PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT Παράθυρο Οδηγού - Συνοδηγού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 21:50:06    Θέμα δημοσίευσης: 207 GT Παράθυρο Οδηγού - Συνοδηγού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παίδες απο την πρώτη μέρα που το πείρα τον Σεπτεμβρη έκανε ένα αρκετά δυνατό ΚΡΑΚ όταν έκλεινε το τζάμι και του οδηγού και του συνοδηγού. Το πήγα τοτε και μου άλαξαν λάστιχα στις πόρτες παρόλο που εγώ έλεγα οτι ακούγετε σαν μέσα από την πόρτα ακριβώς στο κέντρο της. Μετα τα λάστιχα το έιχε ξανα κάνει, αλλά ελάχιστες φορές. Μην πολυ λογώ πάπαλα σήμερα το τζάμι του οδηγού και ευτυχός κλειστό. Τί λέτε να παίζει γρύλος, μοτεράκι ή η κουρτίνα 3 ?????

Και κάτι άλλο μην ανοίγω τώρα άλλο thread. Ο κεντρικός καθρέπτης μου βγάζει και αυτός ενα μικρό θόρυβο κρικ-κρικ μόλις πίανω το πλάστικο που έιναι οι αισθητήρες και το κουνάω (Του ρίχνω και καμια ψιλή αμα μου σπάει τα νεύρα Twisted evil ) σταματάει. Καμια ιδέα γιαυτό??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 23:39:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τον καθρευτη λιγο σπρει γρασσου ισως...στην μπιλια του...μπορει να κανει κ σιλικονης δεν ξερω ας πει καποιος τι ειναι καλυτερο..
για το τζαμι πηγενε το κ 100 φορες στην πεζο...κ τσικ να ακους
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giorgio207 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 1.6 sport pack

Ένταξη: 30 Σεπ 2006
Τόπος: N.ΣΜΥΡΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 01:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν φίλε, είχα το ίδιο πρόβλημα στο παράθυρο του συνοδηγού. Το πήγα στην Dakar και το γνώριζαν το πρόβλημα. Είναι μια λάθος τοποθετημένη βίδα μέσα στον μηχανισμό. Μου έβγαλαν την ταπετσαρία και μου το διόρθωσαν αμέσως. Βγήκαν πολλά αμάξια έτσι από το εργοστάσιο μου είπαν. Από τότε κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα.

etoimasou na xa8w...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nick207 (NΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιαν 2008
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2008, 12:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα!!Στο παράθυρο του οδηγού λίγο πριν κλείσει τελείως κάνει ένα δυνατό θόρυβο.Θα το πάω να το δουν και θα σας πω.
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2008, 14:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχες δίκιο φίλε Γίωργο και σε ευχαριστώ. Μόνο που στην περίπτωση μου η μη αντιμετώπιση του προβλήματος όταν το είχα πει (από την πρώτη μέρα που το πείρα) επέφερε ζημιά στο γρύλο ο οποίος και αντικαταστάθηκε φυσικά εντός εγγύησης. Όσοι κάτοχοι 207 ακούν εναν ήχο λίγο πριν κλείσουν τα παράθυρα να επιμένετε να σας ανοίξουν την πόρτα και να ελένξουν τον μηχανισμό. Πέρασαν και οι μαγουλάδες να δώ τι άλλη παιδική ασθένια θα μου βγάλει. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 22:13:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το απογευμα το παραθυρο του οδηγου παρεδωσε το πνευμα του. οποτε μπαινω και εγω σε αυτην την λιστα......
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 23:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πώ τώρα για τις αντιπροσωπίες...... Πάλι θόρυβος απο το παράθυρο του οδηγού, πάλι αυτό το ανατριχιαστικό ΚΡΑΚ λιγο πριν κλείσει και να φανταστείτε οτι το πήγα στα κεντρικά της LION στο Κηφισσό για καλύτερα τρομάρα μου. Καλά κανένας σοβαρός επαγγελματίας σε αυτήν τη χώρα υπάρχει??
Επιστροφή στην κορυφή
baden (baden)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207gt

Ένταξη: 30 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 18:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Είχες δίκιο φίλε Γίωργο και σε ευχαριστώ. Μόνο που στην περίπτωση μου η μη αντιμετώπιση του προβλήματος όταν το είχα πει (από την πρώτη μέρα που το πείρα) επέφερε ζημιά στο γρύλο ο οποίος και αντικαταστάθηκε φυσικά εντός εγγύησης. Όσοι κάτοχοι 207 ακούν εναν ήχο λίγο πριν κλείσουν τα παράθυρα να επιμένετε να σας ανοίξουν την πόρτα και να ελένξουν τον μηχανισμό. Πέρασαν και οι μαγουλάδες να δώ τι άλλη παιδική ασθένια θα μου βγάλει. Very happy

ακριβως το ιδιο προβλημα μονο που μου το εκανε και τη στιγμη που το κατεβαζα δηλ 3 ποντους κατω .Τωρα μετα απο 1 μηνα μουγκα .ΕΦΤΙΑΞΕ?!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 21:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακάρι αλλά δεν νομίζω. Εμένα έρχετε και φεύγει ο θόρυβος(προφανός ανάλογα με τις λακούβες που ΔΕΝ μπόρεσα να αποφύγω Shocked ) απλά βαριέμαι να ξαναπάω το αμάξι σε άσχετους ανθρώπους που θα μου πουν πάλι οτι το έφτιαξαν(για τρίτη φορά). Τελικά αυτή η χώρα πετάει με τον αυτόματο.... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 11:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ μενα εχει αρχησει κ ακουγεται του οδηγου ...βεβεα σε καμια πειπτωση δεν ακουγεται δυνατος θορυβος κ ενοχλη αλλα εχει αλλο ηχο το ενα αλλο το αλλο
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 20:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σήμερα πήγα να βάλω φιμέ στα μπροστά τα παράθυρα !
ο τύπος δεν βγάζει τίποτα από την πόρτα τα περνάει κατευθείαν !
βάζει το πρώτο οκ !πάει να βάλει το δεύτερο τσούπ κάθεται στραβά!
Question Question Question Question Question
μα γιατί έκατσε στραβά ????? κ μου το πετάει ααααα έκαστε το παράθυρο κ το πιάνει με το χέρι ενώ ήταν μισό κατεβασμένο κ το παράθυρο πάει πάνω κάτω σαν λατέρνα! Shocked Shocked Shocked
10 ημερών αμάξι ρε με 1.600 χιλιόμετρα την τρέλα μου !είναι δυνατόν!

αυτός μου είπε ότι μάλλον έχει φύγει ο ένας λυγουλατόρος δεν είναι τίποτα μου λέει πάνε στην αντιπροσωπεία να στο κάνουν κ αν το φυμέ δεν είναι στα κέντρα του έλα να σε βάλω άλλο !

λέτε να πάω στην αντιπροσωπεία κ να αρχίσουν τις π@π@ριές κ που ξέρουμε τι έκανε αυτός κλπ κλπ?

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 21:29:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παλι μια μερα καθως πηγα να το ανεβασω το παραθυρο εκανε τα εξης..
1ον ανεβαινε με το καθε πατημα μονο 5 εκατοστα περιπου κ μετα για να το ανεβασω κ αλλο επρεπε να το πατησω ξανα το κουμπι... Ενω κανονικα θα επρεπε να ανεβει με τη μια..
2ον δεν λειτουργουσε το κουμπι στη δευτερη σκαλα που το πατας μια φορα κ ανεβαινει τα παραθυρο μεχρι πανω.. Παλι ανεβαινε για 5 εκατοστα κ μετα επρεπε να το πατησω ξανα..
2 φορες μου ετυχε.. Εχει περιπου 2 βδομαδες να μου το κανει.. Θα το παω στη Λιον να το δουνε μαζι με το σερβις χρονου..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 07:50:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GeoMel έγραψε:
Εμενα παλι μια μερα καθως πηγα να το ανεβασω το παραθυρο εκανε τα εξης..
1ον ανεβαινε με το καθε πατημα μονο 5 εκατοστα περιπου κ μετα για να το ανεβασω κ αλλο επρεπε να το πατησω ξανα το κουμπι... Ενω κανονικα θα επρεπε να ανεβει με τη μια..
2ον δεν λειτουργουσε το κουμπι στη δευτερη σκαλα που το πατας μια φορα κ ανεβαινει τα παραθυρο μεχρι πανω.. Παλι ανεβαινε για 5 εκατοστα κ μετα επρεπε να το πατησω ξανα..
2 φορες μου ετυχε.. Εχει περιπου 2 βδομαδες να μου το κανει.. Θα το παω στη Λιον να το δουνε μαζι με το σερβις χρονου..

Αν διαβάσεις στο manual, θα δεις που γράφει ότι όταν το τζάμι βρει εμπόδιο, σταματάει αυτόματα για να μην προκληθεί ζημιά.
Αυτό σημαίνει ότι το τζάμι σου δυσκολεύεται να κινηθεί, ίσως κολλάει κάπου, κ γι' αυτό το λόγο σταματάει...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
soulis_dc (Σούλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16V) (2006)

Ένταξη: 04 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 21:52:12    Θέμα δημοσίευσης: Παράθυρο οδηγού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="makis106"][quote="GeoMel"]Εμενα παλι μια μερα καθως πηγα να το ανεβασω το παραθυρο εκανε τα εξης..

Aυτό εμένα μου το κάνει πολύ συχνά και κάνω βάσει του εγχειριδίου το reset, δηλαδή στην τελείως επάνω θέση κρατάω πατημένο το πλήκτρο ανόδου για 5 sec. Μετά στρώνει.
Το θέμα είναι γιατί το εμφανίζει τόσο συχνά ?

Η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να μοιράζεται
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης