PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια.......
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 10:25:32    Θέμα δημοσίευσης: μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια....... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σχολαω εχθες το βραδυ κατα τις 3 η ωρα που λετε απο δουλεια και ειπα να παω να ξεκα***σω με το αυτοκινιτο........ πηγαινοντας λοιπον σπαστος σε ενα δρομο που τετοια ωρα δεν περναει ουτε αρκουδα που κυνηγαει να φαει βλεπω μπροστα ενα φακο να μου κανει νοημα και λεω απο μεσα μου (ωχ τη γα***αμε)...... πεταγεται ενα στρουμφακι******* στο παραθυρο μου και μου λεει (αδεια οδηγησης και αδεια οχηματος) και λεω απο μεσα μου (ωραια δεν ακουστηκε τιποτα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ) και δεν προλαβαινω να το πω αυτο και βγαζει ντεσιμπελομετρο και λεω (τωρα π**λο αδειες πινακιδες κτλ κτλ).... μου λεει 3980 στροφες παρακαλω και με το που το λεει αυτο να σου αλλο ενα στρουμφακι(αλλο ενα ******** στο παραθυρο μου και εβλεπε τις στροφες του αυτοκινιτου.............. λεω στο πρωτο στρουμφ λοιπον (τι εδειξε το εργαλειο??? 105db????110db????? και τι μου λεει ρε μαγγες Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil ???????? 127db αλλα επειδη εισαι εδω και δεν εισαι μεσα πατρα θα σου κοψουμε μονο 200 ευρω και εντος 10 ημερων 100 ευρω και φτηνα τη γλιτωσες...... το θεμα μου ειναι ομως οτι κανονικα τα db δεν επρεπε να ειναι κανονικα γυρω στα 85 με 90db τη στιγμη που αυτος που μου εβαλε την εξατμιση μου ειπε οτι δεν θα υπαρχει προβλημα με αστυνομια??????

**post edited / MOD Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 11:39:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ααααα τι να σου πω! Rolling eyes
Πάντως εγω στην θέση σου θα πήγαινα σε αυτόν που βαλα την εξάτμιση και θα τον ρωτούσα τι θόρυβο βγάζει η εξάτμιση .
Και καλά χωρίς να του πω τπτ.Και αν σου πει σε επιτρεπτά όρια του βάζεις στην μαπα τη κλίση.
Αλλά εγω την προηγούμενη φορά που χαμε μαζευτεί δεν άκουσα το ήχο της εξάτμισης πάρα πολύ δυνατό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 11:58:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ Α Ο Π Α Κ Α

δηαλδη καλο πασχα

που λενε τα παιδακια οι φιλοι του γκραλλυ στο ΝΤΑΟΥ...

κοινως μη το ψαχνεις...δωρο θελανε τα παιδακια για το πασχα Cool

130ντεσιμπελ παιζει να μη κανει ουτε η φορμουλα1

η κλιμακα στα ντεσιμπελ ειναι λογαριθμικη...
δε ξερω ανα αντεχει το αυτι πανω απο 110 (δε θυμαμαι νουμερο ακριβως ψαξε στο γκουγκλ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 12:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια....... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
και τι μου λεει ρε μαγγες Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil ???????? 127db...
**post edited / MOD Team

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάτι κάνουν επίτηδες και καταχρηστικά για να δείχνει το ντεσιμπελόμετρο πολύ περισσότερα!!!!!!!!

Είδες ΠΟΥ έβαλαν το ντεσιμπελόμετρο?????? Πρέπει να το έβαλαν ΜΕΣΑ στην εξάτμηση και επίσης πρέπει να μέτραγαν db C-Weighted!!!!!!!!!!
Οι μετρήσεις θορύβου γίνονται πάντα σε Α-Weighted ρύθμιση (δεν μετράει πολύ χαμηλές συχνότητες) και σε απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρο από την πηγή.

Ξέρεις τι σημαίνει 127db????????!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

127db είναι πιο δυνατά από τον θόρυβο του μηχανοστασίου ενός πλοίου, ή από ένα αεροπλάνο σε απογείωση!

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 12:53:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια....... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η κληση λεει κ καλα 200 ευρω λογω ελειψης σιγαστηρα.... τωρα εγω πειτε μου τι μπορω να κανω για να γλιτωσω εστω και αυτα τα γα****να 100 ευρω???? και εκτος απο αυτο ειδα την παρεμβαση της mod team στο ποστ μου και ηθελα να ζητησω συγνωμη απλα καποια πραγματα με φτανουν στο αμην ρε γα**το και δεν ηθελα να προσβαλλω κανεναν..... επειδη δηλαδη θελουν να παρουν το πασχαλιατικο δωρο τους θα γα***νε εμας που στο κατω κατω δεν ενοχλησαμε κ κανεναν??????
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 12:58:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kammenos έγραψε:
ααααα τι να σου πω! Rolling eyes
Πάντως εγω στην θέση σου θα πήγαινα σε αυτόν που βαλα την εξάτμιση και θα τον ρωτούσα τι θόρυβο βγάζει η εξάτμιση .
Και καλά χωρίς να του πω τπτ.Και αν σου πει σε επιτρεπτά όρια του βάζεις στην μαπα τη κλίση.
Αλλά εγω την προηγούμενη φορά που χαμε μαζευτεί δεν άκουσα το ήχο της εξάτμισης πάρα πολύ δυνατό.
ναι ρε φιλε και καθομαι και λεω σκεψου δηλαδη να ειχα βγαλει και τη φουσκα................................
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 14:01:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μετρηση ηχου κατα το νομο γινεται με πολυ συγκεκριμενο τροπο (τον οποιο δεν θημαμαι αυτη τη στιγμη*)

Κανονικα πρεπει να τον ξερεις (γιατι αλλιως αυτα παθαινεις) και να σιγουρευτεις οτι τον εφαρμοζουν σωστα.

Eπισης, σπο τη στιγμη που αυτο το επιπεδο (127) ειναι υπερφυσικο για αμαξι, μπορεις να το αμφισβητισεις σε δικαστηριο ή ακομα και αμεσα κατευθειαν στη τροχαια, λεγοντας πως ΜΑΛΛΟΝ οι συναδελφοι τους εκαναν λαθος στη μετρηση και η κληση πρεπει να ακυρωθει.

* Νομιζω ειναι σε αποσταση 1 μετρου απο την εξατμιση και σε γωνια περιπου 20 μοιρων (δηλαδη οχι στην ευθεια ακριβως πισω απο την εξατμιση)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 14:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Η μετρηση ηχου κατα το νομο γινεται με πολυ συγκεκριμενο τροπο (τον οποιο δεν θημαμαι αυτη τη στιγμη*)

Κανονικα πρεπει να τον ξερεις (γιατι αλλιως αυτα παθαινεις) και να σιγουρευτεις οτι τον εφαρμοζουν σωστα.

* Νομιζω ειναι σε αποσταση 1 μετρου απο την εξατμιση και σε γωνια περιπου 20 μοιρων (δηλαδη οχι στην ευθεια ακριβως πισω απο την εξατμιση)
αυτος εβαλε αυτη τη μα***ια στην ευθεια της εξατμισης περιπου 10 ποντους μακρια... τιποτα δηλαδη σχεδον μεσα
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 14:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε 206Κwn.....Μήπως θα μπορούσες να γράφεις λίγο πιο ήπια και χωρίς τόσους χαρακτηρισμούς υβριστικούς;
Οι μισές λέξεις απο κάθε δημοσιευσή σου είναι κομμένες....
Ας κρατάμε πάντα ένα πιο καλό επίπεδο....είναι προς όφελος όλων μας...

Εκ της ModTeam
vinman
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 15:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Φίλε 206Κwn.....Μήπως θα μπορούσες να γράφεις λίγο πιο ήπια και χωρίς τόσους χαρακτηρισμούς υβριστικούς;
Οι μισές λέξεις απο κάθε δημοσιευσή σου είναι κομμένες....
Ας κρατάμε πάντα ένα πιο καλό επίπεδο....είναι προς όφελος όλων μας...

Εκ της ModTeam
vinman
αν το επιπεδο του site κρινεται απο τις λεξεις Laughing Laughing Laughing οκ τοτε
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 15:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Eπισης, σπο τη στιγμη που αυτο το επιπεδο (127) ειναι υπερφυσικο για αμαξι, μπορεις να το αμφισβητισεις σε δικαστηριο ή ακομα και αμεσα κατευθειαν στη τροχαια, λεγοντας πως ΜΑΛΛΟΝ οι συναδελφοι τους εκαναν λαθος στη μετρηση και η κληση πρεπει να ακυρωθει.

επίσης μου φαίνεται ότι η μέτρηση πρέπει να γίνεται σε αρκετα λιγοτερες στροφές από τις σχεδον 4000 που σου είπαν... και σίγουρα οι ...κύριοι αστυνομικοί θα βάλαν το ματζαφλάρι ΜΕΣΑ στην εξάτμιση... πήγαινε σε κανεναν διοικητη και καλό κουράγιο...

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 15:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια....... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατά 99% ο λόγος που σε σταμάτησαν ηταν αυτός:

206kwn έγραψε:
σχολαω εχθες το βραδυ κατα τις 3 η ωρα που λετε απο δουλεια και ειπα να παω να ξεκα***σω με το αυτοκινιτο........ πηγαινοντας λοιπον σπαστος σε ενα δρομο που τετοια ωρα δεν περναει ουτε αρκουδα που κυνηγαει να φαει βλεπω μπροστα ενα φακο να μου κανει νοημα και λεω απο μεσα μο....

αυτή ηταν η αφορμή που σε σταμάτησαν...
αυτό το καταλαβαίνεις?

το ότι σε εγραψαν για ηχορύπανση μάλλον για καλό ειναι...
γιατί αν σε ειχαν γράψει για ταχυτητα θα εκανες Πάσχα χωρίς δίπλωμα...
μάλλον πάλι καλά να λες

υ.γ. πάντως οντως το 127 ειναι εξωφρενικό σαν νουμερο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 15:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια....... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τεσπα,δεν πειραζει για να μην πω δε γ***ται........... μια μερα τσαμπα δουλεια 100 ευρω ας τους αφησουμε να κανουν και αυτοι πασχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ...... το παθημα γινεται μαθημα........... και για αλλη μια φορα sorry στη mod team
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 17:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάνω στην άδεια του αυτοκινήτου γράφει τον θόρυβο που βγάζει το αμάξι σου!

86 db(περίπου) στις 3.750στροφές!οτιδήποτε πάνω από αυτό πέφτει γράψιμο !

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 18:24:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάλι καλά να λες φιλαράκι που σε μετρήσανε με κανονικό μηχάνημα...!!!
Γιατί εμένα βγάλανε ενα κινητό να με μετρήσουν....!!!!!! Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Κι όμως συμβαίνουν....

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 09:09:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά οκ..Φιλαράκι εγώ θα διαφωνήσω με όποιον σου λέει δεν πειράζει..
Πειράζει και δε χρωστάς σε κανέναν μπάτσο τα 100€..
Αν θέλανε να σε μετρήσουνε για ταχύτητα, ας είχαν όργανο να σε μετρήσουν..Αφού δεν είχαν, ας πέρναγες και με 200 από μπροστά τους..Πάει αυτό..
Τώρα για την εξάτμιση, όντως ισχύει αυτά που σου λένε.Τα νούμερα που έβγαλες δεν υπάρχουν για αμάξι..Και αυτό με τον σιγαστήρα δες το αν όντως υπάρχει τέτοια παράμετρος.Πήγαινε και στο τμήμα και πες τα στον Διοικητή ότι θα τους πας δικαστήριο.Δες με ήρεμο τρόπο μήπως τον καλοπιάσεις..

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 01:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To θέμα δυστυχώς είναι πώς θα αποδείξει κατόπιν εορτής ότι έγινε λανθασμένα η μέτρηση...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 10:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρε κύριοι και εγω κακά μαντάτα φερνω!!!109 db 200 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων!!!!!Επίσης μου είπαν οτι για να πάρω πίσω τις πινακίδες, θα πρέπει να αλλαξω εξάτμιση και να πάω στο υπουργείο συγκοινωνιών να μετρήσω το αμάξι και να μου παραχωρήσουν έγκριση ότι ο θόρυβός είναι όσο αναγράφεται στην άδεια,δηλαδή 88db στις 5400. Rolling eyes

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 10:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρης έγραψε:
Καλημέρε κύριοι και εγω κακά μαντάτα φερνω!!!109 db 200 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων!!!!!Επίσης μου είπαν οτι για να πάρω πίσω τις πινακίδες, θα πρέπει να αλλαξω εξάτμιση και να πάω στο υπουργείο συγκοινωνιών να μετρήσω το αμάξι και να μου παραχωρήσουν έγκριση ότι ο θόρυβός είναι όσο αναγράφεται στην άδεια,δηλαδή 88db στις 5400. Rolling eyes

Θα μας πεις και με τί σε μετρήσανε?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 10:56:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
To θέμα δυστυχώς είναι πώς θα αποδείξει κατόπιν εορτής ότι έγινε λανθασμένα η μέτρηση...

Mα απο το ιδιο το αποτελεσμα της μετρησης, το οποιο ειναι υπερβολικα μεγαλο νουμερο για αμαξι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης