PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Βελτίωση του 206 1,6 8ν
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
andreas206 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT,1.4 5 door

Ένταξη: 30 Ιαν 2003
Τόπος: Χαλκίδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 11:03:04    Θέμα δημοσίευσης: Απόψεις για τον 1.6 8Valve... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Diavasa ena palaiotero dimosievma gia allagi kinhthra kai pragmatika exeplagin!
Oloi prosanatolizontai stin apktisi toy 2,0 apo Gti ade kai oi ligotero oneiropoloi ston 1,6 16V apo Rallye h apo 206 XS,cc...
Sad
Prosopiki ektimish gia ola afta einai h topothetisi toy 1,6 8V,aftoy toy tapeinoy kinithra poy ean den proerxetai apo rallye kai bgazei ta oyk oliga 105 HP alla pithanon einai skismenos mexri ta karter,bgazei 90 HP AKSIOPISTA!!! xvris tsipakia,exatmiseis,filtra kai alles m...
Xvria i timi toy...
Den xreiazetai na ksefragiasteis gia na ton apoktiseis kai oyte kan pleksoyda den xreiazetai n'allakseis.
Isos i pio endiaferoysa metatropi gia 1,1 kai giati oxi kai gia 1,4...
Efoson ton topothethseis apo ekei kai pera thn psachneis gia peraitero alogakia.
To thema einai oti to aytokinito tha metamorphothei xvris ta diafora specialakia amfibolis poiothtas kai aksiopistias.

206 4ever
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 12:21:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: Apopseis gia ton 1,6 8Valve... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

andreas206 έγραψε:

Σωστά, είναι πολύ καλή λύση. Μήπως ξέρεις τιμή στο περίπου;

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 12:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια επειδη το εχω ψαξει το θεμα εκτενεστερα,εχω να σας πω το εξεις .Κοιταξτε στο τοπικ που λεει μετατροπη απο 8V σε 16 V.
Εσυ Πετρο πρεπει να το εχεις δει και να εχεις διαβασει αναλυτικοτερα τις ενεργειες μου πανω στο θεμα.
Τελος παντων θα σας αναφερω το εξης.Το 1600 8v το μονο που μπορεις να κανεις για καλο πειραγμα και αξιοπηστο ειναι να κανεις την μηχανη Kitcar απο PEUGEOTSPORT.Δηλαδη.......
Αλλαζεις μπιελες-στροφαλο-πιστονια-εγκεφαλο-και αν χρειαζετε πλεξουδα-και εκκεντροφορους κατευθειαν απο Γαλλια και μαζι με αυτα το κερασακι της τουρτας ενα τετραπεταλουδο συστημα εισαγωγης μαζι με την σκουπα που δινει η μαμα PEUGEOTSPORT.Ετσι ναι θα κανεις καλη δουλεια,αλλα.......
Αν βαλεις εκκεντροφορο μονο απο το εμποριο θα θες και αλλαγη παλι τα πιστονια με σφυριλατα λογο οτι αυτα εχουν πατουρες για τις βαλβιδες (αυτα τιμη κοντα στα 850 ευρο),θα θες πλανισμα κεφαλης για αυξηση συμπιεσης,αλλιως ο εκκεντροφορος δεν δουλευει,(θα παει χειροτερα χωρις συμπιεση),χωρια που δεν θα βρισκεις προγραμμα με τιποτα για να δουλεψει σωστα.Αρα αν κανεις το σωστο και το κανεις KITCAR θα παει καπου στα 170 αλογα (Περιπου σαν του κυριου Μαραβελη που τρεχει στο πανελληνιο+κατι παραπανω λογο κυβικων,δηλαδη στα 170 οπως ειπα).Βεβαια αυτα ειναι τα Maximum αλογα.Και καποια ανοιποψιαστη στιγμη θα σκασει μυτη απο πισω καποιος σαν τον φιλο μου τον Ντανι που εχει τα ιδια αλογα μονο με εκκεντροφορο και θα ιδρωσεις να τον ξεκωλησεις απο πισω.Τρελαινεσε μετα ή δεν τρελαινεσε........ Question Question

Οποτε μηπως καλυτερα να δωσεις αλλα 100.000δρχ παραπανω και να παρεις μια 16 βαλβιδη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 13:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Παιδια επειδη το εχω ψαξει το θεμα εκτενεστερα,εχω να σας πω το εξεις .Κοιταξτε στο τοπικ που λεει μετατροπη απο 8V σε 16 V.
Εσυ Πετρο πρεπει να το εχεις δει και να εχεις διαβασει αναλυτικοτερα τις ενεργειες μου πανω στο θεμα.
Τελος παντων θα σας αναφερω το εξης.Το 1600 8v το μονο που μπορεις να κανεις για καλο πειραγμα και αξιοπηστο ειναι να κανεις την μηχανη Kitcar απο PEUGEOTSPORT.Δηλαδη.......
Αλλαζεις μπιελες-στροφαλο-πιστονια-εγκεφαλο-και αν χρειαζετε πλεξουδα-και εκκεντροφορους κατευθειαν απο Γαλλια και μαζι με αυτα το κερασακι της τουρτας ενα τετραπεταλουδο συστημα εισαγωγης μαζι με την σκουπα που δινει η μαμα PEUGEOTSPORT.Ετσι ναι θα κανεις καλη δουλεια,αλλα.......
Αν βαλεις εκκεντροφορο μονο απο το εμποριο θα θες και αλλαγη παλι τα πιστονια με σφυριλατα λογο οτι αυτα εχουν πατουρες για τις βαλβιδες (αυτα τιμη κοντα στα 850 ευρο),θα θες πλανισμα κεφαλης για αυξηση συμπιεσης,αλλιως ο εκκεντροφορος δεν δουλευει,(θα παει χειροτερα χωρις συμπιεση),χωρια που δεν θα βρισκεις προγραμμα με τιποτα για να δουλεψει σωστα.Αρα αν κανεις το σωστο και το κανεις KITCAR θα παει καπου στα 170 αλογα (Περιπου σαν του κυριου Μαραβελη που τρεχει στο πανελληνιο+κατι παραπανω λογο κυβικων,δηλαδη στα 170 οπως ειπα).Βεβαια αυτα ειναι τα Maximum αλογα.Και καποια ανοιποψιαστη στιγμη θα σκασει μυτη απο πισω καποιος σαν τον φιλο μου τον Ντανι που εχει τα ιδια αλογα μονο με εκκεντροφορο και θα ιδρωσεις να τον ξεκωλησεις απο πισω.Τρελαινεσε μετα ή δεν τρελαινεσε........ Question Question

Οποτε μηπως καλυτερα να δωσεις αλλα 100.000δρχ παραπανω και να παρεις μια 16 βαλβιδη Wink

ουτως ή αλλιως ιδρωνουν ακομα και οι αρκετα γληγοροι για να μου ξεκολησουν!!χεχεχεχε!!!! Evil Twisted evil Evil Twisted evil Evil Twisted evil Wink Wink
α νικο ειμαι πολυ γκαντεμης.χθες ειχα παει βολτιτσα με ενα φιλαρακι -οδηγουσε αυτος αν και φανατικος 'Ιταλος'- και επεσα ακουσον ακουσον
1)σε ενα ασπρο nissan sunny 2.0 GTI-R turbo με 260 αλογα στον τροχο.
2)σε ενα μπλε σκουρο seat ibiza χωρις διακριτικα και body kit με 250 τουρμπισια αλογα.
ευτυχως το εμπειρο ματι τα εκοψε και απεφυγα δυσαρεστες καταστασεις για την ψυχικη μου ηρεμια!!
(ωραια το εθεσα ετσι????)
πολυ δυνατα αυτοκινητα!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 13:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να πω και κατι για τον 8V κινητηρα:ολες οι εταιριες προχωραν σε κατασκευη 16,20 και γενικως πολυβαλβιδων κινητηρων.η προοδος και οι κατασκευαστες δειχνουν τον δρομο και αυτος ειναι στους πολυβαλβιδους κινητηρες.
ο 8V ηταν καλος κινητηρας επιδοσεων για την εποχη του.μιλαμε παντα για ατμοσφαιρα γιατι αν μιλησουμε για turbo οτι κινητηρας και να ειναι μπορει να αποδωσει ειτε εχει 8 ειτε εχει 16 βαλβιδες.εξαρταται απο το μεγεθος της τουρμπινας!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 13:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντανι μην τρελαθουμε κιολας............ Shocked Shocked Shocked

Ειπαμε εχεις γκαζι αλλα μην το ξεφτιλιζεις κιολας.......... Wink

Βεβαια το σιγουρο ειναι οτι τα εν λογο αυτοκινητα αν πηγαινανε να σε πιασουν σε στροφες θα τα ξεκολαγαμε απο το απεναντι χαντακι-ντουβαρι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 16:41:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Πολλά τα λεφτά Νίκο.....Αν ήθελα τόσα γκάζια, θα έπαιρνα Honda!

Το σκεπτικό μου ήταν κερδίσω λίγο σε δύναμη για να κάνω μια προσπέραση με ασφάλεια, να μην 'ψοφάει' το αυτοκίνητο όταν φορτωθεί κλπ,κλπ. Ήδη από τα 60 άλογα, στα 90 του 1.6 8v, η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη και ίσως μετά να μην ακολουθούν οι αναρτήσεις και τα φρένα.

Τέλοσπάντων, για τα 1.1 και 1.4 που θέλουν απλώς αξιοπρεπείς επιδόσεις, ο 1.6 με τα 90 άλογα είναι καλή λύση, ώστε να μην χρειαστεί να πειράξεις τίποτα άλλο.

Με το νόμο, τι γίνεται;

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 17:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσυ BTS παλι καλα να λες που εισαι και λιγοτερα κιλα.....
Τι τιμες παιζουν για εναν 1,6 8V ?
Tι αλλο χρειαζεται αλλαγη εκτος απο μοτερ?
Ποσο υπολογιζετε το τελικο κοστος?

Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 18:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ο 8βαλβιδος ειναι φοβερος κινητηρας και τρομερα αξιοπιστος, και μην νομιζεται, οι διαφορες οι μεγαλες απο τον 16βαλιδο φαινονται στην 3η. το προβλημα δεν ειναι ποσο κανει αλλα το ποσο δυσκολο ειναι να τον βρεις!!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 21:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Εσυ BTS παλι καλα να λες που εισαι και λιγοτερα κιλα.....

Αυτό σκέφτομαι και παρηγοριέμαι...

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 23:16:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω οτι η τοποθέτηση του 1.6 105 ΗΡ, σε 1100 είναι και πολύ καλή λύση, γιατί μην ξεχνάμε την έλλειψη αντιστρεπτικών λόγω κόστους στο συγκεκριμένο μοντέλο.
Τα λεφτά που γλυτώνεις από τον κινητήρα, τα δίνεις τελικά στο στήσιμο του αυτοκινήτου...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 01:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Δεν νομίζω οτι η τοποθέτηση του 1.6 105 ΗΡ, σε 1100 είναι και πολύ καλή λύση, γιατί μην ξεχνάμε την έλλειψη αντιστρεπτικών λόγω κόστους στο συγκεκριμένο μοντέλο.
Τα λεφτά που γλυτώνεις από τον κινητήρα, τα δίνεις τελικά στο στήσιμο του αυτοκινήτου...

Ετσι και αλλιως καλο ειναι το αυτοκινητο να ειναι σωστα στημενο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 02:52:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Το δικό μου ήρθε από το εργοστάσιο με μπροστινή αντιστρεπτική 21mm
(το rallye έχει 22mm...) και πίσω 18mm, ίδια με του AX GT, χεχε! Very happy
Και είναι και από τα λίγα τετραμπούλονα 106 1100!

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
andreas206 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT,1.4 5 door

Ένταξη: 30 Ιαν 2003
Τόπος: Χαλκίδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: Apopseis gia ton 1,6 8Valve... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
andreas206 έγραψε:

Σωστά, είναι πολύ καλή λύση. Μήπως ξέρεις τιμή στο περίπου;

Δεν νομίζω να κοστίζει παραπάνω από 300 χιλιάρικα.
Δεδομένου ότι αυτός που θα στον πουλήσει θα κρατήσει την πλεξούδα του για ενθύμιο(εφόσον είναι ίδια με του 1,4) οποιοδήποτε ποσό παραπάνω θα ήταν υπερβολική.
Αν υποθέσουμε ότι τον τοποθετούμε τώρα και ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ τι γίνεται στον έλεγχο του ΚΤΕΟ εφόσον οπτικά τουλάχιστον είναι ίδιος οπτικά με τον 1,4;
Ξέρει κανείς;
Παλαιότερα είχα ακούσει για κάτι "μαστόρια" που χτυπούσαν τα παλιά σου νούμερα πάνω και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Υπάρχει κάτι τέτοιο;
Όποιος ξέρει ας απαντήσει...

206 4ever
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρηκα 1,6 8ν εδω στη Λαρισα με 300,000 δραχμες! το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να ξεκληδωσει το imompilazer (σωστα το εγραψα?) Αλλα εαν με ενδειαφερει να τον αποκτησω μου ειπε...κατι θα γινει!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαααααα...
Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω το "δεκαεξαβάλβιδο διαμάντι"...
Και άν έχω κ@υλες, του πετάω επάνω ένα τούρμπο και το φτάνω στα 180 ΗΡ απλά...
Αλλά. όπως είπα και σε άλλο topic, "λεφτά να έχεις και όλα γίνονται"...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:55:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Βρηκα 1,6 8ν εδω στη Λαρισα με 300,000 δραχμες! το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να ξεκληδωσει το imompilazer (σωστα το εγραψα?) Αλλα εαν με ενδειαφερει να τον αποκτησω μου ειπε...κατι θα γινει!

imobiliser

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 13:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
alxdr74 έγραψε:

imobiliser

immobiliser Very happy

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 14:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H λυση του 1.6 8ν ειναι η καλυτερη για αντικατασταση του 1.1 ή 1.4 και ο ιδιοκτητης του δεν θελει περισσοτερα αλογα.
Επισης βρισκεται πιο ευκολα απο το 16ν.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 14:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγελη αν ειναι να βαλεις TURBO στο PEUGEOT καλυτερα μην κανεις τιποτα Wink Χαλας τον χαρακτηρα του μετα.Αν ειναι για τετραπεταλουδο πρωχορα.

Οσο για δηλωσεις και κτεο τα εχουμε αναφερει παραπανω και σε αλλα τοπικ αναλυτηκα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης