Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Λευτέρης (Λευτέρης) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)
Ένταξη: 25 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 333 Τόπος: Βάρη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 14:09:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με ένα μηχανηματάκι που ισα πρόλαβα να δω γιατι το ξαναμάζεψε γρήγορα..
1300 8v miniature!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 20:10:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | drdino έγραψε: | To θέμα δυστυχώς είναι πώς θα αποδείξει κατόπιν εορτής ότι έγινε λανθασμένα η μέτρηση... |
Mα απο το ιδιο το αποτελεσμα της μετρησης, το οποιο ειναι υπερβολικα μεγαλο νουμερο για αμαξι. |
Δεν διαφωνώ μαζί σου, το θέμα είναι πώς το αποδεικνύεις αυτό στον διοικητή. Πώς να αποδείξεις δλδ ότι δεν είσαι ελέφαντας...
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 20:23:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μ' αρέσει πάντως ότι το γεγονός οτι κάποιος πάει γα***ντας καυλωμένος (ναι κι εγω το κάνω αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ειναι σωστό) περνάει απαρατηρητο απ όλους σας και το πρόβλημα ειναι με τι τον μέτρησαν...
κουφοί σίγουρα δεν ηταν και απ οτι κατάλαβα ηταν σε υσηχο δρόμο και ακουγόταν οτι ερχόταν "μαλλιά-κουβάρια" (όπως ο ίδιος λέει)
όσο υσηχη και να ειναι μια "ελευθερη" εξάτμιση ακούγεται όταν κάποιος "το πατάει".
δηλαδή αν τον έγραφαν για αυτό ή για αυτοσχέδιο αγώνα ή για επικίνδυνους ελιγμους ή και γω δεν ξέρω για τι άλλο (που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη απόδειξη, μιας και αρκεί η συμφωνη γνώμη 2 αστυνομικών στην κατάθεση) και μάζευε και 1~2 ποιντς μαζί με καμια ομορφη κατάσχεση διπλώματος θα ηταν καλήτερα*?
ειπαμε το νουμερο ειναι υπερβολικό (εξωφρενικό θα ελεγα) αλλά μάλλον άλλη ηταν η αφορμή...
*ναι ισως να ηταν μιας και κάτι τέτοια "σβηνονται" ευκολότερα.. αλλά ουτε κι αυτό το βρησκω αντικειμενικά σωστό.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 14:56:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | μ' αρέσει πάντως ότι το γεγονός οτι κάποιος πάει γα***ντας καυλωμένος (ναι κι εγω το κάνω αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ειναι σωστό) περνάει απαρατηρητο απ όλους σας και το πρόβλημα ειναι με τι τον μέτρησαν...
κουφοί σίγουρα δεν ηταν και απ οτι κατάλαβα ηταν σε υσηχο δρόμο και ακουγόταν οτι ερχόταν "μαλλιά-κουβάρια" (όπως ο ίδιος λέει)
όσο υσηχη και να ειναι μια "ελευθερη" εξάτμιση ακούγεται όταν κάποιος "το πατάει".
δηλαδή αν τον έγραφαν για αυτό ή για αυτοσχέδιο αγώνα ή για επικίνδυνους ελιγμους ή και γω δεν ξέρω για τι άλλο (που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη απόδειξη, μιας και αρκεί η συμφωνη γνώμη 2 αστυνομικών στην κατάθεση) και μάζευε και 1~2 ποιντς μαζί με καμια ομορφη κατάσχεση διπλώματος θα ηταν καλήτερα*?
ειπαμε το νουμερο ειναι υπερβολικό (εξωφρενικό θα ελεγα) αλλά μάλλον άλλη ηταν η αφορμή...
*ναι ισως να ηταν μιας και κάτι τέτοια "σβηνονται" ευκολότερα.. αλλά ουτε κι αυτό το βρησκω αντικειμενικά σωστό. | φιλε μανθο θα ελεγα οτι παραεχεις δικιο αλλα εμενα ξερεις τι μου τη σπαει???? ναι πηγαινα γ****ντας αλλα δεν ακουγεται πολυ η εξατμιση ακουγεται οπως η μαμα αλλα λιγο πιο βαρια καταλαβες??? δεν ειναι η ενταση της εξατμισης.. ειναι ο τονος.. απλα ακουγεται λιγο πιο βαρια απο την εργοστασιακη.... κ δεν γινεται ρε φιλε γυιος μπατσου γνωστος μου να εχει honda s2000 με ελευθερη απο μπροστα μεχρι πισω χωρις κανενα διαφραγμα κ να μην τον γραφουν και εγω που στην τελικη δεν ενοχλουσα κανεναν να με ζωγραφιζουν κανονικα κ με το νομο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 16:08:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μα και εμένα 8α μου την εσπαγε...
αλλά περισσότερο θα μου την εσπαγε αν εκανα Πάσχα χωρίς διπλωμα...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kammenos (panagiotis) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 2
Ένταξη: 24 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 447 Τόπος: ΠΑΤΡΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 18:38:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | μα και εμένα 8α μου την εσπαγε...
αλλά περισσότερο θα μου την εσπαγε αν εκανα Πάσχα χωρίς διπλωμα... |
Αυτό θα έλεγα και γω.
Σκέψου να σου περναν το διπλωμα και να τρωγες κανα 500αρακι προστιμο!
Τότε θα λεγες πως έκανα μαλ***α και δεν θα σκεφτοσουνα τον κάθε φίλο που την έχει γλιτώσει.
Αλλά έτσι είμαστε όλοι, δεν βλέπουμε τα χειρότερα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2008, 09:54:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206kwn έγραψε: | .... ναι πηγαινα γ****ντας αλλα δεν ακουγεται πολυ η εξατμιση ακουγεται οπως η μαμα αλλα λιγο πιο βαρια καταλαβες??? δεν ειναι η ενταση της εξατμισης.. ειναι ο τονος.. απλα ακουγεται λιγο πιο βαρια απο την εργοστασιακη.... |
Τότε είμαι σίγουρος ότι ΠΑΡΑΝΟΜA και KATΑΧΡΗΣΤΙΚΑ μετρούσαν σε κλίμακα dB-C Weighted που μετράει και τις χαμηλές συχνότητες!!!!
Το ΘΟΡΥΒΟ τον μετράνε ΠΑΝΤΑ σε κλίμακα db-A Weighted που ΔΕΝ μετράει τις χαμηλές συχνότητες.
Δες εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/A-weighting
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2008, 11:57:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το νοημα εδω δεν ειναι αν ειναι σωστο η οχι να σε γραφουνε για θοριβο. Βεβαιος και ειναι σωστο αφου μπορει να ειναι ενοχλητικο, και καλα κανουν και γραφουν. Εξαλου δεν μπορει να εγγηθει κανεις οτι μονο στην ερημια χαλαει το κοσμο και σε κατοικημενες περιοχες ειναι κυρια...
Το νοημα ειναι με ποιο κριτηριο το κανουν αυτο και ΑΝ ακολουθειται η διαδικασια που οριζει ο νομος. Αφου εχουν οριστει συγκεκριμενη μεθοδος και ορια, αυτα πρεπει να ακολουθουνται και μονο τοτε να επιβαλεται η αναλογη ποινη.
Δηλαδη οταν σε μετρανε με ρανταρ (για ταχυτητα) θα ηταν σωστο να σου ριχνουν προστιμο για μεγαλητερη ταχυτητα επειδη δεν ξερουν να χρησιμοποιουν τον εξοπλισμο που εχουν ??? (Ενα παραδειγμα φερνω)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2008, 12:16:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχουν να κλεισουν εξατμισαδικα...
Παει ο καιρος της ευκολης 'κονομας απο τις χειροποιητες εξατμισεις.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|