Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 10:25:32 Θέμα δημοσίευσης: μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια....... |
|
|
σχολαω εχθες το βραδυ κατα τις 3 η ωρα που λετε απο δουλεια και ειπα να παω να ξεκα***σω με το αυτοκινιτο........ πηγαινοντας λοιπον σπαστος σε ενα δρομο που τετοια ωρα δεν περναει ουτε αρκουδα που κυνηγαει να φαει βλεπω μπροστα ενα φακο να μου κανει νοημα και λεω απο μεσα μου (ωχ τη γα***αμε)...... πεταγεται ενα στρουμφακι******* στο παραθυρο μου και μου λεει (αδεια οδηγησης και αδεια οχηματος) και λεω απο μεσα μου (ωραια δεν ακουστηκε τιποτα ) και δεν προλαβαινω να το πω αυτο και βγαζει ντεσιμπελομετρο και λεω (τωρα π**λο αδειες πινακιδες κτλ κτλ).... μου λεει 3980 στροφες παρακαλω και με το που το λεει αυτο να σου αλλο ενα στρουμφακι(αλλο ενα ******** στο παραθυρο μου και εβλεπε τις στροφες του αυτοκινιτου.............. λεω στο πρωτο στρουμφ λοιπον (τι εδειξε το εργαλειο??? 105db????110db????? και τι μου λεει ρε μαγγες ???????? 127db αλλα επειδη εισαι εδω και δεν εισαι μεσα πατρα θα σου κοψουμε μονο 200 ευρω και εντος 10 ημερων 100 ευρω και φτηνα τη γλιτωσες...... το θεμα μου ειναι ομως οτι κανονικα τα db δεν επρεπε να ειναι κανονικα γυρω στα 85 με 90db τη στιγμη που αυτος που μου εβαλε την εξατμιση μου ειπε οτι δεν θα υπαρχει προβλημα με αστυνομια??????
**post edited / MOD Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kammenos (panagiotis) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 2
Ένταξη: 24 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 447 Τόπος: ΠΑΤΡΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 11:39:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ααααα τι να σου πω!
Πάντως εγω στην θέση σου θα πήγαινα σε αυτόν που βαλα την εξάτμιση και θα τον ρωτούσα τι θόρυβο βγάζει η εξάτμιση .
Και καλά χωρίς να του πω τπτ.Και αν σου πει σε επιτρεπτά όρια του βάζεις στην μαπα τη κλίση.
Αλλά εγω την προηγούμενη φορά που χαμε μαζευτεί δεν άκουσα το ήχο της εξάτμισης πάρα πολύ δυνατό. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 11:58:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κ Α Ο Π Α Κ Α
δηαλδη καλο πασχα
που λενε τα παιδακια οι φιλοι του γκραλλυ στο ΝΤΑΟΥ...
κοινως μη το ψαχνεις...δωρο θελανε τα παιδακια για το πασχα
130ντεσιμπελ παιζει να μη κανει ουτε η φορμουλα1
η κλιμακα στα ντεσιμπελ ειναι λογαριθμικη...
δε ξερω ανα αντεχει το αυτι πανω απο 110 (δε θυμαμαι νουμερο ακριβως ψαξε στο γκουγκλ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 12:01:17 Θέμα δημοσίευσης: Re: μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια....... |
|
|
206kwn έγραψε: | και τι μου λεει ρε μαγγες ???????? 127db...
**post edited / MOD Team |
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάτι κάνουν επίτηδες και καταχρηστικά για να δείχνει το ντεσιμπελόμετρο πολύ περισσότερα!!!!!!!!
Είδες ΠΟΥ έβαλαν το ντεσιμπελόμετρο?????? Πρέπει να το έβαλαν ΜΕΣΑ στην εξάτμηση και επίσης πρέπει να μέτραγαν db C-Weighted!!!!!!!!!!
Οι μετρήσεις θορύβου γίνονται πάντα σε Α-Weighted ρύθμιση (δεν μετράει πολύ χαμηλές συχνότητες) και σε απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρο από την πηγή.
Ξέρεις τι σημαίνει 127db????????!!!!!!!
127db είναι πιο δυνατά από τον θόρυβο του μηχανοστασίου ενός πλοίου, ή από ένα αεροπλάνο σε απογείωση!

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 12:53:31 Θέμα δημοσίευσης: Re: μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια....... |
|
|
η κληση λεει κ καλα 200 ευρω λογω ελειψης σιγαστηρα.... τωρα εγω πειτε μου τι μπορω να κανω για να γλιτωσω εστω και αυτα τα γα****να 100 ευρω???? και εκτος απο αυτο ειδα την παρεμβαση της mod team στο ποστ μου και ηθελα να ζητησω συγνωμη απλα καποια πραγματα με φτανουν στο αμην ρε γα**το και δεν ηθελα να προσβαλλω κανεναν..... επειδη δηλαδη θελουν να παρουν το πασχαλιατικο δωρο τους θα γα***νε εμας που στο κατω κατω δεν ενοχλησαμε κ κανεναν?????? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 12:58:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kammenos έγραψε: | ααααα τι να σου πω!
Πάντως εγω στην θέση σου θα πήγαινα σε αυτόν που βαλα την εξάτμιση και θα τον ρωτούσα τι θόρυβο βγάζει η εξάτμιση .
Και καλά χωρίς να του πω τπτ.Και αν σου πει σε επιτρεπτά όρια του βάζεις στην μαπα τη κλίση.
Αλλά εγω την προηγούμενη φορά που χαμε μαζευτεί δεν άκουσα το ήχο της εξάτμισης πάρα πολύ δυνατό. | ναι ρε φιλε και καθομαι και λεω σκεψου δηλαδη να ειχα βγαλει και τη φουσκα................................ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 14:01:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η μετρηση ηχου κατα το νομο γινεται με πολυ συγκεκριμενο τροπο (τον οποιο δεν θημαμαι αυτη τη στιγμη*)
Κανονικα πρεπει να τον ξερεις (γιατι αλλιως αυτα παθαινεις) και να σιγουρευτεις οτι τον εφαρμοζουν σωστα.
Eπισης, σπο τη στιγμη που αυτο το επιπεδο (127) ειναι υπερφυσικο για αμαξι, μπορεις να το αμφισβητισεις σε δικαστηριο ή ακομα και αμεσα κατευθειαν στη τροχαια, λεγοντας πως ΜΑΛΛΟΝ οι συναδελφοι τους εκαναν λαθος στη μετρηση και η κληση πρεπει να ακυρωθει.
* Νομιζω ειναι σε αποσταση 1 μετρου απο την εξατμιση και σε γωνια περιπου 20 μοιρων (δηλαδη οχι στην ευθεια ακριβως πισω απο την εξατμιση)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 14:16:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Η μετρηση ηχου κατα το νομο γινεται με πολυ συγκεκριμενο τροπο (τον οποιο δεν θημαμαι αυτη τη στιγμη*)
Κανονικα πρεπει να τον ξερεις (γιατι αλλιως αυτα παθαινεις) και να σιγουρευτεις οτι τον εφαρμοζουν σωστα.
* Νομιζω ειναι σε αποσταση 1 μετρου απο την εξατμιση και σε γωνια περιπου 20 μοιρων (δηλαδη οχι στην ευθεια ακριβως πισω απο την εξατμιση) | αυτος εβαλε αυτη τη μα***ια στην ευθεια της εξατμισης περιπου 10 ποντους μακρια... τιποτα δηλαδη σχεδον μεσα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 14:29:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε 206Κwn.....Μήπως θα μπορούσες να γράφεις λίγο πιο ήπια και χωρίς τόσους χαρακτηρισμούς υβριστικούς;
Οι μισές λέξεις απο κάθε δημοσιευσή σου είναι κομμένες....
Ας κρατάμε πάντα ένα πιο καλό επίπεδο....είναι προς όφελος όλων μας...
Εκ της ModTeam
vinman |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 15:30:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | Φίλε 206Κwn.....Μήπως θα μπορούσες να γράφεις λίγο πιο ήπια και χωρίς τόσους χαρακτηρισμούς υβριστικούς;
Οι μισές λέξεις απο κάθε δημοσιευσή σου είναι κομμένες....
Ας κρατάμε πάντα ένα πιο καλό επίπεδο....είναι προς όφελος όλων μας...
Εκ της ModTeam
vinman | αν το επιπεδο του site κρινεται απο τις λεξεις οκ τοτε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
abaleo (stathis) Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)
Ένταξη: 04 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 890 Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 15:42:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Η μετρηση ηχου κατα το νομο γινεται με πολυ συγκεκριμενο τροπο (τον οποιο δεν θημαμαι αυτη τη στιγμη*)
Eπισης, σπο τη στιγμη που αυτο το επιπεδο (127) ειναι υπερφυσικο για αμαξι, μπορεις να το αμφισβητισεις σε δικαστηριο ή ακομα και αμεσα κατευθειαν στη τροχαια, λεγοντας πως ΜΑΛΛΟΝ οι συναδελφοι τους εκαναν λαθος στη μετρηση και η κληση πρεπει να ακυρωθει.
* Νομιζω ειναι σε αποσταση 1 μετρου απο την εξατμιση και σε γωνια περιπου 20 μοιρων (δηλαδη οχι στην ευθεια ακριβως πισω απο την εξατμιση) |
επίσης μου φαίνεται ότι η μέτρηση πρέπει να γίνεται σε αρκετα λιγοτερες στροφές από τις σχεδον 4000 που σου είπαν... και σίγουρα οι ...κύριοι αστυνομικοί θα βάλαν το ματζαφλάρι ΜΕΣΑ στην εξάτμιση... πήγαινε σε κανεναν διοικητη και καλό κουράγιο...
