PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια.......
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 14:09:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ένα μηχανηματάκι που ισα πρόλαβα να δω γιατι το ξαναμάζεψε γρήγορα..

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 15:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρης έγραψε:
Με ένα μηχανηματάκι που ισα πρόλαβα να δω γιατι το ξαναμάζεψε γρήγορα..

Άρα μάλλον δεν ήταν decibel-ο-μετρο Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 20:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
drdino έγραψε:
To θέμα δυστυχώς είναι πώς θα αποδείξει κατόπιν εορτής ότι έγινε λανθασμένα η μέτρηση...

Mα απο το ιδιο το αποτελεσμα της μετρησης, το οποιο ειναι υπερβολικα μεγαλο νουμερο για αμαξι.

Δεν διαφωνώ μαζί σου, το θέμα είναι πώς το αποδεικνύεις αυτό στον διοικητή. Πώς να αποδείξεις δλδ ότι δεν είσαι ελέφαντας...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 20:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μ' αρέσει πάντως ότι το γεγονός οτι κάποιος πάει γα***ντας καυλωμένος (ναι κι εγω το κάνω αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ειναι σωστό) περνάει απαρατηρητο απ όλους σας και το πρόβλημα ειναι με τι τον μέτρησαν...
κουφοί σίγουρα δεν ηταν και απ οτι κατάλαβα ηταν σε υσηχο δρόμο και ακουγόταν οτι ερχόταν "μαλλιά-κουβάρια" (όπως ο ίδιος λέει)
όσο υσηχη και να ειναι μια "ελευθερη" εξάτμιση ακούγεται όταν κάποιος "το πατάει".
δηλαδή αν τον έγραφαν για αυτό ή για αυτοσχέδιο αγώνα ή για επικίνδυνους ελιγμους ή και γω δεν ξέρω για τι άλλο (που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη απόδειξη, μιας και αρκεί η συμφωνη γνώμη 2 αστυνομικών στην κατάθεση) και μάζευε και 1~2 ποιντς μαζί με καμια ομορφη κατάσχεση διπλώματος θα ηταν καλήτερα*?

ειπαμε το νουμερο ειναι υπερβολικό (εξωφρενικό θα ελεγα) αλλά μάλλον άλλη ηταν η αφορμή...

*ναι ισως να ηταν μιας και κάτι τέτοια "σβηνονται" ευκολότερα.. αλλά ουτε κι αυτό το βρησκω αντικειμενικά σωστό.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 14:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
μ' αρέσει πάντως ότι το γεγονός οτι κάποιος πάει γα***ντας καυλωμένος (ναι κι εγω το κάνω αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ειναι σωστό) περνάει απαρατηρητο απ όλους σας και το πρόβλημα ειναι με τι τον μέτρησαν...
κουφοί σίγουρα δεν ηταν και απ οτι κατάλαβα ηταν σε υσηχο δρόμο και ακουγόταν οτι ερχόταν "μαλλιά-κουβάρια" (όπως ο ίδιος λέει)
όσο υσηχη και να ειναι μια "ελευθερη" εξάτμιση ακούγεται όταν κάποιος "το πατάει".
δηλαδή αν τον έγραφαν για αυτό ή για αυτοσχέδιο αγώνα ή για επικίνδυνους ελιγμους ή και γω δεν ξέρω για τι άλλο (που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη απόδειξη, μιας και αρκεί η συμφωνη γνώμη 2 αστυνομικών στην κατάθεση) και μάζευε και 1~2 ποιντς μαζί με καμια ομορφη κατάσχεση διπλώματος θα ηταν καλήτερα*?

ειπαμε το νουμερο ειναι υπερβολικό (εξωφρενικό θα ελεγα) αλλά μάλλον άλλη ηταν η αφορμή...

*ναι ισως να ηταν μιας και κάτι τέτοια "σβηνονται" ευκολότερα.. αλλά ουτε κι αυτό το βρησκω αντικειμενικά σωστό.
φιλε μανθο θα ελεγα οτι παραεχεις δικιο αλλα εμενα ξερεις τι μου τη σπαει???? ναι πηγαινα γ****ντας αλλα δεν ακουγεται πολυ η εξατμιση ακουγεται οπως η μαμα αλλα λιγο πιο βαρια καταλαβες??? δεν ειναι η ενταση της εξατμισης.. ειναι ο τονος.. απλα ακουγεται λιγο πιο βαρια απο την εργοστασιακη.... κ δεν γινεται ρε φιλε γυιος μπατσου γνωστος μου να εχει honda s2000 με ελευθερη απο μπροστα μεχρι πισω χωρις κανενα διαφραγμα κ να μην τον γραφουν και εγω που στην τελικη δεν ενοχλουσα κανεναν να με ζωγραφιζουν κανονικα κ με το νομο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 16:08:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα και εμένα 8α μου την εσπαγε...
αλλά περισσότερο θα μου την εσπαγε αν εκανα Πάσχα χωρίς διπλωμα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 18:38:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
μα και εμένα 8α μου την εσπαγε...
αλλά περισσότερο θα μου την εσπαγε αν εκανα Πάσχα χωρίς διπλωμα...

Αυτό θα έλεγα και γω.
Σκέψου να σου περναν το διπλωμα και να τρωγες κανα 500αρακι προστιμο!
Τότε θα λεγες πως έκανα μαλ***α και δεν θα σκεφτοσουνα τον κάθε φίλο που την έχει γλιτώσει.
Αλλά έτσι είμαστε όλοι, δεν βλέπουμε τα χειρότερα! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2008, 09:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
.... ναι πηγαινα γ****ντας αλλα δεν ακουγεται πολυ η εξατμιση ακουγεται οπως η μαμα αλλα λιγο πιο βαρια καταλαβες??? δεν ειναι η ενταση της εξατμισης.. ειναι ο τονος.. απλα ακουγεται λιγο πιο βαρια απο την εργοστασιακη....

Τότε είμαι σίγουρος ότι ΠΑΡΑΝΟΜA και KATΑΧΡΗΣΤΙΚΑ μετρούσαν σε κλίμακα dB-C Weighted που μετράει και τις χαμηλές συχνότητες!!!!

Το ΘΟΡΥΒΟ τον μετράνε ΠΑΝΤΑ σε κλίμακα db-A Weighted που ΔΕΝ μετράει τις χαμηλές συχνότητες.

Δες εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/A-weighting

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2008, 11:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το νοημα εδω δεν ειναι αν ειναι σωστο η οχι να σε γραφουνε για θοριβο. Βεβαιος και ειναι σωστο αφου μπορει να ειναι ενοχλητικο, και καλα κανουν και γραφουν. Εξαλου δεν μπορει να εγγηθει κανεις οτι μονο στην ερημια χαλαει το κοσμο και σε κατοικημενες περιοχες ειναι κυρια...

Το νοημα ειναι με ποιο κριτηριο το κανουν αυτο και ΑΝ ακολουθειται η διαδικασια που οριζει ο νομος. Αφου εχουν οριστει συγκεκριμενη μεθοδος και ορια, αυτα πρεπει να ακολουθουνται και μονο τοτε να επιβαλεται η αναλογη ποινη.

Δηλαδη οταν σε μετρανε με ρανταρ (για ταχυτητα) θα ηταν σωστο να σου ριχνουν προστιμο για μεγαλητερη ταχυτητα επειδη δεν ξερουν να χρησιμοποιουν τον εξοπλισμο που εχουν ??? (Ενα παραδειγμα φερνω)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2008, 12:16:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουν να κλεισουν εξατμισαδικα... Confused
Παει ο καιρος της ευκολης 'κονομας απο τις χειροποιητες εξατμισεις. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης