PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πεντάλ αλουμινίου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ivan 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 XS2 16V (2002)

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 15:51:38    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πεντάλ αλουμινίου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αφορμη επίσκεψη μου στο συνεργείο είπα που λέτε να κοιτάξω να πάρω κανά αξεσουάρ στον λιονταρί για να αρχίσει να αποκτά έτσι λιγάκι "χρώμα". Ρωτάω λοιπόν για τάπα βενζίνης αλουμινίου και πενταλιέρες. Οταν άκουσα τιμή για τα πεντάλ έχασα το χρώμα μου (γκρι aluminium έγινα σαν το αυτοκίνητό μου Shocked ) €193!!.
Είναι δυνατόν ρε παιδιά, Evil Evil καλύτερα να το πουλήσω και να δώσω αλλά τόσα για το RC (από αυτό είδα τις πενταλιέρες και ζήλεψα Very happy ) παρά να δώσω τόσα ευρώπουλα. Τι τιμές παίζουν γενικά ρε παιδιά για το συγκεκριμένο αξεσουάρ και τι μάρκες κάνουν για το 206? Μπαίνουν σωστά ή μόνο οι original τις Peugeot κάθονται όπως πρέπει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 16:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πεντάλ αλουμινίου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ivan έγραψε:
Με αφορμη επίσκεψη μου στο συνεργείο είπα που λέτε να κοιτάξω να πάρω κανά αξεσουάρ στον λιονταρί για να αρχίσει να αποκτά έτσι λιγάκι "χρώμα". Ρωτάω λοιπόν για τάπα βενζίνης αλουμινίου και πενταλιέρες. Οταν άκουσα τιμή για τα πεντάλ έχασα το χρώμα μου (γκρι aluminium έγινα σαν το αυτοκίνητό μου Shocked ) €193!!.
Είναι δυνατόν ρε παιδιά, Evil Evil καλύτερα να το πουλήσω και να δώσω αλλά τόσα για το RC (από αυτό είδα τις πενταλιέρες και ζήλεψα Very happy ) παρά να δώσω τόσα ευρώπουλα. Τι τιμές παίζουν γενικά ρε παιδιά για το συγκεκριμένο αξεσουάρ και τι μάρκες κάνουν για το 206? Μπαίνουν σωστά ή μόνο οι original τις Peugeot κάθονται όπως πρέπει?

προφανως θα σου ειπαν τιμη για ολοκληρες τις πεταλιερες με τα μπρατσα μαζι και οχι μονο για τα πεταλια. Αν θες ψαξε σε αξεσουαρ και θα βρεις πεταλια σε διαφορες τιμες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 16:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

30-50Ε παίζουν για OMP και sparco (τα δεύτερα αν και μου άρεσαν επειδή ήταν χρωματιστά,είναι μικρότερα).

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 00:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oπως εχω ηδη γραψει στις τιμες ανταλλακτικων η τιμη για καθε πενταλ του Γρηγορασημακι ειναι 30 Ευρω περιπου οποτε 90 Ευρωπουλα και τα 3.
Εαν διαλεξεις εκτος Peugeot να προσεξεις να διατηρειται η αποσταση αναμεσα στα πεταλ

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 12:04:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πεντάλ αλουμινίου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ivan έγραψε:

θα ελεγα οτι επεσαν οι τιμες . πριν 9-10 μηνες ειχαν 75.000 δρχ ητοι 220 Ε !!!!
φυσικα και ειναι ολο το συστημα μαζι με τα μπρατσα!!!
εκει ειναι και η διαφορα.
Επισης οι αποστασεις ειναι μελετημενες και ετσι δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα στο να μην ξερουν τα ποδια σου τι να πατανε.
τωρα αν δεν εχεις τα ευρα ....αλλο θεμα....κι εγω sparco εβαλα με 20-25Ε

Επιστροφή στην κορυφή
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 14:12:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
30-50Ε παίζουν για OMP και sparco (τα δεύτερα αν και μου άρεσαν επειδή ήταν χρωματιστά,είναι μικρότερα).

OMP εχουν επανω και σμυριγδι για να μην γλυστρουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 15:14:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KASFIKIS NIKOS έγραψε:
teoman έγραψε:

OMP εχουν επανω και σμυριγδι για να μην γλυστρουν.

To oποίο ψιλοφεύγει με τον καιρό και την χρήση... αλλά όχι πως υπάρχει πρόβλημα.

Της Omp έχω βάλει και εγώ και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος!

Το μόνο που χειάζεται είναι προσοχή στην τοποθέτηση του γκαζιού, γιατί στο 206 το γκάζι είναι πλαστικό και το πάνω μέρος του κουμπωτό. Στο συγκεκριμένο τοποθέτησα και δεματικά για να μη ξεκουμπώνει αφού το μεταλλικό πετάλι αλλοίωσε λίγο την κούρμπα του με αποτέλεσμα να ξεκουμπώνει...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 20:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'οτι βλεπω στο cd με τα αξεσουαρ το λαστιχο που καλυπτει τα πενταλ βγαινει και μενει ο μεταλλικος σκελετος που εχει δυο τρυπες (μια πανω δεξια και μια κατω αριστερα) και στις οποιες βιδωνονται τα αλουμινενια Peugeot
30 Euros ειναι η τιμη μονο για το αλουμινενιο ταπακι και οχι για ολο το πενταλ

Επιστροφή στην κορυφή
ivan 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 XS2 16V (2002)

Ένταξη: 08 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 11:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμ αν είναι με το μπράτσο κάτι πάει και έρχεται και πάλι πολλά είναι βέβαια αλλά είναι και original ανταλακτικα εε? Confused και τα €50 που έδωσα για την τάπα δεν ήταν λίγα εδώ που τα λέμε αλλά από ένα σημείο και πέρα ξεφεύγει το budget. Θα κοιτάξω να δω την περίπτωση χωρίς τα μπράτσα πάλι για original peugeot όπου 3x30 = 90 ευρώπουλα κάπως χωνεύονται. Πάντως θα κάνω και καμιά βόλτα από otomoto να δω εναλλακτικές λύσεις....
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 16:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ivan έγραψε:
Χμ αν είναι με το μπράτσο κάτι πάει και έρχεται και πάλι πολλά είναι βέβαια αλλά είναι και original ανταλακτικα εε? Confused και τα €50 που έδωσα για την τάπα δεν ήταν λίγα εδώ που τα λέμε αλλά από ένα σημείο και πέρα ξεφεύγει το budget. Θα κοιτάξω να δω την περίπτωση χωρίς τα μπράτσα πάλι για original peugeot όπου 3x30 = 90 ευρώπουλα κάπως χωνεύονται. Πάντως θα κάνω και καμιά βόλτα από otomoto να δω εναλλακτικές λύσεις....

90 Ε για πενταλ οπως και να το κανουμε μια καποια δυσπεψια θα την ...προκαλεσουν , οποτε τι χωνευονται ;;;; μαλλον βαρια θα πεσουν. τρεξε για σοδες!!! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

Ένταξη: 23 Δεκ 2002
Τόπος: Aθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2003, 22:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω απο το Makro πηρα με 15 ευρω και τα 3 τις NIKEN.Ασημι με διαστασεις μεγαλυτερες απο αυτες των πενταλ της Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Φεβ 2003, 01:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas έγραψε:
Εγω απο το Makro πηρα με 15 ευρω και τα 3 τις NIKEN.Ασημι με διαστασεις μεγαλυτερες απο αυτες των πενταλ της Peugeot.

φιλε Κωστα θα σε δυσαρεστησω αλλα μην περιμενεις ποιοτητα απο τετοια πενταλ.
Προσεξε μηπως αποδειχθουν και επικινδυνα πανω στην οδηγηση.
Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

Ένταξη: 23 Δεκ 2002
Τόπος: Aθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 13:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεχρι τωρα παντως ειναι μια χαρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 16:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα δοκίμασες με βρεγμένες σόλες?????

Όταν το κάνεις κάνε μας ένα post!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 21:25:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas έγραψε:
Μεχρι τωρα παντως ειναι μια χαρα.

Μεγαλε Κωστα εχει δικιο Ο tomcat τα φτηνα δεν βγαινουν σχεδον ποτε καλα...προσεξετο και στις επομενες αγορες σου Wink Τα OMP ειναι τα πιο καλα μεχρι στιγμης που εχω δει και εγω...εχουν καλη αφη Idea Idea Idea
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 02:49:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης υπαρχουν και καποια της sparco τα οποια ομως ειναι λιγο παιδεμα για τοποθετηση. Πρεπει να τρυπηθουν τα κανονικα πεταλια και πανω τους να βιδωθουν τα sparco. Αυτα εχουν και μικρα λαστιχακια μαζι στο κιτ τα οποια προσαρμοζονται στις τρυπες των πεταλιων (καμια 10 αρια στο καθενα). Οπτικα πολλυ ομορφα αλλα και πρακτικα καθως δεν ενοχλουν και δεν δυσκολευουν την οδηγηση. Τιμη γυρω στα 40 ευρο
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 19:38:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις sparco δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ καλα!Πριν κατι μερες(οταν αγορασα το αμαξι μου Very happy Very happy Very happy ) πηγα και ειδα!Αυτα που ειδα δεν ειχαν λαστιχακια ομως!Υπαρχαν και κατι αλλα παρομοια με της sparco που ειχαν κολλημενα λαστηχακια και αυτος που εχει το μαγαζι(=φιλος) μου ειπε πως ειναι καλητερα και φθηνοτερα ηταν τα αλλα!Τωρα μαρκα δεν θυμαμε αλλα η τιμη τους ηταν γυρω στα 25euro!Η ασφαλεια στα πεταλακια ειναι το μεγαλητερο θεμα,γιατι ενα γλυστριματακι μπορει να φανει μηρεο! Very happy Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 22:09:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Τις sparco δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ καλα!Πριν κατι μερες(οταν αγορασα το αμαξι μου Very happy Very happy Very happy ) πηγα και ειδα!Αυτα που ειδα δεν ειχαν λαστιχακια ομως!Υπαρχαν και κατι αλλα παρομοια με της sparco που ειχαν κολλημενα λαστηχακια και αυτος που εχει το μαγαζι(=φιλος) μου ειπε πως ειναι καλητερα και φθηνοτερα ηταν τα αλλα!Τωρα μαρκα δεν θυμαμε αλλα η τιμη τους ηταν γυρω στα 25euro!Η ασφαλεια στα πεταλακια ειναι το μεγαλητερο θεμα,γιατι ενα γλυστριματακι μπορει να φανει μηρεο! Very happy Laughing Laughing

Για να μη λεμε τα ιδια και τα ιδια , ας ξεκαθαρισουμε κατι:
Φοραω τα πενταλ της Sparco τα σκετα, ουτε λαστιχακια ουτε χρωματα παραξενα!
Σκετο μεταλο (τωρα αν ειναι αλουμινιο η καποιο αλλο κραμα δεν ξερω)
Για πενταλ αλουμινιου τα πηρα.
εχουν γραμωσεις οριζοντιες ωστε να μη γλυστρανε.
Με το που τα πρωτο ειδα εκανα τις σκεψεις που κανουν ολοι."Ωχ! τη μ@λ@κι@ ! ασε που θα γλυστρανε κιλας"
Λ Α Θ Ο Σ!
αν και δεν σου γεμιχουν το ματι , εχουν αποδειχθει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!
ουτε γλιστρανε , ακομα και με βρεγμενες σολες , ουτε τιποτα.
καθαριζονται ευκολα και προπαντων ειναι ασφαλη!
Τα διαφορ λαστιχακια μπορει να δινουν καποιο grip ελληνιστι στον 1ο μηνα αλλα μετα και αναλογα τη χρηση το λαστιχο φθειρεται και καταντα επικινδυνο.
Οσο για βρεγμενες σολες εχω την εντυπωση οτι δεν θα κραταει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.
Ξερω σιγουρα αυτα που μου ειπε το παλικαρι που μου τα προτεινει και που 10 μηνες τωρα εχει βγει 100% αληθηνος.
Οταν το θεμα φτανει στα πενταλ παιζει ρολο και η ασφαλεια και οχι μονο να εχουν ομορφο design.
Τωρα φυσικα δεν ξερω ποια sparco βλεπει ο καθε φιλος , μπορει καποιος να εχει δει καποια απομιμηση.
Τα αυθαιντικα σκετα sparco παντως ειναι μια απο τις καλυτερες λυσεις και την προτεινω.
Προσοχη μονο στις αποστασεις μεταξυ τους.

Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 12:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια αυτα που ειχα βαλει στο ραλλυ μου ηταν σιγουρα της sparco χωρις γραμμες. Ηταν τρυπητα οπως τα περιγραφω ποιο πανω. Δεν γλυστραγαν καθολου.

Παντως και του GT που εχουν και λαστιχακια δεν γλυστρανε καθολου και ειναι καλα.
Βεβαια λογω γνησιοτητας και αντιπροσωπειας ειναι ακριβα οπως λεει κι ο φιλος ποιο πανω.
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2004, 15:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοίγω νέο topic χωρίς λόγο...ξέθαψα αυτό!!!!! Laughing Laughing

Μετά από καλύτερη παρατήρηση διαπίστωσα πως δεν πρόκειται για τα πεντάλ που βάζει η Peugeot (δεν τα είχα ξαναδεί της Peugeot βρε παιδιά Embarassed Embarassed ).

Μήπως ξέρετε ποια είναι? Πόσο έχουν? Πού τα βρίσκουμε?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 1 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης