Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
thesalos (Γιωργος) Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)
Ένταξη: 11 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 326 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 21:20:28 Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE |
|
|
Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος 207rallye. Στα πρωτα διακοσια χλμ. μου αναψε ξαφνικα η ενδειξη antipollution fault. Το πηγα στην αντιπροσωπεια το βαλανε στο διαγνωστικο κ μου ειπανε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι το κανανε διαγραφη. Στα πεντακοσια χλμ. η ενδειξη αναβει ξανα. Πισω παλι στην αντιπροσωπεια αυτη τη φορα μου λενε οτι ειναι ο αισθητηρας αερα του turbo. Το ξανακανουνε διαγραφη κ παραγγελνουν αισθητηρα. Σε τρεις ημερες πηγαινω τον αλλαζουν κ φευγω. Στα εννιακοσια χλμ. κ εκει που ελεγα οτι ολα ειναι ενταξει πλεον κ θα απολαυσω επιτελους το καινουριο μου αυτοκινητο το γνωστο μπιπ ακουγεται παλι κ η ενδειξη ειναι ξανα εκει. Ξανα στην αντιπροσωπεια κ μου λενε οτι το αυτοκινητο πρεπει να μεινει μεσα γιατι αυτο που τους λεει το διαγνωστικο το εχουν αλλαξει κ δεν ξερουν τι φταιει κ πρεπει να το ψαξουν. Φυσικα κ δεν δεχτηκα να μεινει μεσα κ μετα απο φασαρια στειλανε email στην Γαλλια με τα δεδομενα που εβγαζε το διαγνωστικο κ περιμενουμε απαντηση απο τους γαλλους πλεον γιατι εδω εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Α! ξεχασα να σας πω οτι εγινε κ
μια αναβαθμηση εγκεφαλου μηπως αλλα...... Τζιφος. Την τεταρτη θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουνε τι απαντηση τους εχουν δωσει οι Γαλλοι αν δεν τους προλαβω εγω γιατι θα εχει αναψει ξανα παλι η ενδειξη..... Αυτα κ για οτι νεοτερο απο πεμπτη...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 08:33:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν ήσουν πουθενά πιο κοντά μας θα σου πρότεινα να βλέπαμε παρέα τον κωδικό βλάβης.
Καμιά φορά το σφάλμα είναι αποτέλεσμα που προέρχεται από διαφορετικό αισθητήρα από αυτόν που αφορά ο κωδικός.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IAKOVOS (iakovos) Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 173 Τόπος: ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 10:50:24 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE |
|
|
thesalos έγραψε: | Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος 207rallye. Στα πρωτα διακοσια χλμ. μου αναψε ξαφνικα η ενδειξη antipollution fault. Το πηγα στην αντιπροσωπεια το βαλανε στο διαγνωστικο κ μου ειπανε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι το κανανε διαγραφη. Στα πεντακοσια χλμ. η ενδειξη αναβει ξανα. Πισω παλι στην αντιπροσωπεια αυτη τη φορα μου λενε οτι ειναι ο αισθητηρας αερα του turbo. Το ξανακανουνε διαγραφη κ παραγγελνουν αισθητηρα. Σε τρεις ημερες πηγαινω τον αλλαζουν κ φευγω. Στα εννιακοσια χλμ. κ εκει που ελεγα οτι ολα ειναι ενταξει πλεον κ θα απολαυσω επιτελους το καινουριο μου αυτοκινητο το γνωστο μπιπ ακουγεται παλι κ η ενδειξη ειναι ξανα εκει. Ξανα στην αντιπροσωπεια κ μου λενε οτι το αυτοκινητο πρεπει να μεινει μεσα γιατι αυτο που τους λεει το διαγνωστικο το εχουν αλλαξει κ δεν ξερουν τι φταιει κ πρεπει να το ψαξουν. Φυσικα κ δεν δεχτηκα να μεινει μεσα κ μετα απο φασαρια στειλανε email στην Γαλλια με τα δεδομενα που εβγαζε το διαγνωστικο κ περιμενουμε απαντηση απο τους γαλλους πλεον γιατι εδω εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Α! ξεχασα να σας πω οτι εγινε κ
μια αναβαθμηση εγκεφαλου μηπως αλλα...... Τζιφος. Την τεταρτη θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουνε τι απαντηση τους εχουν δωσει οι Γαλλοι αν δεν τους προλαβω εγω γιατι θα εχει αναψει ξανα παλι η ενδειξη..... Αυτα κ για οτι νεοτερο απο πεμπτη...  |
Για πες τους να τσεκαρουνε και τον καταλυτη μηπως ειναι καποιο προβλημα απο εκει. Ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα αλλα σε 307 και κατι του αλλαξαν στον καταλυτη ή κατι τετοιο θα ρωτησω και θα σου πω
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 17:36:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επανερχομαι πριν απο την πεμπτη που σας ειπα γιατι η βλαβη επανηλθε. Σημερα το πρωι ξεκινησαμε να παμε μια βολτα μετα απο τριαντα χλμ. τα ιδια κ χειροτερα. Αυτη τη φορα οχι μονο αναψε ξανα η ενδειξη αλλα το αυτοκινητο δεν τραβαει πια. Με πεμπτη δεν μπορει να ξεπερασει τις 3900 στροφες. Οχι turbo δεν υπρχει αλλα δεν ανεβαζει κ στροφες πλεον. Τισ προηγουμενες φορες τουλαχιστον το εκανε στιγμιαια κ αναβε το λαμπακι αλλα τωρα σερνεται το αυτοκινητο. τα εχω παρει πολυ ασχημα κ εχω απογοητευτει πια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
power (Κώστας) Τρελλαμένο μέλος

207 GT
Ένταξη: 03 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 455 Τόπος: Δράμα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 17:42:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάλλον μπήκε σε safe mode |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 17:44:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καμια απο τις προηγουμενες φορες δεν το εκανε γιατι να το κανει τωρα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 17:49:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αρχιζω να πιστευω οτι τις αλλες φορες απλα το κανανε διαγραφη μεχρι να τα παιξει τελειως γιατι δεν ξερανε τι ειναι ακριβως. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

3008 (ex 207 GT)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 20:00:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχει πάντοτε η πολιτισμένη επιλογή να τους το φέρεις κολάρο!
Χωρις δυνατότητα διάγνωσης ωστόσο, οι συμβουλές μας είναι από πολύ μέτριες εως εντελώς άχρηστες...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 18:00:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σας ξανα. Σημερα το αυτοκινητο μπηκε ξανα στο συνεργειο κ εχει συνδεθει με Γαλλια online κ ασχολουνται οι Γαλλοι πλεον απο κει. Ο κωδικος της βλαβης εινα reco v4 κ αφορα αισθητηρα αερα πιεσης του turbo κ δεν εχει ξανασυμβει ποτε στην ελλαδα κ τετοια κουραφεξαλα. Εχω μπλεξει κ δεν ξερω ποτε κ αν θα ξεμπλεξω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την thesalos στις Τετ 26 Μάρ 2008, 19:16:04, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 18:08:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οτι κ να πω θα ναι λιγο....δεν μπορω να το φανταστω να γινετε αυτο σε ολοκαινουριο αμαξι....εδω εμενα την αεροτομη ξεχασε να μου περασει κ εγινε τις που.....ας... κυνηγατο βαλε τις φωνες στην εκθεση με τους καινουριους πελατες....κανε μηνυσεις ζητα αλλο αμαξι...τι εισαι εσυ που θα πας καθε 3 μερες εκει να δουν τι επαθε?δουλεια δεν εχεις?δουλεια βρηκες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 18:39:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περιμενω να δω τι θα γινει με τους Γαλλους κ αν δεν βγαλω ακρη θα ακολουθησω τη δικαστικη οδο κ οπου με βγαλει. Ελπιζω να το αποφυγω κ να ειναι η τελευταια φορα. Το αγορασα 24 φεβρουαριου κ σε ενα μηνα εχω παει τοσες φορες στο συνεργειο οσες δεν εχω παει με το alfa romeo 8 χρονια τωρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 19:05:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου εισαι πολυ ατυχος.Θα ετυχες καμια μαπα παρτιδα.Ας ελπισουμε οτι δεν εχουν ερθει αλλα προβληματικα στην Ελλαδα.Παντως αν δεν βγαλουν ακρη ουτε οι Γαλλοι πες τους να σου δωσουν καινουριο αυτοκινητο αλλιως δικαστικος.Σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις παντως γρηγορα.
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 19:08:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μακαρι. Απ το στομα σου κ στων Γαλλων το αυτι...... Αλλοιως  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim_207GT (Jim) Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 157
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 21:18:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδες το βασικοτερο προβλημα ειναι ενα οτι το μοτερ αυτο δεν εχει καμια σχεση με Peugeot και πως να εχει αφου ειναι κινητηρας εξολοκληρου BMW λογικο ειναι και οι τεχνικοι να μην γνωριζουν ακομη καποιες λεπτομερειες και ιδιως οταν ειναι μια βλαβη που φανερωνεται για πρωτη φορα οριστε ενας πολυ βασικος λογος για καθυστερηση στην επιλυση του προβληματος που αναφερει ποιο πανω ο φιλος. Εγω γελαγα σημερα οταν μου ηρθε για ελεγχο ενα CITROEN CROSSER αφου το μονο που θυμιζει Γαλλικο αμαξι ειναι το σημα τα παντα ειναι Japan μεχρι την τελευταια βιδα φανταστειτε να μου ερθει μια παρομοια βλαβη στο συνεργειο που εργαζομαι θα αντιμετωπιζω τα ιδια προβληματα αφου δεν θα υπαρχει τεχνογνωσια για αμεση λυση βεβαια ολα αυτα μεσα στο χρονο θα αλλαξουνε αλλα ως γνωστον καθε αρχη και δυσκολη πιστευω να ελυσα μερικες αποριες!
207 GT με τρελή πίεση!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 22:36:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξερεις οτι για να πουλησεις κατι πριν απο ολα τα αλλα πρεπει να μπορεις πρωτα να το υποστηριξεις τεχνικα κ σιγουρα να εκπαιδευτεις κ καταληλα. εκτος αυτου ολα τα διαγνωστικα οταν ερχεται ενα καινουριος κινητηρας φορτωνονται παντα με καινουριο λογισμικο κ με ολες τισ πιθανες βλαβες που μπορει να βγαλει. Εκτος αυτου πριν βγουν στην παραγωγη δοκιμαζονται κ ξερουν τι προβληματα παρουσιαζουν.Στην Ελλαδα ομως μας ενδιαφερει μονο να πουλησουμε. Μηπως ειναι καλυτερα τοτε να το παρω απο την peugeot κ να το παω στην BMW μηπως ξερουν κατι παραπανω? Μην τρελαθουμε κ τελειως..... Ο κινητηρας αυτος κυκλοφορει πανω απο 1 χρονο κ εχει σιγουρα δοκιμασθει αλλο τοσο. Κ αν μπεις στον google κ γραψεις antipoluttion fault θα σου βγαλει δεν ξερω κ εγω ποσες σελιδες στα ελληνικα κ αλλες τοσες σε αλλες γλωσσες. οποτε θα επρεπε να ηταν θεμα ρουτινας κ οχι ταλαιπωριας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 23:14:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχει δικιο ο thesalos!Απο τη στιγμη που μια αντιπροσωπια βγαζει σε παραγωγη ενα καινουριο μοντελο σημαινει οτι ξερει καλυτερα το αυτοκινητο απο τον καθενα.Και δεν νομιζω οτι απλα περνουν τους κινητηρες απο την BMW και απλα τους κοτσαρουν πανω.Οι μελετες θα εχουν γινει απο κοινου σιγουρα.Και η peugeot και η BMW δεν ειναι αντιπροσωπιες της πλακας.Και αμα δεν βγαζουν ακρη οι Γαλλοι ας φωναξουνε τους Γερμανους.Ειναι δικο τους προβλημα και δυσφημιση για αυτους.Απο τη στιγμη που το εκανε σε ενα αμαξι θα το κανει η το εχει κανει ηδη και σε αλλα. 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 23:36:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι αυτο που λεμε μην σου τυχη κ σενα σου κατσε.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 00:16:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικα κ χωρις να εχω συγγενεια με το μητσοτακη δεν σας ανεφερα απο την αρχη οτι ολη την εβδομαδα το κυκλοφορει η γυναικα μου κ δεν βγαζει τιποτα. το σαββατοκυριακο που το πιανω στα χερια μου δεν προλαβαινω να βγω εκτος πολης κ μπιπππ. εμφανιζεται. Κ τις επτα φορες που μπηκε μεσα τεσσερα σαββατοκυριακα που περασαν συν δυο μερες αδεια απο τη δουλεια συν 25η Μαρτιου μονο στα ποδια μου το επαθε. Αυτα για να το διασκεδασουμε κ λιγο...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

3008 (ex 207 GT)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 08:55:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μόνο μην τους το πεις στην αντιπροσωπεία γιατί ξέρεις τί θα προτείνουν αν δεν βγάλουν άκρη:
Να το οδηγεί μόνο η γυναίκα σου γιατί εσύ κάτι του κάνεις! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2008, 13:36:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εσύ
android έγραψε: | κυνηγατο βαλε τις φωνες στην εκθεση με τους καινουριους πελατες....κανε μηνυσεις ζητα αλλο αμαξι...τι εισαι εσυ που θα πας καθε 3 μερες εκει να δουν τι επαθε?δουλεια δεν εχεις?δουλεια βρηκες? |
και εσύ
thesalos έγραψε: | Περιμενω να δω τι θα γινει με τους Γαλλους κ αν δεν βγαλω ακρη θα ακολουθησω τη δικαστικη οδο κ οπου με βγαλει. |
πάρτε φόρα και ξέρετε τι να κάνετε με τα δικαστήρια σας. Απ' έξω από τον χορό, πολλοί χορεύουν. Όταν μπλέξετε με κάποιο δικαστήριο (εύχομαι να μην μπλέξετε ποτέ) και δείτε με τα μάτια σας πως γίνεται το άσπρο μαύρο (όπως και στις ταινίες που βλέπετε) και πάθετε κάτι που θα σας κάνει εύχεστε να μην είχε γίνει το δικαστήριο ΠΟΤΕ, τότε ελάτε και πείτε μου αν θέλετε να ξαναμπλέξετε με δικαστήρια.
Jim_207GT έγραψε: | Παιδες το βασικοτερο προβλημα ειναι ενα οτι το μοτερ αυτο δεν εχει καμια σχεση με Peugeot και πως να εχει αφου ειναι κινητηρας εξολοκληρου BMW λογικο ειναι και οι τεχνικοι να μην γνωριζουν ακομη καποιες λεπτομερειες και ιδιως οταν ειναι μια βλαβη που φανερωνεται για πρωτη φορα οριστε ενας πολυ βασικος λογος για καθυστερηση στην επιλυση του προβληματος που αναφερει ποιο πανω ο φιλος. |
Να είσαι σίγουρος πως με τέτοιες γνώσεις, πολλά άτομα από εδώ μέσα θα κάνουν ουρά να τους εξυπηρετήσεις. Να χαίρεσαι το συνεργείο σου
thesalos έγραψε: | Κ αν μπεις στον google κ γραψεις antipoluttion fault θα σου βγαλει δεν ξερω κ εγω ποσες σελιδες στα ελληνικα κ αλλες τοσες σε αλλες γλωσσες. οποτε θα επρεπε να ηταν θεμα ρουτινας κ οχι ταλαιπωριας. |
Εσύ πιστεύεις πως η Peugeot λειτουργεί με το google? Στο κάτω κάτω, αν σου βγάλει τόσες σελίδες, κοίτα τες μήπως και δεις τον κωδικό σφάλματος και το διορθώσεις, να μην τους ταλαιπωρείς κιόλας!
Εν πάσει περιπτώσει, να σοβαρευτούμε λίγο.
Γιώργο (thesalos) επειδή βλέπω είσαι και εσύ Λάρισα και λογικά αυτά που περιγράφεις έγιναν στο συνεργείο της επίσημης αντιπροσωπείας, θα ήθελα αν μπορέσεις να βρεθούμε από κοντά να μιλήσουμε λίγο γιατί το έχεις πάρει κάπως στραβά το θέμα
Για να έχεις μια ένδειξη του τί λαχεία έχουν πέσει εκεί μέσα, είχε πάρει ένα παληκάρι το 207 RC σε μαύρο (ο 1ος στην Λάρισα) και παραπονιόταν γιατί του ανάβει το "Check engine" όταν χτυπάει κόφτη, ενώ είχε γράψει μόλις 200 χλμ κυκλοφορίας του αυτοκινήτου... Έμεινε μέσα για 1 μήνα (μέχρι να του λύσουν και να ξεψαχνίσουν το κιβώτιο και την καδένα σύμφωνα με την Peugeot Γαλλίας) και από τότε ηρέμησε στις μετακινήσεις του
Δεν γίνεται να έχουμε εμείς πάντα δίκιο. Κάπου θα έχει και η αντιπροσωπεία δίκιο 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|