PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ρυθμιση Camber - Ακραξόνια Peugeot Sport
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2008, 19:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εναλλακτικα θεωρω οτι στο δικο σου θα ταιριαζε κατι παραπανω απο τελεια η ρυθμιζομενη πισω της whiteline........

Ρυθμιζόμενη τί? Shocked

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2008, 19:43:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα τελικα η πεζο σπορτ το 2 μοιρες το εννοει με τα πιατελακια που λεγαμε παλια.....μου αρεσει που τοτε εκανα θεωριες για να βαλω με αναποδη λογικη τα πιατελακια ωστε να παω το καμπερ απο 2 σε 1.5 μοιρα που ηθελα εγω τοτε Laughing Laughing Laughing

σταυρο ναι οι αυσταλοι εχουν βγαλει πισω εξωτερικη (εξω απο αξονα πιανει) ρυθμιζομενη αντιστρεπτικη...αν ψαξεις εχει ανεβασει παπι φωτος...

αλλα αντιπροσωπο ελλαδα γιοκ Evil

συνέχεια για τις αντιστρεπτικές εδώ
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=251199#251199
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2008, 19:48:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν τα αγγλικά πιατελάκια είναι ίδια με της Γαλλίας (προφανώς) αλλά δείχνει καθαρά το σχέδιο πώς να ανοίξεις καινούργιες τρύπες προς το εσωτερικό στους θόλους για τα αμορτισέρ κατά 2 περίπου πόντους... Αυτό σημαίνει ότι πρέπει κιόλας να μεγαλώσεις την εσωτερική τρύπα του τοπ μαουντ. Φαντάζεσαι μετά να θες να πουλήσεις αμάξι και να το δει αυτό υποψήφιος πελάτης;;;; Laughing Laughing Laughing
(θα μου πεις για όλα τα άλλα που έχουμε κάνει...)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2008, 19:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχουν και ετοιμα τετοια ρυθμιζόμενα τοπμαουντ αν σας ενδιαφέρει...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2008, 20:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως οσοι ασχολουνται με αναρτησεις θεωρουν ως εσχατη λυση τις ρυθμισεις απο πανω σε καμπερ καστερ
για αναρτησεις με γονατο οπως τα περισσοτερα σημερα
καθως πολλα μεγεθη π.χ μπαμπ στιρινγκ
πανε κατα διαολου...

η καλυτερη λυση για λιγο ακομα καμπερ και πολυ καστερ ειναι νεες τρυπες στο πατωμα εκει που πιανουν τα ψαλιδια...εχει δοκιμαστει σε αγωνιστικα χωρις κανενα προβλημα τοσα χρονια σε ημιαξονια ρουλεμαν...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 17:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που είναι τα ακραξόνια μας????? ΟΕΟ????? Rolling eyes

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 17:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετοιμα ψαχνουμε τροπο οικονομικο να επιστρεψουν αθηνα...δευτερα θα τα εχουμε οπως και να εχει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Απρ 2008, 13:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα απο 2000+ με τα ακρα

μπορω να πω οτι το αμαξι μου εχει τσακωθει με την υποστροφη

ειναι απλα αδυνατο να βγαλει μουτρα σε συνδιασμο και με την αναρτηση βεβαια...

και πολυ φοβαμαι οτι στη πιστα θα αρχισω να εχω μικροθεματακια με το κωλο παρολες τις 22αρες

σε φρεναρισμα εγω γνωμη δε μπορω να εχω καθως εβαλα και σερβο με αποτελεσμα να αμαξι να φρεναρει πολυ καλυτερα και το abs να μη μπαινει σχεδον καθολου

καμπερ ειπαμε με τα ακρα παιρνει μια μιση μοιρα
νουμερο που θεωρω οτι ειναι ιδανικο για overall χρηση...

βεβαια εδω τιθεται το θεμα σε αμορτισερ με λεπτο εμβολο γιατι να μη τα στραβωσεις οπως ειχα κανει στα πεζο σπορτ... λυση που μου ειχε δωσει 1παρα κατι μοιρα καμπερ και ειχε στοιχισει 50ευρω το πολυ.
θεωρω οτι ειναι σαφεστατα πιο απλη λυση φτηνη και αποδοτικη αρκει να παιρνουν τα αμορτισερ καμπερωμα. το Bilstein ελεω 40αρι εμβολου δε τα διακινδυνευα...

το γενικο συμπερασμα παντως ειναι οτι το αμαξι ειναι εγκλημα που δεν ειχε μιση με μια μοιρα καμπερ απο το εργοστασιο (οπως τα 106)
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 13:02:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μετα απο 2000+ με τα ακρα

μπορω να πω οτι το αμαξι μου εχει τσακωθει με την υποστροφη

ειναι απλα αδυνατο να βγαλει μουτρα σε συνδιασμο και με την αναρτηση βεβαια...

και πολυ φοβαμαι οτι στη πιστα θα αρχισω να εχω μικροθεματακια με το κωλο παρολες τις 22αρες

Τάκη επειδή είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί η υπερστροφή με τα άκρα, ποια η γνώμη σου να χαμηλώσω τον κώλο 10-15χιλ ταυτόχρονα με την εφαρμογή των άκρων?

Εγώ νομίζω είναι καλή ιδέα. Τι λες?

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 13:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλτα αγορι μου πρωτα τα ακρα και βλεπεις... Wink βασικα δεν αυξανεται η υπερστροφη για να το λεμε σωστα απλα βελτιωνεται η προσφυση μπρος και αναγκαστικα φευγει πρωτα ο κωλος στο οριο...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 13:25:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
βασικα δεν αυξανεται η υπερστροφη για να το λεμε σωστα απλα βελτιωνεται η προσφυση μπρος και αναγκαστικα φευγει πρωτα ο κωλος στο οριο...

εεε αυτό εννούσα.....

Αναλογικά αφού θα αυξηθεί η πρόσφυση μπροστά, πρέπει να χαμηλώσει και πίσω για να βελτιωθεί και εκεί η πρόσφυση.

Να βάλω μεγαλύτερες ράβδους πίσω ΞΕΧΝΑ ΤΟ! Το αυτοκίνητο ήδη είναι πολύ σκληρό με τις 19,5χιλ.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 13:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα δε το συζητω οτι θα βαλεις 20αρες πισω
και ΔΕ ΘΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΚΟΥΦΕΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ

ρωτα και μανθο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 13:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

ρωτα και μανθο Wink

Εγώ σκεφτόμουν να βάλω 18άρες ή 17άρες αν υπάρχουν, μαζί με 23άρα PS...... Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 14:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Εγώ σκεφτόμουν να βάλω 18άρες ή 17άρες αν υπάρχουν, μαζί με 23άρα PS...... Silly

Έχω κάτι ψιλά από το 1.4 16v... Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 17:57:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

ρωτα και μανθο Wink

σκληραίνει αλλά λίγο...
οσο χρειάζεται για να συνδυαστεί με 2~3 κλικ πιο σφικτή ανάρτηση...
η διαφορα στον ελεγχο του πίσω μέρους ειναι αισθητότατη...
για παραπάνω υπάρχουν και 21 και 22 αλλά το κόστος ειναι απίστευτα πολλαπλάσιο (οριακα απαγορευτικο αν δεν εισαι με "χρονόμετρο αναχείρας να μετράς κερδισμένα δευτερόλεπτα"...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 18:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κόστος των 21 ή 22mm είναι 3πλάσιο από αυτές του RC, και όχι απαγορευτικό όπως το χαρακτηρίζεις, κύριε δίλιτρε που δεν λυπάσαι τα 300 ευρώ παραπάνω τον χρόνο για τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 18:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά ότι πεις...
ειναι τελειως διαφορετικό το ενα από το άλλο αλλα προφανώς δεν το καταλαβαίνεις...

μπαι δε γουει οι RC εχουν 90ε οι PS εχουν 380ε (τουλάχιστον εγω αυτές τις τιμές ξέρω)

για κάποιον που δεν το κυνηγάει οι 20άρες ειναι μια χαρα.
για κάποιον που το ψάχνει (ειτε γιατί το αξιοποιεί είτε γιατι ετσι απλά γουστάρει) πάει από 21 και πάνω... (ανάλογα τι εχει κάνει εμπρός)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 18:48:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
μπαι δε γουει οι RC εχουν 90ε οι PS εχουν 380ε (τουλάχιστον εγω αυτές τις τιμές ξέρω)

Τον απίστευτα τρομακτικό κάκιστο κακό σου καιρό Smile

Με χθεσινές τιμές, 115 έχουν οι RC, και 350 έχει ο ντίνος τις PS.

ΓΛΟΥΠ! Beer

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 18:56:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά εχουμε ξεφυγει από το θέμα αλλά τα 115 ειναι πολλά για τις RC (εκτός και αν εχουν αλλάξει οι τιμές, αλλά εμείς από Κονδωρα τις αγοράσαμε σχετικά πρόσφατα κάτω από 100)
τα 350 ειναι καλά

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 21:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
καλά εχουμε ξεφυγει από το θέμα αλλά τα 115 ειναι πολλά για τις RC (εκτός και αν εχουν αλλάξει οι τιμές, αλλά εμείς από Κονδωρα τις αγοράσαμε σχετικά πρόσφατα κάτω από 100)
τα 350 ειναι καλά

Εγώ της είχα πάρει στο αείμνηστο 85€ από κόνδωρα, τα παλιά τα χρόνια, τότε που τις έβαλα και κοροιδεύαν όλοι.
Αχχ έπρεπε να είχα κρατήσει βίντεο...

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Επόμενη
Σελίδα 7 από 13

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης