PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Εργοστασιακό Hi-Fi JBL σε 207 RALLYE-GT-RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 15:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε οτι κανεις απο την αρχη.οποιος θελει βαζει την απλη πηγη της peugeot και παει την ιδια μερα και την αλλαζει χωρις να χασει το παραμικρο αντε το πολυ πολυ τα χειρηστηρια στο τιμονι(αρκετους δεν τουσ απασχολει)δεν αξιζει τον κοπο να βαλεις το jbl και να χασεις ολα αυτα που προαναφερονται
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 18:26:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ, ή εγώ κατάλαβα λάθος ή μάλλον Όθωνα παρεξήγησες...

Το ηχοσύστημα JBL ως προαιρετικός έξτρα εξοπλισμός από την Peugeot δεν έχει καμία επίπτωση στις λειτουργίες του αυτοκινήτου και μπαίνει με την παραγγελία του αυτοκινήτου στη Γαλλία.

Τώρα πρόβλημα ίσως υπάρχει εκ των υστέρων αν το βάλεις όταν έρθει στην Ελλάδα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση μάλλον αξίζει κανείς να πάει σε μια after market λύση παρά να προτιμήσει το Peugeot JBL συνολάκι. (Ειδικά στο cc που δεν περιλαμβάνει το subaκι)

Για εντυπώσεις από το JBL θα σας γράψω όταν μου έρθει, με το καλό!

Στάθης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 19:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:
Χμμμ, ή εγώ κατάλαβα λάθος ή μάλλον Όθωνα παρεξήγησες...

Το ηχοσύστημα JBL ως προαιρετικός έξτρα εξοπλισμός από την Peugeot δεν έχει καμία επίπτωση στις λειτουργίες του αυτοκινήτου και μπαίνει με την παραγγελία του αυτοκινήτου στη Γαλλία.

Τώρα πρόβλημα ίσως υπάρχει εκ των υστέρων αν το βάλεις όταν έρθει στην Ελλάδα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση μάλλον αξίζει κανείς να πάει σε μια after market λύση παρά να προτιμήσει το Peugeot JBL συνολάκι. (Ειδικά στο cc που δεν περιλαμβάνει το subaκι)

Για εντυπώσεις από το JBL θα σας γράψω όταν μου έρθει, με το καλό!

Στάθης

απλα εγω δεν το διατυπωσα σωστα Σταθη.και εγω το rc με JBL το εχω παραγγειλει.ηθελα να πω οτι αμα βαλει καποιος το jbl απο την αρχη δεν αξιζει να το χαραμισει και να χασει ολες τις λειτουργιες που προανεφερες
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 20:24:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pathfinder έγραψε:

Αν αλλάξεις το εργοστασιακό χάνεις:

Πρόβλημα----------------------------->Λύση
Τα χειριστήρια του τιμονιού------->Can Bus adapter στην πηγή
Την παραμετροποίηση των
Λειτου. Του αυτοκινήτου---------->το ψάχνω ακόμα
Τον ήχω από το parking sensor-->adapter στην πηγή

Το πρώτο είναι σωστό !
Στο δεύτερο, αφήνεις μια φύσα στο ντουλαπάκι, παραμετροποιείς ότι θες και μετά το βγάζεις !
Στο τρίτο, αρκεί να συνδέσεις στο mute της πηγής και είσαι οκ ! Έτσι και αλλιώς το park alarm από τα ηχεία του αυτοκινήτου έρχεται και από το BSI, όχι από την πηγή !
Τι άλλο έχουμε ?
Επιστροφή στην κορυφή
pathfinder (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 07 Μάϊ 2003
Τόπος: Αθήνα, Αγ. Στέφανος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 16:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
pathfinder έγραψε:

Αν αλλάξεις το εργοστασιακό χάνεις:

Πρόβλημα----------------------------->Λύση
Τα χειριστήρια του τιμονιού------->Can Bus adapter στην πηγή
Την παραμετροποίηση των
Λειτου. Του αυτοκινήτου---------->το ψάχνω ακόμα
Τον ήχω από το parking sensor-->adapter στην πηγή

Το πρώτο είναι σωστό !
Στο δεύτερο, αφήνεις μια φύσα στο ντουλαπάκι, παραμετροποιείς ότι θες και μετά το βγάζεις !
Στο τρίτο, αρκεί να συνδέσεις στο mute της πηγής και είσαι οκ ! Έτσι και αλλιώς το park alarm από τα ηχεία του αυτοκινήτου έρχεται και από το BSI, όχι από την πηγή !
Τι άλλο έχουμε ?

Στο #2 έτσι πήγα να το κάνω αλλά ο εγκέφαλος μπερδευόταν με το εργοστασιακό δηλωμένο στο setup του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα μετά από δύο μέρα ακινησίας μπαταρία τέλος. Οπότε αναγκάστηκα να πάω στην Peugeot να το απενεργοποιήσουν από το setup και όλα OK.

Στο #3 στην δική μου περίπτωση για να αναγνωρίσει το μη εργοστασικό head unit το εργοστασικό park sensor ήθελε adaptor.

(Άσχετο το λογισμικό της Peugeot κυκλοφορεί πουθενά;)

Αύριο το σήμερα είναι χθές ... Carpe Diem
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 16:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην με παρεξηγησετε αλλα το 2 τι ειναι?

τον can bus adapotr k τον ανταπτωρα για το παρκ sensor ποσο τα πηρες?
ειναι ευκολα να βρεθουν η θελει πολυ ψαξιμο?
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 16:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pathfinder έγραψε:

Στο #3 στην δική μου περίπτωση για να αναγνωρίσει το μη εργοστασικό head unit το εργοστασικό park sensor ήθελε adaptor.

και ποσο κανει ο adaptor?
Επιστροφή στην κορυφή
pathfinder (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 07 Μάϊ 2003
Τόπος: Αθήνα, Αγ. Στέφανος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 17:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

power έγραψε:
pathfinder έγραψε:

και ποσο κανει ο adaptor?

Εξαρτάται από το τι πηγή έχει ο καθένας (Alpine, Kenwood, Pioneer) κλπ. Υπάρχουν νομίζω και Universal.

Τιμές από 60€ μέχρι 120€ αναλόγως την μάρκα και τον εισαγωγέα … Πολλά για να ακούς το Beep beep πριν το μπάμ ! Smile

O Can Bus adapter για τα χειριστήρια είναι πιο ακριβώς ~ 150€. 'Οπου σε πιάσουν οι απατεώνες, 300€ το head unit και αλλά τόσα τα ανταπτοράκια ...

Αύριο το σήμερα είναι χθές ... Carpe Diem
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 23:48:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγγνωμη για το αν ειμαι off topic αλλα θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα.το navi και το jbl μπαινουν απο το εργοστασιο η γινεται τοποθετηση εδω στην Ελλαδα?
Επιστροφή στην κορυφή
Ikaros! (Dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 14 Ιαν 2008
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 00:22:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω νομιζω,χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι η τοποθετηση γινεται εδω στην Ελλαδα..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 06:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από το εργοστάσιο έρχεται έτοιμο γι’ αυτό και καθυστερεί η παράδοση.
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 02:11:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδες..μολις γραφτηκα και θα γινω συντομος κατοχος ενως 207 rallye...αφτο που ηθελα να ρωτησω σχετικα με το θεμα, ξερετε ποσο καθυστερει η παραδωση αμα βαλεις και το jbl απανω??και αν ξερει κανεις ειστε σιγουροι οτι γινεται στο εργοστασιο και οχι ελλαδα???ευχαριστω...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 02:13:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άμα κάνεις παραγγελία και δεν υπάρχει στον δρόμο κανένα, ένα 3μηνο το θέλεις...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 01:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ναι!!!! Έχουμε την πρώτη απάντηση απο την peugeot Γαλλίας. Ακόμα περιμένω απάντηση απο την Lion και την JBL.
Παραθέτω την απάντηση:
(Συγνώμη για τα αγγλικά και το μήκος!)

Παράθεση:

Dear Mr Christodoulopoulos,
Thank you for the interest you have shown in the Peugeot brand. You want to have information about JBL amplifier and the JBL speakers that come along with your 207 CC.

Here are the details:

***2-track.
Diameter : 170 mm.
Depth : 45 mm.
Power : 160 W MAX and 35 W RMS.
Response frequency : 30-22 000 Hz.
Sensitivity : 92 dB.
Universal Connectors.

***Bi-cone speakers.
Power 50 W.Diameter : 165 mm.

***Bi-cone.Diameter : 170 mm.
Depth : 43 mm.
Power : 160 W MAX and 35 W RMS.
Response frequency : 30-22 000 Hz.
Sensitivity : 92 dB.
Universal Connectors.

Furthermore,I would like to inform you that INFOTEC offers general information on Peugeot part numbers and accessories (Catalogue of Peugeot replacement part numbers, accessories and trims), the collection of repair methods and wiring diagrams, the repair time schedule, the parts and services marketing programmes and the handbooks for Peugeot private and utility vehicles.

The Peugeot Call Centre can not handle information regarding technical issues or specific repair information on your car. In light of the particular nature of the markets in each country, your Peugeot importer in GREECE will be better disposed to answer your question. As far as Peugeot does not have any subsidiary / importer in your country, I suggest you contact the subsidiary / importer from the country bordering. Their contact details are:

You can also refer to the website http://public.infotec.peugeot.com to obtain a first level of information.

Please do not hesitate to contact me should you require any further information.Hope to see you soon at www.Peugeot.com

Kind regards,
Lara
Customer Agent
Peugeot Customer Contact Centre

Question:
Dear Peugeot Team,
I am expecting my new car soon (Peugeot 207 CC-Manufactured on 10th of Jan:) ). I have ordered the JBL sound system upgrade and I have noticed that for the CC version there is not a subwoofer. (Contrary to 207 GT for example) For a long time now, I am looking for the specifications of the JBL amplifier and the JBL speakers that come along with this JBL upgrade for 207, but I am not able to find details.

Could you please provide the specifications of the amp that is installed in the Peugeot 207cc? Is it possible to provide the specifications of the JBL speakers that are being used for this car?

I am thinking to match the JBL amplifier with a small sealed subwoofer box. Is it recommended? Do you have any comments regarding this upgrade I am planning to do?

Thank you very much in advance for your feedback,
Stathis

Ζντουπ! Τι θεϊκό ήταν αυτό σχετικά με την αντιπροσωπεία της Peugeot στην Ελλάδα!!! lol

Άραγε να λέει τίποτα η Lara? Θα ζητήσω photo Wink

Αύριο θα δω τι παιζει με infotec και αν είναι θα ξαναστείλω mail γιατί δεν πήρα απάντηση για το sub και τις εξόδους που δίνει ο ενισχυτης της JBL.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 09:34:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ακριβώς θες να μάθεις για τις εξόδους του sub??
Ρίξε μια ματιά εδώ έχει και φωτογραφία του sub
http://www.forum-auto.com/les-clubs/section4/sujet348760.htm
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 17:47:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη για το πόσα Watt στα πόσα Ohm δίνει η κάθε μια από τις δύο εξόδους που βγάζει ο JBL ενισχυτής για το sub.

Το σετ στις φωτογραφίες του γαλικού forum είναι για το 206/206cc. Το setup του 207cc είναι όμως διαφορετικό. Confused

Με βλέπω να πειραματίζομαι όταν το παραλάβω Smile

Αλήθεια στο site της Infotec θα βγάλω άκρη; (Είναι επι πληρωμή και δυστάζω Smile )

Stathis
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 19:16:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:
Touristas έγραψε:

Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη για το πόσα Watt στα πόσα Ohm δίνει η κάθε μια από τις δύο εξόδους που βγάζει ο JBL ενισχυτής για το sub.

Το σετ στις φωτογραφίες του γαλικού forum είναι για το 206/206cc. Το setup του 207cc είναι όμως διαφορετικό. Confused

Αλήθεια στο site της Infotec θα βγάλω άκρη; (Είναι επι πληρωμή και δυστάζω Smile )

Stathis

μια απορια θα ηθελα να μου λυσεις σε παρακαλω!τα ποσα watt και Ohm για ποιο λογο αγχωνεσαι τοσο για να τα μαθεις?σε τι θα σε οφελεισουν?μηπως διυλιζουμε τον κονοπα??παρε το αμαξακι να το χαρεις βασικα και ασε τα Ohm για ποιο επαγγελματικες καταστασεις!παντα φιλικα.
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 21:40:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
μια απορια θα ηθελα να μου λυσεις σε παρακαλω!τα ποσα watt και Ohm για ποιο λογο αγχωνεσαι τοσο για να τα μαθεις?σε τι θα σε οφελεισουν?μηπως διυλιζουμε τον κονοπα??παρε το αμαξακι να το χαρεις βασικα και ασε τα Ohm για ποιο επαγγελματικες καταστασεις!παντα φιλικα.

Ίσως να το κούρασα όντως...
Βασικά ρωτάω γιατί ήδη έχω ένα 10αρι sub (single voice coil / 350 RMS στα 4Ohm) και δεν θέλω να ρισκάρω να το κάψω αν ο JBL ενισχυτής δε μπορεί να το οδηγήσει.
Αν έχει κανείς κάποια πληροφορία plz ας στείλει pm! Rolling eyes

Φιλικά,
Στάθης
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 21:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:
Touristas έγραψε:

Stathis

Το ίδιο πράμα είναι και στο 207 δεν αλλάζει κάτι.
2 ηχεία στις πόρτες mid bass με τα tweeter στους καθρέπτες.
2 13άρια πίσω και το sub στο χώρο αποσκευών.

Για το sub που έχεις νομίζω πως είναι μικρός ο ενισχυτής πάντως.
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 15:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:
WHISPER έγραψε:

Ίσως να το κούρασα όντως...
Βασικά ρωτάω γιατί ήδη έχω ένα 10αρι sub (single voice coil / 350 RMS στα 4Ohm) και δεν θέλω να ρισκάρω να το κάψω αν ο JBL ενισχυτής δε μπορεί να το οδηγήσει.
Αν έχει κανείς κάποια πληροφορία plz ας στείλει pm! Rolling eyes

Φιλικά,
Στάθης

και εγω νομιζω οτι ειναι μικρος ο ενισχυτης για το συγκεκριμενο sub.μιας και εχεις βαλει το jbl πουλα το sub που εχεις να παρεις και κανα φραγκο και ασε το ηχοσυστημα ως εχει.θα σε ικανοποιησει και δεν θα εχεις το αγχος για το μηπως καψεις κατι!παντα σου λεω την αποψη μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης