Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
natic21 (Nikos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207
Ένταξη: 22 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 31
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 13:41:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tι ακριβως να κανω δηλαδή?που να παω να το βγαλουν?να το παω για βαψιμο σε μπογιατζη?γιατι να το βγαλω εγω δυσκολα δεν καταπιανομαι με τετοια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 283 Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 13:52:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
natic21 έγραψε: | Tι ακριβως να κανω δηλαδή?που να παω να το βγαλουν?να το παω για βαψιμο σε μπογιατζη?γιατι να το βγαλω εγω δυσκολα δεν καταπιανομαι με τετοια. |
σιγα μην πας και σε ελαιοχρωματιστη αποφασισες τι θες να κανεις η οχι?αποφασισε αρχικα και μετα η θα πας σε μια αντιπροσωπεια θα σκασεις οσα σου πουν και θα βαλεις την μαμα η θα πας σε ενα φανοποιο(αφου δεν καταπιανεσαι με τετοια) θα του πεις τι θες να κανεις και θα το κανει αυτος.τωρα αν θες να βαλεις σιτα (με τις κυψελες) θα πρεπει να πας να την παρεις και να δωσεις και αυτην στο φανοποιο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 15:48:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σκεφτομαι να παω για βαψιμο αυτην την μαυρη που εχει επανω, θα την κανει ολη την δουλεια αυτος ε?μετα δεν πιστευω να ξεφλουδισει ....τι λετε?βασικα αμα το παω το πρωι θα το παρω το μεσημερι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mez (Isidοros) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye
Ένταξη: 15 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 306 Τόπος: Αθήνα Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 16:21:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και μία ερώτηση, που μπορούμε να βρούμε(στην Ελλάδα) την μεταλική γρίλια για την μάσκα?

"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 21:20:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η μαμισια της peugeot πλαστικια δεν ειναι και βαμμενη χρωμιο.???η δικια μου ειναι μαυρη.μου αρεσει η χρωμιομενη δεν ξερω τι να κανω λετε να την βαψω?η δεν αξιζει?καινουργια ποσο να κανει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 21:27:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
natic21 έγραψε: | καινουργια ποσο να κανει? |
Είναι σε 2 κομμάτια !
Πάνω 07414QE -> 86 ευρω
Κάτω 07414QG -> 123 ευρω
Εργασία -> 44 ευρω
Σε όλα αυτά δεν έχει ΦΠΑ και έκπτωση ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mez (Isidοros) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye
Ένταξη: 15 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 306 Τόπος: Αθήνα Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 12:15:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | natic21 έγραψε: | καινουργια ποσο να κανει? |
Είναι σε 2 κομμάτια !
Πάνω 07414QE -> 86 ευρω
Κάτω 07414QG -> 123 ευρω
Εργασία -> 44 ευρω
Σε όλα αυτά δεν έχει ΦΠΑ και έκπτωση ! |
Αναφέρεσαι στην σίτα να υποθέσω.... Αν ναι, από που την βρίσκουμε?
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 13:36:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
natic21 έγραψε: | Η μαμισια της peugeot πλαστικια δεν ειναι και βαμμενη χρωμιο.???η δικια μου ειναι μαυρη.μου αρεσει η χρωμιομενη δεν ξερω τι να κανω λετε να την βαψω?η δεν αξιζει?καινουργια ποσο να κανει? |
ΟΧΙ στην σήτα, στις ασημένιες γρίλιες του 207 . . . . σε αντικατάσταση των μαύρων !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fynos στις Δευ 18 Φεβ 2008, 16:23:05, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 16:17:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πάρα πολυ όμορφη "κατασκευή" συνολικα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 18:48:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
natic21 έγραψε: | Η μαμισια της peugeot πλαστικια δεν ειναι και βαμμενη χρωμιο.???η δικια μου ειναι μαυρη.μου αρεσει η χρωμιομενη δεν ξερω τι να κανω λετε να την βαψω?η δεν αξιζει?καινουργια ποσο να κανει? |
δεν ειναι χρωμιο.... ειναι γκρι πλαστικο...
απ οτι ειχα ρωτηση δεν βαφεται βγαινει ετσι.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 22:12:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα ναι στη Peugeot δεν βαφεται, αφου περιλαμβανει περισσοτερο κοπο και λιγοτερα λεφτα... Ειναι δηνατον ?
Γιατι να δεχτουν να στη βαψουν ενω μπορουν να σου τη πουλησουν ετοιμη και ακριβοτερα ?
Δεν ειναι οτι δεν μπορουν, απλα δεν τους βολευει να απασχολησουν προσωπικο και χρονο ωστε εσυ να γλυτωσεις 200-300 ευρω.
Εντομεταξυ δεν ξερω σε ποια Peugeot απευθηνθικες, αλλα ειδικα LION και κατι τετοιες (μεγαλες αντιπροσωπιες εννοω), δεν προκειτε να το κανουν γιατι εχουν τοσο φορτο εργασιας που απλα δεν θελουννα ασχολιθουν με κατι τετοιο.
Αλλα ειναι τοοοοσο απλο...
Αμα κατεβασεις τη γρυλια στη βαφω κ'εγω τζαμπα !!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 22:19:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα όταν μου βάψανε τους προφυλακτήρες (τους 407 look) πήγα και την σίτα και την βάψανε μαζί, στην επίσημη αντιπροσωπεία.
Αν έχει λίγο μυαλό ο φανοποιός, στην επίσημη αντιπροσωπεία, θα κοιτάξει να βάλει το βάψιμο της σίτας στον φούρνο την στιγμή που θα έχει κάποιο άλλο αντικείμενο με ίδιο χρώμα μέσα για να γλιτώσει χρόνο και υλικά 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 22:58:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι εγω πολυ απλα σας λεω οτι η γριλια ποθ χει gt rc sport pack λενε οτι δεν ειναι βαμενη ειναι ετσι το πλαστικο λεει ασημι δεν εχει πεσει μπογια πανω...οπως ειναι η απλη μαυρη ετσι βγαινει κ αυτη ασημι...
αλλα σιγουρα δενα αξιζει γιατι το sport pack παει 650 ευρω κ εχει βαμενα πλαινα- γριλια- ζαντες αλουμινιου- αυτοματο αναμα φωτων/υαλοκαθαριστηρων κ 1-2 λεπτομερις που δε θυμαμαι...
κ συ να δωσεις 300 μονο για την γριλια δεν ειναι μλκ?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 17:25:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Εμένα όταν μου βάψανε τους προφυλακτήρες (τους 407 look) πήγα και την σίτα και την βάψανε μαζί, στην επίσημη αντιπροσωπεία.
Αν έχει λίγο μυαλό ο φανοποιός, στην επίσημη αντιπροσωπεία, θα κοιτάξει να βάλει το βάψιμο της σίτας στον φούρνο την στιγμή που θα έχει κάποιο άλλο αντικείμενο με ίδιο χρώμα μέσα για να γλιτώσει χρόνο και υλικά  |
Ναι, εσυ τους πηγες κ'ενα προφυλακτηρα για βαψημο, οχι απλα μια σιτα.
Και παλι, λεω οτι εξαρταται απο την αντιπροσωπεια αν θα το κανει ή οχι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 18:16:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: |
Αν δωσεις 300 μονο για την γριλια δεν ειναι μλκ?  |
Πολύ απλά μπορεί να αισθανθείς αργότερα την ανάγκη να βελτιώσεις αισθητικά το αυτοκίνητο σου, για εκείνη την στιγμή μπορεί τα 650 euro να έχουν περάσει το όριο σου κατά πολύ δεν παύει να μπορείς να βάλεις μια πινελιά ανανέωσης μετά με 200 ευρω (με την έκπτωση από Peugeot τόσο βγαίνει) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Φεβ 2008, 22:16:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | android έγραψε: |
Αν δωσεις 300 μονο για την γριλια δεν ειναι μλκ?  |
Πολύ απλά μπορεί να αισθανθείς αργότερα την ανάγκη να βελτιώσεις αισθητικά το αυτοκίνητο σου, για εκείνη την στιγμή μπορεί τα 650 euro να έχουν περάσει το όριο σου κατά πολύ δεν παύει να μπορείς να βάλεις μια πινελιά ανανέωσης μετά με 200 ευρω (με την έκπτωση από Peugeot τόσο βγαίνει) |
με αυτη την λογικη θα βαζα μια after market σιτα ...ετσι για να κανω ενα 207 διαφορετικο οχι να ναι παλι μαμα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Φεβ 2008, 21:29:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Εμένα όταν μου βάψανε τους προφυλακτήρες (τους 407 look) πήγα και την σίτα και την βάψανε μαζί, στην επίσημη αντιπροσωπεία.
Αν έχει λίγο μυαλό ο φανοποιός, στην επίσημη αντιπροσωπεία, θα κοιτάξει να βάλει το βάψιμο της σίτας στον φούρνο την στιγμή που θα έχει κάποιο άλλο αντικείμενο με ίδιο χρώμα μέσα για να γλιτώσει χρόνο και υλικά  |
πήγες την μαμα την μαυρη και σου την βαψανε ασημι??ποσο καιρο εχει ?εχεις τιποτα ξεφλουδισματα και τετοια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 10:52:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
natic21 έγραψε: | πήγες την μαμα την μαυρη και σου την βαψανε ασημι??ποσο καιρο εχει ?εχεις τιποτα ξεφλουδισματα και τετοια? |
Όχι, αγόρασα με 15 ευρώ ένα κομμάτι μεγάλο (που περίσσεψε και επαρκούσε για τα προβολάκια) και βάφτηκε μάυρη. Ξεφλουδίσματα είχα την πρώτη φορά, διότι δεν την είχαν ασταρώσει την σίτα πριν το βάψιμο με αποτέλεσμα να μην πιάσει η μπογιά. Την δεύτερη φορά, έγινε και το αστάρωμα και δεν είχα κανένα πρόβλημα ξεφλουδίσματος 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 15:15:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι γιατι (πιθανοτατα) η σιτα ηταν αλουμινενια, και στο αλουμινιο το χρωμα δεν "πιανει" καλα μονο του, θελει ασταρι πρωτα.
Αααα, και να προσθεσω την αλλη μεγαλη κοροϊδια... Αυτη με τις σιτες.
Πας και παιρνεις μια "μαρκας" και τη χρυσοπληρωνεις (50- 60-70 ευρω) ενω βρισκεις ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδες (με το μετρο κιολας) σε καταστηματα σιδηρικων-εργαλειων, σε φυσιολογικοτατες τιμες.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|