PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Μασκα 207 Sport
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 22 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 13:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι ακριβως να κανω δηλαδή?που να παω να το βγαλουν?να το παω για βαψιμο σε μπογιατζη?γιατι να το βγαλω εγω δυσκολα δεν καταπιανομαι με τετοια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 13:52:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
Tι ακριβως να κανω δηλαδή?που να παω να το βγαλουν?να το παω για βαψιμο σε μπογιατζη?γιατι να το βγαλω εγω δυσκολα δεν καταπιανομαι με τετοια.

σιγα μην πας και σε ελαιοχρωματιστη W00t αποφασισες τι θες να κανεις η οχι?αποφασισε αρχικα και μετα η θα πας σε μια αντιπροσωπεια θα σκασεις οσα σου πουν και θα βαλεις την μαμα η θα πας σε ενα φανοποιο(αφου δεν καταπιανεσαι με τετοια) θα του πεις τι θες να κανεις και θα το κανει αυτος.τωρα αν θες να βαλεις σιτα (με τις κυψελες) θα πρεπει να πας να την παρεις και να δωσεις και αυτην στο φανοποιο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 15:48:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτομαι να παω για βαψιμο αυτην την μαυρη που εχει επανω, θα την κανει ολη την δουλεια αυτος ε?μετα δεν πιστευω να ξεφλουδισει ....τι λετε?βασικα αμα το παω το πρωι θα το παρω το μεσημερι?
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 16:21:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μία ερώτηση, που μπορούμε να βρούμε(στην Ελλάδα) την μεταλική γρίλια για την μάσκα?

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 16:42:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχει κάτω από 200 ευρώ άβαφη... πάρ' την Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 21:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μαμισια της peugeot πλαστικια δεν ειναι και βαμμενη χρωμιο.???η δικια μου ειναι μαυρη.μου αρεσει η χρωμιομενη δεν ξερω τι να κανω λετε να την βαψω?η δεν αξιζει?καινουργια ποσο να κανει?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 21:27:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
καινουργια ποσο να κανει?

Είναι σε 2 κομμάτια !
Πάνω 07414QE -> 86 ευρω
Κάτω 07414QG -> 123 ευρω
Εργασία -> 44 ευρω

Σε όλα αυτά δεν έχει ΦΠΑ και έκπτωση !
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 12:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
natic21 έγραψε:
καινουργια ποσο να κανει?

Είναι σε 2 κομμάτια !
Πάνω 07414QE -> 86 ευρω
Κάτω 07414QG -> 123 ευρω
Εργασία -> 44 ευρω

Σε όλα αυτά δεν έχει ΦΠΑ και έκπτωση !

Αναφέρεσαι στην σίτα να υποθέσω.... Αν ναι, από που την βρίσκουμε?

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 13:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
Η μαμισια της peugeot πλαστικια δεν ειναι και βαμμενη χρωμιο.???η δικια μου ειναι μαυρη.μου αρεσει η χρωμιομενη δεν ξερω τι να κανω λετε να την βαψω?η δεν αξιζει?καινουργια ποσο να κανει?

ΟΧΙ στην σήτα, στις ασημένιες γρίλιες του 207 . . . . σε αντικατάσταση των μαύρων !

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fynos στις Δευ 18 Φεβ 2008, 16:23:05, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 16:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάρα πολυ όμορφη "κατασκευή" συνολικα...
Wink Wink Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 18:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:

δεν ειναι χρωμιο.... ειναι γκρι πλαστικο...
απ οτι ειχα ρωτηση δεν βαφεται βγαινει ετσι....
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 22:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα ναι στη Peugeot δεν βαφεται, αφου περιλαμβανει περισσοτερο κοπο και λιγοτερα λεφτα... Ειναι δηνατον ?
Γιατι να δεχτουν να στη βαψουν ενω μπορουν να σου τη πουλησουν ετοιμη και ακριβοτερα ?
Δεν ειναι οτι δεν μπορουν, απλα δεν τους βολευει να απασχολησουν προσωπικο και χρονο ωστε εσυ να γλυτωσεις 200-300 ευρω.
Εντομεταξυ δεν ξερω σε ποια Peugeot απευθηνθικες, αλλα ειδικα LION και κατι τετοιες (μεγαλες αντιπροσωπιες εννοω), δεν προκειτε να το κανουν γιατι εχουν τοσο φορτο εργασιας που απλα δεν θελουννα ασχολιθουν με κατι τετοιο.

Αλλα ειναι τοοοοσο απλο...
Αμα κατεβασεις τη γρυλια στη βαφω κ'εγω τζαμπα !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 22:19:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα όταν μου βάψανε τους προφυλακτήρες (τους 407 look) πήγα και την σίτα και την βάψανε μαζί, στην επίσημη αντιπροσωπεία.

Αν έχει λίγο μυαλό ο φανοποιός, στην επίσημη αντιπροσωπεία, θα κοιτάξει να βάλει το βάψιμο της σίτας στον φούρνο την στιγμή που θα έχει κάποιο άλλο αντικείμενο με ίδιο χρώμα μέσα για να γλιτώσει χρόνο και υλικά Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 22:58:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι εγω πολυ απλα σας λεω οτι η γριλια ποθ χει gt rc sport pack λενε οτι δεν ειναι βαμενη ειναι ετσι το πλαστικο λεει ασημι δεν εχει πεσει μπογια πανω...οπως ειναι η απλη μαυρη ετσι βγαινει κ αυτη ασημι...
αλλα σιγουρα δενα αξιζει γιατι το sport pack παει 650 ευρω κ εχει βαμενα πλαινα- γριλια- ζαντες αλουμινιου- αυτοματο αναμα φωτων/υαλοκαθαριστηρων κ 1-2 λεπτομερις που δε θυμαμαι...
κ συ να δωσεις 300 μονο για την γριλια δεν ειναι μλκ? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 17:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Εμένα όταν μου βάψανε τους προφυλακτήρες (τους 407 look) πήγα και την σίτα και την βάψανε μαζί, στην επίσημη αντιπροσωπεία.

Αν έχει λίγο μυαλό ο φανοποιός, στην επίσημη αντιπροσωπεία, θα κοιτάξει να βάλει το βάψιμο της σίτας στον φούρνο την στιγμή που θα έχει κάποιο άλλο αντικείμενο με ίδιο χρώμα μέσα για να γλιτώσει χρόνο και υλικά Wink

Ναι, εσυ τους πηγες κ'ενα προφυλακτηρα για βαψημο, οχι απλα μια σιτα.
Και παλι, λεω οτι εξαρταται απο την αντιπροσωπεια αν θα το κανει ή οχι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 18:16:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

Αν δωσεις 300 μονο για την γριλια δεν ειναι μλκ? Laughing

Πολύ απλά μπορεί να αισθανθείς αργότερα την ανάγκη να βελτιώσεις αισθητικά το αυτοκίνητο σου, για εκείνη την στιγμή μπορεί τα 650 euro να έχουν περάσει το όριο σου κατά πολύ δεν παύει να μπορείς να βάλεις μια πινελιά ανανέωσης μετά με 200 ευρω (με την έκπτωση από Peugeot τόσο βγαίνει)
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 22:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
android έγραψε:

Αν δωσεις 300 μονο για την γριλια δεν ειναι μλκ? Laughing

Πολύ απλά μπορεί να αισθανθείς αργότερα την ανάγκη να βελτιώσεις αισθητικά το αυτοκίνητο σου, για εκείνη την στιγμή μπορεί τα 650 euro να έχουν περάσει το όριο σου κατά πολύ δεν παύει να μπορείς να βάλεις μια πινελιά ανανέωσης μετά με 200 ευρω (με την έκπτωση από Peugeot τόσο βγαίνει)

με αυτη την λογικη θα βαζα μια after market σιτα ...ετσι για να κανω ενα 207 διαφορετικο οχι να ναι παλι μαμα...
Επιστροφή στην κορυφή
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Φεβ 2008, 21:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

πήγες την μαμα την μαυρη και σου την βαψανε ασημι??ποσο καιρο εχει ?εχεις τιποτα ξεφλουδισματα και τετοια?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 10:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
πήγες την μαμα την μαυρη και σου την βαψανε ασημι??ποσο καιρο εχει ?εχεις τιποτα ξεφλουδισματα και τετοια?

Όχι, αγόρασα με 15 ευρώ ένα κομμάτι μεγάλο (που περίσσεψε και επαρκούσε για τα προβολάκια) και βάφτηκε μάυρη. Ξεφλουδίσματα είχα την πρώτη φορά, διότι δεν την είχαν ασταρώσει την σίτα πριν το βάψιμο με αποτέλεσμα να μην πιάσει η μπογιά. Την δεύτερη φορά, έγινε και το αστάρωμα και δεν είχα κανένα πρόβλημα ξεφλουδίσματος Smile

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 15:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι γιατι (πιθανοτατα) η σιτα ηταν αλουμινενια, και στο αλουμινιο το χρωμα δεν "πιανει" καλα μονο του, θελει ασταρι πρωτα.

Αααα, και να προσθεσω την αλλη μεγαλη κοροϊδια... Αυτη με τις σιτες.
Πας και παιρνεις μια "μαρκας" και τη χρυσοπληρωνεις (50- 60-70 ευρω) ενω βρισκεις ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδες (με το μετρο κιολας) σε καταστηματα σιδηρικων-εργαλειων, σε φυσιολογικοτατες τιμες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης