Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 21:50:06 Θέμα δημοσίευσης: 207 GT Παράθυρο Οδηγού - Συνοδηγού |
|
|
Λοιπόν παίδες απο την πρώτη μέρα που το πείρα τον Σεπτεμβρη έκανε ένα αρκετά δυνατό ΚΡΑΚ όταν έκλεινε το τζάμι και του οδηγού και του συνοδηγού. Το πήγα τοτε και μου άλαξαν λάστιχα στις πόρτες παρόλο που εγώ έλεγα οτι ακούγετε σαν μέσα από την πόρτα ακριβώς στο κέντρο της. Μετα τα λάστιχα το έιχε ξανα κάνει, αλλά ελάχιστες φορές. Μην πολυ λογώ πάπαλα σήμερα το τζάμι του οδηγού και ευτυχός κλειστό. Τί λέτε να παίζει γρύλος, μοτεράκι ή η κουρτίνα 3 ?????
Και κάτι άλλο μην ανοίγω τώρα άλλο thread. Ο κεντρικός καθρέπτης μου βγάζει και αυτός ενα μικρό θόρυβο κρικ-κρικ μόλις πίανω το πλάστικο που έιναι οι αισθητήρες και το κουνάω (Του ρίχνω και καμια ψιλή αμα μου σπάει τα νεύρα ) σταματάει. Καμια ιδέα γιαυτό?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 23:39:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για τον καθρευτη λιγο σπρει γρασσου ισως...στην μπιλια του...μπορει να κανει κ σιλικονης δεν ξερω ας πει καποιος τι ειναι καλυτερο..
για το τζαμι πηγενε το κ 100 φορες στην πεζο...κ τσικ να ακους |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giorgio207 (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 1.6 sport pack
Ένταξη: 30 Σεπ 2006 Δημοσιεύσεις: 33 Τόπος: N.ΣΜΥΡΝΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 01:36:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν φίλε, είχα το ίδιο πρόβλημα στο παράθυρο του συνοδηγού. Το πήγα στην Dakar και το γνώριζαν το πρόβλημα. Είναι μια λάθος τοποθετημένη βίδα μέσα στον μηχανισμό. Μου έβγαλαν την ταπετσαρία και μου το διόρθωσαν αμέσως. Βγήκαν πολλά αμάξια έτσι από το εργοστάσιο μου είπαν. Από τότε κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα.
etoimasou na xa8w... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nick207 (NΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 24 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2008, 12:13:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα!!Στο παράθυρο του οδηγού λίγο πριν κλείσει τελείως κάνει ένα δυνατό θόρυβο.Θα το πάω να το δουν και θα σας πω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2008, 14:19:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είχες δίκιο φίλε Γίωργο και σε ευχαριστώ. Μόνο που στην περίπτωση μου η μη αντιμετώπιση του προβλήματος όταν το είχα πει (από την πρώτη μέρα που το πείρα) επέφερε ζημιά στο γρύλο ο οποίος και αντικαταστάθηκε φυσικά εντός εγγύησης. Όσοι κάτοχοι 207 ακούν εναν ήχο λίγο πριν κλείσουν τα παράθυρα να επιμένετε να σας ανοίξουν την πόρτα και να ελένξουν τον μηχανισμό. Πέρασαν και οι μαγουλάδες να δώ τι άλλη παιδική ασθένια θα μου βγάλει.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KouKou (Stefanos) Μέλος

207 GT/saxo 1.1
Ένταξη: 11 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 192 Τόπος: Θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 22:13:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σημερα το απογευμα το παραθυρο του οδηγου παρεδωσε το πνευμα του. οποτε μπαινω και εγω σε αυτην την λιστα...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 23:35:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι να πώ τώρα για τις αντιπροσωπίες...... Πάλι θόρυβος απο το παράθυρο του οδηγού, πάλι αυτό το ανατριχιαστικό ΚΡΑΚ λιγο πριν κλείσει και να φανταστείτε οτι το πήγα στα κεντρικά της LION στο Κηφισσό για καλύτερα τρομάρα μου. Καλά κανένας σοβαρός επαγγελματίας σε αυτήν τη χώρα υπάρχει?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
baden (baden) Μόλις έγραψα

207gt
Ένταξη: 30 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 25
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 18:38:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: | Είχες δίκιο φίλε Γίωργο και σε ευχαριστώ. Μόνο που στην περίπτωση μου η μη αντιμετώπιση του προβλήματος όταν το είχα πει (από την πρώτη μέρα που το πείρα) επέφερε ζημιά στο γρύλο ο οποίος και αντικαταστάθηκε φυσικά εντός εγγύησης. Όσοι κάτοχοι 207 ακούν εναν ήχο λίγο πριν κλείσουν τα παράθυρα να επιμένετε να σας ανοίξουν την πόρτα και να ελένξουν τον μηχανισμό. Πέρασαν και οι μαγουλάδες να δώ τι άλλη παιδική ασθένια θα μου βγάλει.  |
ακριβως το ιδιο προβλημα μονο που μου το εκανε και τη στιγμη που το κατεβαζα δηλ 3 ποντους κατω .Τωρα μετα απο 1 μηνα μουγκα .ΕΦΤΙΑΞΕ?!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 21:09:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μακάρι αλλά δεν νομίζω. Εμένα έρχετε και φεύγει ο θόρυβος(προφανός ανάλογα με τις λακούβες που ΔΕΝ μπόρεσα να αποφύγω ) απλά βαριέμαι να ξαναπάω το αμάξι σε άσχετους ανθρώπους που θα μου πουν πάλι οτι το έφτιαξαν(για τρίτη φορά). Τελικά αυτή η χώρα πετάει με τον αυτόματο....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 11:59:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κ μενα εχει αρχησει κ ακουγεται του οδηγου ...βεβεα σε καμια πειπτωση δεν ακουγεται δυνατος θορυβος κ ενοχλη αλλα εχει αλλο ηχο το ενα αλλο το αλλο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 20:23:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σήμερα πήγα να βάλω φιμέ στα μπροστά τα παράθυρα !
ο τύπος δεν βγάζει τίποτα από την πόρτα τα περνάει κατευθείαν !
βάζει το πρώτο οκ !πάει να βάλει το δεύτερο τσούπ κάθεται στραβά!
μα γιατί έκατσε στραβά ????? κ μου το πετάει ααααα έκαστε το παράθυρο κ το πιάνει με το χέρι ενώ ήταν μισό κατεβασμένο κ το παράθυρο πάει πάνω κάτω σαν λατέρνα!
10 ημερών αμάξι ρε με 1.600 χιλιόμετρα την τρέλα μου !είναι δυνατόν!
αυτός μου είπε ότι μάλλον έχει φύγει ο ένας λυγουλατόρος δεν είναι τίποτα μου λέει πάνε στην αντιπροσωπεία να στο κάνουν κ αν το φυμέ δεν είναι στα κέντρα του έλα να σε βάλω άλλο !
λέτε να πάω στην αντιπροσωπεία κ να αρχίσουν τις π@π@ριές κ που ξέρουμε τι έκανε αυτός κλπ κλπ?
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GeoMel Νέος χρήστης

Peugeot 207GT
Ένταξη: 18 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 73 Τόπος: θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 21:29:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα παλι μια μερα καθως πηγα να το ανεβασω το παραθυρο εκανε τα εξης..
1ον ανεβαινε με το καθε πατημα μονο 5 εκατοστα περιπου κ μετα για να το ανεβασω κ αλλο επρεπε να το πατησω ξανα το κουμπι... Ενω κανονικα θα επρεπε να ανεβει με τη μια..
2ον δεν λειτουργουσε το κουμπι στη δευτερη σκαλα που το πατας μια φορα κ ανεβαινει τα παραθυρο μεχρι πανω.. Παλι ανεβαινε για 5 εκατοστα κ μετα επρεπε να το πατησω ξανα..
2 φορες μου ετυχε.. Εχει περιπου 2 βδομαδες να μου το κανει.. Θα το παω στη Λιον να το δουνε μαζι με το σερβις χρονου.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 07:50:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GeoMel έγραψε: | Εμενα παλι μια μερα καθως πηγα να το ανεβασω το παραθυρο εκανε τα εξης..
1ον ανεβαινε με το καθε πατημα μονο 5 εκατοστα περιπου κ μετα για να το ανεβασω κ αλλο επρεπε να το πατησω ξανα το κουμπι... Ενω κανονικα θα επρεπε να ανεβει με τη μια..
2ον δεν λειτουργουσε το κουμπι στη δευτερη σκαλα που το πατας μια φορα κ ανεβαινει τα παραθυρο μεχρι πανω.. Παλι ανεβαινε για 5 εκατοστα κ μετα επρεπε να το πατησω ξανα..
2 φορες μου ετυχε.. Εχει περιπου 2 βδομαδες να μου το κανει.. Θα το παω στη Λιον να το δουνε μαζι με το σερβις χρονου.. |
Αν διαβάσεις στο manual, θα δεις που γράφει ότι όταν το τζάμι βρει εμπόδιο, σταματάει αυτόματα για να μην προκληθεί ζημιά.
Αυτό σημαίνει ότι το τζάμι σου δυσκολεύεται να κινηθεί, ίσως κολλάει κάπου, κ γι' αυτό το λόγο σταματάει...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
soulis_dc (Σούλης) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16V) (2006)
Ένταξη: 04 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 21:52:12 Θέμα δημοσίευσης: Παράθυρο οδηγού |
|
|
[quote="makis106"][quote="GeoMel"]Εμενα παλι μια μερα καθως πηγα να το ανεβασω το παραθυρο εκανε τα εξης..
Aυτό εμένα μου το κάνει πολύ συχνά και κάνω βάσει του εγχειριδίου το reset, δηλαδή στην τελείως επάνω θέση κρατάω πατημένο το πλήκτρο ανόδου για 5 sec. Μετά στρώνει.
Το θέμα είναι γιατί το εμφανίζει τόσο συχνά ?
Η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να μοιράζεται |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|