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 15:44:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια....... |
|
|
κατά 99% ο λόγος που σε σταμάτησαν ηταν αυτός:
206kwn έγραψε: | σχολαω εχθες το βραδυ κατα τις 3 η ωρα που λετε απο δουλεια και ειπα να παω να ξεκα***σω με το αυτοκινιτο........ πηγαινοντας λοιπον σπαστος σε ενα δρομο που τετοια ωρα δεν περναει ουτε αρκουδα που κυνηγαει να φαει βλεπω μπροστα ενα φακο να μου κανει νοημα και λεω απο μεσα μο.... |
αυτή ηταν η αφορμή που σε σταμάτησαν...
αυτό το καταλαβαίνεις?
το ότι σε εγραψαν για ηχορύπανση μάλλον για καλό ειναι...
γιατί αν σε ειχαν γράψει για ταχυτητα θα εκανες Πάσχα χωρίς δίπλωμα...
μάλλον πάλι καλά να λες
υ.γ. πάντως οντως το 127 ειναι εξωφρενικό σαν νουμερο...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 15:55:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: μου εκαναν επιδρομη τα στρουμφακια....... |
|
|
τεσπα,δεν πειραζει για να μην πω δε γ***ται........... μια μερα τσαμπα δουλεια 100 ευρω ας τους αφησουμε να κανουν και αυτοι πασχα ...... το παθημα γινεται μαθημα........... και για αλλη μια φορα sorry στη mod team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 17:35:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πάνω στην άδεια του αυτοκινήτου γράφει τον θόρυβο που βγάζει το αμάξι σου!
86 db(περίπου) στις 3.750στροφές!οτιδήποτε πάνω από αυτό πέφτει γράψιμο !
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomakos (Γεράσιμος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V
Ένταξη: 05 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 510
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 18:24:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάλι καλά να λες φιλαράκι που σε μετρήσανε με κανονικό μηχάνημα...!!!
Γιατί εμένα βγάλανε ενα κινητό να με μετρήσουν....!!!!!!
Κι όμως συμβαίνουν....

The italian job.......!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 09:09:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά οκ..Φιλαράκι εγώ θα διαφωνήσω με όποιον σου λέει δεν πειράζει..
Πειράζει και δε χρωστάς σε κανέναν μπάτσο τα 100€..
Αν θέλανε να σε μετρήσουνε για ταχύτητα, ας είχαν όργανο να σε μετρήσουν..Αφού δεν είχαν, ας πέρναγες και με 200 από μπροστά τους..Πάει αυτό..
Τώρα για την εξάτμιση, όντως ισχύει αυτά που σου λένε.Τα νούμερα που έβγαλες δεν υπάρχουν για αμάξι..Και αυτό με τον σιγαστήρα δες το αν όντως υπάρχει τέτοια παράμετρος.Πήγαινε και στο τμήμα και πες τα στον Διοικητή ότι θα τους πας δικαστήριο.Δες με ήρεμο τρόπο μήπως τον καλοπιάσεις..
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 01:43:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To θέμα δυστυχώς είναι πώς θα αποδείξει κατόπιν εορτής ότι έγινε λανθασμένα η μέτρηση...
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Λευτέρης (Λευτέρης) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)
Ένταξη: 25 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 333 Τόπος: Βάρη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 10:28:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρε κύριοι και εγω κακά μαντάτα φερνω!!!109 db 200 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων!!!!!Επίσης μου είπαν οτι για να πάρω πίσω τις πινακίδες, θα πρέπει να αλλαξω εξάτμιση και να πάω στο υπουργείο συγκοινωνιών να μετρήσω το αμάξι και να μου παραχωρήσουν έγκριση ότι ο θόρυβός είναι όσο αναγράφεται στην άδεια,δηλαδή 88db στις 5400. 
1300 8v miniature!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 10:37:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λευτέρης έγραψε: | Καλημέρε κύριοι και εγω κακά μαντάτα φερνω!!!109 db 200 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων!!!!!Επίσης μου είπαν οτι για να πάρω πίσω τις πινακίδες, θα πρέπει να αλλαξω εξάτμιση και να πάω στο υπουργείο συγκοινωνιών να μετρήσω το αμάξι και να μου παραχωρήσουν έγκριση ότι ο θόρυβός είναι όσο αναγράφεται στην άδεια,δηλαδή 88db στις 5400.  |
Θα μας πεις και με τί σε μετρήσανε?
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 10:56:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | To θέμα δυστυχώς είναι πώς θα αποδείξει κατόπιν εορτής ότι έγινε λανθασμένα η μέτρηση... |
Mα απο το ιδιο το αποτελεσμα της μετρησης, το οποιο ειναι υπερβολικα μεγαλο νουμερο για αμαξι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|