PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 21:20:28    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος 207rallye. Στα πρωτα διακοσια χλμ. μου αναψε ξαφνικα η ενδειξη antipollution fault. Το πηγα στην αντιπροσωπεια το βαλανε στο διαγνωστικο κ μου ειπανε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι το κανανε διαγραφη. Στα πεντακοσια χλμ. η ενδειξη αναβει ξανα. Πισω παλι στην αντιπροσωπεια αυτη τη φορα μου λενε οτι ειναι ο αισθητηρας αερα του turbo. Το ξανακανουνε διαγραφη κ παραγγελνουν αισθητηρα. Σε τρεις ημερες πηγαινω τον αλλαζουν κ φευγω. Στα εννιακοσια χλμ. κ εκει που ελεγα οτι ολα ειναι ενταξει πλεον κ θα απολαυσω επιτελους το καινουριο μου αυτοκινητο το γνωστο μπιπ ακουγεται παλι κ η ενδειξη ειναι ξανα εκει. Ξανα στην αντιπροσωπεια κ μου λενε οτι το αυτοκινητο πρεπει να μεινει μεσα γιατι αυτο που τους λεει το διαγνωστικο το εχουν αλλαξει κ δεν ξερουν τι φταιει κ πρεπει να το ψαξουν. Φυσικα κ δεν δεχτηκα να μεινει μεσα κ μετα απο φασαρια στειλανε email στην Γαλλια με τα δεδομενα που εβγαζε το διαγνωστικο κ περιμενουμε απαντηση απο τους γαλλους πλεον γιατι εδω εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Α! ξεχασα να σας πω οτι εγινε κ
μια αναβαθμηση εγκεφαλου μηπως αλλα...... Τζιφος. Την τεταρτη θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουνε τι απαντηση τους εχουν δωσει οι Γαλλοι αν δεν τους προλαβω εγω γιατι θα εχει αναψει ξανα παλι η ενδειξη..... Αυτα κ για οτι νεοτερο απο πεμπτη... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 08:33:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ήσουν πουθενά πιο κοντά μας θα σου πρότεινα να βλέπαμε παρέα τον κωδικό βλάβης.

Καμιά φορά το σφάλμα είναι αποτέλεσμα που προέρχεται από διαφορετικό αισθητήρα από αυτόν που αφορά ο κωδικός.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 10:50:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος 207rallye. Στα πρωτα διακοσια χλμ. μου αναψε ξαφνικα η ενδειξη antipollution fault. Το πηγα στην αντιπροσωπεια το βαλανε στο διαγνωστικο κ μου ειπανε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι το κανανε διαγραφη. Στα πεντακοσια χλμ. η ενδειξη αναβει ξανα. Πισω παλι στην αντιπροσωπεια αυτη τη φορα μου λενε οτι ειναι ο αισθητηρας αερα του turbo. Το ξανακανουνε διαγραφη κ παραγγελνουν αισθητηρα. Σε τρεις ημερες πηγαινω τον αλλαζουν κ φευγω. Στα εννιακοσια χλμ. κ εκει που ελεγα οτι ολα ειναι ενταξει πλεον κ θα απολαυσω επιτελους το καινουριο μου αυτοκινητο το γνωστο μπιπ ακουγεται παλι κ η ενδειξη ειναι ξανα εκει. Ξανα στην αντιπροσωπεια κ μου λενε οτι το αυτοκινητο πρεπει να μεινει μεσα γιατι αυτο που τους λεει το διαγνωστικο το εχουν αλλαξει κ δεν ξερουν τι φταιει κ πρεπει να το ψαξουν. Φυσικα κ δεν δεχτηκα να μεινει μεσα κ μετα απο φασαρια στειλανε email στην Γαλλια με τα δεδομενα που εβγαζε το διαγνωστικο κ περιμενουμε απαντηση απο τους γαλλους πλεον γιατι εδω εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Α! ξεχασα να σας πω οτι εγινε κ
μια αναβαθμηση εγκεφαλου μηπως αλλα...... Τζιφος. Την τεταρτη θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουνε τι απαντηση τους εχουν δωσει οι Γαλλοι αν δεν τους προλαβω εγω γιατι θα εχει αναψει ξανα παλι η ενδειξη..... Αυτα κ για οτι νεοτερο απο πεμπτη... Evil

Για πες τους να τσεκαρουνε και τον καταλυτη μηπως ειναι καποιο προβλημα απο εκει. Ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα αλλα σε 307 και κατι του αλλαξαν στον καταλυτη ή κατι τετοιο θα ρωτησω και θα σου πω

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 17:36:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανερχομαι πριν απο την πεμπτη που σας ειπα γιατι η βλαβη επανηλθε. Σημερα το πρωι ξεκινησαμε να παμε μια βολτα μετα απο τριαντα χλμ. τα ιδια κ χειροτερα. Αυτη τη φορα οχι μονο αναψε ξανα η ενδειξη αλλα το αυτοκινητο δεν τραβαει πια. Με πεμπτη δεν μπορει να ξεπερασει τις 3900 στροφες. Οχι turbo δεν υπρχει αλλα δεν ανεβαζει κ στροφες πλεον. Τισ προηγουμενες φορες τουλαχιστον το εκανε στιγμιαια κ αναβε το λαμπακι αλλα τωρα σερνεται το αυτοκινητο. τα εχω παρει πολυ ασχημα κ εχω απογοητευτει πια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 17:42:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον μπήκε σε safe mode
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 17:44:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια απο τις προηγουμενες φορες δεν το εκανε γιατι να το κανει τωρα?
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 17:49:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχιζω να πιστευω οτι τις αλλες φορες απλα το κανανε διαγραφη μεχρι να τα παιξει τελειως γιατι δεν ξερανε τι ειναι ακριβως.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 20:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει πάντοτε η πολιτισμένη επιλογή να τους το φέρεις κολάρο!
Χωρις δυνατότητα διάγνωσης ωστόσο, οι συμβουλές μας είναι από πολύ μέτριες εως εντελώς άχρηστες...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 18:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας ξανα. Σημερα το αυτοκινητο μπηκε ξανα στο συνεργειο κ εχει συνδεθει με Γαλλια online κ ασχολουνται οι Γαλλοι πλεον απο κει. Ο κωδικος της βλαβης εινα reco v4 κ αφορα αισθητηρα αερα πιεσης του turbo κ δεν εχει ξανασυμβει ποτε στην ελλαδα κ τετοια κουραφεξαλα. Εχω μπλεξει κ δεν ξερω ποτε κ αν θα ξεμπλεξω

Έχει επεξεργασθεί από τον/την thesalos στις Τετ 26 Μάρ 2008, 19:16:04, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 18:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι κ να πω θα ναι λιγο....δεν μπορω να το φανταστω να γινετε αυτο σε ολοκαινουριο αμαξι....εδω εμενα την αεροτομη ξεχασε να μου περασει κ εγινε τις που.....ας... κυνηγατο βαλε τις φωνες στην εκθεση με τους καινουριους πελατες....κανε μηνυσεις ζητα αλλο αμαξι...τι εισαι εσυ που θα πας καθε 3 μερες εκει να δουν τι επαθε?δουλεια δεν εχεις?δουλεια βρηκες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 18:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμενω να δω τι θα γινει με τους Γαλλους κ αν δεν βγαλω ακρη θα ακολουθησω τη δικαστικη οδο κ οπου με βγαλει. Ελπιζω να το αποφυγω κ να ειναι η τελευταια φορα. Το αγορασα 24 φεβρουαριου κ σε ενα μηνα εχω παει τοσες φορες στο συνεργειο οσες δεν εχω παει με το alfa romeo 8 χρονια τωρα.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 19:05:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου εισαι πολυ ατυχος.Θα ετυχες καμια μαπα παρτιδα.Ας ελπισουμε οτι δεν εχουν ερθει αλλα προβληματικα στην Ελλαδα.Παντως αν δεν βγαλουν ακρη ουτε οι Γαλλοι πες τους να σου δωσουν καινουριο αυτοκινητο αλλιως δικαστικος.Σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις παντως γρηγορα.

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 19:08:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακαρι. Απ το στομα σου κ στων Γαλλων το αυτι...... Αλλοιως Shoot Shoot Shoot Shoot
Επιστροφή στην κορυφή
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 21:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες το βασικοτερο προβλημα ειναι ενα οτι το μοτερ αυτο δεν εχει καμια σχεση με Peugeot και πως να εχει αφου ειναι κινητηρας εξολοκληρου BMW λογικο ειναι και οι τεχνικοι να μην γνωριζουν ακομη καποιες λεπτομερειες και ιδιως οταν ειναι μια βλαβη που φανερωνεται για πρωτη φορα οριστε ενας πολυ βασικος λογος για καθυστερηση στην επιλυση του προβληματος που αναφερει ποιο πανω ο φιλος. Εγω γελαγα σημερα οταν μου ηρθε για ελεγχο ενα CITROEN CROSSER αφου το μονο που θυμιζει Γαλλικο αμαξι ειναι το σημα τα παντα ειναι Japan μεχρι την τελευταια βιδα φανταστειτε να μου ερθει μια παρομοια βλαβη στο συνεργειο που εργαζομαι θα αντιμετωπιζω τα ιδια προβληματα αφου δεν θα υπαρχει τεχνογνωσια για αμεση λυση βεβαια ολα αυτα μεσα στο χρονο θα αλλαξουνε αλλα ως γνωστον καθε αρχη και δυσκολη πιστευω να ελυσα μερικες αποριες!

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 22:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερεις οτι για να πουλησεις κατι πριν απο ολα τα αλλα πρεπει να μπορεις πρωτα να το υποστηριξεις τεχνικα κ σιγουρα να εκπαιδευτεις κ καταληλα. εκτος αυτου ολα τα διαγνωστικα οταν ερχεται ενα καινουριος κινητηρας φορτωνονται παντα με καινουριο λογισμικο κ με ολες τισ πιθανες βλαβες που μπορει να βγαλει. Εκτος αυτου πριν βγουν στην παραγωγη δοκιμαζονται κ ξερουν τι προβληματα παρουσιαζουν.Στην Ελλαδα ομως μας ενδιαφερει μονο να πουλησουμε. Μηπως ειναι καλυτερα τοτε να το παρω απο την peugeot κ να το παω στην BMW μηπως ξερουν κατι παραπανω? Μην τρελαθουμε κ τελειως..... Ο κινητηρας αυτος κυκλοφορει πανω απο 1 χρονο κ εχει σιγουρα δοκιμασθει αλλο τοσο. Κ αν μπεις στον google κ γραψεις antipoluttion fault θα σου βγαλει δεν ξερω κ εγω ποσες σελιδες στα ελληνικα κ αλλες τοσες σε αλλες γλωσσες. οποτε θα επρεπε να ηταν θεμα ρουτινας κ οχι ταλαιπωριας.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 23:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει δικιο ο thesalos!Απο τη στιγμη που μια αντιπροσωπια βγαζει σε παραγωγη ενα καινουριο μοντελο σημαινει οτι ξερει καλυτερα το αυτοκινητο απο τον καθενα.Και δεν νομιζω οτι απλα περνουν τους κινητηρες απο την BMW και απλα τους κοτσαρουν πανω.Οι μελετες θα εχουν γινει απο κοινου σιγουρα.Και η peugeot και η BMW δεν ειναι αντιπροσωπιες της πλακας.Και αμα δεν βγαζουν ακρη οι Γαλλοι ας φωναξουνε τους Γερμανους.Ειναι δικο τους προβλημα και δυσφημιση για αυτους.Απο τη στιγμη που το εκανε σε ενα αμαξι θα το κανει η το εχει κανει ηδη και σε αλλα. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 23:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι αυτο που λεμε μην σου τυχη κ σενα σου κατσε....
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 00:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα κ χωρις να εχω συγγενεια με το μητσοτακη δεν σας ανεφερα απο την αρχη οτι ολη την εβδομαδα το κυκλοφορει η γυναικα μου κ δεν βγαζει τιποτα. το σαββατοκυριακο που το πιανω στα χερια μου δεν προλαβαινω να βγω εκτος πολης κ μπιπππ. εμφανιζεται. Κ τις επτα φορες που μπηκε μεσα τεσσερα σαββατοκυριακα που περασαν συν δυο μερες αδεια απο τη δουλεια συν 25η Μαρτιου μονο στα ποδια μου το επαθε. Αυτα για να το διασκεδασουμε κ λιγο......
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 08:55:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο μην τους το πεις στην αντιπροσωπεία γιατί ξέρεις τί θα προτείνουν αν δεν βγάλουν άκρη:
Να το οδηγεί μόνο η γυναίκα σου γιατί εσύ κάτι του κάνεις! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 13:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ
android έγραψε:
κυνηγατο βαλε τις φωνες στην εκθεση με τους καινουριους πελατες....κανε μηνυσεις ζητα αλλο αμαξι...τι εισαι εσυ που θα πας καθε 3 μερες εκει να δουν τι επαθε?δουλεια δεν εχεις?δουλεια βρηκες?

και εσύ
thesalos έγραψε:
Περιμενω να δω τι θα γινει με τους Γαλλους κ αν δεν βγαλω ακρη θα ακολουθησω τη δικαστικη οδο κ οπου με βγαλει.

πάρτε φόρα και ξέρετε τι να κάνετε με τα δικαστήρια σας. Απ' έξω από τον χορό, πολλοί χορεύουν. Όταν μπλέξετε με κάποιο δικαστήριο (εύχομαι να μην μπλέξετε ποτέ) και δείτε με τα μάτια σας πως γίνεται το άσπρο μαύρο (όπως και στις ταινίες που βλέπετε) και πάθετε κάτι που θα σας κάνει εύχεστε να μην είχε γίνει το δικαστήριο ΠΟΤΕ, τότε ελάτε και πείτε μου αν θέλετε να ξαναμπλέξετε με δικαστήρια. Smile
Jim_207GT έγραψε:
Παιδες το βασικοτερο προβλημα ειναι ενα οτι το μοτερ αυτο δεν εχει καμια σχεση με Peugeot και πως να εχει αφου ειναι κινητηρας εξολοκληρου BMW λογικο ειναι και οι τεχνικοι να μην γνωριζουν ακομη καποιες λεπτομερειες και ιδιως οταν ειναι μια βλαβη που φανερωνεται για πρωτη φορα οριστε ενας πολυ βασικος λογος για καθυστερηση στην επιλυση του προβληματος που αναφερει ποιο πανω ο φιλος.

Να είσαι σίγουρος πως με τέτοιες γνώσεις, πολλά άτομα από εδώ μέσα θα κάνουν ουρά να τους εξυπηρετήσεις. Να χαίρεσαι το συνεργείο σου Smile
thesalos έγραψε:
Κ αν μπεις στον google κ γραψεις antipoluttion fault θα σου βγαλει δεν ξερω κ εγω ποσες σελιδες στα ελληνικα κ αλλες τοσες σε αλλες γλωσσες. οποτε θα επρεπε να ηταν θεμα ρουτινας κ οχι ταλαιπωριας.

Εσύ πιστεύεις πως η Peugeot λειτουργεί με το google? Στο κάτω κάτω, αν σου βγάλει τόσες σελίδες, κοίτα τες μήπως και δεις τον κωδικό σφάλματος και το διορθώσεις, να μην τους ταλαιπωρείς κιόλας! Laughing

Εν πάσει περιπτώσει, να σοβαρευτούμε λίγο.

Γιώργο (thesalos) επειδή βλέπω είσαι και εσύ Λάρισα και λογικά αυτά που περιγράφεις έγιναν στο συνεργείο της επίσημης αντιπροσωπείας, θα ήθελα αν μπορέσεις να βρεθούμε από κοντά να μιλήσουμε λίγο γιατί το έχεις πάρει κάπως στραβά το θέμα Smile

Για να έχεις μια ένδειξη του τί λαχεία έχουν πέσει εκεί μέσα, είχε πάρει ένα παληκάρι το 207 RC σε μαύρο (ο 1ος στην Λάρισα) και παραπονιόταν γιατί του ανάβει το "Check engine" όταν χτυπάει κόφτη, ενώ είχε γράψει μόλις 200 χλμ κυκλοφορίας του αυτοκινήτου... Rolling eyes Έμεινε μέσα για 1 μήνα (μέχρι να του λύσουν και να ξεψαχνίσουν το κιβώτιο και την καδένα σύμφωνα με την Peugeot Γαλλίας) και από τότε ηρέμησε στις μετακινήσεις του Smile

Δεν γίνεται να έχουμε εμείς πάντα δίκιο. Κάπου θα έχει και η αντιπροσωπεία δίκιο Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης