χαρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 16:03:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα δοκίμασες με βρεγμένες σόλες?????
Όταν το κάνεις κάνε μας ένα post! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 21:25:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas έγραψε: | Μεχρι τωρα παντως ειναι μια χαρα. |
Μεγαλε Κωστα εχει δικιο Ο tomcat τα φτηνα δεν βγαινουν σχεδον ποτε καλα...προσεξετο και στις επομενες αγορες σου Τα OMP ειναι τα πιο καλα μεχρι στιγμης που εχω δει και εγω...εχουν καλη αφη  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 02:49:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επισης υπαρχουν και καποια της sparco τα οποια ομως ειναι λιγο παιδεμα για τοποθετηση. Πρεπει να τρυπηθουν τα κανονικα πεταλια και πανω τους να βιδωθουν τα sparco. Αυτα εχουν και μικρα λαστιχακια μαζι στο κιτ τα οποια προσαρμοζονται στις τρυπες των πεταλιων (καμια 10 αρια στο καθενα). Οπτικα πολλυ ομορφα αλλα και πρακτικα καθως δεν ενοχλουν και δεν δυσκολευουν την οδηγηση. Τιμη γυρω στα 40 ευρο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 19:38:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τις sparco δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ καλα!Πριν κατι μερες(οταν αγορασα το αμαξι μου ) πηγα και ειδα!Αυτα που ειδα δεν ειχαν λαστιχακια ομως!Υπαρχαν και κατι αλλα παρομοια με της sparco που ειχαν κολλημενα λαστηχακια και αυτος που εχει το μαγαζι(=φιλος) μου ειπε πως ειναι καλητερα και φθηνοτερα ηταν τα αλλα!Τωρα μαρκα δεν θυμαμε αλλα η τιμη τους ηταν γυρω στα 25euro!Η ασφαλεια στα πεταλακια ειναι το μεγαλητερο θεμα,γιατι ενα γλυστριματακι μπορει να φανει μηρεο!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 22:09:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Skull έγραψε: | Τις sparco δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ καλα!Πριν κατι μερες(οταν αγορασα το αμαξι μου ) πηγα και ειδα!Αυτα που ειδα δεν ειχαν λαστιχακια ομως!Υπαρχαν και κατι αλλα παρομοια με της sparco που ειχαν κολλημενα λαστηχακια και αυτος που εχει το μαγαζι(=φιλος) μου ειπε πως ειναι καλητερα και φθηνοτερα ηταν τα αλλα!Τωρα μαρκα δεν θυμαμε αλλα η τιμη τους ηταν γυρω στα 25euro!Η ασφαλεια στα πεταλακια ειναι το μεγαλητερο θεμα,γιατι ενα γλυστριματακι μπορει να φανει μηρεο!  |
Για να μη λεμε τα ιδια και τα ιδια , ας ξεκαθαρισουμε κατι:
Φοραω τα πενταλ της Sparco τα σκετα, ουτε λαστιχακια ουτε χρωματα παραξενα!
Σκετο μεταλο (τωρα αν ειναι αλουμινιο η καποιο αλλο κραμα δεν ξερω)
Για πενταλ αλουμινιου τα πηρα.
εχουν γραμωσεις οριζοντιες ωστε να μη γλυστρανε.
Με το που τα πρωτο ειδα εκανα τις σκεψεις που κανουν ολοι."Ωχ! τη μ@λ@κι@ ! ασε που θα γλυστρανε κιλας"
Λ Α Θ Ο Σ!
αν και δεν σου γεμιχουν το ματι , εχουν αποδειχθει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!
ουτε γλιστρανε , ακομα και με βρεγμενες σολες , ουτε τιποτα.
καθαριζονται ευκολα και προπαντων ειναι ασφαλη!
Τα διαφορ λαστιχακια μπορει να δινουν καποιο grip ελληνιστι στον 1ο μηνα αλλα μετα και αναλογα τη χρηση το λαστιχο φθειρεται και καταντα επικινδυνο.
Οσο για βρεγμενες σολες εχω την εντυπωση οτι δεν θα κραταει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.
Ξερω σιγουρα αυτα που μου ειπε το παλικαρι που μου τα προτεινει και που 10 μηνες τωρα εχει βγει 100% αληθηνος.
Οταν το θεμα φτανει στα πενταλ παιζει ρολο και η ασφαλεια και οχι μονο να εχουν ομορφο design.
Τωρα φυσικα δεν ξερω ποια sparco βλεπει ο καθε φιλος , μπορει καποιος να εχει δει καποια απομιμηση.
Τα αυθαιντικα σκετα sparco παντως ειναι μια απο τις καλυτερες λυσεις και την προτεινω.
Προσοχη μονο στις αποστασεις μεταξυ τους.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 12:16:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια αυτα που ειχα βαλει στο ραλλυ μου ηταν σιγουρα της sparco χωρις γραμμες. Ηταν τρυπητα οπως τα περιγραφω ποιο πανω. Δεν γλυστραγαν καθολου.
Παντως και του GT που εχουν και λαστιχακια δεν γλυστρανε καθολου και ειναι καλα.
Βεβαια λογω γνησιοτητας και αντιπροσωπειας ειναι ακριβα οπως λεει κι ο φιλος ποιο πανω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2004, 15:57:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να μην ανοίγω νέο topic χωρίς λόγο...ξέθαψα αυτό!!!!!
Μετά από καλύτερη παρατήρηση διαπίστωσα πως δεν πρόκειται για τα πεντάλ που βάζει η Peugeot (δεν τα είχα ξαναδεί της Peugeot βρε παιδιά ).
Μήπως ξέρετε ποια είναι? Πόσο έχουν? Πού τα βρίσκουμε?
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|