Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 283 Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 15:45:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οποτε οτι κανεις απο την αρχη.οποιος θελει βαζει την απλη πηγη της peugeot και παει την ιδια μερα και την αλλαζει χωρις να χασει το παραμικρο αντε το πολυ πολυ τα χειρηστηρια στο τιμονι(αρκετους δεν τουσ απασχολει)δεν αξιζει τον κοπο να βαλεις το jbl και να χασεις ολα αυτα που προαναφερονται |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stazzy (Stathis) Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)
Ένταξη: 28 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 120 Τόπος: Βύρωνας
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 18:26:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμμμ, ή εγώ κατάλαβα λάθος ή μάλλον Όθωνα παρεξήγησες...
Το ηχοσύστημα JBL ως προαιρετικός έξτρα εξοπλισμός από την Peugeot δεν έχει καμία επίπτωση στις λειτουργίες του αυτοκινήτου και μπαίνει με την παραγγελία του αυτοκινήτου στη Γαλλία.
Τώρα πρόβλημα ίσως υπάρχει εκ των υστέρων αν το βάλεις όταν έρθει στην Ελλάδα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση μάλλον αξίζει κανείς να πάει σε μια after market λύση παρά να προτιμήσει το Peugeot JBL συνολάκι. (Ειδικά στο cc που δεν περιλαμβάνει το subaκι)
Για εντυπώσεις από το JBL θα σας γράψω όταν μου έρθει, με το καλό!
Στάθης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 19:15:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stazzy έγραψε: | Χμμμ, ή εγώ κατάλαβα λάθος ή μάλλον Όθωνα παρεξήγησες...
Το ηχοσύστημα JBL ως προαιρετικός έξτρα εξοπλισμός από την Peugeot δεν έχει καμία επίπτωση στις λειτουργίες του αυτοκινήτου και μπαίνει με την παραγγελία του αυτοκινήτου στη Γαλλία.
Τώρα πρόβλημα ίσως υπάρχει εκ των υστέρων αν το βάλεις όταν έρθει στην Ελλάδα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση μάλλον αξίζει κανείς να πάει σε μια after market λύση παρά να προτιμήσει το Peugeot JBL συνολάκι. (Ειδικά στο cc που δεν περιλαμβάνει το subaκι)
Για εντυπώσεις από το JBL θα σας γράψω όταν μου έρθει, με το καλό!
Στάθης |
απλα εγω δεν το διατυπωσα σωστα Σταθη.και εγω το rc με JBL το εχω παραγγειλει.ηθελα να πω οτι αμα βαλει καποιος το jbl απο την αρχη δεν αξιζει να το χαραμισει και να χασει ολες τις λειτουργιες που προανεφερες |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 20:24:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pathfinder έγραψε: |
Αν αλλάξεις το εργοστασιακό χάνεις:
Πρόβλημα----------------------------->Λύση
Τα χειριστήρια του τιμονιού------->Can Bus adapter στην πηγή
Την παραμετροποίηση των
Λειτου. Του αυτοκινήτου---------->το ψάχνω ακόμα
Τον ήχω από το parking sensor-->adapter στην πηγή |
Το πρώτο είναι σωστό !
Στο δεύτερο, αφήνεις μια φύσα στο ντουλαπάκι, παραμετροποιείς ότι θες και μετά το βγάζεις !
Στο τρίτο, αρκεί να συνδέσεις στο mute της πηγής και είσαι οκ ! Έτσι και αλλιώς το park alarm από τα ηχεία του αυτοκινήτου έρχεται και από το BSI, όχι από την πηγή !
Τι άλλο έχουμε ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pathfinder (Νίκος) Μόλις έγραψα

207 RC
Ένταξη: 07 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 48 Τόπος: Αθήνα, Αγ. Στέφανος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 16:35:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | pathfinder έγραψε: |
Αν αλλάξεις το εργοστασιακό χάνεις:
Πρόβλημα----------------------------->Λύση
Τα χειριστήρια του τιμονιού------->Can Bus adapter στην πηγή
Την παραμετροποίηση των
Λειτου. Του αυτοκινήτου---------->το ψάχνω ακόμα
Τον ήχω από το parking sensor-->adapter στην πηγή |
Το πρώτο είναι σωστό !
Στο δεύτερο, αφήνεις μια φύσα στο ντουλαπάκι, παραμετροποιείς ότι θες και μετά το βγάζεις !
Στο τρίτο, αρκεί να συνδέσεις στο mute της πηγής και είσαι οκ ! Έτσι και αλλιώς το park alarm από τα ηχεία του αυτοκινήτου έρχεται και από το BSI, όχι από την πηγή !
Τι άλλο έχουμε ? |
Στο #2 έτσι πήγα να το κάνω αλλά ο εγκέφαλος μπερδευόταν με το εργοστασιακό δηλωμένο στο setup του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα μετά από δύο μέρα ακινησίας μπαταρία τέλος. Οπότε αναγκάστηκα να πάω στην Peugeot να το απενεργοποιήσουν από το setup και όλα OK.
Στο #3 στην δική μου περίπτωση για να αναγνωρίσει το μη εργοστασικό head unit το εργοστασικό park sensor ήθελε adaptor.
(Άσχετο το λογισμικό της Peugeot κυκλοφορεί πουθενά;)
Αύριο το σήμερα είναι χθές ... Carpe Diem |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 16:58:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μην με παρεξηγησετε αλλα το 2 τι ειναι?
τον can bus adapotr k τον ανταπτωρα για το παρκ sensor ποσο τα πηρες?
ειναι ευκολα να βρεθουν η θελει πολυ ψαξιμο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
power (Κώστας) Τρελλαμένο μέλος

207 GT
Ένταξη: 03 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 455 Τόπος: Δράμα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 16:59:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pathfinder έγραψε: |
Στο #3 στην δική μου περίπτωση για να αναγνωρίσει το μη εργοστασικό head unit το εργοστασικό park sensor ήθελε adaptor.
|
και ποσο κανει ο adaptor? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pathfinder (Νίκος) Μόλις έγραψα

207 RC
Ένταξη: 07 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 48 Τόπος: Αθήνα, Αγ. Στέφανος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 17:25:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
power έγραψε: | pathfinder έγραψε: |
|
και ποσο κανει ο adaptor? |
Εξαρτάται από το τι πηγή έχει ο καθένας (Alpine, Kenwood, Pioneer) κλπ. Υπάρχουν νομίζω και Universal.
Τιμές από 60€ μέχρι 120€ αναλόγως την μάρκα και τον εισαγωγέα … Πολλά για να ακούς το Beep beep πριν το μπάμ !
O Can Bus adapter για τα χειριστήρια είναι πιο ακριβώς ~ 150€. 'Οπου σε πιάσουν οι απατεώνες, 300€ το head unit και αλλά τόσα τα ανταπτοράκια ...
Αύριο το σήμερα είναι χθές ... Carpe Diem |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 23:48:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συγγνωμη για το αν ειμαι off topic αλλα θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα.το navi και το jbl μπαινουν απο το εργοστασιο η γινεται τοποθετηση εδω στην Ελλαδα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ikaros! (Dimitris) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 14 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 33 Τόπος: Athina
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 00:22:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω νομιζω,χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι η τοποθετηση γινεται εδω στην Ελλαδα..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 06:55:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από το εργοστάσιο έρχεται έτοιμο γι’ αυτό και καθυστερεί η παράδοση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
myth (Γιαννης) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT
Ένταξη: 25 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 382 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 02:11:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπερα παιδες..μολις γραφτηκα και θα γινω συντομος κατοχος ενως 207 rallye...αφτο που ηθελα να ρωτησω σχετικα με το θεμα, ξερετε ποσο καθυστερει η παραδωση αμα βαλεις και το jbl απανω??και αν ξερει κανεις ειστε σιγουροι οτι γινεται στο εργοστασιο και οχι ελλαδα???ευχαριστω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 02:13:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άμα κάνεις παραγγελία και δεν υπάρχει στον δρόμο κανένα, ένα 3μηνο το θέλεις...
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stazzy (Stathis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 01:56:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και ναι!!!! Έχουμε την πρώτη απάντηση απο την peugeot Γαλλίας. Ακόμα περιμένω απάντηση απο την Lion και την JBL.
Παραθέτω την απάντηση:
(Συγνώμη για τα αγγλικά και το μήκος!)
Παράθεση: |
Dear Mr Christodoulopoulos,
Thank you for the interest you have shown in the Peugeot brand. You want to have information about JBL amplifier and the JBL speakers that come along with your 207 CC.
Here are the details:
***2-track.
Diameter : 170 mm.
Depth : 45 mm.
Power : 160 W MAX and 35 W RMS.
Response frequency : 30-22 000 Hz.
Sensitivity : 92 dB.
Universal Connectors.
***Bi-cone speakers.
Power 50 W.Diameter : 165 mm.
***Bi-cone.Diameter : 170 mm.
Depth : 43 mm.
Power : 160 W MAX and 35 W RMS.
Response frequency : 30-22 000 Hz.
Sensitivity : 92 dB.
Universal Connectors.
Furthermore,I would like to inform you that INFOTEC offers general information on Peugeot part numbers and accessories (Catalogue of Peugeot replacement part numbers, accessories and trims), the collection of repair methods and wiring diagrams, the repair time schedule, the parts and services marketing programmes and the handbooks for Peugeot private and utility vehicles.
The Peugeot Call Centre can not handle information regarding technical issues or specific repair information on your car. In light of the particular nature of the markets in each country, your Peugeot importer in GREECE will be better disposed to answer your question. As far as Peugeot does not have any subsidiary / importer in your country, I suggest you contact the subsidiary / importer from the country bordering. Their contact details are:
You can also refer to the website http://public.infotec.peugeot.com to obtain a first level of information.
Please do not hesitate to contact me should you require any further information.Hope to see you soon at www.Peugeot.com
Kind regards,
Lara
Customer Agent
Peugeot Customer Contact Centre
Question:
Dear Peugeot Team,
I am expecting my new car soon (Peugeot 207 CC-Manufactured on 10th of Jan:) ). I have ordered the JBL sound system upgrade and I have noticed that for the CC version there is not a subwoofer. (Contrary to 207 GT for example) For a long time now, I am looking for the specifications of the JBL amplifier and the JBL speakers that come along with this JBL upgrade for 207, but I am not able to find details.
Could you please provide the specifications of the amp that is installed in the Peugeot 207cc? Is it possible to provide the specifications of the JBL speakers that are being used for this car?
I am thinking to match the JBL amplifier with a small sealed subwoofer box. Is it recommended? Do you have any comments regarding this upgrade I am planning to do?
Thank you very much in advance for your feedback,
Stathis |
Ζντουπ! Τι θεϊκό ήταν αυτό σχετικά με την αντιπροσωπεία της Peugeot στην Ελλάδα!!! lol
Άραγε να λέει τίποτα η Lara? Θα ζητήσω photo
Αύριο θα δω τι παιζει με infotec και αν είναι θα ξαναστείλω mail γιατί δεν πήρα απάντηση για το sub και τις εξόδους που δίνει ο ενισχυτης της JBL. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stazzy (Stathis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 17:47:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη για το πόσα Watt στα πόσα Ohm δίνει η κάθε μια από τις δύο εξόδους που βγάζει ο JBL ενισχυτής για το sub.
Το σετ στις φωτογραφίες του γαλικού forum είναι για το 206/206cc. Το setup του 207cc είναι όμως διαφορετικό.
Με βλέπω να πειραματίζομαι όταν το παραλάβω
Αλήθεια στο site της Infotec θα βγάλω άκρη; (Είναι επι πληρωμή και δυστάζω )
Stathis |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 19:16:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stazzy έγραψε: |
Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη για το πόσα Watt στα πόσα Ohm δίνει η κάθε μια από τις δύο εξόδους που βγάζει ο JBL ενισχυτής για το sub.
Το σετ στις φωτογραφίες του γαλικού forum είναι για το 206/206cc. Το setup του 207cc είναι όμως διαφορετικό.
Stathis |
μια απορια θα ηθελα να μου λυσεις σε παρακαλω!τα ποσα watt και Ohm για ποιο λογο αγχωνεσαι τοσο για να τα μαθεις?σε τι θα σε οφελεισουν?μηπως διυλιζουμε τον κονοπα??παρε το αμαξακι να το χαρεις βασικα και ασε τα Ohm για ποιο επαγγελματικες καταστασεις!παντα φιλικα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stazzy (Stathis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 21:40:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
WHISPER έγραψε: | μια απορια θα ηθελα να μου λυσεις σε παρακαλω!τα ποσα watt και Ohm για ποιο λογο αγχωνεσαι τοσο για να τα μαθεις?σε τι θα σε οφελεισουν?μηπως διυλιζουμε τον κονοπα??παρε το αμαξακι να το χαρεις βασικα και ασε τα Ohm για ποιο επαγγελματικες καταστασεις!παντα φιλικα. |
Ίσως να το κούρασα όντως...
Βασικά ρωτάω γιατί ήδη έχω ένα 10αρι sub (single voice coil / 350 RMS στα 4Ohm) και δεν θέλω να ρισκάρω να το κάψω αν ο JBL ενισχυτής δε μπορεί να το οδηγήσει.
Αν έχει κανείς κάποια πληροφορία plz ας στείλει pm!
Φιλικά,
Στάθης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 21:51:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stazzy έγραψε: |
Stathis |
Το ίδιο πράμα είναι και στο 207 δεν αλλάζει κάτι.
2 ηχεία στις πόρτες mid bass με τα tweeter στους καθρέπτες.
2 13άρια πίσω και το sub στο χώρο αποσκευών.
Για το sub που έχεις νομίζω πως είναι μικρός ο ενισχυτής πάντως. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 15:45:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stazzy έγραψε: | WHISPER έγραψε: | μια απορια θα ηθελα να μου λυσεις σε παρακαλω!τα ποσα watt και Ohm για ποιο λογο αγχωνεσαι τοσο για να τα μαθεις?σε τι θα σε οφελεισουν?μηπως διυλιζουμε τον κονοπα??παρε το αμαξακι να το χαρεις βασικα και ασε τα Ohm για ποιο επαγγελματικες καταστασεις!παντα φιλικα. |
Ίσως να το κούρασα όντως...
Βασικά ρωτάω γιατί ήδη έχω ένα 10αρι sub (single voice coil / 350 RMS στα 4Ohm) και δεν θέλω να ρισκάρω να το κάψω αν ο JBL ενισχυτής δε μπορεί να το οδηγήσει.
Αν έχει κανείς κάποια πληροφορία plz ας στείλει pm!
Φιλικά,
Στάθης |
και εγω νομιζω οτι ειναι μικρος ο ενισχυτης για το συγκεκριμενο sub.μιας και εχεις βαλει το jbl πουλα το sub που εχεις να παρεις και κανα φραγκο και ασε το ηχοσυστημα ως εχει.θα σε ικανοποιησει και δεν θα εχεις το αγχος για το μηπως καψεις κατι!παντα σου λεω την αποψη μου! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|